|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
1.Ma ktoś link do tematu o Wiślackich grobach, który był tutaj na forum? Czy przepadł wraz z innymi postami?
2. Nie działa odsiebie.com, nie działa netlandia, z czego ściągacie muzykę? (poza wrzutą) ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
dydyrydy
Od: 03.2005
Offline |
|
|
czemu glowna i forum nie dzialaja mi w firefox a w ie juz dziala? wyskakuje jakis blad ze nie odnaleziono adersu. ocb?
Ostatnio edytowane przez Numark : 01.11.2009 o godz. 19:13.
![]()
Ale o so choźii?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Działa juz działa
wracając do Cyfry Plus to kolega mcovalski ma racje z tym Komfort Plus ![]() ![]()
Wiele Serc Jedno Bicie WISŁA KRAKÓW Ponad Życie !!! Armia Białej Gwiazdy .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jak najlepiej sobie posuatwiac klawisze w nba 2010
Jak sie wtedy robi wsady i co tam tzreba posuatawiac tak zeby sie gralo sensownie. Nie szpre..... po angielsku a taka mam wersje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zna ktoś jakąś firmę, która wykonuje spersonalizowane kalendarze (terminarze) w formacie A5 lub A6 z własnych zdjęć. Ważne, żeby gotowi byli wykonać 1 taki kalendarz, a nie rządal zrobienia 100. Na allegro niestety nie mogę takowego uświadczyć.
[+] Znalazłem takie, ale koszta przesyłki są abstrakcyjnie wysokie w porównaniu z kosztami kalendarza. http://www.photobox.pl/sklep/kalenda...inarze/diaries
Ostatnio edytowane przez brzydki.brzydal : 01.11.2009 o godz. 23:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ma ktos namiar na firme robiace bluzy kibicowskie z wlasnym nadrukiem?
Dobrze by bylo zeby byla mozliwosc nadruku nie tylko na klatce badz plecach ale tez w innych miejscach, np kaptur. I mozliwe byly bluzy ninja. Prosze na pw
Ostatnio edytowane przez Kaszalot : 02.11.2009 o godz. 18:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
witam, mam pytanie odnośnie III rzeszy a dokładniej ich symboli..
Skąd taka rozbieżność w różnych filmach , w książkach od historii i w sieci. Niemiecki orzeł jak w końcu ma mieć ten łeb obrócony ? W lewo czy prawo ? ![]() ![]() z góry dziękuje za odp ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
potrzebuję szybkiej odpowiedzi do której jest dziś kokoszop otwarty.
![]()
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER] |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Czy na Polsacie jest jakiś magazyn ze skrótami ligi mistrzów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zawsze w środę jest transmisja LM na kanale otwartym Polsatu. I zawsze o 23.10 po transmisji jest skrót meczów LM z wtorku i środy. Trwa chyba godzinę ten magazyn
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
potrzebuję hasła reklamującego Polske, po angielsku
jakiegoś krótkiego i prostego bardzo proszę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
||
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 02.11.2009 o godz. 22:07.
![]()
.....
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czy także macie problem z pobieraniem na rapidzie? ciągle wyskakuje mi komunikat abym sprobował za 2 minuty. Nie ściągałem nic od wczoraj wieczora więc nie chodzi o przekroczony limit. Dzieje mi sie tak od 15 pare dni temu miałem podobnie i nie wiem jak to ogarnąć.
![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Szybko, tanio a ile bylo zabawy( kumplowi na kawalerski zrobilem z naszych imprez) Program nie byl jakis trudny obsudze a i wiele ciekawych szablonow bylo, zabij mnie ale nie pamietam. Ale chyba to na jakims forum fotografikow znalazlem. Pozdrawiam ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
czekałem i 15 minut, ale dalej nie mogłem ściągać bo jestem w końcu normalnym userem. Ale jakiejś zależności nie ma, bo raz z interner exploerera nie mogłem, ale po chwili już z opery tak... Ale na allegro można za 3 zł kupić całodniowy nielimitowany dostęp do rapida i można ściągać ile wlezie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
potrzebuje jakąś stronkę gdzie będę miał wyłożone wszystkie prawa studenta... z góry thx
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Zepsuło mi się auto, a potrzebuje dojechać jutro na spotkanie do Modlnicy, czym się tam najlepiej dostać na 10 rano? Jakieś autobusy busy, jeśli tak to skąd odjeżdżają?
z góry dzięki |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Witam, jezeli ktos by miał linka do dzisiejszej matury próbnej z matematyki niech podrzuci, bardzo proszę, chodzi mi gł. o arkusz z odpowiedziami. Pozdrawiam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
na ktorym przystanku wysiasc jesli chce sie dostac na ul. Wodną?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
sprawdź na www.mapakrakow.pl
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
wiem że z Bronowic jeździł autobus bo dojeżdżałem nim do pracy w wakacjie..sprawdź na mpk |
|
|
|
Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
potrzebuje zdjecie grafu Wielka Wisła , najlepiej na prv
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
było ostatnio w tv reportaz na temat strony uk/usa gdzie były filmy z kamer ze sklepów i userzy łapali złodziei, zna ktoś nazwe strony?
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|