The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
PabloTS
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2009, 15:48
mam nadzieje ze nasze gwiazdeczki oglądają mecz Ruchu,bo zobacza co to znaczy ambicja i walka na boisku a przedewszystkim chęć zwyciestwa a nie minimalizm
wazne są tylko te dni na które czekamy"
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 08.11.2009, 16:00
Święta racja , no i niebiescy znów nas gonią , u nich nie ma gwiazd, no może po za Niedzielanem , u nich jest za to :
*Ambicja
*Wola walki
*Waleczność
*Nieustępliwość
*Charyzma
*Zespołowość
*Pomysłowość
*Serce do gry
*Przywiązanie do barw
*Kolektyw
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
mr_seol
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 08.11.2009, 16:11
No i 3:2 . Mówcie co chccie ale dla mnie jak na razie to najlepszy mecz sezonu...4:2!!!! Ależ mecz , naprawdę genialnie sie ogląda.
************** Veni , Vidi , Vistula vicit ***************

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=619492
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 08.11.2009, 16:12
Kapitalne spotkanie.
Widać, ile dla Ruchu znaczą Niedzialan i Straka.
Bez nich na Łazienkowskiej nie istnieli, a dzisiaj to zupełnie inna drużyna.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Stary 08.11.2009, 16:17
Graliśmy i gramy wielką pytę, od pierwszej kolejki. Jeden mecz z w miarę przyzwoitą grą oczywiście w plecy. Z całą czołowką popłynęlismy. Pisałem żeby się nie podniecać wygranymi z ogórkami bo weryfikacja przyjdzie w meczach z czołówką. Mamy weryfikację, całe zero punktów i .......enie że musimy wyciągnąc wnioski itd.

Podziwiam Cie element za upór z jakim bronisz nieudaczników i znajdujesz jakiekolwiek plusy w ich grze.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.11.2009, 16:17
nasza piątkowa kopanina to przy dzisiejszym meczu w Chorzowie wyglądała jak nie przymierzając San Marino do Barcelony...
zastanawia mnie dlaczego taki Ruch gra fajną klepkę, a nasza supertaktyka to dzida w przód w wykonaniu Mariusza J.
Ostatnio edytowane przez luke1906 : 08.11.2009 o godz. 16:21.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 08.11.2009, 16:25
mr_seol napisał(a):Wyświetl post
No i 3:2 . Mówcie co chccie ale dla mnie jak na razie to najlepszy mecz sezonu...4:2!!!! Ależ mecz , naprawdę genialnie sie ogląda.
Bez przesady , mimo sytuacji i goli to tempo wcale nie jest wysokie w 2 polowie
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.11.2009, 16:32
AS82 ale porównując do naszego pt meczu, to jest spoora różnica wiec nie gadaj ;p

ps

teraz widać, że można było Niedzielanowi dać dłużej pograć i chłopak by się odbudował no ale cóż
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 08.11.2009 o godz. 16:42.

Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 08.11.2009, 16:40
No to Niedzielan hattrick,pięknie...
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 08.11.2009, 16:42
Fakt faktem to obrońcy Jagi podarowali wręcz większość bramek. Co nie zmienia faktu , że gdyby nie walka i pressing Chprzowian to tych błedów nie popełniliby. Niedzielan gra jak za najlepszych lat.
Odpowiedz cytując
Emilio
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 08.11.2009, 16:45
WILU TS napisał(a):Wyświetl post
No to Niedzielan hattrick,pięknie...
Pierwszą bramkę zaliczono Janoszce
Odpowiedz cytując
KRIS22
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 08.11.2009, 16:46
Dziękujemy trenerowi i zarządowi ze sie pozbyli takiego napastnika jak Niedzielan niech mi tylko ktoś nie mówi ze dostał u nas szanse skoro taki nieudacznik jak Łobodzinski moze grać na kredy w pierwszym składzie to czemu nie mógł grać Niedzielan. W duecie z BRożkie stanowiliby super atak ale nie lepiej niech gra Łobo lub Ćwieląg szkoda gadać teraz bedzie weryfikacja naszych gwiadorów i trenera w meczu derbowy bez zywcięstwa nawet nich nie wracąją do Krakowa !!!
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 08.11.2009, 16:51
Widzę że się tu ślinicie nad wielkim Ruchem , który gra bajeczną piłkę i wogóle prawie Barca z nich... .
Oglądałem parę ich meczy , zwłaszcz ten z ...Legią . Przez szacunek dla ich dorobku punktowego i wiceliderowania napiszę że są "bardzo zaangażowanymi wyrobnikami"i nic więcej , przypominają mi pewien klub gruziński (Dinamo).
Acha , i Niedzielan gwiazda , u nas gwiazdorzył jedynie na blogu i w prasie (pamiętam o kontuzji).
więcej szacunku dla SWOJEJ DRUŻYNY , Mistrza i lidera.

Ps. Ważniejsze od mistrza zwycięstwa z Legią i Amiką Powiedzcie to tym z Wronek....
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 08.11.2009, 16:54
Weźcie już nie płaczcie z tym Niedzielanem, bo mi się niedobrze robi. Wisła to nie jest klub, w którym można napastnikowi dawać półtora roku, by się odbudował. Jesienią zeszłego roku dostawał sporo okazji do odbudowania się, ale nie wykorzystał ich, trudno! To nie pierwszy i nie ostatni przypadek w futbolu, że zawodnik odnajduje się w nowym środowisku i zaczyna grać tak, jak potrafi...
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 08.11.2009 o godz. 16:57.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 08.11.2009, 16:55
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
nasza piątkowa kopanina to przy dzisiejszym meczu w Chorzowie wyglądała jak nie przymierzając San Marino do Barcelony...
zastanawia mnie dlaczego taki Ruch gra fajną klepkę, a nasza supertaktyka to dzida w przód w wykonaniu Mariusza J.
Tylko co ten Ruch pokazał tydzień wcześniej w Warszawie?

Miło się gra z zespołem jak Jaga co to lubi otwartą grę na wyjazdach i daje sobie gole strzelać. Jak oba zespoły grają do przodu to jest ciekawy mecz. Mecz Wisła Legia miał trochę inny scenariusz, to był mecz do pierwszej bramki a potem murowanie i wrzutki. Czy Jaga się murowała albo Ruch?

Miło się patrzy na grę Andrzeja, ale wolałbym do Wisły mimo wszystko Sobiecha
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 08.11.2009 o godz. 16:57.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.11.2009, 16:56
darotsok73 co Ty piszesz chłopie!! Zobacz jak Ruch gryzie trawę a co Nasza drużyna robi;/

teraz jakbyśmy z nimi grali pewnie w dupcie by się dostało. A co do Niedzielana to nie mów że gwiazdorzy bo by się nam przydał teraz..

ps

aż tak ciężko wam przyznać że Ruch nie gra złej piłki a my gramy piach?

a jakie okazje Niedzielan dostawał? w ME proszę was ogarnijcie się troszkę...

ps 2

no Sobiech mógłby być
Powód: nc
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 08.11.2009 o godz. 16:59.

Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 08.11.2009, 17:02
Panowie, bez przesady. Przeiceż ten mecz był fajny, bo....tak się gra w juniorach, i to młodszych. W juniorach starszych już się zaczyna grać pressingiem.

Widowisko fajne, bo Ruch i Jaga grają sobie podwórkową piłkę, bezkontaktową - zawodnicy po 2-3m od siebie więc piłka chodzi od nogi do nogi. Jak gra Ruch pod pressingiem, kiedy każdy ma na plecach przeciwnika widzieliśmy tydzień temu na Łazienkowskiej. Nie ma Ruchu!

W Ekstraklasie tylko 3 drużyny grają pressingiem: Wisła, Lech i Legia. Dlatego jak trafia taka Legia na Wisłę, to nic im nie wychodzi, bo się nawzajem klinczują. Potem przychodzi mecz z ogórkami, znów przeciwnicy 2-3m od siebie i zachwyty jakich to mamy następców Ronaldihno i jak ładnie piłka od nogi do nogi chodzi.

Takie mecze zaciemniają obraz sytuacji, potem przyjeżdżają do nas średniaki z zachodu i nic nie potrafimy grać bo jak tu się nauczyć grać pod pressingiem?! w 3 meczach w sezonie?!
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 08.11.2009, 17:02
Andrew jakby nie ta kontuzja to by się u nas myślę sprawdził, ale teraz to już nie miałby u nas szans,ale Sobiech jak najbardziej
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 08.11.2009, 17:03
Emilio napisał(a):Wyświetl post
Pierwszą bramkę zaliczono Janoszce
Otóż to i w pełni się z tym zgadzam. To jego bramka.

A tak poza tym to ciekawa jestem czy pan trener Maciej Skorża widzi, jaki błąd popełnił oddając Niedzielana... Że u nas czasu dla niego nie było by sie odbudował? To trzeb ago było wypożyć, a nie sprzedawać! Przecież jak po kontuzji wchodził na zmianę, to widać było, że on jeszcze sporo pokaże. Byłby teraz jak znalazł, no ale cóż... Czasu nie cofniemy. "Wtorkowi" życzę wszystkiego najlepszego.
Natomiast, może pasowałoby przyjrzeć się Sobiechowi? Chłopak robi postępy i może warto byłoby go poobserwować i sprowadzić [ewentualnie]?

Jagiellonia była słabsza, o tyle, że chyba bali się akcji konstruować, a przynajmniej im to praktycznie nie wychodziło. W Jadze oczywiście mimo to wyróżniał się jak zwykle "Franek" i "Grosik". Często pisze się tu na forum, ze może by Grosickiego sprowadzić. Fajny pomysł, ale.. Czy Kraków to dla niego nie za duże miasto? {wiadomo o co chodzi}

Edit: Kluvi:
Cytat:
Zobacz jak Ruch gryzie trawę a co Nasza drużyna robi;/
Otóż to! Ale może... Tak chyba się po prostu gra na Śląsku (szcz. Górnym). Zazdroszczę Ślązakom tego charakteru. Przydalby się nie jeden taki w naszej Wiśle by zmobilizować nasze "gwiazdki"
Ostatnio edytowane przez masterlag : 08.11.2009 o godz. 17:05.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 08.11.2009, 17:04
Ludzie zluzujcie. Pozbycie się Niedzielana nie jest naszym problemem. Ja się cieszę, że w lidze są takie drużyny jak Jaga, Ruch i polonia Bytom, które z przeciętnych piłkarzy montują ekipy grające w piłkę. Naszym problemem( i Legii oraz Lecha) jest to, że mając lepszych piłkarzy nie potrafimy zmontować ekip grających w piłkę. Wisła, Legia i Lech wygrywają i są faworytami, bo mają zdecydowanie lepszych grajków niż reszta ligi, a nie dlatego, że grają dobrze w sport zwany piłką nożną. Ale jak się okazuje piłkarze Legii i Lecha wcale nie są na tyle dobrzy aby grając piach przeskoczyć w tabeli Ruch Chorzów. W tej chwili cieszyłbym się jak cholera gdyby mistrza zdobył Ruch, bo może utarłoby to nosa niektórym pseudoprofesjonałom, którzy zgarniają comiesięczne przelewy, a na meczu i na treningach się najzwyczajniej opierda*ają. Polska ma zawodników z umiejętnościami, ale ludzi gotowych do uprawiania zawodu piłkarza można w naszym kraju policzyć na palcach u jednej ręki u drwala z problemem alkoholowym.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 08.11.2009, 17:07
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Ludzie zluzujcie. Pozbycie się Niedzielana nie jest naszym problemem. Ja się cieszę, że w lidze są takie drużyny jak Jaga, Ruch i polonia Bytom, które z przeciętnych piłkarzy montują ekipy grające w piłkę. Naszym problemem( i Legii oraz Lecha) jest to, że mając lepszych piłkarzy nie potrafimy zmontować ekip grających w piłkę. Wisła, Legia i Lech wygrywają i są faworytami, bo mają zdecydowanie lepszych grajków niż reszta ligi, a nie dlatego, że grają dobrze w sport zwany piłką nożną. Ale jak się okazuje piłkarze Legii i Lecha wcale nie są na tyle dobrzy aby grając piach przeskoczyć w tabeli Ruch Chorzów. W tej chwili cieszyłbym się jak cholera gdyby mistrza zdobył Ruch, bo może utarłoby to nosa niektórym pseudoprofesjonałom, którzy zgarniają comiesięczne przelewy, a na meczu i na treningach się najzwyczajniej opierda*ają. Polska ma zawodników z umiejętnościami, ale ludzi gotowych do uprawiania zawodu piłkarza można w naszym kraju policzyć na palcach u jednej ręki u drwala z problemem alkoholowym.
Skoro cieszyło by cię MP zdobyte przez Ruch to nie mam więcej pytań....

Ja tam bym wolał żeby MP zdobyła Wisła a Ruch utarł nosa Legii i Lechowi zajmując 2 miejsce

PS
A w Łodzi nie mieszkasz przypadkiem na Widzewie?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
airborne4009
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 08.11.2009, 17:18
Piekny mecz i duzo walki,to jest to czego brakuje naszym pseudo kopaczom.
Semper Fidelis

,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
Odpowiedz cytując
Peroslaw88
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 08.11.2009, 17:22
airborne4009 napisał(a):Wyświetl post
Piekny mecz i duzo walki,to jest to czego brakuje naszym pseudo kopaczom.
mecz ciekawy dla oka,ale bez podniety. Obrony to tu nie było, trochę jak gra w szkole, tylko liczy się atak.
Wisła jest najważniejsza!
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 08.11.2009, 17:28
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Skoro cieszyło by cię MP zdobyte przez Ruch to nie mam więcej pytań....

Ja tam bym wolał żeby MP zdobyła Wisła a Ruch utarł nosa Legii i Lechowi zajmując 2 miejsce

PS
A w Łodzi nie mieszkasz przypadkiem na Widzewie?
Na Widzew mam daaaaaaaleko
A MP dla Ruchu by mnie naprawdę cieszyło z jednej prostej przyczyny. W Polsce piłka nożna przestała przypominać sport. Mistrzostwo dla Ruchu albo Polonii Bytom może by komuś przypomniało, że w sporcie liczą się przede wszystkim ambicja, wola walki, a w sportach zespołowych drużyna. Tymczasem w Polsce mamy zgraję żałosnych, nic niewartych, leniwych gwiazdeczek, które myslą, że są półbogami. Otrząśnijcie się może wreszcie- to już nie są Ci zawodnicy, co kiedyś. Powiem więcej nazywanie tych lalusiów, pierdół i pozerów piłkarzami jest potwarzą dla wszystkich legend Wisły. Tak często cytuje się tu słowa Henryka Reymana. Zastanówcie się czy ci kopacze są godni podania ręki, bo moim zdaniem nie.

Ktoś mi powie, że na zachodzie też już nie ma sportu, tylko są pieniądze i wielki biznes. To nieprawda. Tam są pieniądze i wielki biznes, ale one otaczają wielki sport. A u nas ani biznesu, ani pieniędzy ale może dlatego, że nie ma po prostu sportu.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 08.11.2009, 17:29
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Panowie, bez przesady. Przeiceż ten mecz był fajny, bo....tak się gra w juniorach, i to młodszych. W juniorach starszych już się zaczyna grać pressingiem.

Widowisko fajne, bo Ruch i Jaga grają sobie podwórkową piłkę, bezkontaktową - zawodnicy po 2-3m od siebie więc piłka chodzi od nogi do nogi. Jak gra Ruch pod pressingiem, kiedy każdy ma na plecach przeciwnika widzieliśmy tydzień temu na Łazienkowskiej. Nie ma Ruchu!

W Ekstraklasie tylko 3 drużyny grają pressingiem: Wisła, Lech i Legia. Dlatego jak trafia taka Legia na Wisłę, to nic im nie wychodzi, bo się nawzajem klinczują. Potem przychodzi mecz z ogórkami, znów przeciwnicy 2-3m od siebie i zachwyty jakich to mamy następców Ronaldihno i jak ładnie piłka od nogi do nogi chodzi.

Takie mecze zaciemniają obraz sytuacji, potem przyjeżdżają do nas średniaki z zachodu i nic nie potrafimy grać bo jak tu się nauczyć grać pod pressingiem?! w 3 meczach w sezonie?!
Jezeli pod hasłem PRESSING mamy rozumieć grę w stylu Wisla_legia z piątku, to wolę oglądać grę bez pressingu..... Graja, biegaja,walczą i strzelaja gole. Przegrali z Legia tydzień temu bo nie grał Niedzielan. Co jest wazniejsze: gwiazdorstwo+umiejętności indywidualne czy tez walka+kolektywna gra przekonamy sie już niedlugo.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 08.11.2009, 17:37
Ja też wole fajne widowiska z 7 bramkami niż taką padakę jak mieliśmy w piątak w Sosnowcu, ale imho do niczego nie zajdziemy jak sie nie zacznie prawdziwa walka w obronie w całej lidze, a nie tylko w kilku drużynach.

Cóż, po przerwie na reprezentacje Kolejorz przetestuje Ruch - wydaje mi się, że skończy się jak z Legią, ale kto wie - Pyry całkowicie bez formy.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Stary 08.11.2009, 17:41
Juz dawno mam wrażenie że w calej tej Skorżowej filozofii futbolu jest za dużo miejsca na taktykę, a za mało na improwizację. Powielamy schemat na Dubickiego, "wy....... do przodu" moze ktos dojdzie. W rozgrywaniu często pomijamy druga linię i zaczyna to przypominać czasy Petrescu, tzn wyniki nienajgorsze, ale oglądac się tego nie da.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Peroslaw88
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 08.11.2009, 17:53
na początku byłem dużym zwolennikiem Skorży, ale ostatnie mecze to jest kpina. Gramy coraz gorzej i nie ma w tym żadnego pomysłu. Są u Skorży nietykalni gracze: Diaz czy Małecki. W ogóle nie stawia na zdolnych młodych jak Leszczak czy Burliga.
Wisła jest najważniejsza!
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 08.11.2009, 17:59
Skorża był na stażu w Liverpoolu, a teraz wyslalbym go do Arsenalu.Pownien poatrzec jak sie wprowadza mlodziez do druzyny. Bo skoro z uporem maniaka wystawia Łobodzinskiego choćby, tłumacząc sie sytuacja kadrowa, to proponuje podpatrzec jak 18sto latkowie ciupią w I skladzie zespołu z najlepszej ligi Świata.
Oldpara! Ja rozumiem o co ci chodzi, ale nie możemy zrzucic wszytskiego tylko na luźna obronę. Bo jakby pokazali ambicje Wiślaków to graliby w stylu: pyku-pyku,ja do ciebie a ty do mnie w tempie półżółwim. Albo panowie gwiazdorzy wezmą się do roboty albo przed**cą Mistrzostwo.
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 08.11.2009, 18:24
Aż się zjeżyłem, kiedy zobaczyłem ostateczny wynik starcia Jagiellonii z Ruchem. Biedna Jaga! No ale cóż, na wyjeździe wybitnie im nie wychodzi.

Co do tabeli - kiedyś pan R. z ekstraklasy miał powiedzieć (osobiście nie słyszałem, więc nie wiem, czy to prawda), że liga z dużą przewagą Wisły będzie "nudna". No to teraz Wisła przegrywa, wcześniej z ziemniakami, teraz z Warszawą, i... grupa pościgowa za nami jest co najmniej osobliwa. Jak Amica wygrała z nami, to oczywiście na Polonię Bytom sił już nie starczyło i ekipa wroniecko-poznańska na do nas 9 pkt "w plecy". Ruch wziął się do roboty i wyprzedził Legię, chociaż poległ z warszawiakami w bezpośrednim spotkaniu. Sama Legia jest dla mnie najdziwniejszą drużyną - wygrywa z "górą" (Lech, Wisła), przegrywa z "dołem" (Odra, Jaga). Zupełnie odwrotnie niż my.

Niedzielana trochę mi szkoda, dziś napastnik w formie u nas byłby na wagę złota. Niestety trzeba czekać i modlić się, aż wyzdrowieje Boguś. "Niebiescy" trzymają się w czubie i jak na razie wcale nie mają ochoty "spadać" do środka tabeli. Jeśli ekipa z Chorzowa w następnej kolejce nie da się pokonać "idącym na miszcza", to sytuacja zrobi się jeszcze ciekawsza.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów