The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.11.2009, 12:38
Zbulwersowany piłkarz Wisły poda dziennikarza do sądu - "to dla mnie żenujące"

Cytat:
Wojciech Łobodziński jest zbulwersowany dzisiejszą publikacją na jego temat w magazynie "Futbol News". - Będę domagał się sprostowania. Jest ponad trzydzieści osób, które mogą potwierdzić, że tego dnia byłem w hotelu – mówi zawodnik Wisły.
- Dziennikarz przy wymyślaniu tego typu historii mógłby się przynajmniej zastanowić - dzień przed meczem jesteśmy przecież w hotelu na zgrupowaniu. Wieczorem mieliśmy odprawę, a ze stołu masażysty zszedłem po godzinie 23. Rano o 8:30 mieliśmy śniadanie - tłumaczy zbulwersowany Łobodziński. Jego słowa potwierdza Tomas Jirsak, który zajmował pokój hotelowy z Łobodzińskim. - Wojtek był tej nocy w pokoju - zapewnia Jirsak.

- Ostatni raz we Wrocławiu byłem na meczu ze Śląskiem Wrocław. Nigdy w życiu nie byłem we wspomnianym klubie. Powiem więcej, nie byłem w żadnym klubie nocnym we Wrocławiu - mówi Łobodziński i dodaje, że sprawę skieruje do sądu. - Dzisiaj rano rozmawiałem już z moim adwokatem - informuje.

- Żenujące dla mnie jest to, że muszę się tłumaczyć z takich rzeczy, ponieważ jestem profesjonalistą i poważnie podchodzę do wykonywanego przeze mnie zawodu. Najbardziej żal mi jest mojej żony, która bardzo przeżywa tą sytuację - mówi zawodnik Wisły.
by onet.pl

A może zabalował i boi się przyznać boi się kary? czy rozwiązania kontraktu to samo było z piłkarzami Legii co balowali do rana po przegranym meczu z Jagą a później posypały się kary.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 09.11.2009, 12:48
Jeśli balowanie jest prawdą to powinien zostać ukarany. A czy jest? Nie wiadomo.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 09.11.2009, 13:20
Lobodziński przygotowuje z adwokatem pozew do sądu przeciw futbol News. To chyba wystarczający komentarz do tej sprawy
Odpowiedz cytując
kozi-syku
Junior Member

Od: 10.2009

Stary 09.11.2009, 13:28
Mi się wydaje, że ten ''fakt'' wyszedł od dziennikarza sympatyzującego jednej z warszawskich drużyn, który by chciał by dobić atmosfere graczy Wisły jeszcze bardziej po porażce z Legią.
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 09.11.2009, 13:37
kozi-syku napisał(a):Wyświetl post
Mi się wydaje, że ten ''fakt'' wyszedł od dziennikarza sympatyzującego jednej z warszawskich drużyn, który by chciał by dobić atmosfere graczy Wisły jeszcze bardziej po porażce z Legią.
Obojętnie, kto by tego nie napisał, jeśli rzeczywiście jest to wiadomość wyssana z palca,to bardzo dobrze,że Łobo pójdzie z tym do sądu! Może wreszcie kiedyś doczekamy czasów,że nasi dziennikarze 3 razy pomyślą,zanim napiszą jakąś bzdurę.
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 09.11.2009, 15:02
Łobodziński jest chyba ostatnim piłkarzem którego posądzałbym o balowanie. Przecież on jest trochę taki ciotowaty. Gdyby miał inny charakter, mógłby być naszym liderem, a tak to przeplata bardzo złe mecze z tymi złymi.

P.S. W każdym wywiadzie w TV chyba 5 razy powtarza słowo "troszeczkę" xD.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 09.11.2009, 15:03
Po pierwsze niewiadomo co jest prawdą, a co nie. Równie dobrze kłamać może Łobodziński, istnieje przecież taka możliwość, więc nie wybielajcie go tak od razu. Z drugiej strony wydaje się to mocno nieprawdopodbne, żeby dzień przed meczem urwał się ze zgrupowania i pojechał na balety. Chociaż z Wojtkeim nic nie wiadomo, bo on często zaj**ny jest Jeżeli FN chce być wiarygodną gazetą pownien się podeprzeć jakimiś zdjeciami, przecież dzisiaj każdy ma aparat w komórce, trzeba było cyknąć zdjęcie na dowód, a nie być gołosłownym. Jeżeli to byłaby prawda klub dostałby idealny pretekst do rozwiązania kontraktu z zupełnie nieprzydatnym zawodnikiem...

