The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2009, 22:45
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Może odpuszczanie meczów nasi piłkarze na razie niech zostawią innym drużynom. W tym meczu powinna zagrać pełna pierwsza jedenastka.

Odpuszczanie meczow?Komus to wogole do glowy przyszlo

Po "odpuszczeniu " Levadii 2 tyg chodzilem jak struty ,wiec limit odpuszcznia meczow przez naszych pilkarzy zostal dla mnie wykorzystany.Zlikwidowal smieszny Puchar Esktraklasy ,nie "musimy" grac tez w Lidze Mistrzow czy Europejskiej,wiec celem naszym na dzis dzien jest obrona MP i zdobycie PP.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 08.10.2009, 16:01
13 czyli zdążą odpocząć przed mecze w Kielcach. Jednak zamiast wracać do Krakowa a potem spowrotem tłuc się do Kielc mogliby zrobić małe zgrupowanie i zatrzymać się gdzieś w świętokrzyskim. Na godzinę meczu też nie powinni narzekać, bo w Anglii ta pora jest standardem.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 08.10.2009, 16:26
Nie ma teraz takiej patelni, wiec pora jest w miare OK.
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 09.10.2009, 21:37
http://www.kurierbytowski.com.pl/por...port&Itemid=90 warto posluchac wrzucona tam rozmowe z prezesem Drutexu. Mowi, ze Wisla dostala 400 biletow, a kolejnych 200 mogą dac
WASIA
Junior Member

Od: 05.2008

Stary 15.10.2009, 11:01
Dziś wybieram sie do Bytowa po bilety, mam tylko 90km także będę wspierał naszą WISEŁKĘ !!
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 26.10.2009, 10:52
Cytat:
- W zależności od przebiegu meczu Łukasz Garguła może pojawić się na boisku w meczu z Bytovią - poinformował trener Maciej Skorża. Z całą pewnością były środkowy pomocnik GKS-u Bełchatów nie zagra w tym meczu od pierwszej minuty.

Od meczu z Koroną Łukasz Garguła ma już regularnie znajdować się w kadrze meczowej drużyny.

Bardzo mnie ciekawi ten przebieg meczu po tym co pokazali z Piastem ...
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 26.10.2009, 11:01
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Bardzo mnie ciekawi ten przebieg meczu po tym co pokazali z Piastem ...
To znaczy mniej więcej tyle,że wynik jest sprawą otwartą
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 26.10.2009, 11:15
Brożek z Małeckim w napadzie, albo ewentualnie zagra Cwielong za któregoś z nich.
Ja bym dał szansę Leszczakowi, przynajmniej 45 minut. Dać mu do ataku Brożka, niech się chłopak uczy od najlepszych. 2-3 młodych mozna wkręcić. Tak drastycznie poziomu nie zaniżą.
Pamiętajcie, gramy z amatorami. Zrobiłym drużynę podwórkową z najlepszych zawodnikow w miescie to byśmy powalczyli jak równy z równym.
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 26.10.2009, 11:28
Cytat:
W zależności od przebiegu meczu Łukasz Garguła może pojawić się na boisku w meczu z Bytovią - poinformował trener Maciej Skorża. Z całą pewnością były środkowy pomocnik GKS-u Bełchatów nie zagra w tym meczu od pierwszej minuty.

Od meczu z Koroną Łukasz Garguła ma już regularnie znajdować się w kadrze meczowej drużyny.
Oznacza to, że jak do końca będzie ciężki mecz i kości mogą trzeszczeć to Garguła prawdopodobnie nie wejdzie natomiast jakby po 60 minutach było posprzątane to wejdzie by się przetrzeć.
emailowiec
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2005

Stary 26.10.2009, 13:30
Cytat:
Do Bytowa bez Brożków, Głowackiego i Pawełka
(...)

Kadra na mecz z Bytovią II:
Bramkarze: Ilie Cebanu, Łukasz Jarosiński

Obrońcy: Pablo Alvarez, Łukasz Burliga, Mariusz Jop, Marcelo

Pomocnicy: Mauro Cantoro, Junior Diaz, Łukasz Garguła, Sebastian Janik, Tomas Jirsak, Andraż Kirm, Wojciech Łobodziński, Kamil Rado

Napastnicy: Piotr Ćwielong, Patryk Małecki
Ciekawe czy Diaz zagra na obronie. Po za tym czemu ostatnio regularnie meczowe "18" nie są osiemnastkami tylko 16,17? Ławki pomniejszyli, czy co?
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 26.10.2009, 13:31
Mecz może mieć podobny przebieg do tego z Hetmanem. Przez około pół godziny będziemy bić głową w mur aż bramkę strzelimy. Myślę, że do przerwy będzie 2;0 dla nas, a później jeszcze 4 wbijemy. Bytovia zaś w ostatnich minutach bramke honorową strzeli[85-88 minuta] Taki miałem sen
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 26.10.2009, 16:45
na mój gust to będzie tak:
Alvarez - Jop, Marcelo - Diaz
Łobo - Jirsak, Cantoro - Kirm
Pepe, Mały

a po przerwie debiutant na boisko zamiast kogoś w pomocy, albo i w ataku.

Smutna jest pora rozgrywania meczu, jeśli nie dostanę zwolnienia lekarskiego to nici z oglądania, jak debiutuje Guła :/
.
buters87
Member

Od: 10.2007

Stary 26.10.2009, 17:19
hmm ciekawe kto wystąpi w opasce kapitana, nie ma Głowy, Sobola, Brożków to wychodzi na to, że Patryk?
goly78
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 26.10.2009, 17:28
Prędzej Cantoro
Wisła Kraków
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 26.10.2009, 17:32
Raczej Cantoro.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Tasio1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 26.10.2009, 17:38
Cebanu-Burliga, Marcelo, Jop, Diaz-Łobo, Cantoro, Jirsak, Janik-Ćwielong, Mały wpuścić też Kamila Rado, Pablo Alvarez'a i Andraż'a Kirm'a. Natomiast nie wpuszczałbym napewno Garguły. Mówcie co chcecie ,ale Bytovia nie gra piłki technicznej... Awans wywalczyli agresją w grze... Boisko w Bytowie nie jest zapewne zbyt równe... Grozi to urazami zwłaszcza zawodnikówi ,który wraca bodlugiej przerwie... Po za tym Łukasz zasługuje na debiut w meczu z bardziej renomowanym rywalem...
Ostatnio edytowane przez Tasio1906 : 26.10.2009 o godz. 18:33.
Czy wygrywasz Czy nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim WISŁA i na dobre i na złe!!!!!
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Nam potrzeba równowagi pomiędzy różnymi typami gracze, muszą być tacy od zapieprzania, tacy od grania, kilku młodych kilku doświadczonych. kilku z Polski kilku z zagranicy.

Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 26.10.2009, 18:42
W Bytowie podobno atmosfera jakby Papiez przyjezdzal.

Szkoly i urzędy pracuja tylko do 12:30 ,a pozniej miasto zamiera hehe

Co do meczu to pewnie trzeba bedzie powalczyc i nasi pilkarze musza byc tego swiadomi.
Tamci coz moga zrobic innego jak wybiegac ten mecz,a my musimy szybko im strzlelic bramke.

Niestety wąska kadra juz dajsie o sobie znac,zobaczymy czy Skorza zdecyduje sie na Gułe.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
bondTSW
Senior Member

Stary 26.10.2009, 19:32
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
hehe

Ano właśnie... w poprzedniej rundzie PP debiut zaliczył Maciek Papież.. a teraz go w kadrze nawet nie ma
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 26.10.2009, 20:59
Postawiono przy boisku w Bytowie przenośne nowe trybuny.
Rozeszło się juz 4 tys wejściówek.
Krzesełka na trybunach w barwach niebiesko-czerwonych

Brakuje tylko Białej Gwaizdy

To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.10.2009, 21:00
Wojtas napisał(a):Wyświetl post

Szkoly i urzędy pracuja tylko do 12:30 ,a pozniej miasto zamiera hehe

A to tylko Mistrz Polski przyjeżdża
Piggy oddaj hajs
FraMat
Senior Member

Stary 26.10.2009, 21:05
Piłkarze Druteksu Bytovii spełnią we wtorek marzenia i zagrają z Wisłą Kraków. Czy operator obrabiarki, pracownicy więzienia i nauczyciele w.f. wyeliminują faworytów z Pucharu Polski? Relacja Zczuba i na żywo o godz. 13 na Sport.pl.

Do Bytowa sprowadzono ruchome trybuny z koncertu Madonny w Warszawie (mecz 1/8 finału obejrzy 5 tys. kibiców), na ulicach zawisły portrety zawodników opatrzone okolicznościowymi wierszykami.

Nikt nie ma wątpliwości - to najważniejszy dzień w sportowej historii miasta. Bytów leży 85 km na zachód od Gdańska i ma ok. 15 tys. mieszkańców.

Choć w PP oficjalnie grają VI-ligowe rezerwy Drutex Bytovii, to przeciwko mistrzowi kraju - tak jak w poprzednich rundach - na boisko wyjdą piłkarze pierwszego zespołu, rywalizujący w III lidze (grupa pomorsko-zachodniopomorska). Również amatorzy.

- Często nas pytają, czy nie marzyliśmy o wielkich piłkarskich karierach. Wtedy przyznaję, że jak każdy młody człowiek śniłem o graniu na światowym poziomie, ale teraz jestem zadowolony z tego, co mam - tłumaczy 26-letni Tomasz Cierson, kapitan Bytovii i pracownik firmy Drutex, sponsora klubu. Pracuje jako logistyk.

- Praca pomaga mi w kierowaniu obroną Bytovii. Ostatnio gram jednak więcej na prawym skrzydle defensywy i tam nie jestem głównodowodzącym - śmieje się.

Grę z pracą lub nauką łączą wszyscy zawodnicy, a wśród nich są m.in. pracownicy zakładu karnego o zaostrzonym rygorze w Czarnem.

- Moja praca daje mi satysfakcję, uczy relacji i kontraktów z ludźmi. Nie jest jednak łatwa, dlatego piłka jest dla mnie odskocznią, dzięki której zapominam o problemach. Twardo jednak stąpam po ziemi i zdaję sobie sprawę z tego, jak wiele sportowo dzieli nas od Wisły - tłumaczy 38-letni Dariusz Kasperowicz. Dla niego i dla wielu kolegów ten mecz to ukoronowanie przygody z piłką.

W drużynie są też nauczyciele WF. - Dzieciaki wiedzą, że zagram przeciwko Wiśle, i pytają, czy okiwam Brożka. Żyją tym meczem, ale sprawa szybko ucichnie i wszystko wróci do normalności - mówi Artur Kobiella, pomocnik Bytovii i nauczyciel w Zespole Szkół w Studzienicach. Kobiella nie będzie miał jednak okazji do spełnienia próśb uczniów, bo Wisła zapowiedziała przyjazd bez braci Brożków. W Bytowie zabraknie też Mariusza Pawełka, Arkadiusza Głowackiego i Radosława Sobolewskiego.

Dla kibiców Bytovii nie ma to jednak znaczenia, bilety - dość drogie (30 i 50 zł) - już się kończą.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.10.2009, 21:13
Ktoś ma za darmo do Plusa i może mi eski pisać z relacją
Podam numer na priv albo gadu:9065555

PS: Chyba że można gdzieś zamówić RELACJE SMS.
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 26.10.2009, 21:32
No i to właśnie chodzi w pucharach, żeby większy dawał frajdę biedniejszemu i mniejszemu. No tylko wyjątkowo nie liczę na niespodziankę. Ale jedną, honorową bramkę to za to poświęcenie niech sobie Bytowianie strzelą...tylko nie więcej!
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

kamikaze
Member

Od: 02.2009

Stary 27.10.2009, 10:27
Szkoda, że nie będą mógł obejrzeć całego meczu, dopiero drugą połowę, ale liczę na ciekawe widowisko i grad bramek
bartek89TS
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 27.10.2009, 11:55
W tym Bytowie naprawde ludzie warjują na przyjazd WisełkiTraktują nas conajmniej jak byśmy byli drugą Barceloną Ale fajnie w sumie
Zwierze
Senior Member

Stary 27.10.2009, 12:50
Szczerze powiedziawszy aż się chce oglądnąć ten mecz. Jak dla mnie to wole takie mecze niż jak byśmy mieli np trafić na Odrę Wodzisław
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 27.10.2009, 12:50
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Szkoda, że nie będą mógł obejrzeć całego meczu, dopiero drugą połowę, ale liczę na ciekawe widowisko i grad bramek
To i tak masz szczescie bo ja bede w pracy i pozostaje mi tylko relacja tekstowa.

Nobla powinni przyznac temu kto wymyslil mecz o tej porze we wtorek. Czy w TVP pracuje chociaz jedna kompetetna osoba? bo przeciez wiadomo ze o tej porze we wtorek 80% kibicow jest w szkole albo w pracy wiec i ogladalnosci nie beda miec co za tym idzie wplywow z reklam.
Ale co tam z abonametu kase maja wiec kto by sie przejmowal ogladalnoscia.

zal.pl
,
it
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 27.10.2009, 12:54
Akurat w Bytowie jest nadkomplet publiczności. Szkoły i zakłady pracy skończyły wcześniej, by pozwolić obejrzeć mecz.
A skoro nie ma oświetlenia, to trudno wymagać, by mecz zaczynał się np. o 15-16.
Zresztą na sopcaście i w pracy ostatecznie obejrzeć można
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 27.10.2009, 13:00
mam pytanie, ta TVP Sport to jakiś płatny kanał? A jeśli tak, na jakiej platformie mogę ją znaleźć?
armani199
Senior Member

Stary 27.10.2009, 13:00
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Nobla powinni przyznac temu kto wymyslil mecz o tej porze we wtorek. Czy w TVP pracuje chociaz jedna kompetetna osoba? bo przeciez wiadomo ze o tej porze we wtorek 80% kibicow jest w szkole albo w pracy wiec i ogladalnosci nie beda miec co za tym idzie wplywow z reklam.
Ale co tam z abonametu kase maja wiec kto by sie przejmowal ogladalnoscia.

zal.pl
Taką porę wymyśliło życie kolego an nie TVP ! Ja wiem że myslenie niektorych jak ty boli ale wyjrzyj przez okno o 16 -17 i zobacz jak po zmianie czasu jest juz wtedy ciemno. W Bytowie nie ma przecież oświetlenia, chciałbys żeby specjalnie dla ciebie przy swiecach zagrali?

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów