|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie można prywatnie, od ręki i w miarę tanio zrobić rentgen płuc?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czy sklep komputerowy na miasteczko w budynku tam gdzie Studio jeszcze istnieje ?
Jesli tak to jak sie teraz nazywa. Dotychczas byl Apollo ale dzisiaj sie dowiedzialem, ze Apollo juz nie ma oddzialu w Krakowie. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ludziska
już zdałem to pytanie lecz odpowiedzi były nieużyteczne niestety.Posiadam taki o to TV Philips 42PFL5604H/12 i niestety nie wiem czy jest możliwe, a jeżeli tak to jak to zrobić aby napisy do filmu puszczanego z USB się włączyły. Czy może mi ktoś powiedzieć jak albo czy zna gdzie uzyskam precyzyjne informacje na ten temat. Bardzo proszę o pomoc. W ogóle w folderze z filmem telewizor nie widzi pliku z napisami. Może trzeba jakiś specjalny format pliku tekstowego ? Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez mcovalski : 10.11.2009 o godz. 12:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Sprobuj formatu .srt
Jak to zrobic - google ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
miszcz ortografji
Offline |
|
|
Kolego dziękuję za tą cenną radę. Dzięki że mnie oświeciłeś że jest coś takiego jak google.
. . . . .. Bardzo proszę o nie udzielanie mi już takiej pomocy.Bez urazy. Format srt nie hula Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez mcovalski : 10.11.2009 o godz. 13:12.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Rozumiem, że rada typu: 'sprawdz w instrukcji obsługi telewizora jakie formaty obsługuje Twój TV' też jest zbyt oczywista dla Ciebie? Bez urazy.
|
|
|
|
miszcz ortografji
Offline |
|
Potrzebuję rzetelnej pomocy.Bez pajacowania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jaka może być przyczyna tego, że w Operze nie działa mi konto na gmail.com ? Tzn nie dziala strona www.gmail.com. Ale wejść poprzez IE się juz da.
Podobnie z mailem na gazeta.pl, czy kontem USOS na stronie UJ (czyli strony, gdzie wymganane jest logowanie na konta). Reszta normalnie. Strzelam, że pewnie banał, ale ja w komputerach to laik jestem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
W instrukcji obsługi nie są wymienione żadne pliki z napisami. Ja ci polecam AVI ReComp i sobie zrób taki film. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
mam pytanie czy jak podłącze pendrive 2GB do kompa który ma Viste to automatycznie powiększy mi sie pamięć RAM w kompie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://crann.alsen.pl/index.php/storeinfo/311 ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak zmienić format pliku muzycznego .asf na mp3
|
|
|
|
miszcz ortografji
Offline |
|
Cieszę się że tak napisałeś bardzo mi pomogłeś Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak podpniesz pendrive to wejdz w moj komputer później daj opcje i będzie tam opcja ReadyBoost i tam sobie ustaw. http://www.tweakvista.com/articles/3...th-readyboost/ ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szukam kurtki zimowej - gdzie dostanę zwykła, klasyczną najlepiej czarną kurtkę bez esów floresów, norek i innych futrzaków na kapturze w miarę rozsądnej cenie. Gdzie warto się wybrać, żeby znaleźć coś ciekawego?
Konkrety proszę - ("pochodź po galeriach") -mam lepszą rozrywkę.Coś w ten deseń http://pl.tinypic.com/r/jtkp46/4
Ostatnio edytowane przez swirson : 10.11.2009 o godz. 21:19.
![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy OBI jest dzisiaj otwarty?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Korzystacie z serwisu ustrzel.com?
Jeśli ktoś ma tam konto, proszę o pw. ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Zna ktoś na tyle język włoski żeby przetłumaczyć fakturę dotyczącą mechaniki pojazdowej?
Google tłumacz niestety się nie za bardzo sprawdził. ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Czy ktoś może rozpoznaje jakiej marki jest kurtka pana w środku, bo mi kumpel wierci dziurę w brzuchu o to
![]() edit: dziękuję serdecznie ![]()
Ostatnio edytowane przez Stanlej13 : 11.11.2009 o godz. 15:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy w Intersporcie są ściągacze na bark?Może ktoś pamięta cenę?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Od jakiegoś czasu youtube u mnie wygląda tak
http://img211.imageshack.us/img211/4699/24875595.jpg Czasami jest normalny a czasami taki rozsypany a filmiki uruchamiają sie w malutkim okienku. Używam najnowszej Opery. Co z tym zrobić? ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś może jak się nazywa sklep/ hurtownia z butami Adidasa, Nike itp. na Al. Pokoju tam koło budynku Polmozbytu, miałem zapisaną gdzieś tą nazwę ale nie mogę znaleźć.
edit: Werewolf dzięki wielkie.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 11.11.2009 o godz. 14:44.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
jest to firma- YesSport
![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Stanlej13, wydaje mi się, że to firma "Casual". Podobną naszywkę ma ba ramieniu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Może to też być kurtka firmy Stone Island,również podobne logo i firma dość popularna na Wyspach.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|