|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja bym tam chciał Onyszke. Nie przesadzajcie on nie jest przecież żadnym boiskowym bandytą, gdyby tak było to by nie rozegrał prawie 500 meczów w karierze. To gość, który mówi co myśli, a poza tym jest niezłym bramkarzem. Roczny kontrakt chyba nie byłby złym pomysłem.
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
nie sądzę żeby Pysio wiedział że Szczęsny był bramkarzem Wisły
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html
Rengifo juz niedlugo bedzie do wziecia... swietny napastnik jak na nasze warunki. ![]() Groundhopper
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
I? Skoro Lecha nie stac zeby mu placic z 400-500 tys. euro to nas tym bardziej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Anderson Ceuto jest na wylocie. Chłopak pod skrzydłami Smudy szybko się rozwijał, teraz Zieliński nie widzi dla niego miejsca w zespole. Według mnie Peruwiańczyk ma jednak spory potencjał
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Legia nie zdecydowała się na zakup 19-toletniego słowackiego bramkarza z ManCity. Dowhań wypowiadał się o nim pozytywnie i chciał go mieć w Legii. Może, skoro sami nie potrafimy ściągnąć nikogo utalentowanego, to podkradniemy takowego, przebadanego już przez inny klub, którego trener bramkarzy zna się na rzeczy?
Jego transfer uzależniają od ewentualnego odejścia w zimowym okienku Jana Muchy. Z resztą sami przeczytajcie http://www.ligapolska.pl/index.php?d...artykul=156465 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niech mi ktoś wytłumaczy ,dlaczego my mamy zbierać jakieś ochłapy po Lechu ,czy Legii ?
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Bo jak widać przez lata my nie potrafimy trafić nawet takiego "ochłapu"...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rengifo, czyli gościa, który nie chce grać już w polskiej lidze, a w swojej reprze strzela gole np. Argentynie nazywasz ochłapem? Myślisz, że gdyby to zależało od Lecha, to by się go pozbywali? Po prostu ich na niego nie stać.
A co do tego bramkarza, to przeczytaj artykuł ( tym razem ze zrozumieniem) i wtedy prawdopodobnie nie nazwiesz go ochłapem. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To dlaczego ci wspaniali ,nie zdobyli dla Lecha mistrza Polski ?
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co za gość
Może dlatego, że wynik w piłce nożnej zależy od czegoś więcej niż dyspozycja i umiejętności 1 zawodnika?![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
Jeśli Sobiech nie trafi do Wisły to będzie nasza olbrzymia porażka. Ten chłopak ma wszystko. Szybkość, siłę, przegląd pola, potrafi się zastawiać co najważniejsze strzelać bramki. Takiego napastnika szukamy.
Wyciągnięcie jego z Ruchu Chorzów traktuje jako nasz obowiązek w zimowym okienku transferowym. Osobiście dla mnie to jest najlepsza "9" w polskiej lidze zaraz po Lewandowskim.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 08.11.2009 o godz. 16:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ma koles talent do grania,to trzeba przyznac i mam nadzieje ze nikt sie nie z.....e w akcji i sciagnie go do Wiselki.
![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez tylko_na_kilka_dni : 08.11.2009 o godz. 16:41.
|
|
|
|
Guest
|
|
Sobiech ma tak naprawdę wszystko od siły po technikę i szybkość. Poza tym widać że to normalny ułożony chłopak, jeśłi chodzi o Jarke to pod tym względem nie wszystko jest OK. Sobiech to rocznik 1990 już teraz ma przebłyski moim zdaniem kwestia czasu kiedy on wystrzeli. Trzeba go brać jak najszybciej pod swoje skrzydła. Jestem pewien że z wiekiem on nabierze jeszcze więcej "krzepy" a szybkości już nie straci. Dzisiajsza brama na 2:0 to majstersztyk, inny ładowałby z pierwszej piłki a Sobiech spokojnie wyczekał i walnął "pod ladę"
Ostatnio edytowane przez westersyl : 08.11.2009 o godz. 21:26.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Dziki z Lubina chyba jest w naszym zasięgu. Wygląda na solidnego i sprytnego napastnika.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Pytanie za jaką cenę te Sobiechy i inne. Nie jest tak, że mamy kasę na zmarnowanie. A u nas możei sobie psychicznie nie poradzić.
Mudżyn z Zagłębia mógłby być, taki to nie będzie myślał gdzie gra i ile trzeba biegać. Tylko piłka - bramka - siatka. ![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
wg mnie piłkarzem którym Wisła powinna się zainteresować jest Janusz Gol z PGE GKS Bełchatów. Chłopak ma pojęcie o grze, dużo widzi na boisku, dysponuje mocnym uderzeniem z dystansu. Byłby z niego porzytek.
BTW wie ktoś co sie dzieje z K. Gołosiem? ![]()
Blue is the colour, football is the game...
Stamford Bridge Fulham Road London SW6 1HS Wielka Brytania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
O Marcelo tez powiesz per Dziki? Sorry, ale wkurza mnie takie coś :]. By nie było OT, to dodam, że Sobiechowi trzeba się przyglądnąć jeszcze, ale myślę, że on akurat zmierza ku górze . Dobrze by go było widzieć w Wiśle. A jeśli nie on (na pewno Ruch sobie dużo zażyczy, chyba, że ma jakąś klauzulę?) to Traore z Lubina jak najbardziej. Lepiej postawić na któregoś z nich, niż na kolejnych niewiadomych Brazylijczyków (jak np. Beto) czy innych "wynalazków". ![]() ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Myślę, że byłby idealną alternatywą dla Sobola, ewentualnie jak już wcześniej pisałem można by sie zainteresować Kaźmierczakiem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
dla mnie Gol to dramat jakiś jest. Ale oglądałem z 4 mecze z jego udziałem, więc nie wiem jak tam w reszcie grał.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
nie uważam że dramat. może mial gorsze mecze ale dla mnie prezentuje się bardzo dobrze. utkwiło mi w pamięci jego uderzenie z około 20m z tamtego sezonu gdy o mało nie złamał poprzeczki, a raczej spojenia słupka z poprzeczką
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Kiełba z Kielc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Sadlok, Glik, Sobiech, i dwoch dobrych skrzydlowych.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
a daj spokój z tym Glikiem, runde miał dobrą i juz go brać? tak samo było z kasprzikiem, taki buffon z niego a w lechu już grzeje ławke
sobiech potrzebuje 10 sytuacji zeby strzelić gola, oprócz wczorajszego meczu z Jagiellonią. Ale w sumie wpasował by się w nasz zespół bo Małecki potrzebuje chyba z 12 ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie wiem czy wiecie, ale zakup przez Wisłe jakiegoś porządnego zawodnika ekstraklasy jest niemal niemożliwe. Czemu? Polskie kluby żądają zaporowych cen, wolą sprzedać za grosze do klubu zagranicznego niż do Polskiego. Dowodem na moje słowa jest np. zakup przez Amike słabiutkiego Chrapka za którego dali bodajże 300 tyś euro, czy sprawa z Gargułą na lini Wisła - Bełchatów. I macie nadzieje że Ruch ot tak puści Sobiecha? Pewnie zażądają z 1 mln euro, a wszyscy wiemy że żaden Polski klub tyle nie wyłoży
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
dokładnie
tak jak górnik zabrze chciał od lecha za banasia chyba 500tys euro ![]() ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A czemu mają wzmacniać klub z którym póki co walczą łeb w łeb o mistrzostwo?
Albo czemu sprzedawać do słabszych Lecha i Legii? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|