|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Liczyłem na Nikole i się nie zawiodłem...W sumie szkoda bo chciałem zobaczyć jak damy radę z w pełni kompletnym rywalem a tak to znów ktoś naszych graczy wyręczył - pomijając nerwówkę w ostatnich minutach, ale to wyolbrzymione było...A co do Nikoli jeszcze - dziwny jest ten kraj - po takich numerach jak tu nam zaprezentował, żeby znalazł się ktoś kto będzie ładował kasę w tego psychopatę.
Ja wiem, Nikola był cool - nawet se fryza z gwiazdką zrobił ale ****a mać - jak bym kogoś tak jebnął na ulicy to miał bym sprawę w sądzie...dziwny jest ten sport ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
Co do agresji ,to co powiedziec o hokeju,szczegolnie NHL ,tam sie niezle leją a tez sa nietykalni przez wymiar sprawiedliwosci |
|
|
|
Guest
|
|
|
Nikola-swój chłop jak się okazuje.
Że jest niezrównoważony to inna sprawa, na szczęście to nie nasz problem w tej chwili... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Brawa dla NIkoli za rozgrzewkę:
dla niezorientowanych, pilkarze Korony rozgrzewali sie pod naszą trybuną, w penym momencie poleciało gromkie"Cwel,Cwel Korona"na co NIkola przystanął i bił brawo ![]() po operacji na Łobo, zaśpiewalismy "dziękujemy", może i jebnięty, ale przynajmniej nasz ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jeśli tak, to czy widzieli to jeszcze kibice Korony, albo pilkarze? ![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Prawda. Ci, którzy siedzieli w pobliżu czerwonego narożnika widzieli na pewno.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Aha akurat on wie co to znaczy Cwel Cwel Korona
Może zamiast Korona zrozumiał NIkola a cwel cwel ze to cos pochlebnego ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
chłopie ja nie wchodze do jego głowy bom za mały na takie rzeczy
mówie jak było ![]() Nikola jest jest nasz, Nikola... ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
4 lata w Polsce i nie wie?
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nikola nie mógł patrzyć na Łobodzińskiego i za te wszsytkie poprzednie mecze poprostu mu wyjebał, ma chłopak Wisłe w sercu i pewnei nie jeden z was po jakimś występie Wojtka potraktował by go podobnie.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jak to kiedyś powiedział Kałużny niektórzy powinni dostać kopa w dupę, albo w ryja i wtedy może sobie uświadomią jak grają.
Jak widać Łobo też tego potrzebował, bo zaczął od tego momentu grac calkiem nieźle ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie bardzo wiedziałem gdzie to dac wiec dałem tutaj.
Byłem 1 listopada na grobie Henryka Reymana, zapaliłem świeczkę, pomodliłem sie a nawet po cichu zaspiewałem Mu hymn Wisełki. I zauwazyłem miły akcent ze strony Cracovii. Ktos wstawił tam mała flagę na patyczku Cracovii obok MZPN i Nalepki "Ku pamieci" Wisły. TO miłe ze ktos pamieta o ogolnie wielkich piłkarzach nawet z druzyny wroga. Tak to odebrałem. Bedac dzis ponownie na cmenatrzu podszedłem i zauwazyłem dwie bardzo duze zmiany po pierwsze szalik Wisły w grobowcu (szacun dla autora) i... urwaną flage Cracovii z zostawionym kijkiem... Mimo niecheci do tych barw i to nie tylko mnie pytam sie: czy to było potrzebne. Czy ktos nie mógł akurat na cmentarzu kilka metrów od trumny Reymana z Jego prochami powstrzymac sie od Tego? Przeciez to nie było jakies chamskie tak mi sie wydaje tylko ze zwykłego szacunku do Reymana.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Einstein mawiał, że dwie rzeczy są nie ograniczone -> wszechświat i ludzka głupota (z tym, że tego pierwszego nie był pewien). |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tomasz Frankowski w meczu Jagiellonii Bialystok w Gdynii w meczu Pucharu Polski strzelil dwie bramki, obie z karnego
![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
drużyna Petrescu właśnie zremisowała z Rangersami i zamuje 2 miejsce w tabeli chyba zbyt wcześnie go skreślili na Reymonta a ta propo prawda że aktualny trer bramkarzy niedługo będzie na wylocie z Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Jak to mówił Skorża ma kogoś na oku ciekawego ale jeszcze nie współpracował nigdy z nim, no i nie chce nam pan trener zdradzic narazie kim on jest. Ale fakt po co , gdyż Kazimierski będzie z nami do końca roku i jak to sam mowi nie wie nawet czy pojedzie na najbliższe zgrupowanie przed meczami z Rumunią i Kanadą. Mimo wszystko trzeba sie cieszyć z dostrzeżenia naszego sztabu szkoleniowego
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mecz o wiele cięższy niż w Glasgow ale tego należało się spodziewać.Wynik sprawiedliwy choć mi osobiście bardziej podobała się gra gospodarzy - nie dali się stłamsić , groźniej atakowali - bardzo pechowa bramka, szczególnie że bramkarz Unirei jest mimo młodego wieku, czołową postacią - Tu zawalił ale gra do końca opłaciła się.
