|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=xofDW...eature=related
Jest może ten reportaż tylko że po Polsku? Jeśli tak to prosiłbym linka ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
odwiedziłam strone Legii (O.O) i zastanowiło mnie to:
http://www.legia.net/przyjaciele.php Mianowicie: Legia ma zgody z ADO DH i Juve Turyn? o.O O ile o ADO coś mi się kiedyś o uszy obilo, to o Juventusie nie wiedziałam nic. Wie ktos małe co nieco na ten temat (od kiedy mają zgodę, po czym się to stało) ? *LuKaS TSW*- thx! już mi się trochę rozjasniło ... Btw. szkoda mi Juve... ![]()
Ostatnio edytowane przez masterlag : 17.10.2009 o godz. 22:23.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Legia była na wyjeździe Juventusu w Bratysławie bodajże w Lidze Mistrzów,wiem że też zapraszali Juventus na swoje turnieje bo obie ekipy przyjaźnią się z holendrami,a co do Den Haag to ta zgoda ma chyba już sporo lat.
tu też podobny temat:http://forum.juvepoland.com/viewtopi...787364fe94fb16
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 17.10.2009 o godz. 22:08.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Gordian moglbys zarzucic tym linkiem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzieki wielkie
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Przypominam się...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Lekarze jakich specjalności przyjmują w przychodni przy rondzie grzegórzeckim?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
to jest błąd, i mozesz zakonczyć grę.
tez ta mialem w piraciej wersji ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Poszukuje filmiku z youtube o Wisle. Wisła style czy jakos tak. Jesli ktos pamieta prosze o linka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
W innym pokoju mam telewizor do ktorego podpiety jest dekoder Cyfry + i moje pytanie czy istnieje jakieś urządzenie, które będzie przekazywało sygnał do mnie. W sensie żeby ja oglądał np. C+ a rodzice TVN
(nalepiej bezprzewodowe urządzenie) ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wrzuć w Google hasło "splitter" i wejdź na jakieś forum RTV, tam znajdziesz wszystko w temacie rozdzielania sygnału.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
wie ktoś na jakies stacji radiowej bedzie audycja z dzisiejszego meczu Wisły z Lechem?
ok dzięki Mateuusz Powód: xcxzcvxzgzdry
Ostatnio edytowane przez joker_wislak : 18.10.2009 o godz. 15:34.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pewnie na Radio Kraków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:15.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Poszukje zestawienie wydatków i dochodów. Inaczej to projekt ustawy budżetowej na rok 2010.
Ostatnio edytowane przez kubawislak : 18.10.2009 o godz. 19:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
jak nazywa się osoba, która zajmuje się sprzętem komputerowym np. w sklepach? chodzi mi o to jaką musi skończyć taka osoba szkołę(profil i/lub specjalizacje)? wiem, że jest coś takiego jak zarządzanie informacją, lecz to chyba nie obejmuje zakresu o tematyce sprzętu...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chłopaki nie wysmiewajcie ale wysłałem list do Wisły jakis czas temu i mam pytanie czy jest możliwosc ze przyślą mi jakis mały autograf albo zdjęcie? Mam 600 km do Krakowa wiec tak mi latwiej.
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Mam pytanie, czy ktoś z Wadowic mógłby mi napisac o której odjeżdża ostatni bus/pociąg z Wadowic do Krakowa? Wiem, że mogę sprawdzić na stronie RDA ale tam są tylko połączenia, które na dworzec przyjeżdżają a wiele busów jedzie na parking przy Ogrodowej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wad-Bus 22.25 (jezdzi cały tydzien)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ma ktoś wersję piosenki Wisły Can Pack która ostatnio leciała przed meczem z Poznaniem ?
![]()
[I](...)Tu miłość do tego klubu nie ma granicy - Wisła Kraków, Białoprądniccy fanatycy(...)
[IMG]http://i34.tinypic.com/256uv0x.jpg[/IMG][/I] |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
wiesz.. wątpie w to ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Zna ktoś tytuł i wykonawce nuty z tego fimiku?
http://www.youtube.com/watch?v=9i8Ggo6w7vg&feature=fvw ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Zauwazylem jeszcze ze komputer sie wlacza ale tak nie dokonca chyba bo jak dzialal to zeby go wylaczyc musialem przytrzymac power przez kilka sekund a teraz wystarczy jedno wcisniecie i sie wylacza wiec to troche dziwne. . . a po 5 minutach windows powinien byc w pelni zaladowany. Mam gwarancje w Bitcomputer na prawie rok jeszcze na plyte glowna i pytanie czy mozna u nich na gwarancji po takim czasie żądać zwrotu kasy czy tylko wymiany sprzetu, bo nie ukrywam ze teraz za ta kas eco kupilem 2 lata temu plyte to teraz kupilbym lepszą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dwa razy miałem tą (nie)przyjemność oddawać zepsutą płytę główną do bita. Więc powiem ci tak musisz iść do serwisu i wypisujesz tam jakiś świstek co się dzieje i płyta leci do serwisu. Muszą sprawdzić czy działa przy dobrych wiatrach po 2 tyg może dostaniesz odpowiedź i płytę ja raz czekałem półtora miecha. Inna sprawa jest taka ,że nie ma możliwości zwrotu kasy. Proponuję Ci jeżeli masz pieniądze kupić nową płytę główną a starą sprzedasz jak Ci oddadzą bo już Ci nie będzie potrzebna. Jakoś z 2 miechy temu stało mi się to samo co tobie z komputerem. Myślałem ,że poszła płyta główna ale okazało się że poszła kość ramu.Weź spróbuj wypiąc jedną kość i właczyć kompa i potem sprawdź drugą, sprawdź czy wszystko jest podłączone jak należy, czy kości są dopięte.
Co do gwarancji powinieneś mieć 2 lata jeżeli dostałeś płytę w pudełku jeżeli masz w takim worku to masz rok ale płyty są w pudełkach więc powinni Ci przyjąć do reklamacji.Tylko jak mówię wyczekasz się strasznie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
http://teledyski.onet.pl/10172,5595821,teledyski.html
Co to jest za piosenka zaraz po tym jak ta dziewczyna skończy śpiewać? To opera czy coś.. Bardzo proszę, jeżeli ktoś wie, niech napiszę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
komórka ma twierdzi iż jest to: Natalie Dessay - Do Me Epais
sprawdz ![]() |
|
|