|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak to jest ze stłuczkami?
Bo miałem przygodę z jednym dupkiem dziś, zachciało mu się ścigać, koniec końców zajechał mi drogę i... dał po hamulcach, szczęście, że byłem na to przygotowany i wyhamowałem ale nomen omen dotknąłem mu zderzaka, żadnych poważnych obrażeń, zero śladów rys, czy wygięć, u mnie znaczek VW się wygiął, więc sprawa ogólnie do olania, ale z racji tego, że machnąłem na niego ręką i pojechałem do domu to zastanawiam się, czy taki baran może np mając moją rejestrację powymyślać czego to mu nie uszkodziłem i próbować naciąć mnie na naprawę? Czy też mogę się np policji spodziewać, która wpadnie w odwiedziny? Miał ktoś podobny numer? ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jechal sam, jakis przedstawiciel pewnie, zaskoczyl mnie tylko przelatujac miedzy mna a autem jadacym z naprzeciwka na zakrecie z podwojna ciagla i strefa wylaczona z ruchu
![]() U mnie wymienilem znaczek- 15zl mnie "wypadek" kosztowal, wiec dramatu nie ma chyba... ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
jest temat do prac dyplomowych, napisz co i jak a może same się zgłoszą
![]() http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5415 o Poloniach: http://sport.onet.pl/0,1248723,20856...wiadomosc.html ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
jak jest poprawnie ?
jutro będę kopał ziemniaki czy, jutro będę kopać ziemniaki ? ![]()
[I](...)Tu miłość do tego klubu nie ma granicy - Wisła Kraków, Białoprądniccy fanatycy(...)
[IMG]http://i34.tinypic.com/256uv0x.jpg[/IMG][/I] |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Według wujka google prawidłowa jest ta druga opcja
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
dydyrydy
Od: 03.2005
Offline |
|
|
jest gdzies mozliwosc zobaczenia wczorajszego meczu w necie? chodzi mo dokladnie o sam poczatek?
![]()
Ale o so choźii?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
chodzi wam może www.zrzuta.eu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
no więc kiedyś pytałem się znajomej (doktorat z polonistyki) stwierdziła, że obie formy są poprawne i mogą być stosowane wymiennie to się tyczy też innych czasowników.
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
najlepiej to zrób sobie wolne, nie będziesz miał problemu ani z pracą ani z wyborem poprawnej formy
![]()
Ostatnio edytowane przez joshi : 30.11.2009 o godz. 15:30.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie kamer na skrzyżowaniach w krk:
Wczoraj koło 20 skręcałem z Nowohuckiej w Wielicką, przejeżdżając na "późnym zielonym" i w momencie robienia łuku w lewo coś mi mocno błysnęło po oczach. Tam jest taka oczojebna reklama na jakimś kiosku, która cały czas błyska. Teraz nie wiem czy to ta reklama tak dała po oczach, czy mam się spodziewać listu ze zdjęciem... Miał ktoś tam jakieś przygody? Wiadomo o mandatach ze zdjęć z tego skrzyżowania? ![]()
"Cała gra polega na tem, iżby piłkę, bez dotykania się jej ręką, za pomocą zgrabnych kopnięć wpędzić w bramę nieprzyjacielską"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
wg.mnie to na bank reklama
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Szukam ciekawych stron na temat subkultury szalikowców potrzebnych do zrobienia zadania...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
na bank reklama,te kamery sa po to aby miec podglad na natezenie ruchu w miescie . p.s. reklama w tym miejscu to przesada ,zabardzo razi po oczach zgadzam sie... Wiekszosc tych kamer na drogi jest na stronie www.krakow.pl pzdro ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ktos jest ze Skawiny
wczoraj przejezdzalem i chodzi mi o ten fotoradar od strony wyjazdu na Radziszow ,za Liceum Ogolnoksztalcącym --,czy on dziala czy to pic na wode fotomontaz ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
chyba najgłupsze pytanie ale pytam z ciekawości bo ani z matmy ani z informatyki nigdy nie byłem za dobry ile to jest dokładnie 1021.8 MB przeliczając na GB
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 30.11.2009 o godz. 19:44.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
- będzie pewnie jakieś 0.99 GB.Filmweb też Wam się sypie od dłuższego czasu?(nie zawsze ale często) ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Przenosił już ktoś numer z jednej sieci do drugiej ? Mam umowę z Plusem (mix) i chciałbym przejść do Play.
1.Będę musiał płacić karę za zerwanie umowy Plusowi ? 2. Jak długo trwa przenoszenie ?(od załatwienia wszystkich formalności) ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Interesuje mnie sytuacja w Limanowej. Komu tam kibicują? Kogo widać na mieście. Prosiłbym o odpowiedź kogoś kumatego w temacie z Limanowej, bądź okolic.
Pozdro. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Mam nietypową prośbę ...otóż w niedziele będę musiał jechać ze swoja kobieta do Bonarki City center tak więc obejrzenie meczu w domu odpada;/..i tutaj prośbą do Was..czy w pobliżu Bonarki jest jakiś bar knajpa itd gdzie bede mógł obejrzeć Wisłę
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Witam czy ktoś miał / ma kontakt z firmą Hewitt Associates
Aplikowałem tam- powiedziano mi przez telefon podczas zapraszania na rozmowę , iż może ona zająć 3h . Czy może ktoś z Was miał okazje przechodzić tam procedury rekrutacyjne , jeśli tak bardzo proszę o jakieś informacje . Z góry dziękuje za odpowiedzi |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jaka jest wg Was najlepsza przeglądarka internetowa? Zakpupiłem nowego laptopa i nie chcę jechać na Explorerze. Firefox czy może opera?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|