The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.10.2009, 22:09
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
powinien ich Skorża zrugać po tym co oni wyprawiali!
ale Skorża jest zaspokojny

A skąd ty wiesz jaki jest Skorża? Znasz go może?
Oceniasz go na podstawie wywiadów czy konferencji, a co dzieje się w szatni to enigma, także takie oceny są bezpodstawne
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując
jacek67
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 30.10.2009, 22:10
i to będzie Mistrz Polski // a potem będzie Levadia
Odpowiedz cytując
airborne4009
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 30.10.2009, 22:11
Albo nasi kopacze nie maja jaj,albo trener,albo jedno i drugie. Cienko to widze w pucharach...3 pkt sa i basta,o meczu szkoda gadac i psuc sobie nerwy.
Semper Fidelis

,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

FredzIo napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam, czy my przypadkiem nie wygraliśmy meczu i nie zainakasowaliśmy trzech punktów?
ale zrozum człowieku, znowu tracimy bramki w końcówce i po rozluźnieniu się
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

no nie znam Skorży, ale jakoś po jego rozmowach w szatniach nie widac zbytnio efektow,
jak podchodza lekcewazaca do rywala tak dalej podchodza.

Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Może kiedyś przyjdzie taki czas że przewaga nawet jedno bramkowa nie spowoduje że nasi piłkarze przestaną olewać mecz może kiedys, tylko kiedy
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 30.10.2009, 22:12
Przepraszam, czy my przypadkiem nie wygraliśmy meczu i nie zainakasowaliśmy trzech punktów?
Przepraszam, czy my właśnie nie dostaliśmy bramki od przeciwnika, który grał w 9? Którego grającego w tężę 9 nie potrafiliśmy dobić i wypunktować? Nie rób sobie jaj z pogrzebu.

Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Wygraliśmy i to cieszy, ale cóż z tego skoro styl jak na Lidera i Mistrza Polski zawstydza i to jest najbardziej deprymujące.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

brylant17 napisał(a):Wyświetl post
ale zrozum człowieku, znowu tracimy bramki w końcówce i po rozluźnieniu się
No i co w związku z tym? Za bardzo bawimy się przeciwnikiem. Taka wiślacka corrida.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
fran23
Senior Member

Od: 03.2007

Przed tym meczem wyśmiewałem się z młodzieżówki Niemiec ,że prowadząc 3:0 zremisowali mecz na MŚ U-17.Dzisiaj dostałem nauczkę patrząc na grę Wisły w ostatnich minutach...
"Nie śmiej się dziadku z czyjego wypadku..."
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez fran23 : 30.10.2009 o godz. 22:13.
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Mój idol Maćko Skorża w dzisiejszym meczu zawstydził wszystkich... nawet turbo dynamo mena haha
Odpowiedz cytując
Denethor
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 30.10.2009, 22:13
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
w sytuacji gdy przegrywa 3-1...

Kogo to obchodzi, ważne trzy punkty...
Konrad, ty jesteś jakiś upośledzony czy co ?!
Dla kogo wobec tego mają grać kopacze, co ?!
Kto i po co ma przychodzić na mecze skoro ważne są tylko trzy zasrane punkty a nie gra pod kibiców i widowiskowość spotkania ?!
Może lepiej zostać w domu przy piwku, w ciepełku zamiast chodzić na mecze, wydawać kasiorę, mokąć i marznąć, wydająć kasę na wyjazdy ?
Coś ci się chyba udzielił klimacik naszych kopaczy ...
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 30.10.2009, 22:14
Przepraszam, czy Ty nie widzisz, że się skompromitowaliśmy przegrywając drugą połowę 1:2 z grając w 11 na 9?

Nie widziałeś rozpaczliwego wykopywania na uwolnienie jak było 2:3?

Zagraliśmy w stylu San Marino.. eeeh chyba nawet gorzej... i mamy być happy?
Odpowiedz cytując
Denethor
Senior Member

Stary 30.10.2009, 22:15
wislacki napisał(a):Wyświetl post
A skąd ty wiesz jaki jest Skorża? Znasz go może?
Oceniasz go na podstawie wywiadów czy konferencji, a co dzieje się w szatni to enigma, także takie oceny są bezpodstawne
A Ty go znasz ?!
FAcet nie ma jaj i to widać po drużynie i po stylu w jakim rozgrywają spotkania !!!
Nie znasz się na piłce to lepiej odpuść misat nabijać bezsensownie posty !
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 30.10.2009, 22:16
Maciej Skorża systematycznie niszczy tą drużynę, pora na zmiany! Z meczu na mecz gramy coraz gorzej, tracimy coraz więcej bramek! aż się boję pomyśleć co będzie za tydzień jak przyjedzie do nas silna Legia...

1-3? 3-4?

Masakra..
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 30.10.2009, 22:18
pysio napisał(a):Wyświetl post
Mój idol Maćko Skorża w dzisiejszym meczu zawstydził wszystkich... nawet turbo dynamo mena haha
A Pysio swoje...

Przecież Skorża mógł wejść na środek boiska, każdemu strzelić z liścia za to, że nie grają w drugiej połowie tego co zakładali w szatni...

To wszytko leży w mentalności piłkarzy, potrafili grać jakoś przez pierwszą cześć drugiej połowy, a potem to już tak jak na podwórku, kopne tam może coś fajnego wpadnie.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Od: 11.2008

Nie no wszystko wszystkim, ale tak się nie robi...Musi Skorża dobrze nimi wstrząsnąć i opier..lić !Mam nadzieje że to był jedno razowy wybryk ze strony naszych grajków.Powinniśmy spokojnie dążyć do strzelenia 4,5 a nawet 6 bramki a nie dać sobie od strzelić 2 gole w przewadze, nie rób my jaj panowie.Ale nie ma co też napierd..lać, bo 3 punkty są i to jest najważniejsze!Muszą się wkońcu nauczyć że jak strzelą 3 czy 4 gole to mają dalej zapierdalać i dążyć do strzelenia nastepnych bramek, bo historia już nie raz pokazywała że prowadząć 3:0 można zremisować, a nawet przegrać.Duży plus dla Kirma, że wkońcu chłopak strzelił.Brożek robi się naprawde królem asyst i chwała mu za to, ale gole też bym mógł strzelaćMogło być lepiej, ale źle też nie jest.Teraz pełna mobilizacja na Legie i niech pokażą wkońcu to na co ich stać, a stać ich na dużo więcej!
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Maciej Skorża systematycznie niszczy tą drużynę, pora na zmiany! Z meczu na mecz gramy coraz gorzej, tracimy coraz więcej bramek! aż się boję pomyśleć co będzie za tydzień jak przyjedzie do nas silna Legia...

1-3? 3-4?

Masakra..
Ty jestes masakra. Jak bysmy wygrakli 0-4 to bys plakal ze Skorza nie daje pograc zmiennikom. A tak weszedl Gargula i Boguski i gra siadla to byla cena jaka zaplacilismy za zgranie zespolu
,
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

No i teraz w kolejnych meczach zmian nie będzie
Skorża wpuścił 3 zawodników i zrobiło się nieciekawie.
Czy Skorża nie ma jaj ?
Nie wiem, ale zauważyłem pewną analogię: Skorża jest identyko co Janas. Zmiany w 80 minutach, kiedy wynik jest przynajmniej 2-0, 3-0.
Czemu nie stawia na młodzież ? Tego nie wiem, boi sięzaryzykować z Burligą.
Jestem pewien, że Burliga nawet na środku obrony jest lepszy niz Mariusz Jop.
Raz zaryzykował z Kowalskim i sie oplacilo, pozniej znow bal dupe
Odpowiedz cytując
emailowiec
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2005

Stary 30.10.2009, 22:19
Ludzie, więcej optymizmu! Wygraliśmy kolejny mecz, mamy komfortową sytuację w tabeli, a tu sam płacz i lament... W zadach wam się poprzewracało Niektórzy to chyba by woleli być na miejscu Lecha... Nasz problem polega na tym, że prowadząc zaczynamy lekceważyć rywala. Ale nie martwcie się, za tydzień nikt Legii nie zlekceważy i będzie Jazda Jazda Jazda na 1906%
Ostatnio edytowane przez emailowiec : 30.10.2009 o godz. 22:21.
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Jak dla mnie to trzeba pamietac o tym, ze przy stanie 3:0 Skorża zaczal zmieniac ustawienie i skład, a to wprowadzilo sporo zamieszania. Nie da sie jednak ukryc, ze lekkomyslnosc wislakow jest zatrważająca. Powinni wsunac im jeszcze 2 bramki i tyle, a tu Brożek zaczyna kazda piłke grać piętą itd...
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Denethor napisał(a):Wyświetl post
Konrad, ty jesteś jakiś upośledzony czy co ?!
Dla kogo wobec tego mają grać kopacze, co ?!
Kto i po co ma przychodzić na mecze skoro ważne są tylko trzy zasrane punkty a nie gra pod kibiców i widowiskowość spotkania ?!
Może lepiej zostać w domu przy piwku, w ciepełku zamiast chodzić na mecze, wydawać kasiorę, mokąć i marznąć, wydająć kasę na wyjazdy ?
Coś ci się chyba udzielił klimacik naszych kopaczy ...
Ale ja to rozumiem, że w sytuacji gdy prowadzi się paroma bramkami, drużyna podświadomie zaczyna grać gorzej, zaczynają się bawić i łatwo wtedy o gola...

Mnie to jakoś nie rusza... Po to pracowali na gole, że nawet bramka w końcówce nie zabierze im trzech punktów...

Dla mnie widowiskowość (bo znam bardziej widowiskowe dyscypliny, które są najzwyczajniej są nudne) nie jest tak ważna, jak emocje które piłce towarzyszą. A ja mecz przeżywam w kontekście wygranego meczu, nie stylu gry...

1-3? 3-4?

Masakra..
Żeby było logicznie musi być 6-3 dla nas, bo i goli strzelamy więcej...
Ddf
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 30.10.2009, 22:20
Ogólnie dobry mecz w wykonaniu Wisły bo Korona nie istniała.
Bolą natomiast dwie stracone bramki. Z deka mnie irytowała ta nonszalancja i granie w dziada z Koroną.
Z palcem w dupie byśmy dołozyli jeszcze z 5 bramek ale jak wyżej - nonszalancja i z lekka gra pod publiczkę. To nie Korona strzeliła dwie bramki tylko nasi piłkarze.
Ta Korona wyglądała jak małe dzieci nie wiedzące po co się tu znależli.. wystarczyło troszkę chcieć.
Ale kij tam, ważne 3 pkt, tym bardziej z ekipą która nam nie podchodzi (ich stadion). Remis brałem w ciemno a tu taka niespodzianka.

+ Paweł Brożek, Cebanu i kibice Wisły. Oby paru z Kielc zaliczyło k.o.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 30.10.2009 o godz. 22:24.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 30.10.2009, 22:20
Denethor napisał(a):Wyświetl post
A Ty go znasz ?!
FAcet nie ma jaj i to widać po drużynie i po stylu w jakim rozgrywają spotkania !!!
Nie znasz się na piłce to lepiej odpuść misat nabijać bezsensownie posty !
Mimo braku jaj dwa mistrzostwa kraju a trzecie jest bardzo realne. Wescie ludzie skonczcie .........
,
Odpowiedz cytując
fran23
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 30.10.2009, 22:21
Pierwsze pytanie jakie mi się nasuwa to-Czemu Skorża zmienił Diaza w 60 minW ogóle w końcówce wydawało mi się ,że każdy z Wiślaków grał tam gdzie mu się podobało...Bez żadnego ładu i składu,bez jakiejkolwiek taktyki(oprócz-wybij byle dalej!).A drugie pytanie jest takie- Czemu nasi piłkarze gdy prowadzą wysoko zaczynają faulować w obrębie własnej szesnastki?To jest przecież kompletna głupota!Podsumowując -Te bramki strzeliliśmy sobie sami.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 30.10.2009, 22:22
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Mimo braku jaj dwa mistrzostwa kraju a trzecie jest bardzo realne. Wescie ludzie skonczcie .........
Gdyby miał jaja Wisła wygrała by wszystkie mecze w lidze po 5-0 (no, z Legią i Lechem byłoby skromne 3-0)...

A że jaj nie ma to czeka nas mistrzostwo z górą 10 punktmai przewagi...

Taki już nasz zasrany los... Ech...
fran23 napisał(a):Wyświetl post
Pierwsze pytanie jakie mi się nasuwa to-Czemu Skorża zmienił Diaza w 60 minW ogóle w końcówce wydawało mi się ,że każdy z Wiślaków grał tam gdzie mu się podobało.)
Gdyby dostał kartkę pauzował by z Legia...
Ddf
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 30.10.2009, 22:23
Pewnie Skorża zmienił Diaza po to zeby nie zalapal zoltej kartki i mogl zagrac z Legia.

Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 30.10.2009, 22:23
autentycznie pod koniec miałem stracha, że powtórzy się mecz z Arką sprzed chyba dwu lat: prowadziliśmy 2-0 i na remisie 2-2 się skończyło. Wtedy to przynajmniej oni w 11 grali .

No nic, za jakiś czas zapomnimy, te 3 oczka zostaną. Ale dobra pała w plecy nie zawadziłaby, przynajmniej niektórym.

Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 30.10.2009, 22:24
thechris napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam, czy Ty nie widzisz, że się skompromitowaliśmy przegrywając drugą połowę 1:2
Mozesz mi powiedziec co ma kur..a przegrana polowa do wygranego meczu. Jakie jeszcze debilne argumety znajdziecie zeby sie ponapinac.
Wygrywamy mecz za meczem mole nie efektownie ale efektywnie i to sie liczy a nie zadowolenie komentatorow w tv.
,
Odpowiedz cytując
Denethor
Senior Member

Stary 30.10.2009, 22:24
Ty jestes masakra. Jak bysmy wygrakli 0-4 to bys plakal ze Skorza nie daje pograc zmiennikom. A tak weszedl Gargula i Boguski i gra siadla to byla cena jaka zaplacilismy za zgranie zespolu
Saklak- przyjacielu o czym Ty mówisz, oglądaliśmy chyba dwa różne mecze. Minimalizm i tumiwisizm oglądamy od początku sezonu !
W tym właśnie jest problem, że facet zgubił gdzieś koncepcję i taktykę. Ponadto w trudnych sytuacjach nie potrafi odpowiednio "wstrząsnąć" naszymi "galacticos".
Tu potrzeba takiego treneiro, który bez skrupułów poraf,i co bardziej leniwych kopaczy ścisąnąć za pewną część ciała
Tytuły Panowie do czegoś w końcu zobowiązują, czyż nie tak ?!

Z rozpędu mój drogi, z rozpędu...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.10.2009 o godz. 20:24.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów