|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Witajcie. Tak jak wczesniej pisałem podjałem sie pracy w Southport w zespole z 6 ligi angielskiej. 1 sezon był trudny. Prognoza mediow to 4 miejsce w lidze ale zawiodlem. Za bardzo podkrecilem treningi i chlopaki nie mieli sily w meczach. Efekt: 12 miejsce w lidze, spokojne utrzymanie. Było ciezko, o mało co roboty nie stracilem, dobrze ze to byl 1 sezon bo inaczej pewnie by mnie na zbity pysk wywalili
Piłkarze praktycznie tylko za free z wolnych transferow. Mozna w ten sposob spokojnie skompletowac 25 osobowy sklad odpowiadajacy umiejetnosciami innym ligowcom. Sledzilem reputacje klubu w edytorze i sie z lekka przestraszylem... za awans z 6 do 5 ligi ang moj klub dostal ponad 200 pkt reputacji... ciekawe ze graac Wisła nawet odnoszac sukcesy w LM punkty reputacji drgneły w liczbie kilkunastu :(( Nie pozostaje nic innego jak pobawic sie w wyciaganie klubu z ostatniej ligi na szczyt na zachodzie bo polskie kluby sa w tej grze na starcie skreslone :( |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
kurde.. czemu nie znajduje mi wiekszosci pilkarzy wymienianych przez Was? O.O to zalezy, jakie ligi wybralem?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wysłałem moich scautów na poszukiwania i okazało sie ,ze znalezli mi kilkunastu ciekawych zawodników bez klubu. Wywaliłem dwa dni przed następnym meczem 3/4 zespołu i grając juniorami......pokonałem Farsley 1:0 po bramce w ostatniej minucie.Potem ściągnąłem kilku ciekawych piłkarzy (chetnie przychodzili). Teraz po 14 kolejkach jestem liderem i mam 6 punktów przewagi nad Corby...No ale nic dziwnego skoro mam w składzie reprezentanta Cypru - Alexisa Nikolasa oraz reprezentanta Saint Kids Nevis - Aarona Mosesa- Garveya .Do tego Laurenc Gaughan ,który grał wcześniej w juniorach...Liverpoolu i Celticu , rewelacyjny napastnik Stefan Morisson (14 meczy - 10 bramek , 6 asyst) oraz kapitalny skrzydłowy Sean Doherty, który zwiedził już pół świata.
Ostatnio edytowane przez matizaq : 23.11.2009 o godz. 20:37.
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
heheU mnie gra Gołoś z Wisełki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
W jakim programie można sprawdzać reputację klubów?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Postanowiłem sie pochwalić
![]() Ps. Wie ktoś skąd mogę pobrać stroje ? ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Podbijam pytanie ! ![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
mam pytanko.
Czy dodatki z fma 09 bedą pasowały do 10 |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
mam Dejana Lekica w Wiśle od 2 sezonu, a teraz czytam, że Wisła się nim interesuje.. tak więc może naprawdę warto szukać piłkarzy przez FM, a później ich obserwować na żywo
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
W jakim programie można sprawdzać reputację klubów? ponawiam pytanie
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Dziwna sprawa.
Miałem 13 milionów funtów na transfery a udało mi się kupić Miguela Veloso za 15. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Witam, potrzebuję dobrego bramkarza do Wisły. Aktualnie gram drugi sezon(2009/10). Potrzebuję do bramki kogoś od zaraz. Wydać mogę tak z 1 mln euro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Może automatycznie zmienił sie budżet i przeszedł z pensji na transfery? Chociaż ja coś takiego musiałem zatwierdzać.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Niestety nie zrobilem foto ale tez sie pochwale.
Wygralem z Lazio 2-1 u siebie w pucharach ![]() PS. Niestety w rewanzu przegralem 1-5... ![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i udało mi się awansować do LM Wisełką dopiero co zacząłem pierwszy sezon
w grupie trafiłem na Liverpool Glasgow Rangers i Fiorentine![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Drugi sezon rozpoczęty, screeny popołudniem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Witam
Potrzebuje jakiegoś seriala do FM 2010 i najlepiej jakąś stronę z serialami... Najlepiej na PW |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ostatnio udało mi się zdobyć puchar Euro
obecnie trzeci sezon z rzędu,3x wszystki krajowe trofea,puchar interkontynentalny,a teraz 2 miejsce w grupie LM ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja po kilku sezonach Levadia odszedlem bo juz zbyt nudna gra sie zrobila ;p w lidze caly czas dominacja a w pucharach raz lepej raz gorzej
chcialem zagrac Union Berlin. DawidTS: Grasz Hutnikiem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Derby dla mnie
) wygrałem z żydami 2:0 w pierwszej kolejce LM z Glasgow u siebie po 1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzieki za odp
mam jeszcze jedno pytanie...Gram Hutnikiem i pierwszy mecz w lidze gram z Gornikiem Wieliczka i mam duzy problem kim niby mam grac jak 3/4 skladu jest niedopuszczone do rozgrywek...![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
dysponuje ktoś jakims sprawdzonym linkiem do FMa(downloadu)? moze być PW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Chciałem napiać tylko ,ze polecam Dayro Moreno .Gośc jest w sezonie 2012/2013 do sciągnięcia za darmo ,przechodzi do nawet slabych klubów a gra zajeb****e. Inni solidni kopacze ktorych polecam to Filip Burkhardt(własnie je**ąl piękną bramke Arisowi w barwach Hutnika),Filipa Ivanovskiego,Veljko Nitkovićia .Nie są znowu gwiazdami ale graja solidnie,bardzo solidnie w sam raz na polską ligę..
PJONA ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://img687.imageshack.us/img687/1264/beztytuuba.png
Z Grecji do Chorwacji niedaleko - Wyjazd Rzecz Święta ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Inwazja
![]() Mnie tak nigdy nie wspierają :( ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
mial ktos problemy z demem 2010 na viscie? sciagnalem 2 rozne wersje, odpalam brak pliku dll, sciagnalem i bledu juz nie ma ale gra i tak sie nie wlacza, wyskauje info windowsa ze moze poszukac rozwiazania w sieci albo moge wylaczyc od razu, ktos moze cos pomoc?
|
|
|