|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Panowie mam małe pytanko...
Skasował mi się poprzedni save i gram od nowa Wisełką. Pierwszy sezon - wyszedłem z grupy LM i bedę grał z AZ Alkmaar (mam wyjątkowe szczęście w losowaniu). Zgłosiłem swoja kandydature na posadę selekcjonera WKS oraz Nigerii i obydwie federację chcą mnie przyjąć. Doradzcie mi którą kadrę wybrać ? Obydwie reprezentacje są moimi ulubionymi w Afryce i mam dylemat..... P.S Zostały już wylosowane grupy MŚ : Nigeria ma w grupie : Francję, Niemcy i Koree Południową , a WKS : Hiszpanie, Szwajcarie i Japonie.
Ostatnio edytowane przez matizaq : 14.11.2009 o godz. 12:53.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wybierz lepszą
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
WKS! Ja gram Wybrzezem i sa fenomenalni. Moim zdaniem najlepsza repra w Afryce. Co prawda nie analizowałem składu Nigerii ale sama przyjemnosc prowadzic w WKS takich pilkarzy jak Drogba, Aruna Kone, Salomon Kalou, Yaya i Kolo Toure, Eboue. Maja wyjebisty skład i jest jak zbudowac silna repre
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
WKS. Tam chłopcy rodzą się z takimi samymi talentami jak ci chociażby z Brazylii. Trzeba te czarne diamenty tylko oszlifować by osiągnąć " International level". Powiedziałby zapewne Leo. A tak na poważnie... WKS.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ja jak koledzy wyżej wybrał bym WKS , powód prosty teoretycznie dużo łatwiejsza grupa ;-)
czyli na razie 4-0 dla WKS ;-) ja dostałem ofertę od Kamerunu ale za długo zwlekałem i zatrudnili kogoś innego ;-/ ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
ja prowadze Nigerie i wszystko jest ok
![]() początki trudne ale jak uzbierasz wiadomosci o piłkarzach i dopiebrzesz odpowiednią taktyke to wszystko jest ok.. ja nie narzekam ![]() sporo gwiazd w rep Nigerii jest ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zakupiłem grę pół na pół z kolegą. Początkowo wszystko śmigało. Potem zaczął prosić mnie o wrzucenie płytki przy włączaniu. Wkleiłem mu cracka, teraz natomiast prosi o płytkę po zapisywaniu...
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 14.11.2009 o godz. 14:02.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Mój bilans meczów wygląda tak: MŚ: Nigeria - Chile 3:0, N. - Anglia 0:0, N. - Słowacja 3:1, N. - Australia 2:2, przegrana w karnych el.PNA: N. - Rep. Zielonego Przylądka 3:0, N. - Dżibuti 7:1. Aczkolwiek jeśli miałbym do wyboru Nigeria czy WKS, to wziąłbym WKS ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
z jakich lig najłatwiej ściągać piłkarzy do polskiej ekstraklasy zwłaszcza do średnich klubów takich jak Śląsk
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
Waży około 1 mb ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie wiem jak inni ale ja czesto penetruje rynek Slowacki Slowenski Czeski. Mozna znalesc ciekawych zawodniko za stosunkowo nie duze pieniadze
![]() HA! wkoncu trafilem na zespol ktory chce prowadzic
Ostatnio edytowane przez Ivory1906 : 14.11.2009 o godz. 16:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Orientuje sie ktoś z was jak jest z liga rumuńskom
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
No wiec tak...Gdy obejmuje sie zespol z Estonii gre zaczyna sie gdy druzyna ma juz 19 meczy w lidze. Swoj pierwsze mecz wygralem pewnie z Trans 2-0 a potem przyszedl czas na kwal do LM...no coz M.Hajfa to nie byle jaki zespol i dostalem 3-1, chociaz tak naprawde to dwie padly ze strzalu z za pola karnego a trzecia z akcji. Pierwsza polowa totalnie przespana dopiero w drugiej sie moi obudzili, bramka kontaktowa ozywila jeszcze bardziej moj zespol potem moi obijali 2 razy poprzeczke i taki wyniki sie utrzymal do konca ;/ choc moglem smialo powiedziec ze druga polowe wygralem ja..Co do transferow...Kupilem jednego pomocnika srodkowego Vasiljev za 149 tys euro i do wydania zostalo mi 20 kilka tys
Obrona w Levadii to jednym slowem ser zwany dziurawcem potrzebuje lewego prawego i srodkowego obronce za malae pieniadze zna ktos takeigo |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam dwa pytanka:
1) Gdzie sie składa kandydature na selekcjonera jakiegos panstwa 2) Doradzcie mi bo poszukuje PP i OP i podajcie jakies nazwiska. najlepiej jakies tanie bo pieniedy juz nie mam ;D
Ostatnio edytowane przez Damianek_ABG : 15.11.2009 o godz. 10:39.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
1. Posady >> Status managera >> Jeśli dany kraj zwolnił aktualnego selekcjonera możesz złożyć podanie przez kliknięcie lewym przyciskiem na ten kraj i zaznaczenie opcji "Złóż podanie". 2. Zależy jaki poziom zespołu ![]() ![]() Kupię stalowe felgi 16" (5x98) do Alfy Romeo 156. [PW]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Wolny transfer W klubach które maja takie małe budżety to dobry sposób, zwłaszcza, że można wyciągnąć niezłych piłkarzy, tylko trzeba to robić szybko zanim nie zakontraktuje ich ktoś inny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Z-zwycięstwo
R-remis P-przegrana a co to X? ;> Dzieki. ; ) E: jedno pytanie jeszcze. ;D jak zaplanowac sparing?
Ostatnio edytowane przez Al_29 : 15.11.2009 o godz. 16:32.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
X to remis.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jesteś pewny? Ja zawsze myślałem, że jedno to remis na wyjeździe, drugi u siebie. Aż muszę sprawdzić
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Muszę się przyzwyczaić do nowego wyglądu FM'a...
Macie jakieś wskazówki na początek gry? Jakich zawodników mogę ściągnać do Wisły? Chciał bym jakiegoś bramkarza zakupić i dobrego rozgrywającego. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sepuya
Mphela Vrsic Gol Glik Kosznik Zanev Jest jeszcze jeden super lewoskrzydłowy, Chorwat, 21 lat- niestety nie pamiętam nazwiska. Przekop chorwackie kluby. ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jest taka opcja. Zobacz załącznik.
![]()
Wola Wierna Wiśle!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozgrywający - Sergey Krivets - GENIUSZ Chyba dwaj najlepsi piłkarze jacy przychodzą w pierwszym seonie do Wisły... ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zajzałem dzis w edytor do FM i sie przeraziłem
Mimo mojego wzesniejszego entuzjazmu po przeanalizowaniu moich dotychczasowych 4 rozegranych sezonow w FM w edytorze Wisła "zarobiła" 40 pkt reputacji!!! Skandal. 4 MP, 4 razy w fazie grupowej LM (raz 4 miejsce, 2 razy 3 miejsce i w tym sezonie 2 miejsce w gr i w 1/8 z Liverpoolem 1:1, 0:1). Porazka jakas Powód: i powódka
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 15.11.2009 o godz. 16:03.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|