|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie dość że bez ambicji to jeszcze kaleki.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Dla mnie Patryk Małecki czy Wotej Łobodziński nie zasłużyli aby zagrać w następnym meczu. Niech to będzie Leszczak czy kto kol wiek inny ale trzeba im pokazać, że za taką lipę jest ławka. I dla mnie Leszczak może wywracać się o własne nogi, ważne aby walczył i dał z siebie wszystko. Bo tego nam najbardziej brakuje.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 11.11.2009 o godz. 10:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Kolego Ty chcesz podczas meczu derboweko wystawic rezerwy tylko dlatego zeby pokazac Malemu czy Lobodzinskiemu ze zamalo sie do pracy przyklada. Jestem ciekaw czy po ewentualnej przegranej z Cracovia powiesz brawo Skorza usadziles na lawce Malego i straciles 3 ptk. Ale kto by sie punktami przejmowal lepiej mlodych ogrywac. A tu w kontekscie naszych polskich rodzimych kopaczy http://www.ekstraklasa.wp.pl/kat,771...l?ticaid=1915b
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 11.11.2009 o godz. 10:22.
![]() ,
|
|
|
|
Guest
|
|
W tej lidze zawsze musi być jakaś kadrowa tragedia by mógł ktoś "wypłynąć". Tak było choćby w przypadku Błaszczykowskiego kiedy na Ateny nie mieliśmy prawego obrońcy. Czy choćby nie tak dawny mecz z Lechem gdzie spora liczba zawodników Lecha musiała być kontuzjowana aby mógł wypłynąć Możdzeń. Dla Łobodzińskiego już nie ma nadziei a ogrywania Leszczaka czy trzymanie na boisku Łobo wychodzi na to samo z tym że ten pierwszy ma szansę być dobrym napastnikiem. Moim zdaniem należy zacząć budowanie nowej drużyny od teraz aby mieć na puchary ludzi którzy potrafią prosto kopać piłkę.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 11.11.2009 o godz. 10:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
czy kibice Wisły chociaż raz w ostatnim czasie wygwizdali grajków w połowie lub w przerwie . Może oni mysla ze nam wystarczy ze wygrywaja ... czasami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Sądzę, że gwizdanie nic nie pomoże, jest to dla mnie prymitywne.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No Benhałer ładnie po Pawle ciśnie .
http://sport.onet.pl/0,1248770,20764...wiadomosc.html |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
I upodobnic się do "kibiców" Leszka? No proszę Was.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Też mi wielka afera, że piwo piją. Chłop normalny to czasami i wypić musi. Gorzej jak mu to w nawyk wejdzie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Dla mnie to jest poprostu jakis fenomen,ze wzielsmy chlopa za taka jak na Polskie warunki kase,ktory dodatkowo zarabia ile my tu chyba wszyscy na tym forum razem wzieci i gra tak ze w 10 na boisku ta druzyna by sie prezentowala lepiej niz w 11 z nim. Zeby nie potrafic celnie dosrodkowac ani wykonac 1 dobrego dryblingu.......matko boska....... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Garguła znów kontuzjowany?
Cytat:
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Najpierw Boguski, teraz Gargula, co sie dzieje ze sztabem lekarskim?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
spokojnie, bo na oficjalnej nie ma żadnego info, że Garguła kontuzjowany. Jest przerwa na kadrę i gazetki nie mają o czym pisać. Co jak co, ale na oficjalnej stronie Wisły nigdy nie ukrywali jakiś faktów o kontuzjowanych graczach.
![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
ciekawe słowa Zamilskiego :
Trener Zamilski przyznaje, że brak kluczowych dotąd zawodników, jak np. powołanego do seniorskiej kadry Patryka Małeckiego, nie doskwierał mu aż tak, jak można by przypuszczać. - Tak się dziwnie składa, że jak Małecki pauzował za kartki z Finlandią, to wygraliśmy. Nie chcę być złośliwy, ale teraz też - zażartował szkoleniowiec. - Wreszcie było trochę spokoju na treningach i w hotelu, nie było krytyki, której Małecki jest mistrzem - skomentował Zamilski. - Podsumowując, nie było widać braku Małeckiego. On powinien trochę zejść na ziemię i przestać bujać w obłokach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nic dziwnego. Kontrakcik odbił do główki. Jak już mówi to trener, to faktycznie musi być coś na rzeczy.
Zaraz mnie zjedzą fani Wiernego Wiślaka ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mówice co chcecie, ale dla mnie Patryk jeszcze nie dorósł zupełnie. Ma mniemanie o sobie, jakby był Kaką, a jest przeciętnym ligowcem.
wg mnie, jeśli Zamilski mówi prawdę i nie zmyśla(w co wątpię) to Patryk nigdy nie zostanie wielkim piłkarzem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
już dawno to mówiłem.. zimny prysznic by się przydał przed meczem z Legią pytał sie czy mają dla niego jakas nagrode za najlepszego zawodnika meczu.. no a jak zagrał to wszyscy wiemy
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Informację o kontuzji Garguły potwierdza Wyborcza:
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,72...a_Garguly.html Cytat:
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Jak dla mnie, to nie tyle potwierdza, co przepisała z wp.pl...a na Wirtualnej Polsce już tego newsa nie widzę... ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Czyli, żeby u nas nie dostał szansy, odszedł do innego klubu i stanowił o jego sile? Nie ma obawy. Garguła to transfer Skorży, więc szanse na pewno będzie dostawał. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/4020
![]() ![]() ![]() Cytat:
A co do Małeckiego to tylko pokazuje jak psuje atmosfere w szatni... skoro trener, kapitan i reszta nie mogą sobie dać z nim rady to powinien odejść... ewentualnie zesłałbym go do ME na 3-4tyg Edit: ciekawe jak się zachowuje w kadrze? może Smuda sprowadzi go na ziemie
Ostatnio edytowane przez royalmichael : 14.11.2009 o godz. 15:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Gargula i tak szykowany byl na wiosne
teraz mial sie tak lekko :"ogrywac" choc wiadomo bez szału.. oby na nowa runde powracali wszystcy i wtedy dopiero zobaczymy prawdziwą Wisle ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Bo poki co to tylko gestykuluje, kłoci sie i klnie na zmiane z przeżegnywaniem się.Mnie osobiscie ten piłkarz denerwuje. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
a widzieliscie gre Kirma w reprze? nothing special.....,paradoksalnie jego zmiana dala slowenii szanse
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Gość jest bez formy ewidentnie. Jako indywiduum - a tak na razie wygląda nasza gra, opierająca się na indywidualnych zrywach - niewiele jest w stanie nam dać.
![]()
.
. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|