|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
ktos mi powie co chodzi?
90+2'"Dziękujemy za bilety" zawołali kibice Piasta. Wiślacy ich nie słyszeli, śpiewają sobie, jak przez całą drugą połowę. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
no to wpuszczanie zawodnika na kilka sekund to jest jakas zenada... jakby chociaz na 5-10min
a cantoro to niech juz sie lepiej nie pojawia na boisku bo nie moge na niego patrzec.... gosc juz biegac nie potrafi.... truchtanie i koleczka w miejscu.... |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Patałachy. Szkoda klawiatury.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Po raz kolejny zamiast dobrego widowiska widziałem popis nieskuteczności, zamiast kończyć mecz z zapasem 5 bramek to do końca drżałem o wynik... patrzeć na to to była udręka...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cały sezon będziemy grali tym samym składem. Nawet z amatorami we Wtorek młodzi nie wejdą.
Znużony grą w Wiśle Brożek będzie grał w 1 składzie z Małeckim. Burliga tym razem wejdzie na 10 minut, przy dobrych wiatrach, czyli jak będziemy wygrywać 3-0, bo przy 2-0 będzie nerwówka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja wam powiem czemu Kirm gra kiche... Jakby po każdej akcji ktoś darł na was ryja i machał łapami też odechciałoby wam się grać... Dlatego boi się wziąc piłe na skrzydle i pobiec z nią... Zauwazcie ze jak Kirm albo Cwielong ma pilke to juz tam podbiega Maly i macha lapami... alez mnie zaczyna w****iac ten chlop...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jak dla mnie w następnym meczu w pierwszym składzie obok Pawła Brożka powinien wejść Ćwielong. Małecki ostatnio marnuje tyle sytuacji, że aż mi się słabo przed ekranem robi.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Takich patałachów ,szczegolnie w 1 polowie ,powinnismy golic 5-0 . Diaz niech juz siadzie na lawce bo na 3 zagrania ma 2 straty. Malecki .......il koncertowo setki ,ile jeszcze? Brozek w 2 polowie pilki nie dotknal. Jirsak i Lobodzinski (czemu zszedl?) najlepsi. Marcelo uratowal nas przed wstydem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Małecki przynajmniej biega. Dzisiaj zmarnował 2 setki, ale w nastepnym meczu może strzelić 2. Takie wahania formy się zdarzają szczególnie młodym zawodnikom.
Brożek nie robi absolutnie nic.
Ostatnio edytowane przez tofik : 24.10.2009 o godz. 18:04.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Malecki niech sie wezmie za robote a nie strzelac fochy nawet po swoim zlym zagraniu do innych. Brozek z calym szacunkiem i za ta bramke ale to jest cien samego siebie w drugiej polowie chyba tylko raz byl przy pilce co wiele mowi. Albo jest kompletnie bez formy?-oby albo olewka totalna. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
cieszmy się z tego wyniku, bo remis śmierdział długo.
Żeby jeszcze Adamek wygrał dziś w tym bokserskim teatrze dziś (choć pewnie wynik i tak dawno ustalony), to sobota jeszcze nienajgorzej się skończy. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kiedy nadejdzie koniec tej żenady?! Znów wymęczone zwycięstwo po beznadziejnym meczu! Po stracie bramki zero ambicji, zero zaangażowania i fartowna bramka po rożnym. Bawimy sie w jakieś chore długie rozgrywanie piłki z którego NIC nie wynika bo piłka i tak w końcu wraca do obrony lub ją tracimy. ZERO postępów po Levadii. Gramy beznadziejnie. Nasza skuteczność to dramat. Małecki miał z 4 setki, Brożek wykorzystał 1 z 3... Środek pola bez Sobola to jest totalna beznadzieja. To co gra Diaz w tym sezonie to jest nieporozumienie. Jirsak żadnych udanych piłek, w defensywie nie było go w ogóle. Kiedy skończy się ta żenada?!
3 punkty oczywiście cieszą ale musze w końcu ponarzekać, bo tego sie nie da oglądać... ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Problem z napastnikami to my już mamy od momentu, kiedy Reymonta opuścił Franek z Zurawskim. Pieniądze rozplynely sie, a my mamy jednego napastnika (Brożka), który teraz jest podirytowany brakeim transferu.
Małeckiemu to kubeł zimnej wody się przyda. Szanuje go jako zawodnika i przywiazanie do barw, ale niech nie drze tego ryja, jakby Messim był. Partaczy już 4-5 setkę w 2 ostatnich spotkaniach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Przynajmniej biegac mu sie chce i walczyc. Kirm nie wiem co jest grane ale chyba ze dwa mecze na lawce by mu pomoglo. ![]() ,
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Lobodzinski to dywersant. Jestem w stanie zrozumiec wiele decyzji personalnych Skorzy, ale utrzyywanie w druzynie tego... tego WOJCIECHA to zakrawa na jakis ponury zart.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Kto więcej machał łapami i darł ryja na kolegów? Brożek czy Mały
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dokładnie gra Diaza denerwuje ogromna ilość strat !!! Poza tą przewrotką do małego to zupełnie nic dobrego niepokazał
A Brożek chyba czeka na nowy stadion bo bez napięcia meczowego niechce mu się grać Fajnie że 3 pkt ale Wisła nadal gra brzydki szarpany footbal a Skorża tego niepotrafi odmienić
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 24.10.2009 o godz. 18:13.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nie rozumiem waszych postów... Łobo (choć go nie lubie) był dziś obok Jirsaka najlepszym piłkarzem na boisku...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
I po meczu. Mecz nudny. Ja rozumiem, że mecz z Piastem to nie to samo co z Lechem, ale jednak.
O ile gra nam w miarę idzie, tak wykorzystywanie sytuacji dalej jest bardzo słabe, dramatyczne. Dalej, Łobo poza wrzutkami się nie nadaje. Bo o ile dziś nawet nawet grał, to nie zachwycał. Na tle takiego rywala to cała nasza drużyna powinna błyszczeć. Dalej, Mamy dużo więcej kasy niż Ruch czy Polonia Bytom. A co? Mamy kilka pktów więcej niż oni! Na miejscu pana Bogusia wstrzymałabym im wypłaty na jakiś ta czas, żeby się wzięli do roboty! I Skorża powinien na młodych postawić: Burligę, Leszczaka, Rado... Dlaczego by nie? Oni śmiem twierdzić będą ambitniej grać, walczyć niż te naszego pierwszoskładowe gwiazdki... :| Pozostaje tylko radość z tego, że jednak mamy 3 pkt ![]() E: *sito*- myślę, że można obstawić remis ...
Ostatnio edytowane przez masterlag : 24.10.2009 o godz. 18:14.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Bardzo dobre spotkanie Jirsaka tylko co z tego skoro nasi "napastnicy" nie potrafią strzelać
To co oni wyprawiają to jakieś kpiny. Brożkowi jakby się nie chciało, Małecki oczekuje cudownych, perfekcyjnych zagrań, a sam przy prostych ma problemy![]() Mecz spokojnie zagrany, z pewnością i z myślą... gdyby oni coś wykorzystali, a tak znów nerwówka do ostatnich minut. Mimo wszystko gramy fajną piłkę za to plus do Skorży. On za napastników strzelał nie będzie, a na rezerwie też zbytnio ich nie ma... ale jest np. Leszczak. I tu chyba największy minus dla Skorży. Jak była okazja wpuścić około 80-85 minuty Leszczaka/Burligę za Brożka, lub Rado za Kirma to zmienia +90. Dla zabrania czasu ok, lecz dla zgrywania młodych- bezsensu. Coraz bardziej irytuje Diaz w środku... przy odbiorze jakoś daje radę, lecz nie ma pomysłu co później z tą piłką zrobić i ciągłe jej przetrzymywanie. |
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Twój komentarz to żart i to beznadziejny. Łobo był jednym z lepszych Wiślaków na boisku. Ale raz uprzedzony do zawodnika będziesz truł przy każdej okazji...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
brak słów.
Dzięki Marcelo za 3 pkt. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Paweł Brożek z taka mentalnoscia nie da sobie rady w zadnym klubie europejskim.
Za darcie ryja i machanie rekami...po 1 czy 2 kolejce usiadl by sobie na lawce. Ja czekam na powrot Boguskiego i Garguly! Moze oni wreszcie cos rozruszaja ta gre. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kogoś bedzie trzeba pożegnać bo miejsca dla Mauro Jirsaka Sobola i Garguły niema a mamy jeszcze Gołosia
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
Młodych można i powinno się wpuszczać, ale jak się prowadzi 2 bramkami, przynajmniej na razie. Niech mają szansę się ogrywać. Teraz to powinniśmy mieć wartościowych zmienników na ławie, bo popisów Łobo czy Kirma nie da się oglądać. A Mały i Brożek P.? Przydałby im się występ w młodej ekstraklasie, ale kogo za nich wystawić? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Strasznie wymęczone to zwycięstwo. Znowu mieliśmy porażającą skuteczność, w czym przodował dzisiaj Małecki (4 strzały, 0 celnych).
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ależ oglądanie tego tzw. futbolu było męczące.
W skali 1-10: Cebanu - 1 (bramkarz to jego nominalna pozycja?) Pi. Brożek - 5 Marcelo - 6 Głowacki - 2 (spokojnie mógłby dostać ze 3 żółte w drugiej połowie) Alvarez - 2 Kirm - 1 Diaz - 2 (byłoby "1" ale Kirm zagrał jeszcze słabiej co nie było łatwe) Jirsak - 2 (jw.) Łobo - 7 Małecki - 2 Brożek - 1 (co z tego, że strzelił bramkę jeśli w tej sytuacji zrobił praktycznie wszystko, żeby jej nie zdobyć... natomiast bramkarz postarał się jak mógł, żeby jednak gola puścić...) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Ufff, troche nerwow bylo. Przyznam szczerze ze po wyrownaniu i tym co Wislacy grali w nastepnych paru minutach zaczalem dopuszczac mysl ze tego nie wygramy :(
Ogolnie nie podobala mi sie gra calego zespolu. Ewidentnie nie byli zmotywowani odpowiednio i brakowalo zaangazowania. Poki Piast niie zobaczyl ze nie ma sie czego bac jeszcze to jakos wygladalo ale pozniej jak sie otrzasneli to juz mecz sie nieco wyrownal. Dla mnie w Wisle na miare oczekiwan zagral tylko Marcelo. Cala reszta mniej lub bardziej ponizej. Brozek to chyba z szatni po przerwie nie wyszedl. JEdno podanie do Malego widzialem i nic wiecej... Kirm slabo, Diaz chaotycznie i duzo fauli jak zwykle, Maly nieskutecznie i sie drze znowu. Lobodzinski zagral najlepiej od dawna ale to i tak tylko srednia ligowa, nic ponad to. Co do Jirsaka mam maieszane odczucia, bo zagral pare ciekawych pilek ale jak na rozgrywajcego uciekal od gry za czesto. 3 punkty dobre ale cala reszta niezadawalajaca. ![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jirsak na plus tak jak Łobo i nasza obrona. Na minus dla mnie zdecydowanie Diaz i poźna zmiana Brożka bo go nie widziałem w 2 połowie oprócz zmiany. Powinien już kolo 75-80 zejść. Irytowały mnie także wykopy Cebanu. Raz zagrał źle to nie wyciągnął wniosków tylko znowu nonszalancja i znowu niebezpiecznie. Małecki aktywnie i walczyl pamiętam raz jak stracił piłkę i gonił za gościem pod okolicę pola karnego i odzyskał ją nie to co niektórzy co stracą i zrezygnowani patrzą na kontre. Wisła chciała na luzaka wygrać mecz bo po 1-0 powinni minimum na 2 albo 3-0 strzelić i jest spokój a ono wolą liczyć że może tamci nie strzelą i znowu nerwowka.
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|