|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Na wzór koniecPZPN.pl zakładam inicjatywę "koniec Skorży".
Pierwszym etapem będzie zebranie 1000 podpisów pod petycją o zwolnienie naszego pseudo trenera, a kolejnym etapem będzie stworzenie koszulek "Koniec Skorża Koniec", które zaprezentujemy na jednym z meczów ekstraklasy w celu wyrażenia swojego niezadowolenia z decyzji M. Skorży... Rozbijmy to towarzystwo! Podpisy: 1. Pysio 2. prober 3. tylko_na_kilka_dni 4. Kolumbus 5. Mixu 6. carpenter 7. Yom 8. royalmichael [edit do 30 postu]
Ostatnio edytowane przez pysio : 22.11.2009 o godz. 20:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
On powinien zrezygnować już po dwumeczu z Levadią...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
pysio twoj ****a debilizm boli. zamknij sie ****a.
![]()
FCZ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co za po***ierdolony temat, wez go pysio usun.
ps. oczywiscie Skorża out. Tu nie ma watpliwosci. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
chcesz zakladac koszulki na meczu z jakimis napisami anty Skorża, a ciekawe czy choc raz na meczu byles...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
No tak przecież to nie Skorża dał nam 2 mistrzostwa z rzędu, to nie on potrafił zbudować w zeszłej rundzie skład z niczego i zdobyć drugi raz mistrzostwo. Problem jest z piłkarzami, a nie z trenerem. Chyba, że szanowny Pan Pysio uważa, że najlepsze dla drużyny jest zmienianie trenera co pół roku, rok... Gratuluje!
100% POPARCIA DLA SKORŻY! ![]() Jesteśmy Dumą Tego Miasta! A w Naszych Sercach Biała Gwiazda!
WISŁA KRAKÓW AZORY |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
pysio udław się
100 % POPARCIA DLA SKORŻY PS. W*****Ć WSZYSTKIE GWIAZDKI ZE SKŁADU!!!!
Ostatnio edytowane przez L U Z N Y : 22.11.2009 o godz. 19:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Czy Pan Pysio ma jakis immunitet na banowanie? Sądze że pół forum dostało by już bana za coś takiego.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
dobra z koszulkami to się rozpędziłem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Usuńcie ten temat jak najszybciej... mam nadzieje, że kliku w gorącej wodzie kąpanych dostanie długie wakacje od pisania na forum.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
nie wiem za co miałbym niby dostać bana, za założenie tematu w którym nikogo nie obrażam w sposób wulgarny tylko proszę o opinie innych kibiców Wisły - którzy tak samo jak ja są już zmęczeni Maciejem "liga będzie ciekawsza" Skorżą.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
dokladnie, pysio idź lepiej walnij głową w ściane 3 razy to może się obudzisz i zobaczysz co wyprawiasz. żal mi Cie, najłatwiej krytykować zamiast normalnie dyskutować
![]()
Blue is the colour, football is the game...
Stamford Bridge Fulham Road London SW6 1HS Wielka Brytania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
moja opinia jest taka
1.Pysio 2.Kolumbus niestety taka jest prawda |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
100% poparcia dla Skorży!
Jak kolega wyżej, problem jest w zawodnikach. ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
100% poparcia dla trenera. Temat do zamknięcia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Trener nie gra tylko piłkarze. Trzeba dograć 3 mecze i pomyśleć nad wzmocnieniami.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
tak czytam i faktycznie te nasze gwiazdki pojeba....im sie w głowach.A druga sprawa to od czego jest trener?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
100% poparcia dla wywalenia Skorży i zatrudnienia TRENERA co ZRUGA JAK BURE SUKI tych kopaczy i zostosuje metody z ZACHODU. Ze Skorża czeka nas jedno wielkie gówno czyli NIC.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
1906% poparcia dla trenera. Temat do zamknięcia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Jopa ..Lobo i 2 Brozkow Out ... wogole w wisle nie powinno byc polakow bo nasi maja taka mentalnosc ze szok ...graja do tyle zatrzymuja akcje nic zero dno !! ...Kirm szuka Gry Alvarez tez Marcelo Maly tez cos probowal Diaz ...a reszta dno nie ma pomyslu na gre nie ma kogos kto by pociagnol gre .... jak ktos ma pilke to sie patrza co z nia zrobi zamiast szukac podania wystawic sie gdzies to patrza sie kopacze zasrani :( |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Zrobmy koszulki 'wypierdalaj pysio'
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
1906% poparcia dla Pysia. Nie wiem jak niektórzy z Was to sobie wyobrażają? Rozdać pół drużyny? Jak? Kto ich kupi? Kto im będzie takie kontrakty płacił? I za kogo kupić zawodników którzy ich zastąpią? A nawet jak Ci następni przyjdą to kto da gwarancję że sytuacja przy Macieju "długa piłka a'la Liverpool" Skorży się nie powtórzy? Chcecie zobaczyć jaką różnicę przy słabych zawodnikach robi dobry trener? Dzisiejszy mecz to najlepszy przykład, a przecież nikt nie powie że ta drużyna nie ma potencjału. Potencjał jest tylko trzeba trenera z jajami i charyzmą a nie złotoustego Skorżę,
który nadaje się idealnie, ale na rzecznika prasowego.
Ostatnio edytowane przez carpenter : 22.11.2009 o godz. 20:07.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Maciuś odejdź ,męczysz już.Weź ze sobą jeszcze Małeckiego I Jopa.
Ostatnio edytowane przez Yom : 22.11.2009 o godz. 20:04.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
****a, jak można z pejsami przegrać... Powypierdalać JOPA DIAZA MAŁECKIEGO i ŁOBODZIŃSKIEGO. Bez tych gwiazdek byśmy wygrali. Taka moja opinia. Co do Skorży, to już sam nie wiem.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ty dobrze to wiesz, ja dobrze to wiem. Koniec jest blisko, koniec Skorży!
Czy Wy macie klapki na oczach? przegraliśmy WSZYSTKIE mecze w których rywal wykazał się jakimkolwiek zaangażowaniem. Levadia się zbliża |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jestem za wisla gra skabo malceki gwiazda przeduzyl kontrakt i co a jop dziekujemy
|
|
|