|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kolejna sprawa SATELITARNA,
Mam monitor lcd LG ma wyjscie VGA i DVI i chcialbym do niego podlaczyć Dekoder Ferguson AF6318 czy wystarczy mi kabel, przejściówka jakaś? Czy trzeba coś jeszcze? W zanadrzu mam TV BOX ale on ma tylko: VGA OUT, VGA IN, VIDEO OUT i VIDEO IN... ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Co zrobić żeby w pasku zakładek w mozilli, obok ikon dodanych stron nie widniały ich nazwy ?
Np. tak jak poniżej, koło ikony allegro nie ma "www.allegro.pl" ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
someone_TSW
Naciśnij na ikonkę kolo nazwy prawym przyciskiem myszki wybierz Właściwości i usuń zawartość pola NAZWA ) i OK |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znacie jakieś fajne tematy na prezentacje multimedialną? śmieszne i ciekawe i fajny sposób zrobienia
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ktoś nie dawno wrzucał na forum kilka odcinków "Wojen na stadionach" ale nie moge tego znaleźć. Mógłby mnie ktoś naprowadzić?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
proszę bardzo ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Kiedy stadion zagłębia lubin ma być oddany do użytku w całości?
Kiedy te 3 trybuny na legi mają skończyć i oddać do użytku? takie 2 stadionowe pytania ![]() dziękuję Żmijko ![]()
Ostatnio edytowane przez TSW Fanatyk : 05.12.2009 o godz. 14:52.
![]()
I
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
O Zagłębiu mówili coś w czasie wczorajszej transmisji, że w maju.
Legia ma mieć do czerwca 2010 te 3 trybuny. |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jeszcze jedno pytanie.
Mam Erę MIX. Pare miesięcy temu kapnęłam się, że mam darmowe smsy do jednego numeru. Wcześniej kombinowałam coś z taryfami i pakietami i pewnie wtedy sobie to ustawiłam, ale niestety nie za bardzo pamiętam co to był za pakiet. Niedawno te smsy przestały być darmowe i za cholerę nie wiem, jak je od nowa ustawić. To nie mógł być żaden pakiet typu 1000 smsów czy coś, bo ustawiłam to jakoś na wiosnę i raczej każda ilość smsów dostępna w pakietach byłaby za mała. Są jakieś pakiety czasowe, na pół roku czy coś? Ma ktoś pojęcie, jaka to mogła być opcja? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
na jakim kanale jest transmisja meczu Real Madryt - UD Almeria?
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
to ja mam pytanko tylko nie wiem za bardzo jak sformułować...hmm
Otóż mam tabelke i mam w niej zrobić napisy poziome i pionowe, noi nie wiem jak zrobić pionowe:( Zrozumiał ktoś o co mi chodzi? ![]() ![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ale w czym Wordzie czy Excelu?
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Klikasz prawym przyciskiem myszki w odpowiedniej komórce, z menu wybierasz 'kierunek tekstu' i ustawiasz orientację pionową
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wielkie DziĘki!!!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Działa Wam peb.pl?
Co się mogło im stać? ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Zacząłem drżeć, ale wszystko działa
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam problem z JDownoladerem. Chcialem sciagnac plik z rapida, na liscie link jest aktywny, ale sie nie sciaga...
Klikam na ikonke "play", ale po kilku sekundach sie wylacza. Wie ktos co jest nie tak ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
wie ktoś czy jest otwarte już lodowisko na Błoniach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
widział ktoś może gdzieś w Krakowie mixtape 3oda kru?
byłem w media markt, empik na bora komorowskiego w realu i nie ma.. może saturn albo gdzieś indziej? to samo pytanie w temacie hip-hop.... zadaję bo to bardzo pilne. ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Kto mi poleci jakieś radio samochodowe do 200 zyli wymaganie : odtwarzanie MP3, port USB.
Ostatnio edytowane przez igortsw : 06.12.2009 o godz. 13:08.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|