|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
A najśmieszniejsze jest to, że ci, którzy ośmielą się kwestionować teorie o globalnym ociepleniu jako efekcie działalności człowieka uważani są za pociesznych idiotów, niegroźnych wariatów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Orzeu, ona jest marketingowcem oddelegowanym na front walki o jedyne słuszne idee. Powiązana jest ze stroną dlaklimatu.pl MASAKRA. Wczoraj była u Wildsteina i się broniła, że ona merytorycznie nie może się równać z geologiem, ale ona wierzy IPCC. WIERZY! Ein Reich, Ein Climatechange
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Poza tym osobiscie kompletnie nie reaguje na hasla/zapowiedzi w stylu "Musimy podniesc podatki aby ratowac finanse publiczne", a przepraszam bardzo, moje finanse prywatne to sa nieistotne pzdr |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cytat:
Jasne, skladka rentowa glownym winowajca dziury budzetowej ![]() ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A chciałem tylko napomknąć, że obniżanie składki rentowej wpłynie raczej pozytywnie, a nie negatywnie, na gospodarkę. No ale może czegoś nie wiem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
I bidule nie uświadamią sobie jak idiotycznie brzmi zarzucanie przez tzw: liberałów (czytaj PO), tzw: socjalistom (cztaj: PiS) tego że ci drudzy obniżyli za swoich rządów podatki. Jest to tym śmieszniejsze że owi 'liberałowie" głosowali w sejmie w tej sprawie ramię w ramię z PiS. Trzeba naprawdę być zimiokiem żeby podnosić tego typu argumenty. A jeśli chodzi o bilansowanie budżetu to chciałbym przypomnieć że wg budzetu PiS deficyt wynosił dwadzieścia kilka miliardów PLN (o ile mnie pamięć nie myli najmniejszy deficyt w historii III RP) i to dopiero zasługą"rządów" PO było podwojenie kwoty deficytu (a w praktyce potrojenie biorąc pod uwagę "kreatywne" działanie ministra Rostowskiego). A tak w ogóle to nie mogę wyjść z podziwu że ktoś może być takim oszołmem i poważnie traktować argument że przyczyną zapaści finansów państwa są rządy opozycji dwa lata temu. Jak dla mnie przypadek kliniczny. A jeśli chodzi o PO to widać jak na dłoni że nie jest to w żadnym razie partia "liberalno-konserwatywna" ale zwykła klika oligarchii (postkomuny, ubecji, czerwonego businessu itp.) która przejęła władzę posługując się liberalną-konserwatywną retoryką.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 03.12.2009 o godz. 14:39.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Jak dla mnie jedni warci drugich i trzeba być bardzo słabym intelektualnie, tudzież kompletnie zaślepionym, by tego nie widzieć. A co do tzw ' zielonej wyspy' - zna ktoś jakikolwiek rząd w jakimkolwiek kraju który by się tym nie chwalił? ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jasne , natomiast 2 lata rządu Pisu to była pełna sielanka, solidarna Polska i walka z układem haha.Kaczmarek, Netzel,Kornatowski,Marzec,Pupilek Lecha - Krauze,Piech , komuchy z SO - a najciekawsze jest to że ta banda by nadal rządziła , gdyby tylko nie zepsuli panom z Pisu zabawy w udupianie Andrzejka.
Jak dla mnie jedni warci drugich i trzeba być bardzo słabym intelektualnie, tudzież kompletnie zaślepionym, by tego nie widzieć. A co do tzw ' zielonej wyspy' - zna ktoś jakikolwiek rząd w jakimkolwiek kraju który by się tym nie chwalił? W swoim poprzednim poście odniosłem się do tzw: liberalnego-konserwatyzmu PO. Stwierdziłem że: "nie jest to w żadnym razie partia "liberalno-konserwatywna" ale zwykła klika oligarchii (postkomuny, ubecji, czerwonego businessu itp.) która przejęła władzę posługując się liberalną-konserwatywną retoryką". I uważam że trzeba być ślepym żeby uważać inaczej (tzn że PO to jednak konserwatywni-liberałowie). Dyskusja o przewagach Pis-u na PO tudzież o uwikłaniu PiS w "układ" to już zupełnie inna rozmowa. Moje zdanie jest takie że na chwilę obecną PiS znacznie lepiej potrafiłby realizować to co ( moim zdaniem) jest dla Polski ważne: polityka antykorupcyjna, lustracja, osłabianie wpływów służb, reforma sądów, polityka zagraniczna itp, itd. Nie zgadzam się też oczywiście z tym że PiS z układem nie walczył. I najlepszym tego dowodm jest (żeby trzymać się Twojej retoryki) moim zdaniem to że spośród wymienionych przez Ciebie osób (Kaczmarek, Netzel,Kornatowski,Marzec,Pupilek Lecha - Krauze) każdy jeden został jeszcze za rządów PiS odsunięty od władzy i oskarżony o popełnienie przestępstwa. Uniewinnił ich dopiero rząd PO. I w rzeczy samej trzeba być: "bardzo słabym intelektualnie, tudzież kompletnie zaślepionym, by tego nie widzieć." Natomiast postępemw Twoim rozumowaniu jest to że: "jedni warci są drugich" (tzn: jak rozumiem PO warte PiS). Jeszcze chwila i może dojrzejesz . |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja myśle że największą przewagą PISu nad PO było to,że udało im sie zatrzymać pociąg pośpieszny z 1 milionowego Krakowa do 2 milionowej Warszawy w miejscowości Włoszczowa. To był ich znak firmowy ,jak narazie nie do podj*bania
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No cóż. Jeśli śmieszą Cię żarciki na poziomie Miecugowa i szkła kontaktowego to gratuluję. Na pociesznie mogę dodać żejesteś prawdopodobnie w większości. A łyżka dziegdziu jest tak że prawdopodobnie (jeśli 82 to data Twojego urodzenia) pozostało ci jeszcze około trzech lat żeby zmądrzeć. Bo jeśli nie uda Ci się to przed trzydziestką to już na zawsze pozostaniesz .... zabawny.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O to że jeśli ktoś nie widzi tego że w ciągu kilkunastu miesięcy rządów PiS udało się: zlikwidować WSI, ograniczyć podatki, zredukować deficyt budżetowy, ograniczyć korupcję, zreformować aparat sprawiedliwości, wprowadzić kontrolę na rynku telekomunikacyjnym, wynegocjować bardzo wysokie dotacje unijne itp, itd ale widzi tylko jakieś przystanki kolejowe to wybacz ale jest bardzo zabawnym.
Ostatnio coraz częściej ludzi o podobnej konstrukcji psychicznej zaczyna się określać jako lemingi (sprawdź sobie w słowniku co to za zwierzątko) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tez znowu wrocil tutaj robic z siebie idiote. Szkoda czasu naprawde na rozmowe z typem co widzi tam smutna historie bo tak, a tu wesola przygode bo tak.
Tak sobie jeszcze tylko pomyslalem co by bylo gdyby grypy zamienic. Znaczy gdyby to ptasia narobila tyle zla co obecnie swinska a PiS nie kupilby szczepionki, zas swinska przeszlaby bez ofiar za rzadow PO. Wlasciwie to jestem pewien reakcji roznych takich asow. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeśli masz ochotę na poważną dyskusję, z poważnym argumentami jestem do dyspozycji. Z piaskownicy już wyrosłem. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
czyli nic nas tak nie jednoczy jak wspólny wróg pod różnymi postaciami ,ale tylko my uciemiezeni patrioci ,tak naprawde mamy prawdziwa historie a kto sie z nia nie zgadza to jest wrogiem ,ale nie bede sie wiecej produkował ,dla lepszego efektu w tym topciu ,usune wczesneijsze wypowiedzi |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A gdyby tak zamienić 7 % wzrostu godpodarczego i tylko 20 mld deficytu budżetowego za PiS-u do obecnego za PO 1,5 % i zapowiadanego deficytu w następnych latach ok. 50 mld. Tych wszystkich Mirów, Rychów, Sawickich, Karnowskich itd. to chyba ryżego magika trzeba by było beatyfikować.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to po rządach PO zostanie nie tylko smród ale pełne szambo, patrząc na ich "osiągnięcia". Ale czego można wymagać od partii, skoro na czele jej klubu stoi autentyczny błazen Palikot. Bawi dzieci i jak widać to wystarcza.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kabaret miesiaca dla mnie.
Partia, ktora zamieszana jest przede wszystkim w afere hazardowa wyrzuca ze sledztwa czlonkow partii, ktorzy "dwa lata temu tworzyli ustawe". Masakra ![]() ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Typowy przykład mizerii naszych czasów i kiełbasianego rozumku moich niestety rodaków. Wisła albo Cracovia Doda albo Mandaryna Dobrze to ująłeś. Pis to Cracovia natomiast PO to Wisła. W Wawie napewniej PO to Legia w przenośni i dosłownie natomiast PIS to Czarne Koszule również dosłownie i w przenośni. Błazenada totalna. Porobiły sie jakieś fankluby polityczne - które to są największą zarazą naszych czasów. "Ani jedni, ani drudzy nie przejmują się, że ich fobie nie mają żadnego sensu. Nie zauważają podobieństwa w działaniu obu przedsiębiorstw politycznych. Z entuzjazmem, jak bohaterów witają polityków, którzy przeszli z wrogiego obozu. Jednocześnie z pogardą mówią o zdrajcach partyjnych szeregów. Nikogo nie interesuje ocena działaności poszczególnych polityków. Bo patrząc na partyjną legitymację od razu wiadomo jaka może być ocena w każdej sprawie. Są emocje, jest zabawa... To co fankluby lubią najbardziej." http://chlodnyzolw.salon24.pl/136685...lityczne-odc-2 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Produkcja mięsa powoduje globalne ocieplenie, ergo, zostańmy wegetarianami:
Debata z Wielce Czcigodnym Super Zajebistym Buzkiem: http://www.youtube.com/watch?v=EKq0j-5RuYI DRAMAT. + Gordon Brown o sceptykach globalnego ocieplenia: http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,...atycznych.html ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kiedyś był taki temat o hali KDT. Życie dopisuje jak widać ciąg dalszy:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bez jaj, za 103 tys to bym ja sam kupil chocby i na pozyczke z Providentu i sprzedal 5 minut pozniej.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wot, HGW robi interes. No, ale buduje Most Północny im.Marka Edelmana, więc może sobie pozwolić! Poparcia nie zabraknie.
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() ![]()
[I](...)Tu miłość do tego klubu nie ma granicy - Wisła Kraków, Białoprądniccy fanatycy(...)
[IMG]http://i34.tinypic.com/256uv0x.jpg[/IMG][/I] |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Z Jaruzelskiego to za niedługo jeszcze bohatera zrobią. I po co nam ta demokracja jak nawet winnego skazać nie można. Jak by była dyktatura to koleś miałby już parę gramów ołowiu w głowie
Trochę chamskie to porównanie ale z jakim przystajesz takim się stajesz ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Twoje dwa ostatnie posty są tak żenująco głupie i pozbawione treści, że zahaczają o nabijanie. Przeczytaj posty innych użytkowników w tym temacie, a potem spójrz co sam tutaj wrzuciłeś. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
http://wiadomosci.onet.pl/2093803,11...awno,item.html
Piękna sprawa - Zawsze zadziwiali mnie politycy jeśli chodzi o tłumaczenie różnych wtop - choroba filipińska, nawpierdalanie się jabłek,złe samopoczucie.Do dziś mistrzem był Clinton który jarał ale się nie zaciągał ale przybył mu konkurent który wd mnie deklasuje wszystkich - nie ma to jak sproszkować lek i go wciągnąć ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Później tłumaczył się, że seks oralny to żaden seks ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
a obczajcie filmik
http://www.youtube.com/watch?v=94DFP...ayer_embedded# on jest przebrany w jakieś damskie ciuszki czy mi się wydaje ach ci artyści ![]() z jednej strony mogobyc nawet wspolczucie bo ewidentnie został wkręcony(tzn nagrały to w wiadomym celu, szantazowaly go, a ze glupie są to dały sie zlapac, teraz ooskarzajac jego- ciekawe czy one tez dostaną zarzuty , biora kase od SE za filmik).... ale z drugiej widac jego dziecięcą wręcz naiwność, na własną prośbę dał się tak łatwo wpusić, dać nagrywać na telefon takie rzeczy, *****i i koka... senator... ehhhh... żałosne
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 11.12.2009 o godz. 18:07.
![]()
|
|
|