The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2009, 20:58
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Zaciekla obrona tego w co sie swiecie wierzy pomimo iz czarno na bialym widac jaki to farmazon. Istne moherowe berety ekologii
Pogrubione zdanie to juz szczyt, kobitka nie tylko akceptuje ale wrecz zacheca do tego zeby "wychodzic do ludzi z klamstwem". Co za tuman
A najśmieszniejsze jest to, że ci, którzy ośmielą się kwestionować teorie o globalnym ociepleniu jako efekcie działalności człowieka uważani są za pociesznych idiotów, niegroźnych wariatów.
shad
Senior Member

Od: 11.2003

Stary 02.12.2009, 22:32
Orzeu, ona jest marketingowcem oddelegowanym na front walki o jedyne słuszne idee. Powiązana jest ze stroną dlaklimatu.pl MASAKRA. Wczoraj była u Wildsteina i się broniła, że ona merytorycznie nie może się równać z geologiem, ale ona wierzy IPCC. WIERZY! Ein Reich, Ein Climatechange
Niszcz socjalizm!
cpc
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 03.12.2009, 10:13
zimiok napisał(a):Wyświetl post
A na sytuację budżetu największy negatywny wpływ ma obniżenie składki rentowej, .
Dysponujesz moze konkretnymi kwotami jakie nie wplynely do budzetu Pytam bo jakos nie chce mi sie wierzyc, ze ta kwota miala "największy negatywny wpływ", nie czasem spadek PKB , Poza tym racz zauwazyc, ze pieniadze pozostawione w kieszeniach Polakow zostana wczesniej czy pozniej wydane na kupno uslug i produktow, ktore sa rowniez opodatkowane, wiec jak to jest Jesli dysponujesz danymi ilosciowymi to bede wdzieczny.

Cytat:
Szkoda tylko, że Jaro zapomniał o bilansowaniu budżetu po stronie wydatków...
Zapomnial czy nie, mysle ze problem nie lezy w obnizonej skladce rentowej, problem deficytu itp spraw jest duzo bardziej zlozony, a przede wszystkim jest to problem permanentny i pod tym wzgledem skladka nie ma tu nic do rzeczy.

Poza tym osobiscie kompletnie nie reaguje na hasla/zapowiedzi w stylu "Musimy podniesc podatki aby ratowac finanse publiczne", a przepraszam bardzo, moje finanse prywatne to sa nieistotne

pzdr
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.12.2009, 11:13
Cytat:
zimiok napisał(a):
A na sytuację budżetu największy negatywny wpływ ma obniżenie składki rentowej, .
gdybys myslal samodzielnie a nie telewizyjnie to dawno zauwazyl ze obnizenie skladki RENTOWEJ powinno miec wplyw tylko i wylacznie na tego typu swiadczenia, a z budzetem miec wspolnego tyle co nic. No ale skoro nie zauwazasz ze system z zalozenia stoi na glowie to potem powtarzasz te brednie.
Jasne, skladka rentowa glownym winowajca dziury budzetowej
WISŁA PANY !!
hunter
Senior Member

Stary 03.12.2009, 12:14
gdybys myslal samodzielnie a nie telewizyjnie to dawno zauwazyl ze obnizenie skladki RENTOWEJ powinno miec wplyw tylko i wylacznie na tego typu swiadczenia, a z budzetem miec wspolnego tyle co nic. No ale skoro nie zauwazasz ze system z zalozenia stoi na glowie to potem powtarzasz te brednie.
Jasne, skladka rentowa glownym winowajca dziury budzetowej
Ależ dajcie spokój, to już taka mentalność. Przecież jak coś się dzieje źle, to zawsze jest wina PiS-u. Podejrzewam, że kolega "zimiok" nawet nie ma pojęcia co to jest składka rentowa, ale gdzieś tam usłyszał (pewnie w TVN), że PiS ją obniżył i to ma negatywny wpływ na budżet.

A chciałem tylko napomknąć, że obniżanie składki rentowej wpłynie raczej pozytywnie, a nie negatywnie, na gospodarkę. No ale może czegoś nie wiem?
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 03.12.2009, 14:35
zimiok napisał(a):Wyświetl post
Skoro u nas kryzys przybrał rozmiary katastrofalne, to jak nazwać sytuację w krajach nadbałtyckich, które przed kryzysem rozwijały się w tempie dwucyfrowym?

A na sytuację budżetu największy negatywny wpływ ma obniżenie składki rentowej, . Szkoda tylko, że Jaro zapomniał o bilansowaniu budżetu po stronie wydatków...
Taki już urok zimioka że jak zabierze od czasu o czasu głos na forum to od razu przypominam sobie o intelektualnej słabości lemingów tzn: elektoratu Doniego. Jedyne co to to potrafi to bezmyślnie podążać śladem wyznaczonym przez liderów (GW, TVN).
I bidule nie uświadamią sobie jak idiotycznie brzmi zarzucanie przez tzw: liberałów (czytaj PO), tzw: socjalistom (cztaj: PiS) tego że ci drudzy obniżyli za swoich rządów podatki. Jest to tym śmieszniejsze że owi 'liberałowie" głosowali w sejmie w tej sprawie ramię w ramię z PiS. Trzeba naprawdę być zimiokiem żeby podnosić tego typu argumenty.
A jeśli chodzi o bilansowanie budżetu to chciałbym przypomnieć że wg budzetu PiS deficyt wynosił dwadzieścia kilka miliardów PLN (o ile mnie pamięć nie myli najmniejszy deficyt w historii III RP) i to dopiero zasługą"rządów" PO było podwojenie kwoty deficytu (a w praktyce potrojenie biorąc pod uwagę "kreatywne" działanie ministra Rostowskiego).
A tak w ogóle to nie mogę wyjść z podziwu że ktoś może być takim oszołmem i poważnie traktować argument że przyczyną zapaści finansów państwa są rządy opozycji dwa lata temu. Jak dla mnie przypadek kliniczny.

A jeśli chodzi o PO to widać jak na dłoni że nie jest to w żadnym razie partia "liberalno-konserwatywna" ale zwykła klika oligarchii (postkomuny, ubecji, czerwonego businessu itp.) która przejęła władzę posługując się liberalną-konserwatywną retoryką.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 03.12.2009 o godz. 14:39.
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 03.12.2009, 15:13
wislak68 napisał(a):Wyświetl post

A jeśli chodzi o PO to widać jak na dłoni że nie jest to w żadnym razie partia "liberalno-konserwatywna" ale zwykła klika oligarchii (postkomuny, ubecji, czerwonego businessu itp.) która przejęła władzę posługując się liberalną-konserwatywną retoryką.
Jasne , natomiast 2 lata rządu Pisu to była pełna sielanka, solidarna Polska i walka z układem haha.Kaczmarek, Netzel,Kornatowski,Marzec,Pupilek Lecha - Krauze,Piech , komuchy z SO - a najciekawsze jest to że ta banda by nadal rządziła , gdyby tylko nie zepsuli panom z Pisu zabawy w udupianie Andrzejka.

Jak dla mnie jedni warci drugich i trzeba być bardzo słabym intelektualnie, tudzież kompletnie zaślepionym, by tego nie widzieć.

A co do tzw ' zielonej wyspy' - zna ktoś jakikolwiek rząd w jakimkolwiek kraju który by się tym nie chwalił?
94 - Allah Akbar!!
wislak68
Senior Member

Stary 03.12.2009, 19:00
Jasne , natomiast 2 lata rządu Pisu to była pełna sielanka, solidarna Polska i walka z układem haha.Kaczmarek, Netzel,Kornatowski,Marzec,Pupilek Lecha - Krauze,Piech , komuchy z SO - a najciekawsze jest to że ta banda by nadal rządziła , gdyby tylko nie zepsuli panom z Pisu zabawy w udupianie Andrzejka.

Jak dla mnie jedni warci drugich i trzeba być bardzo słabym intelektualnie, tudzież kompletnie zaślepionym, by tego nie widzieć.

A co do tzw ' zielonej wyspy' - zna ktoś jakikolwiek rząd w jakimkolwiek kraju który by się tym nie chwalił?

W swoim poprzednim poście odniosłem się do tzw: liberalnego-konserwatyzmu PO. Stwierdziłem że: "nie jest to w żadnym razie partia "liberalno-konserwatywna" ale zwykła klika oligarchii (postkomuny, ubecji, czerwonego businessu itp.) która przejęła władzę posługując się liberalną-konserwatywną retoryką". I uważam że trzeba być ślepym żeby uważać inaczej (tzn że PO to jednak konserwatywni-liberałowie).

Dyskusja o przewagach Pis-u na PO tudzież o uwikłaniu PiS w "układ" to już zupełnie inna rozmowa.
Moje zdanie jest takie że na chwilę obecną PiS znacznie lepiej potrafiłby realizować to co ( moim zdaniem) jest dla Polski ważne: polityka antykorupcyjna, lustracja, osłabianie wpływów służb, reforma sądów, polityka zagraniczna itp, itd.
Nie zgadzam się też oczywiście z tym że PiS z układem nie walczył. I najlepszym tego dowodm jest (żeby trzymać się Twojej retoryki) moim zdaniem to że spośród wymienionych przez Ciebie osób (Kaczmarek, Netzel,Kornatowski,Marzec,Pupilek Lecha - Krauze) każdy jeden został jeszcze za rządów PiS odsunięty od władzy i oskarżony o popełnienie przestępstwa. Uniewinnił ich dopiero rząd PO. I w rzeczy samej trzeba być: "bardzo słabym intelektualnie, tudzież kompletnie zaślepionym, by tego nie widzieć."

Natomiast postępemw Twoim rozumowaniu jest to że: "jedni warci są drugich" (tzn: jak rozumiem PO warte PiS). Jeszcze chwila i może dojrzejesz .
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 04.12.2009, 16:19
Ja myśle że największą przewagą PISu nad PO było to,że udało im sie zatrzymać pociąg pośpieszny z 1 milionowego Krakowa do 2 milionowej Warszawy w miejscowości Włoszczowa. To był ich znak firmowy ,jak narazie nie do podj*bania
wislak68
Senior Member

Stary 04.12.2009, 17:15
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Ja myśle że największą przewagą PISu nad PO było to,że udało im sie zatrzymać pociąg pośpieszny z 1 milionowego Krakowa do 2 milionowej Warszawy w miejscowości Włoszczowa. To był ich znak firmowy ,jak narazie nie do podj*bania
No cóż. Jeśli śmieszą Cię żarciki na poziomie Miecugowa i szkła kontaktowego to gratuluję. Na pociesznie mogę dodać żejesteś prawdopodobnie w większości. A łyżka dziegdziu jest tak że prawdopodobnie (jeśli 82 to data Twojego urodzenia) pozostało ci jeszcze około trzech lat żeby zmądrzeć. Bo jeśli nie uda Ci się to przed trzydziestką to już na zawsze pozostaniesz .... zabawny.
wislak68
Senior Member

Stary 04.12.2009, 18:02
przeciez to nie są żarty ,tylko realne rządu PISu wiec nie wiem o co ci chodzi ?
O to że jeśli ktoś nie widzi tego że w ciągu kilkunastu miesięcy rządów PiS udało się: zlikwidować WSI, ograniczyć podatki, zredukować deficyt budżetowy, ograniczyć korupcję, zreformować aparat sprawiedliwości, wprowadzić kontrolę na rynku telekomunikacyjnym, wynegocjować bardzo wysokie dotacje unijne itp, itd ale widzi tylko jakieś przystanki kolejowe to wybacz ale jest bardzo zabawnym.
Ostatnio coraz częściej ludzi o podobnej konstrukcji psychicznej zaczyna się określać jako lemingi (sprawdź sobie w słowniku co to za zwierzątko)
orzeu
Senior Member

Stary 04.12.2009, 18:28
Tez znowu wrocil tutaj robic z siebie idiote. Szkoda czasu naprawde na rozmowe z typem co widzi tam smutna historie bo tak, a tu wesola przygode bo tak.

Tak sobie jeszcze tylko pomyslalem co by bylo gdyby grypy zamienic. Znaczy gdyby to ptasia narobila tyle zla co obecnie swinska a PiS nie kupilby szczepionki, zas swinska przeszlaby bez ofiar za rzadow PO. Wlasciwie to jestem pewien reakcji roznych takich asow.
WISŁA PANY !!
wislak68
Senior Member

Stary 04.12.2009, 18:35
Ja,mimo tych zasług które powyżej wymieniłeś,nie zauważyłem ani po sobie ,ani po bliskich by jakoś szczególnie im sie poprawiło życie,za sprawą rządów PISu( za rzadow PO ,zeby nei bylo tez nie odnosze takiego wrazenia - wszystko bardzo bardzo powolutku idzie do przodu).Odniosłem sie jedynie do syndromu tamtych czasów,który objawiał się takimi debilizmami,spaczonym patriotyzmem,zakompleksieniem który w skali mikro objawiał sie właśnie taka Włoszczową a w skali makro zalewał cały kraj ,głównie poprzez konferencje prasowe.
W sumie po co do tego wracać , mam nadzieje ze to tylko smutna historia,której koniec bedzie za rok wraz z porażką L.Kaczynskiego w wyborach prezydenckich,tyle ode mnie.
W zasadzie orzeu podsumował Twój post powyżej. Ja ze swojej strony mogę dodać że nie mam zamiaru dyskutować z Tobą na tym poziomie (z głupcem dyskutuje tylko głupiec). Chciałeś błysnąć żarcikiem. Błysnąłeś. Niech każdy sam sobie oceni na ile jest on śmieszny.
Jeśli masz ochotę na poważną dyskusję, z poważnym argumentami jestem do dyspozycji. Z piaskownicy już wyrosłem.
AS82
Banita

Stary 04.12.2009, 18:37
Tez znowu wrocil tutaj robic z siebie idiote. Szkoda czasu naprawde na rozmowe z typem co widzi tam smutna historie bo tak, a tu wesola przygode bo tak.

Tak sobie jeszcze tylko pomyslalem co by bylo gdyby grypy zamienic. Znaczy gdyby to ptasia narobila tyle zla co obecnie swinska a PiS nie kupilby szczepionki, zas swinska przeszlaby bez ofiar za rzadow PO. Wlasciwie to jestem pewien reakcji roznych takich asow.
Ja bym to porownal inaczej PIS to Cracovia czyli nic nas tak nie jednoczy jak wspólny wróg pod różnymi postaciami ,ale tylko my uciemiezeni patrioci ,tak naprawde mamy prawdziwa historie a kto sie z nia nie zgadza to jest wrogiem ,ale nie bede sie wiecej produkował ,dla lepszego efektu w tym topciu ,usune wczesneijsze wypowiedzi
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 04.12.2009, 18:45
A gdyby tak zamienić 7 % wzrostu godpodarczego i tylko 20 mld deficytu budżetowego za PiS-u do obecnego za PO 1,5 % i zapowiadanego deficytu w następnych latach ok. 50 mld. Tych wszystkich Mirów, Rychów, Sawickich, Karnowskich itd. to chyba ryżego magika trzeba by było beatyfikować.
AS82
Banita

Stary 04.12.2009, 18:49
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
A gdyby tak zamienić 7 % wzrostu godpodarczego i tylko 20 mld deficytu budżetowego za PiS-u do obecnego za PO 1,5 % i zapowiadanego deficytu w następnych latach ok. 50 mld. Tych wszystkich Mirów, Rychów, Sawickich, Karnowskich itd. to chyba ryżego magika trzeba by było beatyfikować.
Hitler tez mial dobre rezultaty w budowaniu autostrad,niestety zostawił po swoich "rządach" za*ebisty smród
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 04.12.2009, 19:30
Hitler tez mial dobre rezultaty w budowaniu autostrad,niestety zostawił po swoich "rządach" za*ebisty smród
No to po rządach PO zostanie nie tylko smród ale pełne szambo, patrząc na ich "osiągnięcia". Ale czego można wymagać od partii, skoro na czele jej klubu stoi autentyczny błazen Palikot. Bawi dzieci i jak widać to wystarcza.
orzeu
Senior Member

Stary 04.12.2009, 21:08
Kabaret miesiaca dla mnie.
Partia, ktora zamieszana jest przede wszystkim w afere hazardowa wyrzuca ze sledztwa czlonkow partii, ktorzy "dwa lata temu tworzyli ustawe". Masakra
WISŁA PANY !!
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 05.12.2009, 12:51
Ja bym to porownal inaczej PIS to Cracovia

Typowy przykład mizerii naszych czasów i kiełbasianego rozumku moich niestety rodaków.

Wisła albo Cracovia

Doda albo Mandaryna

Dobrze to ująłeś. Pis to Cracovia natomiast PO to Wisła.

W Wawie napewniej PO to Legia w przenośni i dosłownie natomiast PIS to Czarne Koszule również dosłownie i w przenośni.

Błazenada totalna. Porobiły sie jakieś fankluby polityczne - które to są największą zarazą naszych czasów.

"Ani jedni, ani drudzy nie przejmują się, że ich fobie nie mają żadnego sensu. Nie zauważają podobieństwa w działaniu obu przedsiębiorstw politycznych. Z entuzjazmem, jak bohaterów witają polityków, którzy przeszli z wrogiego obozu. Jednocześnie z pogardą mówią o zdrajcach partyjnych szeregów. Nikogo nie interesuje ocena działaności poszczególnych polityków. Bo patrząc na partyjną legitymację od razu wiadomo jaka może być ocena w każdej sprawie.

Są emocje, jest zabawa... To co fankluby lubią najbardziej."

http://chlodnyzolw.salon24.pl/136685...lityczne-odc-2
shad
Senior Member

Stary 06.12.2009, 18:20
Produkcja mięsa powoduje globalne ocieplenie, ergo, zostańmy wegetarianami:

Debata z Wielce Czcigodnym Super Zajebistym Buzkiem:

http://www.youtube.com/watch?v=EKq0j-5RuYI

DRAMAT.

+

Gordon Brown o sceptykach globalnego ocieplenia:

http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,...atycznych.html
Niszcz socjalizm!
Hamas_kr
Senior Member

Stary 10.12.2009, 20:21
Cytat:
Szanowni Państwo,

Dzielnica Małopolska organizacji Falanga oraz Organizacja Monarchistów Polskich zapraszają do wspólnego uczczenia pamięci ofiar zbrodni komunistycznych popełnionych na Polakach po wprowadzeniu w PRL stanu wojennego.

Spotykamy się 13 grudnia b.r. (niedziela) - w rocznicę wprowadzenia stanu wojennego przez gen. Wojciecha Jaruzelskiego ("TW Wolskiego") - o godzinie 15:15 pod pomnikiem Adama Mickiewicza na krakowskim Rynku Głównym.
Zachęcam do przybycia. Dla większości nie tak atrakcyjne jak "konfrontacje" z pederastami, a warto uczcić ten dzień.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 10.12.2009, 21:07
Kiedyś był taki temat o hali KDT. Życie dopisuje jak widać ciąg dalszy:
Cytat:
Milion za ochronę blaszaka, to skandal
Milion złotych kosztowała ochrona blaszaka po Kupieckich Domach Towarowych. Miastu dopiero w grudniu udało się sprzedać halę za zaledwie 100 tysięcy złotych. - To skandal - mówi krótko opozycja.
Więcej informacji z Warszawy na tvnwarszawa.pl

Hala na pl. Defilad stoi pusta od lipca. Po prawdziwej bitwie udało się wówczas wyprowadzić handlarzy z blaszaka. Od lipca do grudnia Agencja Ochrony Zubrzycki, Agencja Kowalczyk i Agencja Ochrony Impuls dostały w sumie od miasta ponad milion złotych za pilnowanie budynku, w którym nikogo nie ma - informuje TVN Warszawa.

Urzędnicy: "Wszystko jest w porządku"

- Mamy do czynienia z gigantycznym skandalem. Miasto mogło przez pół roku dzierżawić ten grunt, a jeszcze dołożyliśmy milion na ochronę - nie kryje oburzenia Jarosław Krajewski, radny PiS.

Urzędnicy twierdzą, że wszystko jest w porządku, ponieważ firmy dostały pieniądze nie tylko za ochronę, ale również za pomoc w wyprowadzce kupców. - Ciężko mówić o złamaniu przepisów - mówi Tomasz Andryszczyk, rzecznik ratusza.

"To absolutna niegospodarność"

Opozycja nie zostawia jednak na rządzących suchej nitki. - Okazuje się, że ochrona pustej hali, której prawie nikt nie chciał kupić, kosztuje podatników milion złotych. To dokładnie 10 razy więcej niż kwota, za która została sprzedana - komentuje radna Katarzyna Munio, niezrzeszona.

Zapowiada, że z wydanych pieniędzy miasto będzie musiało się wytłumaczyć. - To absolutna niegospodarność. Myślę, że ta sprawa powinny się zająć służby kontrolne miasta. Złożę wniosek w tej sprawie - zapowiada Munio.

Hala sprzedana za 103 tysiące

Halę KDT udało się sprzedać miastu dopiero w trzecim podejściu. Zaczęto od dwóch przetargów, w których nie złożono jednak żadnej oferty. W pierwszym cena wywoławcza wynosiła 10 mln, w drugim 7 mln. Oba zostały unieważnione. Ostatecznie halę sprzedano w drodze negocjacji firmie Kruszer za dokładnie 103 tys. zł - przypomina TVN Warszawa.
Z PiOnierskim POzdrowieniem "Aby żyło się lepiej. Wszystkim" Zdrastwuj !
orzeu
Senior Member

Stary 10.12.2009, 21:38
Bez jaj, za 103 tys to bym ja sam kupil chocby i na pozyczke z Providentu i sprzedal 5 minut pozniej.
WISŁA PANY !!
shad
Senior Member

Stary 10.12.2009, 22:09
Wot, HGW robi interes. No, ale buduje Most Północny im.Marka Edelmana, więc może sobie pozwolić! Poparcia nie zabraknie.
Niszcz socjalizm!
Wiselka1906PBZ
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 10.12.2009, 23:16
Hamas_kr napisał(a):Wyświetl post
Zachęcam do przybycia. Dla większości nie tak atrakcyjne jak "konfrontacje" z pederastami, a warto uczcić ten dzień.
polecam zwłaszcza tym którzy śpiewają "a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści"
[I](...)Tu miłość do tego klubu nie ma granicy - Wisła Kraków, Białoprądniccy fanatycy(...)
[IMG]http://i34.tinypic.com/256uv0x.jpg[/IMG][/I]
harimata
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 10.12.2009, 23:28
Z Jaruzelskiego to za niedługo jeszcze bohatera zrobią. I po co nam ta demokracja jak nawet winnego skazać nie można. Jak by była dyktatura to koleś miałby już parę gramów ołowiu w głowie Trochę chamskie to porównanie ale z jakim przystajesz takim się stajesz
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 10.12.2009, 23:40
Człowieku, Ty się nie śmiej, nie "loluj" - Ty powinieneś nad sobą zapłakać.
Twoje dwa ostatnie posty są tak żenująco głupie i pozbawione treści, że zahaczają o nabijanie. Przeczytaj posty innych użytkowników w tym temacie, a potem spójrz co sam tutaj wrzuciłeś.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 11.12.2009, 16:49
http://wiadomosci.onet.pl/2093803,11...awno,item.html

Piękna sprawa - Zawsze zadziwiali mnie politycy jeśli chodzi o tłumaczenie różnych wtop - choroba filipińska, nawpierdalanie się jabłek,złe samopoczucie.Do dziś mistrzem był Clinton który jarał ale się nie zaciągał ale przybył mu konkurent który wd mnie deklasuje wszystkich - nie ma to jak sproszkować lek i go wciągnąć
94 - Allah Akbar!!
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.12.2009, 17:05
1q2 napisał(a):Wyświetl post
http://wiadomosci.onet.pl/2093803,11...awno,item.html

Piękna sprawa - Zawsze zadziwiali mnie politycy jeśli chodzi o tłumaczenie różnych wtop - choroba filipińska, nawpierdalanie się jabłek,złe samopoczucie.Do dziś mistrzem był Clinton który jarał ale się nie zaciągał ale przybył mu konkurent który wd mnie deklasuje wszystkich - nie ma to jak sproszkować lek i go wciągnąć
Pomyliłeś polityków. Nie zaciągał to się Schwarzenegger, Clinton zeznał przed komisją Senatu, że nie uprawiał seksu ze stażystką.
Później tłumaczył się, że seks oralny to żaden seks
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 11.12.2009, 17:57
a obczajcie filmik
http://www.youtube.com/watch?v=94DFP...ayer_embedded#
on jest przebrany w jakieś damskie ciuszki czy mi się wydaje

ach ci artyści

z jednej strony mogobyc nawet wspolczucie bo ewidentnie został wkręcony(tzn nagrały to w wiadomym celu, szantazowaly go, a ze glupie są to dały sie zlapac, teraz ooskarzajac jego- ciekawe czy one tez dostaną zarzuty , biora kase od SE za filmik).... ale z drugiej widac jego dziecięcą wręcz naiwność, na własną prośbę dał się tak łatwo wpusić, dać nagrywać na telefon takie rzeczy, *****i i koka... senator... ehhhh... żałosne
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 11.12.2009 o godz. 18:07.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów