|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jaki polecacie notebook/laptop do 1600zł ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Polecicie jakąś dobrą siłownię? Najlepiej żeby nie było za drogo.
Miłego dnia |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ktoś z Czerwonego jedzie moze autem dzis na spotkanie do Jamy?
priv ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Spotkanie jest "U WIŚLAKÓW" nie w Jamie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ktoś zna knajpę w Zakopanym gdzie jest Orange Sport i będzie się dało w sobotę oglądnąć mecz?
z góry dzięki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
i 120 zł/ miecha to juz lepiej na Wisle extremefitness.pl duzo dobrego sprzętu 100/ miech
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Działa wam GG?
Już hula.
Ostatnio edytowane przez Prezydentowa : 22.10.2009 o godz. 19:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Zna ktoś jakis serwis co zajmuje sie naprawą iphonów (chodzi o cene) Pozdrawiam.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
wywalcie to gg i zainstalujcie aqq i zobaczycie ze polowe minej nerwow
![]() ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
@pirat
ma się te metody nie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
...a robi się to tak, na to zawsze gotowi...
ale trzeba było trzymać się wersji, że to pomoc jest ![]() egzakli, aqq rządzi ![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Coś się tu na mnie robi dziwna nagonka
![]() Co to ma być? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Da sie przywrócić stan kompa z przed kilku dni mając XP?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
chyba jest taka opcja jak ,,Przywracanie systemu".
Spróbuj podbić z tym do wujka Googla. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
czy ktos ma pojecie skad i w jakich godzinach odjezdzaja busy do borku szlacheckiego obok skawiny w strone oswiecimia?pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Z Borku Fałeckiego jezdzi autobus MPK do Borku Szlacheckiego jakby co.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
da sie jak najbardziej z tym ze utracisz ``dane`` ktore zapisywales po ``utowrzeniu punktu`` -sprawdz panel sterowani-dawno nie mialem xp wiec konkretnej sciezki Ci nie podam bo mam malcolma 7 u siebie na lapie-u mnie : panel sterowanie/system/zakladka przywracanie systemu.
W xp nie pamietam.... Moja rada ma sens jesli nie wylaczyles ``przywracania`` ... W razie problemow pisz -pomoge bo nie raz to robilem u siebie w pracy... Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolejne pytanie:czy Wiecie moze gdzie w dobre rece(swiety nie jestem raczej diabel bo do kosciola chodze na pogrzeby chrzty wesela) mozna oddac jakims zakonnym,biednym, itp damskie ubrania w porzadnym stanie po babci dziewczyny?najlepiej w okolicach srodmiescia itp -jest tego z pare worow a na allegro nie chce mi sie wystawiac ,dostac grosze,i zdjec robic itp ...
Wiem ze na malborskiej napewno ale to 2 strona krk a przez telefon `siostrzyczka`` swietoJe...liwa mowi z laska ze moze przyjac .... Zalezy mi na tym aby ciuchy trafily w dobre miejsce -inaczej wole na smietnik wyniesc i oszczedzic czasu itp. Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
potrzebuję jakiś wykaz nowych osiedli na terenie Krakowa, miejsc, gdzie powstaje dużo nowiutkich bloków. Proszę albo o privy, albo o odpowiedź w temacie. pzdr !
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
mam pytanie wplacilem na konto na bet at home pieniadze wszystko wypelnilelem jak trzeba przeslalem pieniadze a na koncie ani zlotowki wplacilem 200zl ile sie czeka na wplate na konto ? alobo co zrobic jak pieniadze nie doszly piszcie na prive to weazne dlamnie bo 2 banieczki droga nie hodza co nie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
chodzą?
![]() Zależy jak wpłacaleś, jeśli zwykłym pzrelewem bankowym to kilka dni - kiedyś było do 5. Jeśli wpłaty dokonywałeś kartą, to do 5minut. Dokładniejsze info znajdziesz na ich stronie w zakładce wpłaty powinieneś mieć szczegółowo podane ile czekasz w zależności od rodzaju wpłaty...albo skontaktuj się z supportem, co nie? Palczi, te ubrania chcesz faktycznie oddać w dobre ręce, czy szukasz wymówki by je jednak wyrzucić?
Ostatnio edytowane przez pio : 22.10.2009 o godz. 21:42.
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
Ave
Wisła |
|
|