|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ok dzięki
![]() ![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Witam wie ktoś czy w soboty jeżdzą busy z Krakowa do Tarnowa. Skąd i o której?
![]()
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak najlatwiej trafic spod galeri krakowskiej na Węgrzce, do tamtejszego starostwa?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Chyba rok temu raperzy Sokół i Pono udzielili wywiadu dla miesięcznika Playboy... Nie wiecie, gdzie można go na necie znaleźć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Szukam punktu, gdzie się dowiem jaką mam grupę krwi. Gdzie robią takie badania?
ok dzieki :] Powód: thx
Ostatnio edytowane przez Arkas : 09.11.2009 o godz. 12:32.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Może po prostu zapytaj mamy lub sprawdź w książeczce zdrowia z dzieciństwa. Każda analityczna pracownia zrobi Ci badania.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ja nie mam w ksiązece grupy
Ale tak ja pisze gigant - w każdej przychodni/pracowni Ci określą grupę. Albo np jak oddasz krew to dostaniesz wynik z grupą. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Musisz się dostać na przystanek Opolska Estakada. Stamtąd wszystkimi autobusami z końcówką "7".
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Szukam osoby potrafiącej wrzucić na youtube filmik w jakości HQ. Priv. z góry dzięki.
![]()
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER] |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Patrzyłem po necie ale nie znalazłem tego czego szukam,pewnie przeoczyłem więc pytam - gdzie mam sie udać aby porozmawiać z kimś o zawodzie żołnierza?WKU?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
chcialem przeinstalowac sobie system, bo chodzi juz jak stary radziecki czołg
wrzucam płyte z windowsem wlacza sie instalator i nagle wyskakuje bład i jest napisane: NIE MOZNA ODNALEŹĆ PLIKU azt3bl6k.sys i ****, sam wychodzi z instalatora... co zrobic ![]() |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Gdzie kupię w Krakowie przegrywane gry na PS2?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
najlepiej idź po prostu oddaj krew, po jakimś czasie będziesz miał nie tylko grupę krwi, ale komplet innych badań. A komuś przy okazji życie uratujesz. same korzyści ps: dzięki Żmijka za odp z poprzednich stron. pozdr ![]()
Ostatnio edytowane przez Proud : 09.11.2009 o godz. 16:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
pozniej bedzie Cie czekał test sprawności fizycznej, badania lekarskie. Nie wiem jak w Mon-e jest z psychologiem. Na wstępie powiem Ci ze będziesz musiał nastawić się na cierpliwość.....![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:13.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Co to za mecz leci na TVP Sport Hiszpania-Urugwaj? jakiś turniej czy co? bo są karne o.O
edit już wiem Mistrzostwa Świata do U-17 ![]()
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 09.11.2009 o godz. 18:48.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
hm... Ar ju siur?
a oto link |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
mam film rmvb, do tego napisy osobno. film otwiera mi się w Real Playerze, ale bez napisów. jak mam zrobić, żeby napisy mi zadziałały w filmie?
![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jakich używać balsamów idąc na solarium ?
i wg. co jak ?jak by ktoś mógł napisać na wiadomość prywatną byłbym wdzięczny |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
uzywał ktoś kiedys bagażnika magnetycznego na narty
http://moto.allegro.pl/item798526585...ya_gratis.html dobre to jest?/ sprawdza się ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
Co do wfu to faktycznie na studiach zaocznych nie pocwiczysz,raczej we wlasnym zakresie ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Witam, jestem nowy na tym forum i chciałbym się czegoś dowiedzieć... Mój ojciec spędził znaczną część życia w Gdańsku a właściwie wychował sie tam ucząc się w szkole okrętowej i to właśnie on wszczepił mi miłość do Lechii i Wisły. Obecnie mieszkam we wschodniej Polsce gdzie na każdym kroku spotykam kibiców ległej. Osobiście nie kryje się z przywiązaniem do barw Lechii, Wisły i Śląska nosząc z dumą szaliki, co skutkuje w ostatnim czasie zaostrzeniem sytuacji między mną a nimi... I tutaj pojawia się właśnie moje pytanie, czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć czy okolicach Białej Podlaskiej lub w ogolę województwie Lubelskim mogę znaleźć kogoś kto zamiast śmiesznej elki na szaliku, nosi barwy TKWM? Chodzi mi o jakieś grupy kibicowskie, nawet te nieformalne... Z góry wielkie dzięki za odpowiedź... ŚWL-Braci się nie traci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
co to za jakies takie czerwone kwiatki czy co to tam jest maja pilkarze Chelsea i nie tylko, na swoich koszulkach?
o co w tym chodzi? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dzień_Pamięci ![]()
...nieczytelny...
|
|
|