The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
luk02
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2009, 11:30
Jesli to nie jest partycja z systemem (C to raczej tak - program Partition Magic
Odpowiedz cytując
West
Vide Cul Fide

Od: 09.2004

Stary 23.11.2009, 12:02
System Windows XP, a jest to wlasnie partycja z systemem, bo ****a udany informatyk w firmie ustawil dysk systemowy na 18GB :| i brakuje miejsca

Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 23.11.2009, 16:38
Proud napisał(a):Wyświetl post
siema,

gdzie w krk kupię sprzęt AGD typu "wyciskarka do cytrusów"?

jak najtańszy oczywiście

podbijam...
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 23.11.2009, 17:25
Mam takie pytanie gdzie ja mogę zgłosić, że jakiś, że lekarz mimo nieumiejętności wyleczenie mnie odmawia wypisania skierowanie na inny zabieg "bo mi zabiorą z funduszu niech kto inny pana leczy". Całe życie człowiek na nich płaci, pierwszy raz (na szczęście!) idę z czymś poważniejszym niż grypa i nie potrafią mnie wyleczyć. Tylko jeden, pożal się Boże, specjalista odsyła mnie do drugiego itd. A jak przychodzi co do czego to i tak muszę iść prywatnie. Mnie na 50 zł stać, zapłacę za ten zabieg, ale dla własnej satysfakcji chciałbym gdzieś zgłosić, że lekarz X nie potrafi mnie wyleczyć i odmawia wypisania skierowania bo mu zabiorą z funduszu czy coś takiego. Jakaś izba lekarska?
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 23.11.2009, 17:51
West napisał(a):Wyświetl post
System Windows XP, a jest to wlasnie partycja z systemem, bo ****a udany informatyk w firmie ustawil dysk systemowy na 18GB :| i brakuje miejsca
Odpalisz takie systemowe narzędzie to się przekonasz czy można rozszerzać partycję systemową akurat u Ciebie, z reguły takie windows'owskie narzędzia "prowadzą za rączkę" czyli prawdopodobieństwo spieprzenia czegokolwiek jest minimalne. Ja akurat usuwałem fabryczną partycję Recovery z dysku (bo przestałem ją potrzebować, zrobiłem kopię dysku i plików przez inny program) czyli powiększyłem partycję systemową o kilka giga - wydaje mi się że zrobiłem dokładnie to czego chcesz i wszystko poszło pomyślnie. Na chłopski rozum powiększenie partycji to zabranie dostępnego wolnego miejsca na dysku - system na powiększanej partycji nie powinien mieć nic do tego.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 23.11.2009, 18:37
Jak posortwac w Total Commanderze pliki w katalogu w.g. czasu (daty) ich dodania do tego katalogu (tudziez wypakowania do tego katalogu.) bo wypakuje plik ale on i tak ma date uwtorzenia spzred kilku dni, tygodni, miiesięcy itd a ja chce zeby mial date wypakowania i w.g. tych dat sortowac.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 23.11.2009, 18:59
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
Jak posortwac w Total Commanderze pliki w katalogu w.g. czasu (daty) ich dodania do tego katalogu (tudziez wypakowania do tego katalogu.) bo wypakuje plik ale on i tak ma date uwtorzenia spzred kilku dni, tygodni, miiesięcy itd a ja chce zeby mial date wypakowania i w.g. tych dat sortowac.
Ręki sobie uciąć nie dam ale wydaje mi się że jest to niemożliwe.Jest oczywiście opcja sortuj wd daty ale właśnie chodzi o utworzenie pliku a nie czas zgrania go bądź rozpakowania
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 23.11.2009, 19:50

wie ktoś jak nazywa się ta czcionka? z gory dziękuję

Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 23.11.2009, 20:16
Szukam kwiaciarni realizujacej usluge poczty kwiatowej.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 23.11.2009, 20:23
Też macie problemy z rapidem?:

There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.

też tak Wam się wyświetla jak chcecie coś zassać?
I
Odpowiedz cytując
seba
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 23.11.2009, 20:35
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
np. ta na placu centralnym w Nowej Hucie ta na przeciwko NCku tzn. tam jest chyba tylko jedna ale zeby bylo jasniej....
LECHIA GDAŃSK
Odpowiedz cytując
ziajam
Junior Member

Od: 02.2008

Stary 23.11.2009, 22:03
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
na bieżąco można w TC zmienić datę w opcji Zmień atrybuty w menu plik. Jeżeli zaś wypakowujesz z archiwum to powinna być opcja jaki ma być nadany czas/data - z oryginału czy aktualny. Dla wielu plików masz opcję wielokrotnej zamiany i tam jest opcja aby zaznaczonym wcześniej plikom hurtowo zmienić datę na jaką chcesz. Przeglądnij opcje w menu Plik.
Odpowiedz cytując
Kaszalot
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.11.2009, 22:42
TSW Fanatyk napisał(a):Wyświetl post
Też macie problemy z rapidem?:

There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.

też tak Wam się wyświetla jak chcecie coś zassać?
taki komunikat wyswietla sie w momencie kiedy rapid jest przeladowany i za duzo userow z niego korzysta w danej chwili

albo odczekaj chwile i sproboj ponownie albo zalatw sobie konto premium bo na nie limity nie obowiazuja
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 23.11.2009, 23:25
Konto premim na miesiąc bez punktów kosztuje 19.99, polecam bo się opłaca. 2 dychy to nie pieniadz a nie ma problemow ze slotami i limitami
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 23.11.2009, 23:52
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
http://www.pocztakwiatowa.pl/

A jak nie to na Szewskiej, na Bronowickiej (zaraz koło starej pętli), na Weselu przy przystanku, na Kleparzu jedna z budek ...
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 24.11.2009, 14:32
POVCZTA KWIATOWA kwiaciarnia w tunelu po ronden czyżyńskim na lini pomiędzy CARREFOREM A POLICYJNYMI BLOKAMI
Odpowiedz cytując
Suszanin
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 24.11.2009, 15:29
Witam !
Mam następujące pytanie ...

