|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
czyli rozumiem że listy nie są w żaden sposób rejestrowane?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Podłączyłem telewizor do gniazdka tv i delikatnie mówiąc, nie jestem zadowolony z jakości odbieranych kanałów. Czy warto kupować antenę pokojową? Np taką:
http://www.allegro.pl/item824662238_..._fm_dvb_t.html Odbiór będzie na 7 piętrze w centrum miasta. Czy taka antena złapie wszystkie ogólnodostępne kanały w przyzwoitej jakości? ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
czy w jakiejś dostępnej w Polsce telewizji są transmisje z ligi argentyńskiej? w jakiej ofercie ewentualnie (cyfra? )
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
noo to ciężka sprawa:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
gdzie w Krakowie są sklepy Bencha oprócz pojedyńczych ubrań w Sizeerach ?
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jest magazyn ligi argentyńskiej na Sport Klubie w środy o 17.30 i puszczają całe-atrakcyjniejsze mecze także oczywiście tej ligi.
![]()
SAMO JEDAN KLUB...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
I ją dostaniesz z twoim oświadczeniem z tego co ja się do tego przygotowywałem, jak masz konto w tym banku z wpływami to nie powinni robić problemów. To jest twoje oświadczenie i tyle wystarczy. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
"Na już" drewniane, ale z logiem elektociepłowni Łęg, idz do budynku od parkingu i na portiernii maja takjie dla gości wycieczek, nie widze problemów zeby i Tobie mieli nie dac.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
http://www.plotek.pl/plotek/51,78649,7328069.html?i=1
co to za model ?! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie wiem czy dobrze wytłumaczę o co mi chodzi. Mianowicie
Mam kartkę z nadrukowanym tekstem. Jest również miejsce do wypełnienia pustych pól długopisem oraz kratki do wstawienia "V" lub "X". jak to ogarnąć żeby wrzucić do worda i uzupełniać, a następnie wydrukować. Chodzi o to żeby uzupełnianie nie było zbyt skomplikowane. Wprowadzę tekst do worda z tej kartki, a w puste miejsca coś powstawiam to będzie mi drukowało tekst, który już na karcie się znajduje. jak to obejść ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jest problem panowie
Kupilem dzis Sony Brawie ,i juz na starcie za nic nie moze znalesc anteny ani wyszukac programow. kabel od cyfry+ mam dobrze podlaczony ale w tych automatycznych wyszukiwaniach nic nie znajduje kurde cos jest nie tak czy co
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 04.12.2009 o godz. 13:28.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Zna ktoś może tytuł bajki która była emitowana kilka lat temu, a mianowiie pamietam że tam byl słoń eugeniusz i on jak tylko uwidział petunie(taki kwiatek) to zaraz go deptał!! mi sie cos kojarzy z zew natury ale nie wiem dokladnie.
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
fifi1906, ta bajka to najprawdopodobniej "Zwierzofraszki"
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mam takie nie typowe pytanie, otóż poszukuje strony gdzie mogę sobie sprawdzić trackliste z pewnej holenderskiej stacji radiowej a mianowicie X FM jakby ktoś był tak dobry i poratował linkiem to będę wdzięczny.
EDIT: Stanlej13 dzięki właśnie o to chodziło. ![]() Powód: Stanlej....
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 04.12.2009 o godz. 14:57.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Poszukuje ikonek na pulpit z motywami Wisły.
Tak, tak, wujka Google pytałem. Na oficjalnej szukałem również... ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ale nie do konca rozumiem, przeciez cyfre obslugujesz pilotem od dekodera
wlaczasz sobie na telewizorze tryb AV czy tam HDMI, zaleznie od tego gdzie podlaczyles dekoder, a nastepnie bierzesz pilota od dekoderai tam zmieniasz kanaly a jak chcesz stacje naziemnie to bodaj ANALOG musisz wlaczyc i puscic wyszukiwanie- tak, zebys sniezenie zobaczyl ![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
dziękuje bardzo!o to mi chodziło! ![]() ![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Jakie znacie dobre strony z torrentami?
*** Do born2b3k: Napisałem 'dobre', a nie jakie kto zna. Powód: Yyyy :/
Ostatnio edytowane przez Kondipr : 04.12.2009 o godz. 17:37.
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taka mała rada jedynymi dobrymi stronami z torrentami są tylko i wyłącznie prywatne trackery. Reszta to chłam i zbiorowisko pijaw. np Polishleech albo Freepeer.org (jeszcze chyba pootwierane rejestracje)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jest gdzies na necie transmisja z losowania grup MŚ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
sport.tvp.pl
![]()
WISŁA!!!