element napisał(a):Wyświetl post
Ale wpierw mogliby się zając tym ścierwem weszlo.com które wmawiało każdemu że Wisła jest wmieszana w korupcję.
Akurat tu się nie zgodzę. Weszlo to jedyna strona w polskim Internecie, która jest ostra, obiektywna i wolna od nacisków. Jadą ze wszystkimi, równo, bez wyjątków. Nie twierdzę, że wszystkie ich artykuły są trafne, ale większość z nich jest merytoryczna, inteligentna i przede wszystkim śmieszna. A już relacje live z meczów polskiej reprezentacji to jest mistrzostwo świata. Naprawdę weszlo się dobrze czyta, a że czasem napiszą coś złego na nas, trudno trzeba mieć trochę dystansu..
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 09.11.2009, 15:35
fialo napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze niewiadomo co jest prawdą, a co nie. Równie dobrze kłamać może Łobodziński, istnieje przecież taka możliwość, więc nie wybielajcie go tak od razu. Z drugiej strony wydaje się to mocno nieprawdopodbne, żeby dzień przed meczem urwał się ze zgrupowania i pojechał na balety. Chociaż z Wojtkeim nic nie wiadomo, bo on często zaj**ny jest Jeżeli FN chce być wiarygodną gazetą pownien się podeprzeć jakimiś zdjeciami, przecież dzisiaj każdy ma aparat w komórce, trzeba było cyknąć zdjęcie na dowód, a nie być gołosłownym.
Dziwi mnie to ,że taka gazeta z takimi wyjadaczami, którzy pracują dla FN wali sobie w stopę. Nie rozumiem tego w ogóle. Bo jeśli są zdjęcia to ok, ale w takim razie to jak to jest,że przed meczem facet jedzie do innego miasta na noc a na śniadaniu pojawia się jakby nigdy nic. Jak to możliwe,że przed meczem kopacz może jechać gdzie chce. I po trzecie Jirsak kłamał? W dalszym ciągu nie wierzę,że FN takie jajo odwalił, a wszystko wskazuje na to,że tak było. A co do pozwu. Nie jeden tym groził,na to najmniej zwracałbym uwagę.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 09.11.2009, 19:45
Oczywiscie ze kazda gazeta moze sobie pisac...

ale 70% to brednie zwlaszcza te dot zycia pozabiskowego pilkarzy

a najlepszym dowodem sa zdjecia ,w przypadku Lobo ich ne ma ....

szmatlawce z weszlo com i ich pochodne to zero jakiegokolwiek poziomu ,i wiadomosci ktore tam podaja to jak swieze mieso-licząc ze sie sepy zlecą...
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
vip2008
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 09.11.2009, 21:49
chłopaki i dziewczyny czytaliście dzisijejszy PS skrót http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77154,t...l?ticaid=19136

co o tym sądzicie
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 09.11.2009, 21:51
że Mielcarski troche koloryzuje, ale ogólnie to ma dużo racji.

niestety, jaka liga takie gwiazdy.
Odpowiedz cytując
vip2008
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 09.11.2009, 21:52
zastanawiam sie kto był tym zawodnikiem którego Cleber spotkał w szatni po meczu z Barca z piwkiem w reku
ale dokładnie Mielcarski ma bardzo duzo racji w tym całym artykule o podejsciu naszych gwiazdeczek do piłki
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 09.11.2009, 22:04
Mielcarski to jest ten który zrobił zawrotną karierę w Portugalii i w Hiszpanii?
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 09.11.2009, 22:21
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Mielcarski to jest ten który zrobił zawrotną karierę w Portugalii i w Hiszpanii?
nie zrobił ale chyba dla tego że nie miał zdrowia
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Stary 09.11.2009, 22:45
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Nie trzeba zrobić zawrotnej kariery na zachodzie, żeby wiedzieć, że nasi piłkarze (szczególnie ofensywni) to patałachy w porownaniu ze średniakami europejskimi.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 09.11.2009, 23:33
Nasi pilkarze to oprocz samego grania powinni pracowc tez nad swoja sylwetką

Co ogladam rozne ligi zwlaszcza Angielska ale tez i inne ,to po pilkarzach wymieniajacych sie po meczu koszulkami odrazu widac ze moze nie są atletami i Pudzianami ale na siłownie chodzą.

ktos na tym forum o tym juz wspomnial ale to jest wazna rzecz ,bo potem tak Brozek czy inny odbija sie od obroncow jak od sciany.

Jakby nabrali troche masy (nie sadła) to i o piłke mieli by szanse powalczyc o pilki z obroncami a tak to praktycznie zawsze sa przegrani.
Widac jak bardzo roznimy sie od pilkarzy na zachodzie ,od mentalonosci po taka zwykłą pracą nad soba włącznie.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 10.11.2009, 10:32
:Wojtas jesteś niepraktyczny sadło znakomicie amortyzuje twarde wejście obrońcy

Ale pomijając ten wątek praktyczny - to jest temat, który ciągle wałkujemy czyli tumiwisizm naszych piłkarzy. Im wystarczy być "gwiazdą" w Polsce a potem łykać 500k EUR za siedzenie na ławce lub trybunach w przeciętnym klubie zagranicznym.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 10.11.2009, 14:05
Głowacki po operacji..Żeby tylko za szybko treningów nie zaczął bo w przypadku przepukliny trzeba odczekać swoje.

Kto prowadzi teraz treningi bramkarzy?
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 10.11.2009, 14:17
propo trenerów i bramkarzy---> http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Kt...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 10.11.2009, 14:26
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
propo trenerów i bramkarzy---> http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Kt...wiadomosc.html

no to extra:
Kazimierski napisał(a):
Mariuszowi nie brakuje niczego. Bramkarze jego klasy w Europie kosztują kilka milionów euro.
sprzedac Mariusza... taka okazja może się nie powtórzyć...
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
eMTe
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 10.11.2009, 14:29
Może to nam wyjść na dobre:

1. ewentualna sprzedaż - wystawimy go na listę transferową, zagra w jakimś meczu i ktoś złoży ofertę. Wtedy można go sprzedać i dołożyć do innego bramkarza.

2. rozwój Maria - Mario uwierzy w siebie po powołaniu i będzie lepszym piłkarzem...
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 10.11.2009, 14:45

No to juz wiemy ze 100% pewnoscia dlaczego u nas jest taki cyrk z bramkarzami. Kazimierski blokuje wszystkich ktorzy sa choc odrobine lepisi od Pawelka.

Albo kasa albo rodzina innej opcji nie ma.
,
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.11.2009, 14:48
Ja pier...e ,jak małe dzieci
Co z tego ,że Kazimierski chce Pawełka
Smuda jest od powoływania zawodników ,również bramkarzy
"fakt" cos napisał a tu zaraz "pierdo...ie o szopenie"
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 10.11.2009, 14:56
FraMat napisał(a):Wyświetl post
no to extra:

sprzedac Mariusza... taka okazja może się nie powtórzyć...
Tylko, że takiej oferty nie ma. Przypuszczam, że gdyby ktoś za niego zaoferował 1 mln ojro to z pocałowaniem ręki by go oddano.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 10.11.2009, 16:06
A odpowie ktoś na pytanie kto prowadzi treningi bramkarzy teraz?
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 10.11.2009, 16:09
a ktoś prowadził wcześniej?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
spirit
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 10.11.2009, 16:28
Nie interesuje się naukami ścisłymi itd ale wydaje mi się, że w kwestie przebywania w dwóch miejscach naraz nic się nie zmieniło?
Feci quod potui faciant meliora potentes
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 10.11.2009, 16:53
Czy prowadził... funkcję trenera bramkarzy pełnił Jacek Kazimierski.
Ale, że jest na zgrupowaniu kadry to domniemam, że nie prowadzi tych zajęć. Dlatego pytam, kto prowadzi?
Odpowiedz cytując
Mrsnh
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 10.11.2009, 19:54
pewnie Diaz. Potrafi grac na kazdej pozycji to i z trenerka sobie daje rade
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 11.11.2009, 09:50
Może dla was to głupota ale czy powołując sie na słowa Pana Mielcarskiego nie można na jakimś spotkaniu kibców zapytać kto pił te piwo i kto ogolnie pije? Bo oni nas w ch888 robia. Zawsze sie podlizuja w wywiadach ze nie jedynie sok pomaranczowy a tak to sciema jest.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów