|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Legię trzeba przycisnąć, bo się wtedy gubią. Oni grają w sumie bez napastników: nie ma Mięciela i Grzelaka, a Chinyama jest po kontuzji.
![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Oby to nie skonczylo sie tak jak zawsze czyli z duzej chmury maly deszczyk
wynik moze byc kazdy ,od zwyciestwa Legii ,remis ,po nasz triumf oby to nie byla kopanina na 0:0 ,bo zauwazcie ze takie mecze czasto sietak toczą...nikt nie chce przegrac i kazdy woil zabezpieczac tyly niz atakowac... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Oby się nie skończyło jak w meczu z "Kuchenkowymi" :/ Tfu, tfu ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Powinno być spokojne 3-0 dla Nas, brak Sobola będzie pewnie widoczny alemimo tego raczej o wynik jestem spokojny.
![]()
STOŁECZNE KRÓLEWSKIE MIASTO KRAKÓW
TYLKO WISŁA Anty Jude |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Żeby tylko ten Chinyama po kontuzji nie zrobił nam jakiejś niespodzianki. Legia to jest Legia. I choćby grali kaszanę to nie bez powodu mają najmniej puszczonych bramek a to oczywiście duża zasługa Janka Muchy. Osobiście uważam, że jeśli nasi zawodnicy zachowają rozwagę i spokój jeśli będą grali swoją piłkę to powinniśmy wygrać. Wiślacy powinni przycisnąć Legię i zafundować im taką presję że legioniści się powinni się pogubić w swojej grze. No i nie rozluźniać się po pierwszej strzelonej bramce bo u nas w takiej sytuacji to tragicznie skutkuje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Skorża postawił w środku na duet Cantoro - Diaz. Znowu nasz trener nie ma jaj i boi się zagrać ofensywnie z Tomkiem Jirsakiem. Jeśli boimy się Legii to z czym do Europy
![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A Wisła czy Lech to co? Czterema zawodnikami się bronią?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ja .......e, znowu zenada z defensywnym srodkiem. Jak mozna w takim meczu postawic na Cantoro z Diazem w srodku, tym bardziej, ze Jirsak rozgrywal sie z meczu na mecz..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Wierzę, że wie, co robi. Z Lechem grał Jirsak, nie Cantoro i wiemy, jak się skończyło. Niemniej, tym razem nastawiamy się na pressing i odbiór piłki kosztem rozgrywania. To może być faktycznie za mało na strzelenie bramek. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jednym słowem liczymy na farta, lub skrzydła.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Czyli wychodzi na jedno. Liczymy na farta,Skorża potwierdza to co wszyscy o nim wiemy. Zeby tylko Tejksiur nie miał przyzwoitej skuteczności,bo lanie będzie nie tęgie. Z Jopem w obronie będzie wesoło
![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Skorza wymyslil ze skoro taktyka z Jirsakiem na te czolowe zespoly zawodzi trzeba zagescic srodek.Stad Cantoro Tylko kto bedzie podawal do napastnikow.....zeby to nie byl strzal we wlasne kolano. I jeszce Jop na srodku.....oby Chni nam pomogl jak ostatnio bo moze byc nieciekawie.... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Przegraliśmy ze słowikami i nie zasłuzylismy na porażke ,teraz wygramy z iti niezasłużenie albo.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dobra, dobra, nie jęczcie już bo każdemu z Was zapewne brakło by jaj
kalkukować i chojraczyć możecie grając w football managera..
ochłoncie i zróbcie sobie herbaty.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
i znowu Diaz w srodku pola. z całym szacunkiem dla Pana Macka ale nie moge sie pogodzic z tym ze Skorza wystawia Diaza i to jeszcze w srodku pola. why? nie lepiej było dzisiaj przesunąc Juniora na srodek obrony kosztem Jopa a wstawienie Jirsaka który gra z meczu na mecz lepiej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
To dopiero byłoby (na dłuższą metę) strzelenie sobie w kolano. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Dokładnie. Nie wiem czy Skorża nie chce widzieć błędów Jopa (i również słabszej gry Diaza) czy na prawdę ma jakąś wadę wzroku. . . Aktualnie to myślę, że środek powinien wyglądać Jirsak-Cantoro, bo Tomas jak ostatnio gra i gdy ma więcej zadań ofensywnych to gra na prawdę dobrze. A środek obrony? No cóż, na tą chwilę: Marcelo-Diaz wg mnie. Bo o ile w środku pomocy Juniorowi nie idzie o tyle może na środku obrony byłoby lepiej? Z drugiej strony, pamiętam, że jak grał na ŚO to za bardzo do przodu go ciągnęło... Ale od Jopa byłby niemal na 100% lepszy
.No ale, skład podany, trzeba wierzyć w tych co wychodzą od pierwszej minuty i tych wchodzących z ławki. Nie ma co narzekać bo i tak nic nie zmienimy. Skorża odpowiada głównie za wyniki, więc dajmy mu spokój. ZWYCIĘSTWA!E: *prober*- a ja myśle, że warto z panem Mackiem przedłużyć kontrakt. Najlepiej jest zrobić jakąś ciągłość. Może za rok, dwa lata Skorża dostanie w końcu jakieś dobre wzmocnienia (apropo- mam nadzieję, że Kirm będzie szedł już tylko do przodu) i będzie lepiej, również w pucharach eu. W dodatku jak się wyleczą nasi aktualni kontuzjowani, to już będzie wzmocnienie. A btw. to nie wiem kto mógłby ewentualnie go zastąpić... No bo chyba nie Czesiu Michniewicz? x) E2: dokładnie tofik. też tak pomyślałam x) <apropo Cupiała>
Ostatnio edytowane przez masterlag : 06.11.2009 o godz. 20:17.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Czyli Skorża nam sprezentował to, czego nikt nie chciał. Kopaninę na 0:0
Nic nowego, jak zwykle asekuranckie podejście do tematu. Dla nas jest lepiej, żeby zachowac status quo z Legią, niż zagrać ofensywnie i przegrać. No, ale wstawienie Jopa temu przeczy ![]() PS. Podobno Cupiał się pojawił. No to pozamiatane ![]()
Ostatnio edytowane przez tofik : 06.11.2009 o godz. 20:14.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Brak Jirsaka to parodia...
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Już się rozgrzewa..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
własnie "Szymek" wyjaśniał, że co ok. 5min. sie zmieniaja i pojedynczo sie rozgrzewaja
![]() Btw. Jak Kirm reprezentant Słowenii (itd) moze dac sie ograc Komorowskiemu? :| E: jakby mi przyszło grac z Jopem, to bym chyba kontuzje symulowała x) Ale skoro on nasz, to życzę mu jak najlepiej. szczerze.
Ostatnio edytowane przez masterlag : 06.11.2009 o godz. 20:30.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ufff. Jak dobrze ,że Legia ma Chinyame
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Zmienić Diaza - już druga strata, zmiana na Jirsaka
Edit: Już 3 strata
Ostatnio edytowane przez skeba : 06.11.2009 o godz. 20:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
To co robi Diaz to jest nieporozumienie :O
Edit: I to ma być ligowy klasyk ? to jest jedna wielka kopanina...
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 06.11.2009 o godz. 20:42.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kompletnie bez sensu gramy :/ Jirsaka za Diaza kurde! :/ Panie Maćku no... Zlituj się Pan!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
0-1........
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Zapowiadało się na to. Dajemy dupy i myślę, że będziemy dawać przez resztę meczu. "Tutaj potrzebne są zmiany" cytując klasyków i bynajmniej nie mówię o tym meczu, tylko ogółem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Brawo, parodia...
|
|