|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak mogę włączyć szybki wyrzut piłki z autu? Próbowałem już na wszystkie możliwie sposoby...
I jeszcze jedno, w pierwszym sezonie, w trybie meczowym nie wyskakiwało mi okienko z wynikami innych drużyn. Teraz różnie to bywa. czy jest jakiś klawisz odpowiedzialny za włączenie tejże opcji |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Pytanie odnosnie NFS Shift
Mam dostepne te wyscigi europejskie,amerykanskie i japonksie jednak jak chce np cos zagrac z japonii to wyskakuje mi komunikat ze nie posiadam samochodu na ten wyscig wiec kupilem japonski samochod i nadal mam to samo ...o co chodzi |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
a masz samochód z tej samej klasy co wyścig?;>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
nie wiem dokladnie jak to sie pisze |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
:d to miłej jazdy życzę![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Może ktoś polecić jakiś symulator autobusu o małych wymaganiach sprzętowych? a jeśli tak to prosiłbym jakiegoś linka
![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
przesłałby ktoś na PW link do najnowszego Y.A.S.U. ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
2 http://peb.pl/logiczne-zrecznosciowe...ger-pelna.html ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Kamera z linii bocznej jest za nisko. Tyle lat była dobrze, to musieli zepsuć ;/
Da sie zmienić taktyke bez pauzowania? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
dokladnie tak, zawsze grałem na tzw TOWER (moze nazwa z poprzednicg edycji), a tu blisko, pozatym z 5 kamerek wogole sie od siebie nie roznie prawie niczym, oddalenie lub przyblizenie minimalne. ciekawe czy moze wyjsc taki patch dodajacy kamerke z wysokosci. ja lubie wiecej widziec a na radar czesto nie patrze
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie stać mnie w tym momencie na Xklocka 360 ani na PS3 i dlatego gram w fife na PC i tylko wyłącznie Wisłą
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niestety za krotka
misje dlugie, w koncu pokonuje sie duze dystanse, rowniez wcale latwa nie jest, ale krotka, 4-5 godzin gry |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
o wiele lepszy jest PES, niestety, wg mnie oczywiście, ustępuje on FIFIE tylko pod względem bazy zawodników i rozbudowanego trybu managerskiego, grywalność jest o wiele lepsza, a to wg mnie jest najważniejsze w symulatorach piłki nożnej
oczywiście mówię o graniu na komputerze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Odnosnie OF2: DR moge powiedziec jedno. Kto ****a pozwolil Codemasters zrobic tak krotka, a jednoczesnie tak swietna gre? Chce sie wiecej i czuje sie gigantyczny niedosyt po ukonczeniu kampanii. Niestety. Ogolnie gra ma swietna grywalnosc, jest trudna i wymagajaca ale nie az tak, jakim szokiem byla jedynka dla mnie.
Druga rzecz odswiezylem ostatnio gre World in Conflict, ba kupilem dodatek do niej. Moge powiedziec krotko mimo 2 lat RTS nadal trzyma poziom grafika jest swietna, muzyka jak byla kapitalna tak nadal jest. Nie gralem w nia ponad rok. Musze jeszcze zobaczyc jak massgate sie sprawuje i jakie zmiany poczyniono w grze przez internet, ale naprawde jak dla mnie w tej chwili jeden z najlepszych RTS`ow w historii gier WOGOLE. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Nie wierzę... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niby nie wierzysz, ale ucieszylbys sie gdyby na dniach wyszedl dodatek do tej gry
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie ma ktos pełnej wersji F1 Challenge na sezon 2004?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Apropo Opration Flashpointa 2... mam problem z trzecią misją. Jestem przy tym domku i teraz musze iść do tej osady z której naparza we mnie kilkudziesięciu gości. Próbowałem różnych taktyk, najczęściej kończe z brakiem amunicji, a następnie śmiercią
Jak to przeszliście?Największym problemem jest to, że gram na xboxie i dopiero ucze sie grania w tego typu strzelanki na konsoli, przez co nie łatwo ustrzelić przeciwnika. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Pytanko mam: w fifie po zakończeniu sezonu w trybie kariery wyskakuje mi, że gra nie jest prawidłowo uwierzytelniona. Oczywiście gra jest ściągnięta z neta. Jak to obejść?
Oczywiście bez tekstów, o oryginale... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Odnośnie PES2010,
Ma ktoś może plik settings w którym można ustawić rozdzielczość na wyższą niż 1280x720? (mam wersje RELOADED i taka tam jest maksymalna). |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Do uzytkownikow JDowloadera. Da sie jakos sciagnac plik który w statusie ma "wtyczka przestarzala" ? Pół partow tego PESA mi sie sciaglo normalnie, a w polowie wyskakuje takie cos...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
nowszego cracka poszukaj najlepiej na peb.pl
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Heh rozegralem dopiero dwa mecze w PES`ie i moge powiedziec krotko. W zasadzie nic czego bysmy do tej pory nie widzieli ale jednak lepiej, wiecej, bardziej... Ten PES jest znacznie lepszy niz poprzedniczka tylko jakis taki troche dziwny... nie moge sie przyzwyczaic do grafiki i animacji, fantastyczne jest tez to ze po uruchomieniu exhibition po wybraniu wszystkiego bez zadnego ekranu ladowania od razu gramy mecz. Mala rzecz a cieszy. Cieszy tez to ze jest Wisla. Popieprzone sa umiejetnosci zawodnikow. W 2009 jakos lepiej to moim zdaniem bylo zrobione. Moze to kwestia przyzwyczajenia... I na koniec pytanie, czy u was tez pilkarze sa tacy ciezcy i tak wolno zmieniaja swoje pozycje po wcisnieciu przyciskow kierunkowych?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wiem ze temat przeznaczony do czegos innego, ale byc moze ktos z Was bedzie potrafil pomoc
chciałbym zainstalowac forum phpBB 3.0 na serwerach unl.pl wykonuje operacje na tamtejszym instalatorze, wszystko przebiega bez zarzutów, ale po calej operacji, jak wpisuje swoją domene to automatycznie przenosi mnie do folderu /install/index.php, ktory nie istnieje poniewaz zostaje automatycznie usniety zaraz po zakonczonej instalacji co powinienem zrobic aby nie odnosilo mnie do tego nieistniejącego indeksu? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jesli masz na dysku
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 24.10.2009 o godz. 15:16.
|
||
|

|
||||||
![]() |
|
|