|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem telewizji cyfrowej Multimedia, są tam dwa kanały sportowe ESP Calssic i ESPN America mam pytanie czy zobacze jakieś wydarzenia sportowe na tych dwóch kanałach?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jest jakiś program przez który można słuchać radia przez internet? Żeby działa tak, że włączam, wybieram stację i działa
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak ustawić, napisać prosty programik, który przy uruchomieniu windows bedzie mi za kazdym razem otwieral plik PDF?
![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() w americe zobaczysz nhl, nfl i jakieś jeszcze sporty zza oceanu (dokładnie Ci nie powiem bo nie posiadam tego kanału ale gdzieś czytałem ) ![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ups, ale dałem ciała miało być czy coś na żywo zobaczę
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to na americe na żywo są te sporty pokazywane, jestem prawie tego pewien choć mogę się mylić
![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Wszystkie polskie + naprawdę sporo posegregowanych wg gatunków ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Proszę o zamieszczenie projekt flagi\ szala NIEOBLICZALNI.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=ei5lX...eature=related
Co to za piosenka ? Ma ktoś może ją w formacie mp3? ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
*WzT* -> http://www.vidtomp3.com/ to ci się może przydać
![]() A ja mam pytanie takie (odnośnie czasu w USA i u nas) jeśli mi pisze, że mecz się odbędzie o 9.00 czy 5.00 czy też 10.30 [itd] to która jest to godzina u nas w Polsce? Generalnie to ile jest różnicy i czy te kilka godzin [czy ile] dodaje czy odejmuje od ichniego czasu? Może trochę zagmatwałam raczej prosta sprawę, ale nie pamiętam tego ![]()
Ostatnio edytowane przez masterlag : 20.11.2009 o godz. 21:10.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
http://i40.tinypic.com/2lsczrd.jpg chyba masz bana na google, że nie znalazłeś
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ma ktos z Was konto na torrenty.org? Od 2 dni po zalogowaniu nie dziala opcja wyszukaj. Wyskakuje jakis blad. Po za tym wszystko dziala jak zwykle. Tez tak macie? Dzieki za odp.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
czy da sie na swojej stronie stworzyc livescore? mam na stronie tylko odnosniki do innych livescorow a chcialbym zeby u mnie to bylo na mojej stronie. Jak jest z tym? jest to dostepne dla zwtklych smirtelnikow?
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Poszukuję tytułu filmu.
A więc tak: pewna para wyjechała na weekend nad jezioro, tam byli prześladowani przez grupkę miejscowych dzieciaków. Przypadkowo zabili psa jednego z nich, później tamci postanowili się zemścić i zaczęła się krwawa akcja ![]() Wiem, że opis mało szczegółowy ale nie pamiętam nic więcej. Mam nadzieję, że ktoś skojarzy. Edit: Tak, to Eden Lake. Dzięki David.
Ostatnio edytowane przez kalvin : 21.11.2009 o godz. 12:28.
![]()
Przeważnie zachowuję się poważnie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Eden Lake?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Tak Eden Lake. Jeden z lepszych thrillerów/horrorów tamtego roku.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Drodzy koledzy i koleżanki. Mam dwa pytania:
1. Gdzie w Krk można kupić race/flary po rozsadnej cenie? 2. Poszukuje linka do filmu pt. Zabić sędziego - rapidshare odpada Pomoże ktoś? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaka nokie reklamowali w plusie że ma zajebiście trzymającą baterię?
DZIĘKI WIELKIE WEST!
Ostatnio edytowane przez TSW Fanatyk : 21.11.2009 o godz. 14:08.
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
STREFY CZASOWE W USA: * Eastern Standard Time (EST): UTC-5 - np. Boston, Nowy Jork, Filadelfia, Waszyngton, Floryda * Central Standard Time (CST): UTC-6 - np. Chicago, Texas * Mountain Standard Time (MST): UTC-7 - np. Arizona, Utah, Kolorado * Pacific Standard Time (PST): UTC-8 - np. Nevada, Kalifornia, Seattle * Alaska Standard Time (AKST): UTC-9 * Hawaii-Aleutian Standard Time (lub Hawaii Standard Time HST) (HAST): UTC-10 * Atlantic Standard Time (AST): UTC-4 - Puerto Rico i U.S. Virgin Islands. * Samoa Standard Time (SST): UTC-11 - American Samoa. * Chamorro Standard Time (ChST): UTC+10 - Guam i Northern Mariana Islands. Przykładowo: Warszawa - 13:50 Nowy Jork - 7:50 Los Angeles - 4:50 Alaska - 2:50 Chicago - 6:50 |
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
http://www.wma-mp3.net/convert-asf-to-mp3.htm ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jak tam natężenie ruchu w związku z otwarciem Bonarki, są jakieś znaczące utrudnienia? Da się tam bez problemów dojechać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jaka jest propozycja rządu odnośnie składek emerytalnych
Ni musi być konkretna odp, nie pogardzę, też konkretnymi stronami na których szukać odp. Jest mi to potrzebne na przedsiębiorczość. |
|
|