|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:16.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Link do meczu Repry U-21 ma ktoś? byłbym wdzięczny
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Potrzebuje odpowiedzi na pytania:
1. Podaj przyczyny zasolenia mórz 2. rodzaje źródeł ( geografia) Jak by ktoś mógł napisać coś na ten temat będę wdzięczny ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Nie no bez przesady aż tak długo bym nie siedział ! (chyba że ktoś inny z mojego telefonu) ![]() Ja mam Samsunga J700 ![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
ma ktoś jakieś wiślackie motywy na 5300?;}
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Pilnie poszukuje filmiku z oprawy Podbeskidzia 'tylko silne jednostki potrafią płynąć pod prąd'
![]()
a jeśli przyjedzie paść, to paść na szczycie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.06.2010 o godz. 20:12.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Hmmm no problem dość ciekawy, wiem że w sieci Heyah najniższe doładowania nie gwarantują przedłużenia długości konta. Może w Plusie jest podobnie choć nie wiem ja ładuje kartami przeważnie za 30 zeta więc nie wiem. Ale jak mnie pamięć nie myli to nie powinno być żadnych problemów, co do internetu nie wiem jak Ty ale jest teraz taką opcję, że internet jest darmowy. Więc debet raczej nie wchodzi w grę, chyba że na przykład byłeś za granicą i miałeś usługę Roamnig, bo tam jest dość przesrana sprawa ściąga dosłownie za wszystko i potem trudno wyjść na plus, dopiero parę doładowań załatwia sprawę. A co powiedziano w punkcie obsługi klienta Do biura to lepiej nie dzwonić bo tam to po prostu dramat raz trafiłem na babę co nic nie potrafiła wytłumaczyć... ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jakies adresy sklepow z łazienkami itp. akcesoriami
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
ma ktoś tabelę z cenami telefonów w Erze dla stałych abonentów? taka jaką przedstawiają przy przedłużaniu umowy.
![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Podbijam! ;]
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
W przejściu pomiędzy Castoramą a Carrefourem na Zakopiance jest taki sklepik z bardzo ładnymi łazienkami. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
||
Ale czy to dobrze to ręki uciąc sobie nie dam ![]() _________________________________________________________________________________________________ _________ Cytat:
Ostatnio edytowane przez Arkas : 13.10.2009 o godz. 22:42.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
||
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Offline |
|
|
Co to jest, do czego służy, za co odpowiada, w czym jest pomocny moment obrotowy silnika w samochodzie ? Niech mi ktoś łopatologicznie wytłumaczy, bo jak zobaczylem wyjaśnienie na takiej wikipedii, to mi szczena opadła. Np dane techniczne mojego auta mówią, że maksymalną moc osiąga przy 6300 obrotów (i tu wiem o co chodzi), a moment obrotowy przy 4500 obrotów. Co znaczy ta druga część, tak praktycznie, a nie teoretycznie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
W praktyce oznacza to ze auto przyspiesza najszybciej przy 4500 obrotow, choc wiadomo ze nie mozesz jechac odrazu na 4500, do tych 4500 obrotow moment obrotowy caly czas wzrasta, a pozniej mimo ze auto dalej przyspiesza, to od momentu osiagniecia 4500 obrotow robi to coraz wolniej.
Np max moment obrotowy 300Nm na 4500 rpm to (losowe liczby) miedzy 2500-3500 rpm auto przyspiesza 30m/s a miedzy 3500-4500 przypiesza 40m/s a 4500-5500 przyspiesza 30m/s.. No i rozne sa wachania, zazwyczaj spada przy max liczbie obrotow do w tym przypadku 6300 do ok 3/4-4/5 max momentu obrotowego czyli przy z 300Nm spada do ok 260-240Nm |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Offline |
|
|
No to drugie pytanie. Biorąc pod uwagę, że max moment mam 4500, a max moc 6300, przy jakich obrotach powinienem zmieniać bieg jeśli chce jak najszybciej się rozpędzić ? Powiedzmy że chce pobić swój rekord na 1/4 mili
. Kiedy wrzucać 1-2, 2-3, itd... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Przy 4500 powinienes zmieniac bieg, przy 6300 mozesz osiagnac max predkosc samochodu, oczywiscie na najwyzszym biegu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Są w galerii Krakowskiej jakieś przeceny na kurtki wiosenne/jesienne
?![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś jakieś sprawdzone linki do Windows 7 64bit RTM . Najlepiej na Rapida, ale może być coś innego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
napewno tak ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:16.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie można wynająć hale w miare dobrej cenie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nigdy się tym nie interesowałem zawsze myślę, że to jest do pomiaru:
![]() Jak to się nazywa i do czego tak naprawdę to służy ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
edit: @up no właśnie. pisałem posta równocześnie co kolega wyżej ; )
Ostatnio edytowane przez PrawdziwośćDlaGry : 14.10.2009 o godz. 15:34.
![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut