The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2009, 19:52
Witajcie. Tak jak wczesniej pisałem podjałem sie pracy w Southport w zespole z 6 ligi angielskiej. 1 sezon był trudny. Prognoza mediow to 4 miejsce w lidze ale zawiodlem. Za bardzo podkrecilem treningi i chlopaki nie mieli sily w meczach. Efekt: 12 miejsce w lidze, spokojne utrzymanie. Było ciezko, o mało co roboty nie stracilem, dobrze ze to byl 1 sezon bo inaczej pewnie by mnie na zbity pysk wywalili W 2 sezonie juz z treningami bylo wszystko ok. 1 miejsce w lidze i zasłuzony awans do 5 ligi. Tutaj jestem skazywany na spadek ale jak na razie po 10 kolejkach utrzymuje sie w srodku tabeli. Stan pracy nareszcie stabilny. CHyba zaczynam zdobywac uznanie Piłkarze praktycznie tylko za free z wolnych transferow. Mozna w ten sposob spokojnie skompletowac 25 osobowy sklad odpowiadajacy umiejetnosciami innym ligowcom.
Sledzilem reputacje klubu w edytorze i sie z lekka przestraszylem... za awans z 6 do 5 ligi ang moj klub dostal ponad 200 pkt reputacji... ciekawe ze graac Wisła nawet odnoszac sukcesy w LM punkty reputacji drgneły w liczbie kilkunastu :(( Nie pozostaje nic innego jak pobawic sie w wyciaganie klubu z ostatniej ligi na szczyt na zachodzie bo polskie kluby sa w tej grze na starcie skreslone :(
Odpowiedz cytując
Al_29
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 23.11.2009, 20:08
kurde.. czemu nie znajduje mi wiekszosci pilkarzy wymienianych przez Was? O.O to zalezy, jakie ligi wybralem?

Odpowiedz cytując
matizaq
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 23.11.2009, 20:26
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Witajcie. Tak jak wczesniej pisałem podjałem sie pracy w Southport w zespole z 6 ligi angielskiej. 1 sezon był trudny. Prognoza mediow to 4 miejsce w lidze ale zawiodlem. Za bardzo podkrecilem treningi i chlopaki nie mieli sily w meczach. Efekt: 12 miejsce w lidze, spokojne utrzymanie. Było ciezko, o mało co roboty nie stracilem, dobrze ze to byl 1 sezon bo inaczej pewnie by mnie na zbity pysk wywalili W 2 sezonie juz z treningami bylo wszystko ok. 1 miejsce w lidze i zasłuzony awans do 5 ligi. Tutaj jestem skazywany na spadek ale jak na razie po 10 kolejkach utrzymuje sie w srodku tabeli. Stan pracy nareszcie stabilny. CHyba zaczynam zdobywac uznanie Piłkarze praktycznie tylko za free z wolnych transferow. Mozna w ten sposob spokojnie skompletowac 25 osobowy sklad odpowiadajacy umiejetnosciami innym ligowcom.
Sledzilem reputacje klubu w edytorze i sie z lekka przestraszylem... za awans z 6 do 5 ligi ang moj klub dostal ponad 200 pkt reputacji... ciekawe ze graac Wisła nawet odnoszac sukcesy w LM punkty reputacji drgneły w liczbie kilkunastu :(( Nie pozostaje nic innego jak pobawic sie w wyciaganie klubu z ostatniej ligi na szczyt na zachodzie bo polskie kluby sa w tej grze na starcie skreslone :(
Zainspirowałeś mnie na tyle, że też postanowiłem spróbować swoich sił w 6 lidze angielskiej. Mam nadzieję ,że się nie obrazisz ale również gram Southport.Wybrałem ich dlatego ,że chyba jako jedyny zespół w tej lidze mają zadowalającą szkółkę młodzieżową. Sądząc po prognozie (4 miejsce) wydawało mi się ,że mam w miarę dobry zespół jak na te rozgrywki, tymczasem w pierwszym meczu zremisowałem bezbramkowo z murowanym kandydatem do spadku (Northwich) i stwierdziłem ,że czas przewietrzyć skład.
Wysłałem moich scautów na poszukiwania i okazało sie ,ze znalezli mi kilkunastu ciekawych zawodników bez klubu. Wywaliłem dwa dni przed następnym meczem 3/4 zespołu i grając juniorami......pokonałem Farsley 1:0 po bramce w ostatniej minucie.Potem ściągnąłem kilku ciekawych piłkarzy (chetnie przychodzili). Teraz po 14 kolejkach jestem liderem i mam 6 punktów przewagi nad Corby...No ale nic dziwnego skoro mam w składzie reprezentanta Cypru - Alexisa Nikolasa oraz reprezentanta Saint Kids Nevis - Aarona Mosesa- Garveya .Do tego Laurenc Gaughan ,który grał wcześniej w juniorach...Liverpoolu i Celticu , rewelacyjny napastnik Stefan Morisson (14 meczy - 10 bramek , 6 asyst) oraz kapitalny skrzydłowy Sean Doherty, który zwiedził już pół świata. Reszta pozycjii to solidni młodzi Anglicy ,ale radzą sobie całkiem niezle jak narazie.
Ostatnio edytowane przez matizaq : 23.11.2009 o godz. 20:37.
Cytat:
"If you are first you are first. If you are second you are nothing."- Bill Shankly
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.11.2009, 20:52
Cytat:
Zainspirowałeś mnie na tyle, że też postanowiłem spróbować swoich sił w 6 lidze angielskiej. Mam nadzieję ,że się nie obrazisz ale również gram Southport.Wybrałem ich dlatego ,że chyba jako jedyny zespół w tej lidze mają zadowalającą szkółkę młodzieżową
Mnie z kolei zainspirowali inni ktorzy tez doszli do wniosku ze gra Wisła nie daje nam mozliwosci rozwoju. Ja to Southport wziałem bo mi sie ich nazwa w miare podobała hehe
U mnie gra Gołoś z Wisełki
Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 23.11.2009, 22:05
W jakim programie można sprawdzać reputację klubów?
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 23.11.2009, 22:19
Postanowiłem sie pochwalić

