|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
;-) |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak to powiedział wczoraj tuz futbolu Grzelak ? "Polonia grała antyfutbol i murowała bramkę"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Wyczuwasz ironię? ![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Kiedyś Aca Vuković powiedział ,że musi się pilnować bo już nie gra w koszulce Legii... i teraz za wiele "zagrywek" sędziowie będą kartkować. Tak to już jest od lat ,że "tefałenowe" mają w kieszeni sędziów, którzy pomagają.... A jak nie sędziowie to życzliwi kibice ....Pamiętacie Smokowski nadmuchał aferę z faulem Boguskiego przed meczem z Legią.... Teraz jakoś ****a nie ścigają w Lidze+ za tego typu zagrania wtedy rozdzierali szaty i krzyczeli ,że zbrodnia się dzieje... Nie wiem co by się musiało stać ,żebym dożył momentu w którym Legia spadnie z ligi...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Podobno koty maja 9 żyć. Może by tyle wystarczyło ;P
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Na TVP2 mecz Amica - Ruch
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jednym słowem kpina . Mogli transmitować jutrzejsze derby..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
A w czym to lepsze są jutrzejsze derby w Sosnowcu od meczu Lech - Ruch dla "przeciętnego" kibica w Polsce?
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 21.11.2009 o godz. 17:13.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Lepiej jedź na mecz. Przeżycie estetyczne niezapomniane ;-)
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
1:0 dla Pyr
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
pełna zgoda.
Lechia niestety na razie już ma jeden w plecy. Swoją drogą bełchatowianie wyraźnie idą na 7 zwycięstwo z rzędu. edytka: a swoją drogą to niezłe frajery w tej Legii są, by zniechęcić Lewandowskiego, choć bardzo się do nich pchał
Ostatnio edytowane przez harthausen : 21.11.2009 o godz. 17:58.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
Belchatow mam nadzieje ze pojdzie takze na 8 zwyciestwo z rzedu za tydzien bo graja z Legia |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Gra Burica robi wrażenie, mozna załowac ze nie podpisalismy Nurkovicia który jest wyżej w hierarchii bramkarzy w Bośni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ciekawi mnie kto doping prowadzi we Wronkach...pikole rozkrecaja doping bo
przecież kibice Kuchenkorza olewają mecze we Wronkach ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a kiedy z nami grają? Daj Boże by się im do tego czasu passa urwała ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
luty-marzec
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Masz jeszcze mecz Lechia - Bełchatów, nie ma tam przypadkiem jakichś grajków którzy mogliby zasilić ekipę Wisły? Śląsk z Odrą też niedługo. Z łaski swojej przewiń po wszystkim z kim mamy podpisać kontrakt. Swoją drogą wielki podziw dla Ruchu. Walka, determinacja, charakter, wola walki. Nikt na nikogo nie krzyczy. Nikt nie wyma..... rękoma i nie zabija much. Szkoda że Niedzielan nie gra bo pewnie byłby pogrom. To po Tratarararoe z Lubina po mojemu najlepszy napastnik. A nasze gwiazdki? mam nadzieje że oglądają Ruch w akcji we Wronkach. Skorża to samo. Może się w końcu otrząśnie i będziemy grać Burligą i Janikiem w ataku. Nikt nam nie podskoczy.
Ostatnio edytowane przez element : 21.11.2009 o godz. 18:14.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
To będzie chyba jedna z pirwszych kolejek na wiosnę, a oni początki zawsze mają słabe
![]() EDIT: Masz jakieś problemy ze sobą? Mama bije? Młodsza siostra? Może jeszcze powinni ogladac jeszcze Lechię i potem Śląsk bo przecież wszyscy tak bosko grają tylko nie my, ale tabela mówi co innego. Powód: ehh
Ostatnio edytowane przez MichauSzczu : 21.11.2009 o godz. 18:12.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o 2-1 Sobiech hehe to zrobi nam się mecz
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Ten Mikolajczak z Amiki jest megatragiczny.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no i jak Ruch ugra przynajmniej remis - będzie miło. Ale lepiej na cuda nie liczyć, Wielkopolanie zrobią 3-1 i tyle naszych nadziei
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Zaraz... to na chwilę obecną Lewandowski ma 9 strzelonych bramek, Sobiech już 6, tak samo jak Niedzielan... a nasze orły po 5 sztuk każdy - troche mało. Liczę że coś jutro jeszcze wbiją, inaczej przyjdzie nam liczyć na Marcelo, lub na strzał miesiąca w wykonaniu Jirsaka (coś jak gol wyrównujący w piątkowym meczu Legii z Groclinem).
A w Gdańsku wciąż 0:1. Rozpędza się ten Bełchatów, czy jak? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() co to ironia... Mam nadzieję że Lechia wyrówna, bo sami pkt potrzebują, a i BOTa wypadałoby ukrócić... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Śmieszą mnie Amikowcy. Prawdziwi kibice sukcesu.
Jak mieli dwie bramki przewagi twardo jechali z dopingiem. Ruch strzelił bramkę i przez 20 min cisza, potem Lech strzela na 3:1 i doping zaczyna się od nowa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to Lechijka nie nawywijała dzisiaj. Bełchatów 7 raz tłucze tego, kogo na drodze spotka. Tak trzymać , przynajmniej w najbliższym meczu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Tylko że Dawid Nowak jest niesamowicie kontuzjogenny..a My mamy i mieliśmy już dośc chyba takowych piłkarzy o niepewnym zdrowiu.
Mecz Amici z Ruchem ogólnie niezły jak na Naszą lige..brakuje w nim przede wszystkim atmosfery około boiskowej która poprawiła by na pewno ogólne wrażenie. I w Ruchu większośc grajków to Hanysy chyba..ciekawa polityka kadrowa. ![]() ![]()
SAMO JEDAN KLUB...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Z szacunku do siebie nie oglądałem tego meczu, jak i derbów Warszawy. Za mną jest 10 minut spotkania Korona - Zagłębie, i po dwóch nie podyktowanych ewidentnych karnych dałem sobie spokój. Że Wy macie jeszcze siły na to coś....Dawid Nowak a dziecko to potrafi przyjąć chociaż piłkę w biegu?
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|