|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
25 punktów na 50 to 50%. 50%>30% więc tak
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
arkusz : http://bi.gazeta.pl/im/3/7216/m7216183.pdf
odpowiedzi: http://bi.gazeta.pl/im/2/7216/m7216182.pdf około 90% mam, łatwa była ![]() wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
a ja się będę modlił o 30%..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja mam około 40% , a nic się nie uczyłem więc jestem zadowolony
Mam tylko nadzieję że w maju matura będzie na podobnym poziomie ![]() ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Moim zdaniem ta matura była bardzo łatwa. Dla mnie jeżeli ktoś nie miał komisa, a przeszedł dalej do następnej klasy w szkole średniej, wynik poniżej 50% jest porażką.
* Chodzi mi o tych, którzy są w profilu matematycznym.
Ostatnio edytowane przez nosu : 03.11.2009 o godz. 15:54.
![]() wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Pod koniec listopada biorę jako dodatkowy rozszerzoną, dobrze że test był taki a nie inny bo mnie troche zdopingował do nauki, niby 80% bez nauki to dużo, ale jakby dzisiejszą wiedzę przełożyć na poziom rozszerzony to może być naprawdę marnie...
Ostatnio edytowane przez igortsw : 03.11.2009 o godz. 16:06.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Ja tylko pragnę aby głowna matura była na takim poziomie, bo wtedy nie bede sie martwił o wynik.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Może będę miał 30%
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Z matury próbnej którą mieliśmy na prośbę dyrektora w naszej szkole, a była wykonana przez chyba OKE miałem 14 %. Teraz liczę na 50%
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
nareszcie ktos normalny
ja to samo ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Proszę was nie mówcie publicznie, ze była łatwa, bo nam dopier*** taką potem, że ni chu**
ponad 40%. Nie mówcie, ze była łatwa, wystarczy, że w tamtym roku powiedzieli, ze mieli łatwą z polskiego i teraz nam wsadzą! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
A jak to jest z tymi zadaniami otwartymi za podanie danych są jakieś punkty czy nie
Ja też liczę na 30 %. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
za rusunek ,wypisanie Dane ,Szukane![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
a u mnie 16pkt za zamkniete co daje juz 32%
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
nie licze nawet na 30%
ogolnie rzecz biorac w zamknietych to polowa to byl totolotek a jak chodzi o zadania otwarte to szukalem punktow na sile jebac matematyke :/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mogles zastosowac system ABBA - A,B,B,A
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No nie żartujcie, że nie zdacie. Przecież na te 30% to jest w stanie napisać średnio rozgarnięty gimnazjalista
. Nie ma wyjścia, tylko trzeba siąść do nauki, bo naprawdę to co jest na podstawie, to banał, czyste podstawianie do wzorów, które są w kartach wzorów. Jak trochę posiedzicie, to nie ma siły, żebyście nie zdali ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Gdyby taka będzie w maju, to elegancko. Na oko 65% będzie. Jedynie otwarte były ciężkie, tych z udowodnij to nawet nie tknąłem. Najgorsze jakie może byc
![]() ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
No to elegancko, to myślę że 30 % bardziej realne.
Jeżeli podobny poziom będzie w maju to będę raczej spokojny, bo do tej matury się bardziej przygotuje. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
to że ktoś nie umie matematyki nie czyni go humanistą
powodzenia życzę, ja już na szczęscie mam to za sobą:] |
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Sprzedam vademecum do geografii (matura 2009), do odebrania jutro na meczu kosza (czy w innym terminie).
Cena do uzgodnienia. ![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
pisał ktoś dzisiaj polski?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pisał,pisał...
![]() Ogólnie jak usłyszałem ze Kordian to pomyślałem, że leże, bo to jedna z niewielu książek której nie czytałem (nawet streszczenia) naszczęście była również Lalka którą przeczytałem w pełnej wersji, fragment dość pomocny, moze troche mało odnisołem sie do książki ale ogólnie jestem zadowolny. A jak dzisiejsza matma? Ja skończyłem 20 minut temu i na świeżo refleksje: zamknięte trudnijesze niz ostatnio, a otwarte łatwiejsze. Zrobiłem wszytko ale dowiedziałem się ze już sie walnełem nieznacznie z obliczeniami w dwóch i zamiast graficznie zrobiłem po swojemu (u nas w klasie zaledwie kilka osób na 37 zrobiło graficznie). Dla mnie też głupie było zadanie z fizyki, nie potrzebnie wprowadziłem s,v,t zamiast zwykłego x,y zaczełem się bawić wzorami z fizyki i wyszło mi równanie - dziwne równanie Ogólnie licze na 85-90% P.S. Strach zagląda w oczy bo w piątek matma roszerzona ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Sam nie przeczytałem żadnej przez całe liceum a wczorajsza matura poszła całkiem nieźle. Tak na prawdę w zupełności wystarczają streszczenia a nawet i bez nich można wiele napisać opierając się o zamieszczone fragmenty.![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Koledzy ma ktoś pracę:" Motyw rycerza w literaturze i malarstwie" albo inne w tym stylu?
![]()
"Deklaracje są zawsze i wszędzie szybsze od czynów." Marian Brandys
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Co było na rozszerzonym polskim?
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
w pewnym momencie poniosla mnie fantazja i zacząłem wylewać swoje zdanie na temat blachar, dziwek, kurew etc. Co do matmy... ![]() ![]() Licze na jakieś 15%A jutro angielski który też sprawia mi trudność. Ku*wa! Nie wyobrażam sobie tego co będzie w maju je*ać to!w dzisiejszej wyborczej byl polski, jutro bedzie matma!
Ostatnio edytowane przez TSman : 25.11.2009 o godz. 15:00.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Posiada ktoś odpowiedzi ze wczorajszego polskiego/ dzisiejszej matematyki?
Ogólnie to polski wczoraj był jak dla mnie pojeb++y a dzisiejsza matme to wszystkie ABCD przepisałem od koleżanki... ot cala matura.. i zgadzam ie z kolegą wyżej: je*ać to! ![]()
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 25.11.2009 o godz. 14:59.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nas oszczędzili - piszemy wszystki matury z Operonu oprócz angielskiego
Ostatnio edytowane przez igortsw : 25.11.2009 o godz. 20:19.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|