Teraz przed Unireą najważniejszy mecz ,z Sevillą - to drużyna z innej planety w tej grupie, z drugiej strony awans już mają więc może uda się coś ugrać. To w ogóle ciekawe bo Unirea miała być dla Dana tylko przystankiem przed Steauą - Teraz, po zarobieniu już ok 6 mln ojro, wygląda na to że Dan zostanie w tej małej mieścinie - Ciekaw jestem jak właściciel spożytkuje tą sumę.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 05.11.2009 o godz. 00:35.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
może jescze kiedy Petrescu zawita do Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ani jedno ani drugie.
Po co nam Petrescu, ktory do naszego srodowiska pilkarskiego sie nie nadaje? A Kazimierski nigdzie nie odchodzi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A nasze "środowisko piłkarskie" to się nadaje gdzie? Bo na pewno nie do gry w europejskich pucharach.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
może i Dan by się nadawał u nas ale pod warunkiem , że nam zachciałoby się w końcu ciężko pracować na tych jego ciężkich treningach..
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Błąd Dana Petrescu polegał na tym ze od razu zaczął ostre treningi nie wiedząc o tym jak się w Polsce trenuje...
Gdyby zaczął stopniowo zwiększać obciążenie to efekty na pewno byłyby lepsze i nie byłoby takiego szoku dla organizmu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ps wczoraj w polszicie, a propos meczu Unirei ,pytali Gancarczyka jak to jest na Ukrainie i też stwierdził że tam się konkretniej trenuje - Kuba tez mówił że w Niemczech to jeszcze ostrzej jest niż u Petrescu było - To wydaje się nasz główny problem przez który jesteśmy niżej niż wiele krajów ,które powinniśmy zjadać na śniadanie.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 05.11.2009 o godz. 19:02.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Petresku jest teraz na fali i do Polski to szybko nie zawita. Ani sie obejrzymy a bedzie trenowal kogos w Championship albo League One w Angli.
Dan nie popelnil bledu, to zarzad popelnil blad dajac sie szantazowac pilkarzykom. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Zaraz zaraz... to Petresku nie nadaje sie do naszego srodwiska ? czy to nasze srodowsko nie nadaje sie do Petresku bo mam nieodprte wrazenie ze ta druga opcja jest wlasciwa ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co jak co ale za czasów Petrescu w Wiśle tak jak 1q2 mówi była dobra kondycja był gruby pressing i mieliśmy dwóch dobrych bramkarzy w Pucharach Europejskich Pawełka i tego Rumuna który był zmiennikiem miedzy słupkami dla Pawełka teraz ostał sie Pawełek bynajmniej do stycznia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Na razie najpowaznejsze oferty, po pierwszych meczach w LM, to Petrescu ma z Serie A
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ej wie ktoś może jak Zieniowi idzie w tej jego Skodzie
|
|