Czy jak piłkarze odwiedzają Miejscowości ( szkoły ... ) to " rozdają " jakieś atrybuty ?
WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie...

Odpowiedz cytując
WislakWiDoK
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 24.11.2009, 16:48
Wiecie może jakie ceny 95 na Auchanie i Nestea na opolskiej ?
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 24.11.2009, 16:59
Suszanin napisał(a):Wyświetl post
Witam !
Mam następujące pytanie ...

Czy jak piłkarze odwiedzają Miejscowości ( szkoły ... ) to " rozdają " jakieś atrybuty ?
Jak odwiedzili kiedyś moją szkolę do rozdawali plakaty, zdjęcia, autografy i można było sobie zrobić zdjęcie
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 24.11.2009, 20:22
jak ktoś oglada "Naznaczonego" moze mi napisac jak zaczyna sie odcinek 2 a jak 3 bo sciagnalem dwa i nie wiem ktory jest ktory..
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 24.11.2009, 20:25
http://www.exsite.pl/filmy-online/15...y-sezon-1.html
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 24.11.2009, 20:30
Dzięki QBAS za pomoc ze strefami czasowymi! Faktycznie zapomniałam dodać. Tym bardziej dzięki!

A teraz kolejne pytanie: Co to jest za czcionka (biały napis)
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
latarnik
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.11.2009, 20:50
posiada ktos klucz do microsoft office visio professional 2007?
WISŁA KRAKÓW

Odpowiedz cytując
<wislak88>
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 24.11.2009, 21:51
Awe napisał(a):Wyświetl post
Mam takie pytanie gdzie ja mogę zgłosić, że jakiś, że lekarz mimo nieumiejętności wyleczenie mnie odmawia wypisania skierowanie na inny zabieg "bo mi zabiorą z funduszu niech kto inny pana leczy". Całe życie człowiek na nich płaci, pierwszy raz (na szczęście!) idę z czymś poważniejszym niż grypa i nie potrafią mnie wyleczyć. Tylko jeden, pożal się Boże, specjalista odsyła mnie do drugiego itd. A jak przychodzi co do czego to i tak muszę iść prywatnie. Mnie na 50 zł stać, zapłacę za ten zabieg, ale dla własnej satysfakcji chciałbym gdzieś zgłosić, że lekarz X nie potrafi mnie wyleczyć i odmawia wypisania skierowania bo mu zabiorą z funduszu czy coś takiego. Jakaś izba lekarska?
Napisz pismo do Izby Lekarskiej. Tu masz linka do Izby w Krakowie http://www.nil.org.pl/xml/oil/oil57 i adres Okręgowa Izba Lekarska w Krakowie 31-123 Kraków, ul. Krupnicza 11a
e-mail: [email protected]
tel.: (12) 619-17-20, fax: (12) 422-57-55

ALe i tak pewnie mu nic nie zrobią
Powód: :P
Ostatnio edytowane przez <wislak88> : 24.11.2009 o godz. 21:55.
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 24.11.2009, 22:59
Mam takie pytanie:Czy kiedyś na meczu Wisły byli obecni kibice Slezskyego Opava?
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
klusek106
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 25.11.2009, 11:09
Panowie szybka pilka...

Gdzie najlepiej i najtaniej ubezpieczyc samochod ? Mam prawko od sieprnia. Auto Golf 3 gt. Ile by tak pi razy oko wyszlo ? (wiem ze są kalkulatory internetowe... ale troche to zagmatwane)
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

Odpowiedz cytując
KarolOutlawz
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 25.11.2009, 12:32
poleca ktoś jakieś pokoje gościnne w Zakopanem blisko centrum z niewygórowaną ceną?
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 25.11.2009, 14:09
KarolOutlawz napisał(a):Wyświetl post
poleca ktoś jakieś pokoje gościnne w Zakopanem blisko centrum z niewygórowaną ceną?
tytusa chałbińskiego przedłużenie krupówek tel; 18 2017245 ja za pokoj dla dwojga dorosłych plus 2 dzieci w sobote od 12 do niedzieli do 16 z łazienką telewizorem zapłaciłem 120 zł
Odpowiedz cytując
concedi
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 25.11.2009, 14:23
widział ktoś może w ten weekend nam mieście surferów i czasem zrobił im zdjęcie?
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
Odpowiedz cytując
maciek777
Banita

Od: 08.2007

Stary 25.11.2009, 14:23
klusek106 napisał(a):Wyświetl post
Panowie szybka pilka...

Gdzie najlepiej i najtaniej ubezpieczyc samochod ? Mam prawko od sieprnia. Auto Golf 3 gt. Ile by tak pi razy oko wyszlo ? (wiem ze są kalkulatory internetowe... ale troche to zagmatwane)
Facet bierz kogos z rodziny ze znizkami OC jako wspolwlasciciela auta bo sie nie wyplacisz ;/ Bez zadnych znizek wyszło by Ci pewnie grubo ponad tysiac..

Ja teraz płace za Astre z 93,z maksymalnymi znizkami ojca 600 z hakiem..

P.S
Polecic Ci moge biuro ubezpieczen na Piłsudskiego 28 A,w bramie,obok sklepu rowerowego Mają umowy z kilkoma firmami i zawsze kobita wybierze Ci najtansza dla Ciebie opcje.
Ostatnio edytowane przez maciek777 : 25.11.2009 o godz. 14:26.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów