|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
No mówię, że biega jakby miał przyczepę. Albo dwie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
chłopaki w podstawówce szybciej biegają
![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Cytat:
-------------- nie wiem jak innym ale mi to pasuje odnieść do piłkarzy 1. Chyba nie wszyscy mają te same cele 2. Niektórzy zbyt bardzo skupiają się na sobie 3. Nie ma kolektywu i ducha druzyny czyli --> problemy
Ostatnio edytowane przez PvD : 23.11.2009 o godz. 20:39.
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Słowa dwa odnośnie Pawła Brożka
1) Opaska kapitańska - ktoś już gdzieś wspomniał ( Iwan w wywiadzie ? ) że mu się nie należy. I podzielam to zdanie. Może i jest przedstawiany jako lider drużyny, ale ja nie widzę aby tę rolę spełniał właściwie. Wiele pretensji, słaba jakość gry, mentalnie słabiutko - zamiast zagryźć zęby i biegać spuszcza głowę lub macha łapami. Generalnie wybór jest ciężki kto miałby go zastąpić wobec absencji Głowy i Sobola, ale ja bym wskazał Marcelo. Facet może i jest tu świeży, ale ma mentalność zwycięzcy, charakter, umiejętności. 2) Jego ogólna dyspozycja i jakość gry. Zgadzam się że po odniesionej rok temu kontuzji bardzo daleko mu do najwyższej formy. W kwesti mentalnej zamieszanie wokół jego niedoszłego transferu ( Fulham ) napewno mu nie pomogło. Ale chciałem zwrócić uwagę na pewien fakt z okresu naszego dwumeczu z Barcą. Wtedy bodajże po 1-0 przy R22 w którymś z wywiadów powiedział mniej więcej że obserwował grę bez piłki Etoo czy kogoś innego kogo podpatrywał i że zrozumiał że pewnego pułapu już nigdy nie osiągnie i pewnych umiejętności ( np. gry bez piłki ) już się nigdy nie nauczy. Utkwiło mi to w pamięci. Teraz patrząc na jego grę widzę zniechęconego faceta, któremu nie wychodzi, ale też który nie daje z siebie 100%. Paweł niestety nie tyle może osiadł na laurach co zdaje mi się nie ma motywacji do pracy nad sobą. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Brożek to leń i paskudny charakter. Strasznie żałuję, że nie odszedł, jak był w cenie. Teraz pewnie nikt go nie kupi. No chyba, że wzorem ojca chrzestnego złożymy mu oferte, której nie będzie mógł odmówić. Czyli transfer gdziekolwiek za ok 1 milion euro lub transfer do ME do końca kontraktu.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Nie tak dawno pisali, że jest szansa, aby wrócił do nas Cleber. Wtedy na środku byłaby rywalizacja jak się patrzy. Czy ktoś z Was ma jakiejś aktualne info na ten temat?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Cleber by się przydał i przyspieszony powrót pana Kowalskiego z wypożyczenia. A w jego miejsce upchać Jopa, może tam się sprawdzi
![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,..._ukochana.html
Zmienic nazwe klubu, stadionu, nazwisko prezesa i wyslac tym idiotom w krotkich spodenkach. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Jestem ciekaw jakie kłębią mu się myśli w głowie kiedy patrzy na profesionalizm swoich kolegów z drużyny. Przypuszczam, że ma chwile w których żaluje tego gdzie trafił. Chociaż dobrze, że się nie bunduje jak Kalu Uche.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Prawda jest taka, że tylko przed Marcelo widnieje jakaś przyszłość za granicą. Pewnie nie będzie to najwyższa półka, a jakiś solidny klub europejski. Reszty naszych zawodników nie widzę za granicą. I tu jest idealny przykład dla młodych: trzeba zapierdalać jak Marcelo (tak na najlepiej można ująć), a nie zajmować się imprezami itd (jak wiadomo kto..)
![]() "Bo nasza ARMIA to potęga" |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez bebeto : 24.11.2009 o godz. 20:39.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Tez zaluje ze nie odszedl. Zarobilibsmy kase ,on sam przestal by sie juz u nas "kisić" i stroic fochy mam go juz serdecznie dosyc Zamiast niego wziaac jakiegos roslego napastnika gdzies po 2 ligach Niemiec czy Francjii ,tam jest takich pełno chodzi o to zeby potrafil to czego nasze gwiazdy nie umieją,czyli przyjac pilke ,obrocic sie i trafic w ten duzy prostokąt. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
teraz za Brozia to milion Euro to będzie chyba wszystko jak ktoś da
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Idiotyzm sprzedawac Pawla Brozka w dolku formy.
Nie znam sie na gieldzie ale akcji sie nie sprzedaje gdy polecialy w dol, tylko gdy szybuja w gore ? Za kazda cene sie mozna i nalezy pozbyc innych pilkarzy,ale nie dwukrotnego krola strzelcow. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Problem w tym, czy znowu poszybują.
Z drugiej strony czy milion euro to tak mało? Po 2 sezonach życia nikt nie chciał go kupić. Trenerzy z zachodu przestali brać naszych graczy na powaznie. ![]()
.
. |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jak nie chciał, jak chciał...tyle tylko, że za mniejszą kasę niż oczekiwali włodarze...
Zamieszania z Fulham nie pamiętasz? ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fulham dawało chyba więcej niż milion. I dziwi mnie, że nie został sprzedany. No, ale chytry 2 razy traci.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jak to Cię dziwi? Przecież o LM wtedy "walczyliśmy"! Zdajesz sobie sprawę, co by się stało, gdyby wtedy go sprzedano? 99% użytkowników tego forum i 120% polskich dziennikarzy zjadłoby Bednarza i Cupiała za taki ruch. Ludzie, już sobie wyobrażam co by się działo
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mi sie wydaje, że słaba forma Brożka spowodowana jest niewyleczoną kontuzją. Ma jakąś blokade, boi sie powalczyć ciałem, niewiele mu wychodzi. Ciągle gra na środkach przeciwbólowych. Na dłuższą mete tak sie nie da. Taki Brożek i tak nam sie nie przydaje więc niech już teraz zacznie sie leczyć i będzie gotowy na przyszłą runde w 100%.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dla niektórych najważniejsze jest ,że słabo gra. Kto by się tam przejmował,ze ma tam jakąś kontuzję,czy gra na środkach przeciwbólowych... ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ale nie róbmy z niego bohatera, że tak sie poświęca i gra na morfinie
kasa ważniejsza niż zdrowie? bo wątpię, żeby Brożek, jesli rzeczywiście ma niewyleczoną kontuzje, wychodził na boisko z poczucia obowiązku albo z miłości do Wisły |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Kazdy pilkarz moze miec slabszy okres, a Brozkowi z racji jego osiagniec i umiejetnosci nalezaloby troche odpuscic...mamy 2 innych napastnikow, ktorzy teraz powinni sie wykazac strzelajac gole, jak na zawolanie(pobozne zyczenia), a mam tu na mysli Maleckiego i Cwielonga.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
to dajmy Mu szanse i czas. A nie 20 min co mecz. Niech wie, że nie zostanie odstawiony po zmarnowaniu kilku setek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Zgadzam się z artykułem na głównej ... Brożek powinien usiąść na ławkę i doleczyć kontuzje, bo w tym momencie bez sensu jest go wystawiać skoro i tak nic z tego nie wynika. Małecki-Ćwielong, Leszczak-Małecki, Boguski-Małecki, czy jeszcze inne kombinacje. Ważne żeby Brożek odpoczął .... Ew. inną jeszcze kombinacją jest Małecki-Brożek, ale Piotr - może to trochę szalone ale może i warto zaryzykować, dać Diaza na lewą obronę, Cantoro do środka i spróbować ....Chociaż znając życie i tak Skorża zostanie przy żelaznym składzie. Szczerze to chciałbym, żeby wreszcie lekarze dali czerwone światło, żeby Brożek wreszcie się doleczył.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html
Czemu piszą o Jirsaku jako o czołowym graczu Wisły? |
|