|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A koniecznie musi byc dotyk? Nokia 6220 classic,wyglądem nie powala i nie am WIFI,ale świent ekran 16MLN,mega dobry aparat 5mp z optyka Carl Zeiss tessa i xenonowa lampą. Bardzo dobry telefon , GPS, stabilny Symbian,polecam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
U mnie w firmie za wyniki sprzedaży jest do wygrania Nokia 6600, warto się starac czy to raczej jakiś kiepski telefon ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
jak nie bardzo i chcesz miec zwykly, tani telefon, bez zadnych dodatkow typu aparat, wi-fi, gps, mp3, radio to mozesz probowac. ale wg mnie telefon slaby. ma juz ponad 6 lat, wyglad nie powala. cena tych telefonow to chyba cos ok. 250zl. lepiej doplacic drugie tyle i miec cos lepszego |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
mam kolejny problem z moja n95mam muze na telefonie i przez menedzera plikow sie da to odtwarzac ale przez odtwarzacz muzyki ten oryginalny nokiowski to nie znajduje mi zadnych plikow muzycznych
robile reset ustawien i nic to nie dalo jakies inne pomysly |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
http://www.allegro.pl/item811868958_...w.html#gallery |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no mozliwe, ale napisal 6600
co byscie wzieli? 5530 prawie nowka 500zl, czy poczekac jak cena spadnie i kupic Omnia lub MDA Compact IV? mam 700zl a te telefony sa niestety za drogie :( nawet uzywane sa po 800zl |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wiesz co ci poradzę, jako użytkownik diamonda będę nieobiektywny ale kupuje diamenta
I weź go z orange a nie jako mda bo wyglada duzzzzzo lepiej. Dodatkowo jeśli sciga cię kasa to zestawy z orange mają automapę z licencją która pchniesz za xx złotych bez problemu. Kupisz taką 5530 a tam nawet nie ma gps, zaczniesz używać tego wydasz 200 zł jak nic. I masz cenę diamond'a. Ja osobiście nie wierze w dotykowe telefony od nokii, oni to zaczeli dopiero składać, ale to takie jedynie wewnętrzne odczucie. Na diamonda polowałem około miesiąca, kupiłem go w końcu za chyba 900 zł już kilka miesięcy temu, dosłownie dwudniowego, co prawda wystwaiłem się bo nie dostałem automapy ale spoko. Masz mój pomysł na pw ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Gianbuffon ja bede mial nową 6600 i slide(czarną) w tym tygodniu z Playa,sciagne simlocka tylko w salonie i sprzedaje nową
Wiec jak cos to pisz,zawsze jakos po kosztach by bylo ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
mam do sprzedania NOKIE 5530 (biało - niebieską) telefon nowiutki nieużywany oczywiście ze wszystkimi dodatkami !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jestem na kupnie komórki. Moje wymagania wobec niej: dobrze byłoby gdyby miał kartę pamięci i jeszcze ważniejsze- dobry aparat (dobrze by było żeby miał chociaż tez 3,2mpix). Noi żeby odtwarzał MP3 i bluetooth
Ciekawy wygląd mile widziany. Cena- powiedzmy, że 500/600 zł może... Ewentualnie tańszy- tutaj mi chodzi o ofertę przedłużenia w sieci Orange. Dość ciekawy wydaje mi się Samsung Corby, tylko nie wiem jakie zdjęcia robi i czy generalnie jest OK? ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
k800i polecam
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polecam Ci SE c902i.Obecnie posiadam ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolony.Karta pamieci do 2 mb apart 5 mpix,radio, mp3 bluetooth.Przedewszystkim solidny bo nie jest z plastiku raz mi upadł i nic się nie stało.Jestem bardzo zadowolony z tego modelu a cena na allegro to 0d 500 do 700 zł.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
masterlag - w Orange są drogie telefony.. :/ masakrycznie drogie.. średnio o 200-300 zł droższe niż w playu a i rozmowy w play masz tańsze.. :/ Era tak samo. Droga w cholerę...
ja się chyba mimo wszystko zdecyduję na 5530 w playu, umowa nie wiem na ile (2 lata - 299 zł, 3 lata - 1zł), ale przeraża mnie te 3 lata mimo wszystko.. jako że zachowam nr z Ery, to jeszcze pol roku place pol ceny za abonament, co da mi niespełna 15 groszy za minutę DO WSZYSTKICH. Po przekroczeniu abonamentu płacisz 29 groszy i pierdzielisz. Waham się jeszcze nad Nokią E52, przy 2-letniej umowie mam ją za 299 zł , ale nie mam karty pamięci do niej żadnej... a w 5530 - 4GB. No i jednak 5530 jest bardziej multimedialna, Xpress music i tak dalej. Sam już nie wiem |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
River, ja moge Ci sprzedac moja 5530 z Playa. telefon ma 3 tygodnie, ale naprawde bardzo malo uzywany. minimalne ryski z tylu obudowy, na wyswietlaczu jest pare, ale... na folii
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pierdzielę.
zedrzesz ze mnie więcej niż za nią dam w sklepie ![]() teraz jeszcze zacząłem rozważać inne Nokie i wpadła mi w oko niemal każda z serii 67xx , jak również 62xx. Ech, zrobili tego tyle i czlowiek sam nie wie co brać. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
580zl
taniej na alledrogo nie widze jak ktos chetny, to piszcie. oczywiscie mozemy sie spotkac i mozecie sobie ogladnac telefon. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Powiedzcie mi czy opłaca się brać nokię E52? Głównie chodzi mi o wi-fi a to jeden z tańszych telefonów (199 kosztuje w Playu przy abo 40)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki za pomoc.
River-> tyle, że ja mam już huhuhu umowę z Orange, jestem zadowolona itd. Niedługo będę mogła sobie właśnie nowy fonik wziąć. Mam w MIXie więc nie wychodzi drogo. No chyba, że umyśle sobie jakiegoś... TurboDymoMana wśród telefonów ;PKamikaze-> no, Yari prezentuje się świetnie od strony technicznej. Chyba się na niego pokuszę ^,-
Ostatnio edytowane przez masterlag : 24.11.2009 o godz. 17:42.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Zależy do czego potrzebujesz telefon, jeden nie weźmie Nokii ale wypasionego w bajery Sony Ericssona, drugi Motorolę z klapką bo dla niego liczy się styl. Ja zdzieram już n-tą Nokię i nie zapowiada się żebym zmienił na inną markę. Seria E to seria biznesowa czyli bardziej biuro w telefonie niż gadżety. Seria E jest świetna (używam E66). W nokiach cenię przestronne menu, słownik T9, potrzebne aplikacje, styl, jakość. Ja bym brał. Atutem E52 podobno jest świetnie trzymająca bateria. To bardzo ważne, jak korzystam w swoim z różnych aplikacji to bateria trzyma max. 2 dni.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Szybka piłka nokia E75 czy E90 mam dylemat ( wielkosc e90 mi nie przeszkadza)
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Gdzie w SE k550i ustawia się opcje 2 klawiszy głównych?
Chodzi o te na prawo i na lewo od klawisza nawigacyjnego? Klawisz nawigacyjny wiem gdzie, a te 2 zapomniałem, a chce zmienić z jednego połączenie z netem. Mam nadzieje, że ktoś zrozumiał o co mi chodzi i mi pomoże ![]() ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
e90 ŚWIETNA! Zakochany jestem w tym telefonie, jak dla mnie genialna, otwierasz go na pół, ogladasz filmy, surfujesz w sieci, no bajka!
Mam e90 mocca od roku i nie wymieniłbym jej na żadną inną (no chyba, że następczynię )![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
A ja mam takie pytanie: Nokia E66, czy może Nokia 5800 Xpress Music? Dotykowy ekran ani mnie ziębi, ani grzeje, a poza tym parametry telefonów są porównywalne. Jakieś opinie użytkowników?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
nokia 5800 xpress music - fajna ale wielka cegła. jak już coś polecałbym ci nokie 5530. prawie taki same parametry. no chyba że chodzi ci o GPS to wtedy 5800.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zna ktoś strone z darmowymi grami na Se Yari ? Chodzi mi o te gry sterowane ruchem tel.
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
skad mogę ściągnąć motywy/tematy na nokię N73..szukam po necie i nic konkretnego nie ma
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.zedge.net/wallpapers/921/...lpapers/0-4-1/ http://www.mobilethemes.pl/symbian/ http://www.mobilethemes.pl/paczki/ http://www.motywy.fonsymbian.net/kat.../motywy-s60v3/ http://forumnokia.pl/
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 04.12.2009 o godz. 13:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
właśnie przyniosłem do domu Nokię 6500 slide. Błagam, powiedzcie że sięnie psuje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
potrzebuje rady... ojciec znowu rozwalił sobie tel. jest budowlańcem i ostatnio rozwalił nokie N72, którą mu kupiłem. nie ch ktoś kto się zna napisze mi kilka modeli tel. na priv z rodzaju "niezniszczalne"
pRV. edit: jeśli chodzi i cenę to raczej niezbyt drogi... i tak pewnie kupie uzywany... |
|
|