The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.11.2009, 01:37
Liczyłem na Nikole i się nie zawiodłem...W sumie szkoda bo chciałem zobaczyć jak damy radę z w pełni kompletnym rywalem a tak to znów ktoś naszych graczy wyręczył - pomijając nerwówkę w ostatnich minutach, ale to wyolbrzymione było...A co do Nikoli jeszcze - dziwny jest ten kraj - po takich numerach jak tu nam zaprezentował, żeby znalazł się ktoś kto będzie ładował kasę w tego psychopatę.

Ja wiem, Nikola był cool - nawet se fryza z gwiazdką zrobił ale ****a mać - jak bym kogoś tak jebnął na ulicy to miał bym sprawę w sądzie...dziwny jest ten sport
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 02.11.2009, 08:16
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Ja wiem, Nikola był cool - nawet se fryza z gwiazdką zrobił ale ****a mać - jak bym kogoś tak jebnął na ulicy to miał bym sprawę w sądzie...dziwny jest ten sport
Nikola to psychopata ,teraz już nie można mieć watpliwosci..
Co do agresji ,to co powiedziec o hokeju,szczegolnie NHL ,tam sie niezle leją a tez sa nietykalni przez wymiar sprawiedliwosci
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 02.11.2009, 08:42
Nikola-swój chłop jak się okazuje.
Że jest niezrównoważony to inna sprawa, na szczęście to nie nasz problem w tej chwili...
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 02.11.2009, 09:07
Brawa dla NIkoli za rozgrzewkę:
dla niezorientowanych, pilkarze Korony rozgrzewali sie pod naszą trybuną, w penym momencie poleciało gromkie"Cwel,Cwel Korona"na co NIkola przystanął i bił brawo

po operacji na Łobo, zaśpiewalismy "dziękujemy", może i jebnięty, ale przynajmniej nasz
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 02.11.2009, 10:11
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
Brawa dla NIkoli za rozgrzewkę:
dla niezorientowanych, pilkarze Korony rozgrzewali sie pod naszą trybuną, w penym momencie poleciało gromkie"Cwel,Cwel Korona"na co NIkola przystanął i bił brawo
To prawda? Ktoś może potwierdzić?
Jeśli tak, to czy widzieli to jeszcze kibice Korony, albo pilkarze?
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 02.11.2009, 10:22
Prawda. Ci, którzy siedzieli w pobliżu czerwonego narożnika widzieli na pewno.
Odpowiedz cytując
MichauSzczu
Banita

Od: 08.2009

Stary 02.11.2009, 11:12
Aha akurat on wie co to znaczy Cwel Cwel Korona Może zamiast Korona zrozumiał NIkola a cwel cwel ze to cos pochlebnego
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 02.11.2009, 11:14
chłopie ja nie wchodze do jego głowy bom za mały na takie rzeczy
mówie jak było

Nikola jest jest nasz, Nikola...
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 02.11.2009, 11:22
MichauSzczu napisał(a):Wyświetl post
Aha akurat on wie co to znaczy Cwel Cwel Korona Może zamiast Korona zrozumiał NIkola a cwel cwel ze to cos pochlebnego
4 lata w Polsce i nie wie?
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 02.11.2009, 12:04
Nikola nie mógł patrzyć na Łobodzińskiego i za te wszsytkie poprzednie mecze poprostu mu wyjebał, ma chłopak Wisłe w sercu i pewnei nie jeden z was po jakimś występie Wojtka potraktował by go podobnie.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 02.11.2009, 12:17
Jak to kiedyś powiedział Kałużny niektórzy powinni dostać kopa w dupę, albo w ryja i wtedy może sobie uświadomią jak grają.
Jak widać Łobo też tego potrzebował, bo zaczął od tego momentu grac calkiem nieźle
..
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 02.11.2009, 17:04
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Nikola nie mógł patrzyć na Łobodzińskiego i za te wszsytkie poprzednie mecze poprostu mu wyjebał, ma chłopak Wisłe w sercu i pewnei nie jeden z was po jakimś występie Wojtka potraktował by go podobnie.
Tak teraz wyjdzie ,że najlepsze co zrobił Łobodziński w Wiśle ,to to ,że mu Nikola wyje*ał osłabiajac Korone
Odpowiedz cytując
Marcinkrakwoj
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 02.11.2009, 20:23
Nie bardzo wiedziałem gdzie to dac wiec dałem tutaj.
Byłem 1 listopada na grobie Henryka Reymana, zapaliłem świeczkę, pomodliłem sie a nawet po cichu zaspiewałem Mu hymn Wisełki. I zauwazyłem miły akcent ze strony Cracovii. Ktos wstawił tam mała flagę na patyczku Cracovii obok MZPN i Nalepki "Ku pamieci" Wisły. TO miłe ze ktos pamieta o ogolnie wielkich piłkarzach nawet z druzyny wroga. Tak to odebrałem. Bedac dzis ponownie na cmenatrzu podszedłem i zauwazyłem dwie bardzo duze zmiany po pierwsze szalik Wisły w grobowcu (szacun dla autora) i... urwaną flage Cracovii z zostawionym kijkiem... Mimo niecheci do tych barw i to nie tylko mnie pytam sie: czy to było potrzebne. Czy ktos nie mógł akurat na cmentarzu kilka metrów od trumny Reymana z Jego prochami powstrzymac sie od Tego? Przeciez to nie było jakies chamskie tak mi sie wydaje tylko ze zwykłego szacunku do Reymana....
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 02.11.2009, 23:14
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Tak teraz wyjdzie ,że najlepsze co zrobił Łobodziński w Wiśle ,to to ,że mu Nikola wyje*ał osłabiajac Korone
Najlepsze może nie, ale do pierwszej dziesiątki na razie się łapie.

Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 03.11.2009, 09:19
Marcinkrakwoj napisał(a):Wyświetl post
Nie bardzo wiedziałem gdzie to dac wiec dałem tutaj.
Byłem 1 listopada na grobie Henryka Reymana, zapaliłem świeczkę, pomodliłem sie a nawet po cichu zaspiewałem Mu hymn Wisełki. I zauwazyłem miły akcent ze strony Cracovii. Ktos wstawił tam mała flagę na patyczku Cracovii obok MZPN i Nalepki "Ku pamieci" Wisły. TO miłe ze ktos pamieta o ogolnie wielkich piłkarzach nawet z druzyny wroga. Tak to odebrałem. Bedac dzis ponownie na cmenatrzu podszedłem i zauwazyłem dwie bardzo duze zmiany po pierwsze szalik Wisły w grobowcu (szacun dla autora) i... urwaną flage Cracovii z zostawionym kijkiem... Mimo niecheci do tych barw i to nie tylko mnie pytam sie: czy to było potrzebne. Czy ktos nie mógł akurat na cmentarzu kilka metrów od trumny Reymana z Jego prochami powstrzymac sie od Tego? Przeciez to nie było jakies chamskie tak mi sie wydaje tylko ze zwykłego szacunku do Reymana....
Słusznie mówisz, kolego.
Einstein mawiał, że dwie rzeczy są nie ograniczone -> wszechświat i ludzka głupota (z tym, że tego pierwszego nie był pewien).
Odpowiedz cytując
ziuk_NYC
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.11.2009, 01:17
Tomasz Frankowski w meczu Jagiellonii Bialystok w Gdynii w meczu Pucharu Polski strzelil dwie bramki, obie z karnego
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami
elektorat
"Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci"
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 04.11.2009, 23:15
drużyna Petrescu właśnie zremisowała z Rangersami i zamuje 2 miejsce w tabeli chyba zbyt wcześnie go skreślili na Reymonta a ta propo prawda że aktualny trer bramkarzy niedługo będzie na wylocie z Wisły pytanie kogo Wisełka weźmie w jegomiejsca może trener z zagranicy?
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 04.11.2009, 23:47
Jak to mówił Skorża ma kogoś na oku ciekawego ale jeszcze nie współpracował nigdy z nim, no i nie chce nam pan trener zdradzic narazie kim on jest. Ale fakt po co , gdyż Kazimierski będzie z nami do końca roku i jak to sam mowi nie wie nawet czy pojedzie na najbliższe zgrupowanie przed meczami z Rumunią i Kanadą. Mimo wszystko trzeba sie cieszyć z dostrzeżenia naszego sztabu szkoleniowego
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 05.11.2009, 00:32
Mecz o wiele cięższy niż w Glasgow ale tego należało się spodziewać.Wynik sprawiedliwy choć mi osobiście bardziej podobała się gra gospodarzy - nie dali się stłamsić , groźniej atakowali - bardzo pechowa bramka, szczególnie że bramkarz Unirei jest mimo młodego wieku, czołową postacią - Tu zawalił ale gra do końca opłaciła się.
Teraz przed Unireą najważniejszy mecz ,z Sevillą - to drużyna z innej planety w tej grupie, z drugiej strony awans już mają więc może uda się coś ugrać.

To w ogóle ciekawe bo Unirea miała być dla Dana tylko przystankiem przed Steauą - Teraz, po zarobieniu już ok 6 mln ojro, wygląda na to że Dan zostanie w tej małej mieścinie - Ciekaw jestem jak właściciel spożytkuje tą sumę.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 05.11.2009 o godz. 00:35.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 05.11.2009, 15:23
może jescze kiedy Petrescu zawita do Wisłya ta propo jak obstawiacie następcą Kazimierskiego będzie trener z zagranicy czy z Polski?
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 05.11.2009, 17:19
Ani jedno ani drugie.
Po co nam Petrescu, ktory do naszego srodowiska pilkarskiego sie nie nadaje?
A Kazimierski nigdzie nie odchodzi.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.11.2009, 17:30
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
A nasze "środowisko piłkarskie" to się nadaje gdzie? Bo na pewno nie do gry w europejskich pucharach.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 05.11.2009, 17:56
może i Dan by się nadawał u nas ale pod warunkiem , że nam zachciałoby się w końcu ciężko pracować na tych jego ciężkich treningach..
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
W.S
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 05.11.2009, 18:48
Błąd Dana Petrescu polegał na tym ze od razu zaczął ostre treningi nie wiedząc o tym jak się w Polsce trenuje...
Gdyby zaczął stopniowo zwiększać obciążenie to efekty na pewno byłyby lepsze i nie byłoby takiego szoku dla organizmu.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 05.11.2009, 18:58
*TS* napisał(a):Wyświetl post
Błąd Dana Petrescu polegał na tym ze od razu zaczął ostre treningi nie wiedząc o tym jak się w Polsce trenuje...
Gdyby zaczął stopniowo zwiększać obciążenie to efekty na pewno byłyby lepsze i nie byłoby takiego szoku dla organizmu.
Szoku dużego nie było - nie pamiętam meczu gdzie siedliśmy kondycyjnie a przypomnijmy sobie że wtedy to był gruby pressing - zresztą wystarczy przypomnieć sobie mecz w Grecji gdzie w dogrywce nasi nadal zapierdalali aż miło a Grecy byli totalnie wykończeni - Petrescu zresztą mówił że musiał powoli zwiększać obciążenia bo inaczej to by same trupy były

ps wczoraj w polszicie, a propos meczu Unirei ,pytali Gancarczyka jak to jest na Ukrainie i też stwierdził że tam się konkretniej trenuje - Kuba tez mówił że w Niemczech to jeszcze ostrzej jest niż u Petrescu było - To wydaje się nasz główny problem przez który jesteśmy niżej niż wiele krajów ,które powinniśmy zjadać na śniadanie.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 05.11.2009 o godz. 19:02.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 05.11.2009, 19:00
Petresku jest teraz na fali i do Polski to szybko nie zawita. Ani sie obejrzymy a bedzie trenowal kogos w Championship albo League One w Angli.
Dan nie popelnil bledu, to zarzad popelnil blad dajac sie szantazowac pilkarzykom.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 05.11.2009, 20:06
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Ani jedno ani drugie.
A Kazimierski nigdzie nie odchodzi.

Zaraz zaraz...

to Petresku nie nadaje sie do naszego srodwiska ?
czy to nasze srodowsko nie nadaje sie do Petresku

bo mam nieodprte wrazenie ze ta druga opcja jest wlasciwa
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 05.11.2009, 20:33
Co jak co ale za czasów Petrescu w Wiśle tak jak 1q2 mówi była dobra kondycja był gruby pressing i mieliśmy dwóch dobrych bramkarzy w Pucharach Europejskich Pawełka i tego Rumuna który był zmiennikiem miedzy słupkami dla Pawełka teraz ostał sie Pawełek bynajmniej do stycznia
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 05.11.2009, 20:57
As napisał(a):Wyświetl post
Petresku jest teraz na fali i do Polski to szybko nie zawita. Ani sie obejrzymy a bedzie trenowal kogos w Championship albo League One w Angli.
Dan nie popelnil bledu, to zarzad popelnil blad dajac sie szantazowac pilkarzykom.
Na razie najpowaznejsze oferty, po pierwszych meczach w LM, to Petrescu ma z Serie A
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
maksinho
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 06.11.2009, 08:20
Ej wie ktoś może jak Zieniowi idzie w tej jego Skodzie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów