|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ja się sie dziwię wypowiedziom Małego bo byłem na jego oficjalnej stronie i przeczytałem kilka newsow. Widocznie taki jest nie kazdy musi byc profesorem. Najpierw powie potem pomysli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A jaka to strona?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja sie Maleckiemu nie dziwie, coprawda ogladalem tylko druga polowe ale to co robila pomoc to bylo jakies nieporozumienie. Byl tam srodkowy poocnik ktory 2/3 podan mial niecelnych. Druga linia nie potrafila rozegrac 3-4 podan zeby rozciagnac przeciwnika. Trudno sie z Malym nie zgodzic, rownierz z tym, ze na lawce siedzieli lepsi pilkarze niz byli na boisku.
W pilce sie trzeba umiec odezwac i zmotywowac kolegow. Jak sie ktos obraza i nie potrafi uniesc krytyki to niech idzie robic cos innego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
poczytałem trochę o tym, co pisaliście na temat Mączyńskiego, i znalazłem taki artykuł :http://lodz.naszemiasto.pl/sport/440...-1-1,id,t.html
a najważniejszy jest fragment: Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cantoro okradziony. Dwa auta przepadły
Cytat:
pewnie kibice z kałuży podpi... ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]()
XI Nie obiecuj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
no konrad narazie poza kadra 1 zespołu , czy wróci ? raczej już nie.. a szkoda bo obiecjący z niego piłkarz byl tylko z deka nie doceniany
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
znowu dobry mecz Mączynskiego i jego ocena z meczu z G. Łęczna.
"Krzysztof Mączyński – Jak on strasznie dużo widzi… I co cieszy, zaczyna kierować grą zespołu. Dyryguje drugą linią, sam potrafi uderzyć na bramkę. Bardziej niż poprawnie." ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszystko fajnie. Tylko trzeba pamiętać, że jak wróci do Wisły to będzie musiał konkurować o miejsce w bodaj najlepszej II linii w Polsce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Wróci Garguła i Boguski, sprzeda się Diaza i Jirsaka, z wypożyczenia wróci Mączyński i dalej będziemy mieli najlepszą pomoc, mocną ławkę, przewietrzony skład i zastrzyk gotówki na koncie.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
sprzedamy Jirsaka? cieżko opchnąc 700 tys euro które mało grają.
Zreszta, ja i tak daje mu duzy kredyt zaufania ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Tak?
To Bednarz już pracuje gdzies jako dyrektor sportowy i ma trochę kasy do wydania? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mariusz szacunek za Twój dzisiejszy występ !
Oby nic poważnego, wiadomo coś już |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wyglądało na stłuczone biodro, czyli pewnie na następny mecz będzie gotów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Może go ktoś przytemperował ? Jak już zauważyłem po meczu ze Śląskiem - Małecki zachowuje się bardziej spokojnie na boisku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
czy to nie Małecki ostatnio opowiadał, że w młodzieżówce połowa się nie nadaje itp itd? a sam nie strzelił karnego przy 0:0 (nie dowiemy się jakby skończył sie mecz gdyby trafił... może 1:7, a może 1:0)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
-Dalej Ku... graj!!! - Spokojnie Kur... przecież mamy poczekać na innych. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
czy bylo widac to zajscie w przekazie telewizyjnym? Bo ze stadionu tego nie zauwazylem, a tak to sciagne mecz i zobacze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
bylo widac dokladnie, tylko slychac nie bylo ich rozmowy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jak dla mnie to to było jakieś ustalenie, nie żadna kłótnia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
dobry tekst o Pawle Brożku, wiele prawdy o Pawle. Gdyby inna mentalność, to dziś by grał w dobrym zachodnim klubie europejskim. Nie chciało sie za młodu ciężko pracować, to teraz widoczne są braki. W tym wieku już wiele sie nie nauczy. Talent to nie wszystko, liczy się ciężka praca.
![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Po przyjeciu pilki mozna poznac czy ktos umie grac czy nie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dziwię się trenerowi Skorży że mając tylu zdolnych młodziaków w mlodej ekstraklasie , a zarazem takie małe pole manewru jeśli chodzi o doświadczonych graczy , woli wpuścić z ławki Łobodzińskiego lub pozostawić sobie zmiany na czarną godzine . W ataku praktycznie nie mamy aktualnie żadnej alternatywy , a widząc tragiczną skuteczność Brożka Ćwielonga czy Kirma , śmiało wpuściłbym Papieża , Janika ,Jelenia czy Leszczaka . Nic tak nie będzie dla nich testem wartości , jak sprawdzian w pierwszej drużynie u boku dojrzałych graczy . A czym on ryzykuje ? Niczym , nie trafi w bramke z 5 metrów ? To u nas standard . W obronie takie manewry byłby by obarczone rzeczywiście jakimś ryzykiem , ale w ataku lub na skrzydłach ... ? To tylko świadczy o ogromnej zachowawczości naszego trenera i braku skłonności do ryzyka ( chociaz jakie to ryzyko ) , co jest tym bardziej dziwne , bo i jemu w bardzo młodym wieku dano szanse prowadzić najlepszą drużyne w Polsce . Gdyby jego przełożeni w Amice , Groclinie czy Wiśle szli tym tropem myślenia , to byłby do 50 roku życia najwyżej asystentem asystenta .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Karherop
ja nie zabardzo widze na jakiej podstawie Skorza mialby dac mlodym szanse. Przeciez to bedzie jak zamienienie siekierki na kijek. Po co zmieniac Brozka ktory jest co prawda bez formy ale ma doswiadczenie na chlopaka ktory poza talentem nic soba nie prezentuje? Leszczak wcale od Brozka nie bedzie lepszy. Przykladowo gdyby Leszczu zapieprzal na treningach a po nich zostawal udoskonalac strzaly, drybling itd to Skorza mialby pretekst zeby zagrac Leszczakiem kosztem Pawla. Skorza nie bedzie chwial hierarchia w druzynie bo sie boi o morale. Mlodzi niestety nie daja 'alibi'' w postaci ambitnej postawy na treningach. Wyobraz sobie frustracje starych jesli mlodzi zaczeliby dostawac szanse za darmo. Wiekszosc z nas majac takie mozliwosci jak nasi juniorzy cisneliby 8 gdzin dziennie w klubie zeby sie pokazac ze nam zalezy. Juniorom w naszym klubie wystarcza status rezerwowych ktorzy sa rezerwowymi rezerwowych. Zero ambicji. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To Boguski powinien grać w IV lidze. Nie można zawodnika oceniać po jednym atrybucie, zwłaszcza w naszej beznadziejnie słabej lidze.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|