Ps. Wie ktoś skąd mogę pobrać stroje ?
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
chudy_TSW
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 25.11.2009, 13:42
Tylko_Wisła! napisał(a):Wyświetl post
Postanowiłem sie pochwalić

Ps. Wie ktoś skąd mogę pobrać stroje ?

Podbijam pytanie !
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 25.11.2009, 13:55
http://www.cmrev.com/grafika/kitspacki.html
Odpowiedz cytując
Damianek_ABG
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 25.11.2009, 14:04
mam pytanko.
Czy dodatki z fma 09 bedą pasowały do 10
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 25.11.2009, 14:23
mam Dejana Lekica w Wiśle od 2 sezonu, a teraz czytam, że Wisła się nim interesuje.. tak więc może naprawdę warto szukać piłkarzy przez FM, a później ich obserwować na żywo
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Stary 25.11.2009, 14:43
Damianek_ABG napisał(a):Wyświetl post
mam pytanko.
Czy dodatki z fma 09 bedą pasowały do 10
Tak,koszulki loga facepacki pasuja,jedyne problemy mogą być ze skórkami
Odpowiedz cytując
pelek
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 25.11.2009, 17:09
W jakim programie można sprawdzać reputację klubów? ponawiam pytanie
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 25.11.2009, 18:37
Dziwna sprawa.

Miałem 13 milionów funtów na transfery a udało mi się kupić Miguela Veloso za 15.
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 25.11.2009, 19:19
Witam, potrzebuję dobrego bramkarza do Wisły. Aktualnie gram drugi sezon(2009/10). Potrzebuję do bramki kogoś od zaraz. Wydać mogę tak z 1 mln euro
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 25.11.2009, 19:27
Krissu napisał(a):Wyświetl post
Dziwna sprawa.

Miałem 13 milionów funtów na transfery a udało mi się kupić Miguela Veloso za 15.
Może automatycznie zmienił sie budżet i przeszedł z pensji na transfery? Chociaż ja coś takiego musiałem zatwierdzać.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 25.11.2009, 19:39
Niestety nie zrobilem foto ale tez sie pochwale.

Wygralem z Lazio 2-1 u siebie w pucharach

PS. Niestety w rewanzu przegralem 1-5...
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 25.11.2009, 19:43
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Może automatycznie zmienił sie budżet i przeszedł z pensji na transfery? Chociaż ja coś takiego musiałem zatwierdzać.
No właśnie na bank nie, bo razem z jego pensja miałem jakieś 30 tys powyżej budżetu.
Dopiero później zwalniałem piłkarzy, żeby wyjść nad krechę.
Odpowiedz cytując
pelek
Senior Member

Stary 26.11.2009, 11:54
No i udało mi się awansować do LM Wisełką dopiero co zacząłem pierwszy sezon w grupie trafiłem na Liverpool Glasgow Rangers i Fiorentine
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 26.11.2009, 11:55
Drugi sezon rozpoczęty, screeny popołudniem
Odpowiedz cytując
$iWu$
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 26.11.2009, 14:17
Witam
Potrzebuje jakiegoś seriala do FM 2010 i najlepiej jakąś stronę z serialami... Najlepiej na PW
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Stary 26.11.2009, 14:31
Ostatnio udało mi się zdobyć puchar Euro obecnie trzeci sezon z rzędu,3x wszystki krajowe trofea,puchar interkontynentalny,a teraz 2 miejsce w grupie LM
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 26.11.2009, 14:50
A ja po kilku sezonach Levadia odszedlem bo juz zbyt nudna gra sie zrobila ;p w lidze caly czas dominacja a w pucharach raz lepej raz gorzej chcialem zagrac Union Berlin.
DawidTS: Grasz Hutnikiem jak tak to skad masz ta lige troche nie w temacie z dodatkami bo mam maly kociol wiec pewnie mnie cos ominelo
Odpowiedz cytując
pelek
Senior Member

Stary 26.11.2009, 16:35
Derby dla mnie) wygrałem z żydami 2:0 w pierwszej kolejce LM z Glasgow u siebie po 1
Odpowiedz cytując
PasiorWKS
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 26.11.2009, 19:29
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem jak jest teraz, ale ja w FM 07 awansowałem w 6 sezonów do Premier League (awanse sezon po sezonie ), grałem Blyth Spartans, nasprowadzałem mnóstwo Polaków z 2-3 ligi, którzy na tamte warunki byli kosmiczni. W League Two miałem już Czaplińskiego na bramce i heja
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 27.11.2009, 01:22
dzieki za odp mam jeszcze jedno pytanie...Gram Hutnikiem i pierwszy mecz w lidze gram z Gornikiem Wieliczka i mam duzy problem kim niby mam grac jak 3/4 skladu jest niedopuszczone do rozgrywek... co Zrobiliscie zeby bylo inaczej Oczywiscie mam na mysli zawodnikow z normalnymi kontraktami a nei juniorskimi
Odpowiedz cytując
pozdi91
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 27.11.2009, 17:45
dysponuje ktoś jakims sprawdzonym linkiem do FMa(downloadu)? moze być PW
Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 27.11.2009, 19:05
Chciałem napiać tylko ,ze polecam Dayro Moreno .Gośc jest w sezonie 2012/2013 do sciągnięcia za darmo ,przechodzi do nawet slabych klubów a gra zajeb****e. Inni solidni kopacze ktorych polecam to Filip Burkhardt(własnie je**ąl piękną bramke Arisowi w barwach Hutnika),Filipa Ivanovskiego,Veljko Nitkovićia .Nie są znowu gwiazdami ale graja solidnie,bardzo solidnie w sam raz na polską ligę..

PJONA
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 28.11.2009, 19:54
http://img687.imageshack.us/img687/1264/beztytuuba.png

Z Grecji do Chorwacji niedaleko - Wyjazd Rzecz Święta
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 28.11.2009, 20:29
Inwazja
Mnie tak nigdy nie wspierają :(
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
pozdi91
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 28.11.2009, 20:57
mial ktos problemy z demem 2010 na viscie? sciagnalem 2 rozne wersje, odpalam brak pliku dll, sciagnalem i bledu juz nie ma ale gra i tak sie nie wlacza, wyskauje info windowsa ze moze poszukac rozwiazania w sieci albo moge wylaczyc od razu, ktos moze cos pomoc?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów