The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.10.2009, 18:26
Tylko 3 punkty mogą cieszyć. Ważne ze zdobyte! Mogło być różnie po wyrównaniu. Udało się.

Teraz trzeba wygrać z Bytovią
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

No to teraz gramy z Koroną na ich terenie no i mecz prestiżowy z Legią.
Patrząc w przeszłosc to mozna sie bac meczu z legionistami.
Odpowiedz cytując
WISŁA 1906 NH
Senior Member

Od: 10.2004

Bardzo ważne 3pkt. Denerwuje mnie zachowanie Małego i Brożka, sami główno grają a od Kirma wymagają żeby im podawał piłki do pustej bramki... Nie wiem czy tylko mi sie tak wydawało ale w pierwszej połowie drużyna nie chciała grać z Kirmem, bliźniak podawał do bliźniaka, Mały do Brożka, w drugiej połowie się to zmieniło może Skorża im zwrócił na to uwage. Z meczu nie jestem zadowolony, bardziej zadowolony byłem po meczu z Lechem pomimo porażki, przynajmniej w tamtym meczu widziałem zaangażowanie całej drużyny, chęć wygrania a dzisiaj grali tak bez przekonania że jakoś to będzie i 3pkt bedą nasze. Teraz Bytovia tu licze na to że Skorża da zagrać Leszczakowi, Burlidze i może Papieżowi .
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 24.10.2009, 18:27
nie wiem ludzie, albo ja inny mecz oglądam, albo to wy jesteście ślepi i na tyle głupi, żeby uwziąć się na jednym zawodniku ..

Łobodziński jak dla mnie najlepszy gracz na boisku, nie wiem czemu został zmieniony ..
Jirsak tak samo niezły mecz, gdyby nie mały to miałby przynajmniej jedną asyste.

Tak samo kolega wyżej z Cebanu .. chłopie oglądałeś w ogóle ten mecz ?
Cebanu miał pare wyjść do bezpańskiej piłki, bramke wpuścił w sytuacji bez szans i nic więcej nie miałdo roboty !!

o grze Brożka w 2 połowie lepiej się nie wypowiadać ..
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 24.10.2009, 18:30
Po tym meczu wolę za dużo nie mówić. Cieszą 3 punkty , środek pomocy słabo, Małecki wkurzył mnie - może biegał ale jego skuteczność wręcz fatalna, powinien strzelić 2 bramki i mogę się założyć że jakby piłkarze Piasta mieli takie sytuacje to by ich nie zmarnowali. A najbardziej mnie wnerwiło jego "podanie" do Diaza którego nawet szkoda komentować. Powinien dograć do nogi a nie ładnych kilka metrów obok i jeszcze miał pretensje do Diaza który nie ruszył ale wg mnie by nie doszedł i on sam też tak pomyślał a Małecki po takim podaniu powinien przeprosić i cicho siedzieć a nie pyskować, to koledzy z drużyny i trener powinni go zjechać za te sytuacje i niedokładne podania a w nagrodę posadzić na ławce w następnym meczu a w jego miejsce Ćwielong który też dużo biega a na skrzydłach Kirm z Łobo który dziś zagrał nie najgorzej
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 24.10.2009, 18:33
I myślę że w meczu z Bytovią powinniśmy zagrać najmocniejszy składem ponieważ najważniejszy jest awans a mecz Lecha ze Stalą pokazał że niespodzianki się zdarzają. Po co ryzykować wystawianiem piłkarzy z Młodej Wisły porażki z Bytovią jak im jeden mecz czy parę minut i tak nic nie da , jak będą gotowi to niech idą na wypożyczenie.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 24.10.2009, 18:37
Cytat:
I myślę że w meczu z Bytovią powinniśmy zagrać najmocniejszy składem ponieważ najważniejszy jest awans a mecz Lecha ze Stalą pokazał że niespodzianki się zdarzają. Po co ryzykować wystawianiem piłkarzy z Młodej Wisły porażki z Bytovią jak im jeden mecz czy parę minut i tak nic nie da , jak będą gotowi to niech idą na wypożyczenie.
Gorszego przeciwnika nie będziemy mieć. No jak parę minut im nic nie da, to będą ciągle grali w młodej ekstraklasie, a my będziemy sciągać emerytów, którzy będą chcieli dorobić. Nikt nie kaze puścić 11 młodych.

Brożek - Leszczak - Napad
W pomocy można dać Burligę za Diaza.
Wpuśić Czekaja, czu innego zawodnika do obrony, niech się przy Głowackim ogrywa.
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 24.10.2009, 18:55
Ogólnie cieszę się ze zwycięstwa ale martwi mnie nie co nasza gra.O ile potrafimy radzić sobie z takimi słabiakami to już tydzień wcześniej z lechem nie wystarczyło.Może na naszą ligę to wystarcza co prawda ale robimy to najmniejszym nakładem sił.Już nie mogę się doczekać debiutu Garguły i powrotu Sobola czy Bogusia.Irytuje mnie zachowanie Brożka i Małeckiego!!Każdy już to widzi!Nie powinno być takiej nerwowej atmosfery wspólnej złośliwości...Nie przypominam sobie żeby dawniej Żurawski tak reagował na zagranie Franka czy odwrotnie...Przykre to jest...Teraz mecz w Bytowie należy dać szansę młodszym sprawdzić ich choć nie można absolutnie zlekceważyć tej drużyny bo będzie kompromitacja!FORZA WISŁA!!

I nie rozumiem tylko zmiany dobrze dysponowanego Łobodzińskiego kosztem bezproduktywnego po raz kolejny Kirma...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.10.2009 o godz. 19:18.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 24.10.2009, 18:59
Dlaczego tak wozicie się po Jirsaku? Zaliczył asystę przy golu Marcelo, podał taką cud miód prostopadłą piłkę do MAłego, że wystarczyło tylko dobrze przyjąć - czego Mały nie zrobił - i byłoby chyba 2:0. Naprawdę, jeżeli drużyna przeciwna ma w I połowie 1 (słownie JEDEN) strzał na bramkę i jedno dośrodkowanie z wolnego to chyba aż tak źle nie było, co? Piast z własnej połowy nie mógł wyjść! Tylko odrobina spokoju więcej pod bramką i do przerwy byłoby 3:0 - a Skorża ich nie nauczy wykorzystywać sytuacji, ani nie wyjdzie na boisko i sam nie będzie strzelał. Kilka ładnych akcji było, gdzie albo zabrakło ostatniego podania, albo minimalny spalony, wyjątkowo dobry mecz Lobo, był bardzo blisko zdobycia gola... wg mnie jedyne co trzeba poprawic to skuteczność, a będziemy golić frajerów równo po 3, 4:0, bo sytuację sobie stwarzamy.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
madenn
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 24.10.2009, 18:59
w ramach rozładowania emocji

Od Basałaja dowiedziałem się dzisiaj że gar u nas Pedro Alvarez
Odpowiedz cytując
the_blues
Member

Od: 04.2007

Stary 24.10.2009, 19:00
za słabo.. takiemu daremnemu piastowi to Wisła powinna po 4-5 bramek ładować bez problemu, a z tyłu na max jedną. przecież te biedne kluby mają być przez nas rozjeżdzane bez skrupułów
Blue is the colour, football is the game...

Stamford Bridge
Fulham Road
London SW6 1HS
Wielka Brytania
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.10.2009, 19:00
Co do meczu to w pierwszej połowie bardzo dobrze bardzo pewnie i bardzo NONSZALANCKO, po prostu gralismy na takim luzie, bylismy pewni ze zdobedziemy trzy pkt. Mały i Brozio powinni miec po 2 bramki w tej polowie.
Co do poszczegolnych zawodnikow, to Cebanu bardzo słabo, nic nie mial do powiedzenia przy golu, ale te jego wykopy... Alvarez tez słabo, byl winowajca przy golu dla Piasta, mial kilka okazj ido wrzutek - podawal niecelnie. Brozek niezle, jeden z lepszych w pierwszej czesci, szkoda ze zeszedl bo Mauro gral tragicznie, mysle ze Skorza by szybciej od niego biegal, w dodatku slaby w odbiorze, nie mowie juz nic o ofensywie. Marcelo dobrze, ale nie bardzo dobrze, strzelil waznego gola, ale w pewnym stopniu dal sie ograc Olszarowi, jego mozemy po czesci winic za utrate bramki. Glowa w pierwszej polowie wg mnie najlepszy z Wislakow, bardzo dobre dlugie pilki, pewna gra. W drugiej polowie mial pecha, bo musial faulami ratowac skore kolegom z zespolu. Ale jego wystep oceniam pozytywnie (Piast stworzyl tak na prawde tylko jedna akcje, no mozemy dodac do tego jeszcze ta akcje Smektaly z konca pierwszej polowy. Łobodzinski byl jednym z lepszych Wislakow, jezeli macie pretensje do Loba, uwazacie ze zagral tragicznie, to Kirm zagral ponizej krytyki. Z Korona powinien usiasc na lawce. Diaz I Jirsak na podobnym poziomie, podobny mecz do tego z Lechem, Diaz lepiej gral na srodku niz na lewej obronie. Maly robil duzo szumu i to byloby na tyle. Mial okazje, powinien strzelic bramki. Nie wychodzily mu wrzutki z wolnych. Od niego juz powinnismy wymagac wiecej, tak samo jak od Brozka, ktory mial duzo farta przy swojej bramce. W drugiej polowie najslabszy na boisku. Do zmiany w 70 minucie.
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 24.10.2009, 19:18
*thechris*- po przeczytaniu twojej oceny dla Cebanu, nie czytałam już dalej. Bo bym się chyba jeszcze bardziej załamala, jak po dzisiejszym meczu...
Możesz mi wytłumaczyć co ci się takiego w grze Ilie nie podobało? Bo nie rozumiem... x]
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 24.10.2009, 19:20
Mam wielki szacunek dla Skorży za to, ze wpuścił Burligę za Brożka już w 92 minucie. Żeby pozwolić sobie na taką pokerową zagrywkę, to trzeba mieć cohones.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 24.10.2009, 19:21
losiu2001 napisał(a):Wyświetl post
ktos mi powie co chodzi?
90+2'"Dziękujemy za bilety" zawołali kibice Piasta. Wiślacy ich nie słyszeli, śpiewają sobie, jak przez całą drugą połowę.
Wpuściliśmy kibiców Piasta na krytą odstępując im jakąś pule biletów.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Tobi1906
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 24.10.2009, 19:21
madenn napisał(a):Wyświetl post
w ramach rozładowania emocji

jak również że mecz odbywa się w Gliwicach
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 24.10.2009, 19:25
Cebanu zaliczył dziś kilka poważnych pomyłek, ale i tak moim zdaniem nogami gra lepiej od Pawełka.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 24.10.2009, 19:25
Tak jak ktos napisal, skoro byly takie olbrzymie pretensje do Petrescu o styl, to co powiedziec teraz ? Przeciez tego sie nie da ogladac ! Gorszej druzyny od Piasta jeszcze w tym sezonie w Sosonowcu nie widzialem. Szczegolnie w pierwszej polowie zagrali taki obrzydliwy antyfutbol, ze po meczu powinni im za to dac ujemne punkty.

Wracajac do Wisly, to mialbyc progres, a mamy regres. Fatalna nieskutecznosc i niedokladnosc w ofensywie, straty w srodku pola, bledy w obronie, brak wspolpracy i zrozumienia - to jest juz staly element naszej gry i co gorsze nie widac zadnej poprawy. O braku ruchu bez pilki i (nie)pokazywaniu sie do gry juz nawet nie wspomne, ale wyglada tak, jakby im ktos tego kategorycznie zabronil pod grozba wydalenia do ME.
Ciekawe czy Skorza organizuje chociaz jakies treningi strzeleckie, bo przeciez my nie mamy ataku, a Lobodzinski strzelajacy w aut powinien byc dla niego jako trenera powodem do wstydu i wypiekow na twarzy. Brozek ma niby piec goli, tyle ze one i tak padaja albo po bramkarskich szmatach jak dzis, czy innych asystach Lukasiewicza, a sam Brozek gra taka kiche, ze az zeby bola. Chociaz gra to za duzo powiedziane, bo on przez co najmniej polowe czasu spedzonego w tej rundzie na boisku prasktycznie nie istnial. A jak juz sie pokazywal, to najczesniej seryjnie psujac akcje zespolu. Po prostu dramat po calosci z tym chlopem jest

I po raz kolejny zespol po stracie bramki nie byl w stanie pozytywnie zareagowac. Gdyby nie gol Marcelo, to na milion procent jestem przekonany, ze skonczyloby sie remisem. Tym wieksze poklony dla chlopaka, bo w pojedynke wydarl dla nas 3 punkty, wbrew bezradnosci druzyny.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 24.10.2009 o godz. 19:37.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 24.10.2009, 19:26
Łobodzinski - słaby
Brożek - fatalny
Kirm - katastroficzny

Nasza ławka jest wstydem nawet jak na warunki tej kopanej ligi.
Odpowiedz cytując
Ikki
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 24.10.2009, 19:29
Tobi1906 napisał(a):Wyświetl post
jak również że mecz odbywa się w Gliwicach
I jeszcze, że Ćwielong to nie ta sama szybkość i zwinność co Łobodziński

Widać, że Łobo duże wrażenie na komentatorach zrobił
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 24.10.2009, 19:30
Mecz stał na zastraszająco niskim poziomie . Mecze 17 z 18 drużyną Premier League stoją przy dzisiejszym spotkaniu w Sosnowcu na kosmicznym poziomie . Zero pressingu , ospałe tempo nonszalancja w najprostszych zagraniach , brak współpracy między partnerami , fatalna skuteczność , braki w wyszkoleniu technicznym widać na każdym kroku . Piast poziom 5 ligi angielskiej , Wisła może 3 .

Ogólnie mam wrażenie , że poza meczami z Lechem , Śląskiem oraz Zagłębiem Wisła gra do tej pory totalnie minimalistyczną piłke . Strzelić bramke, może jeszcze jedną i kontrolować spotkanie i do domu . Może się wydawać że dominuje w naszej lidze , ale to poprostu liga jest taka tragiczna , a Wisła nie robi nic aby nawet w takiej lidze błyszczeć . 2 lata temu gdy do zespołu przyszedł Kosowski widac było w Wiśle kapitalną piłke , można z senstymentem wspominac tamten okres gdy każdego rywala odprawialiśmy z workiem bramek . Teraz gdy zawodnicy są przyzwyczajeni do zwycięstw , nie grają nawet w 30% tego co 2 lata temu . Widać że Levadia ich kompletnie nic jeszcze nie nauczyła .

Oceny indywidualne (1-10):
Cebanu - strach w bramce , Pawełek przy nim to oaza spokoju - 3
Alvarez - dobrze wyglądała jego współpraca z Łobo , w ofensywie nalezy mu się duży plus , zaś w obronie nie nadąża, patrząc obiektywnie Wisła straciła do tej pory 7 bramek w lidze , w tym przy 3 zawinił Alvarez - 5
Marcelo - profesor - 8
Głowacki - dobre zagrania przeplatał bezsensownymi faulami - 6
Piotr Brożek - jak na niego nawet starał się grać w ofensywie , jednak bez fajerwerków , teoretycznie rozgrzesza go kontuzja - 6
Łobodziński - pozytywnie zaskoczony jego postawą , jednak tak jak już ktoś powiedział , inaczej gra się przeciw Lechowi , a inaczej przeciw Piastowi, widac że chciał coś zagrać w przeciwieństwie do partnerów w ofensywie - 7
Diaz - chaos , zauważam że nauczył się ' kółeczek' od Cantoro i to działa na niego in minus , im mniej kombinuje tym lepiej gra , a tak wychodzi z tym różnie - 6
Jirsak - miał pare znakomitych zagrań , ale w większości akcji nie chciał na siebie wziąść ciężaru , może się okazać że Garguła po kontuzji wniesie więcej do zespołu - 6
Kirm - zupełnie niewidoczny i zagubiony - 3
Małecki - niby się starał , ale celownik ma nie wykalibrowany , nie będę już wałkował jego krzyków i wymachiwania rękami bo już wystarczająco powiedziano na ten temat - 5
Paweł Brożek - strzelił bramke i spoczął na laurach , trzeba sobie powiedziec szczerze że nie ma już motywacji do gry w Wiśle - 4
zmiennicy :
Cantoro - temu panu dziękujemy - 4
Ćwielong - zrobił mniej niż Łobo , takich Ćwielongów mamy w lidze na pęczki - 5
Burliga - dobrze że trener Skorża zaczyna stawiac na młodych , myślę że do końca sezonu Burliga uzbiera 5 minut w barwach Wisły , dobrze mu już idzie . Leszczak musi czekac na swoje 20 sekund jeszcze conajmniej 2 lata .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 24.10.2009 o godz. 19:32.
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 24.10.2009, 19:34
Baala napisał(a):Wyświetl post
Łobodzinski - słaby
Brożek - fatalny
Kirm - katastroficzny

Nasza ławka jest wstydem nawet jak na warunki tej kopanej ligi.
Zgodzę się jeśli chodzi o Brożka i Kirma ale Łobo?!Zagrał chyba jeden z lepszych meczy w Wiśle!
Odpowiedz cytując
PeO
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 24.10.2009, 19:34
Karherop, po co Ci tyle tych spacji?

madenn napisał(a):
Czyli jednak zmienił to imię.. ;P
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 24.10.2009, 19:36
Witam! Naprawdę ciężko oglądało się dzisiejszy mecz... Najgorszy moim zdaniem , mimo strzelonej bramki był Paweł Brożek ! Facet,po tym jak nie udało się odejść w letnim okienku transferowym jest nie do wytrzymania.. macha rękami, dosłownie drze mordę na wszystkich dokoła, piłkę musi dostać idealnie na nogę bo stanie i nie pobiegnie do niej. Ja się pytam gdzie u niego jest jakaś walka? Nic stoi czeka wydziera się na wszystkich i to nie pierwszy raz. Wiele razy deklarował ''miłość do Wisły'' on po prostu boi się wyjechać, a wiecie dlaczego? Bo jest po prostu za słaby i nie nadawał by się do średniego klubu z dowolnej zachodniej ligi. Brożek Bogiem nie jest, nie jest świętą krową chyba,że nasz trener boi się go posadzić na ławce bo na to wygląda...
Odpowiedz cytując
Wrona
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.10.2009, 19:37
rafalek napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego tak wozicie się po Jirsaku? Zaliczył asystę przy golu Marcelo,.

Asystował Mały.
Nie spaceruj tędy
Nie wyciągaj ręki
To się może skończyć źle

[*]
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 24.10.2009, 19:55
wskaże tak.. :

z obecną grą, w przyszłym roku, w razie gry na arenie międzynarodowej jeśli trafimy na drużynę pokroju LEVADII TALIN..... TO----> !!!! JESTEŚMY W CZARNEJ D.
Odpowiedz cytując
fond
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 24.10.2009, 20:01
Pamiętam wypowiedź Skorży po meczu z Zagłębiem. Piękne zapowiedzi tego, że to jeszcze nie jest TA Wisła, że będziemy każdy mecz grali pressingiem, że będzie jeszcze lepiej i lepiej...

Nie można kompletnego braku progresu w grze tłumaczyć kontuzjami bo kadra poza Sobolem wciąż taka sama co powinno nam dawać spokój, wytrenowane schematy itd.

A ja się pytam: gdzie ten pressing ? gdzie to 'lepiej' ? Komu mamy narzucać swój styl gry jeśli nie Piastowi ? Tylko że trudno narzucać coś co nie istnieje. Dzisiejszy mecz to smutne wnioski.
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 24.10.2009, 20:03
Podziękujmy Piastowi, że mimo starań części piłkarzy Wisły, nie udało się Wiśle stracić kolejnych punktów, z uwagi na ambicje tej dzisiaj lepszej części Wisły.

Komentarz do meczu - chce mi się wyć

Szanse na przyszłość ? - jeśli progres gry będzie podążał w podobnym co teraz kierunku, to gdy znowu trafimy na Levadie, to tym razem przegramy różnicą więcej niż jednej bramki a taki Debrecyn będzie dla nas Barceloną.

Wnioski - jeśli Skorża nie wstrząśnie częścią piłkarzy, to Wisła przewagi punktowej nie utrzyma.
Ostatnio edytowane przez kot : 24.10.2009 o godz. 20:34.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
andalemono
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 24.10.2009, 20:09
the_blues napisał(a):Wyświetl post
za słabo.. takiemu daremnemu piastowi to Wisła powinna po 4-5 bramek ładować bez problemu, a z tyłu na max jedną. przecież te biedne kluby mają być przez nas rozjeżdzane bez skrupułów
Piast postawił wysoko poprzeczkę i zagrali tak jak przeciwnik pozwolił.
Nie ma już słabych w ekstraklasie, Kolego!

...
Wiadomo, wszystkie mecze na wyjeździe, kadra i skuteczność jest jaka jest, ale żeby sie bać o punkty z ekipą, która jest w lidze od roku...
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 24.10.2009, 20:14
nie sądziłem że to napisze po meczu ale UFFFFFFFF
3 pkt to jedyny pozytyw. Kolejne zwycięstwo odniesione psim swędem, czyli o mało co a byśmy mieli nie lepsze humory jak po amice. Juz nawet nie chodzi o skutecznosc bo tych okazji wcale nie bylo az hoho wiela. Nieporadność w konstruowaniu akcji, wszystko na jana i bez pomysłu na gre z przodu. To sprawilo ze od broniącego sie 90% czasu Piasta odbijalismy sie jak od sciany.

Panie Maćku, co sie dzieje z druzyną po stracie gola.... !!!!

Nie wiem czym jest spowodowany taki obraz gry, ale moge tylko strzelac - stadion (tudziez brak meczowej atmosfery którą otaczalismy pilkarzy). Moze oni sie czują jakby grali w jakiejs V lidze czy cos.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów