|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jak w środę przez przypadek wygramy,to aż strach pomyśleć... jaka będzie EUFORIA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
A ta wypowiedz o Engelu i Majewskim utwierdziła mnie tylko w opinii, jaką mam o Bońku. ![]() ![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Chorzów środa (14.10.2009)
-------------------------------------------------------------------------------- 17:00 temp. 0 C (-12.9) wiatr 8 m/s Pochmurno, intensywne opady śniegu 20:00 temp. 0 C (-12.9) wiatr 8 m/s Pochmurno, słabe opady śniegu Nawet Pan Bóg przyłaczył się do protestu ![]()
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 12.10.2009 o godz. 21:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
http://ekstraklasa.net/news,23004,ma...e_w_bojkot.htm Majewski nawet Boga się nie boi, zresztą z Kimś bez nazwiska on nie dyskutuje ![]() ![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Majewski twierdzi, że z Lewandowskim to żart jest i na żartach trzeba się znać.
Cóż, mnie ten żart nie śmieszy, co więcej na żart to nie wyglądało. I nie mam zamiaru rżnąć głupa i udawać, że jest inaczej. Jeśli tego chce Majewski, jego sprawa - i tak piłkarze wkrótce będą mieli go dosyć, więc ta wazeliniarska postawa nic nie da. Śmieszy mnie jedno. Majewski kreował się od dawna na jedynego sprawiedliwego polskiej piłki, trenera który nie tylko nie pozwalał na sprzedawanie meczy, ale na jakikolwiek brak profesjonalizmu wśród swoich piłkarzy. A teraz kapitan reprezentacji publicznie ściąga spodenki i robi przed kibicami dużą kupę, a Majewski twierdzi, że to perfumy. Nawet dobrze, że się tak stało bo jeszcze bym musiał Stefana pochwalić za stałość poglądów i niewzruszone zasady. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nowak kandydatem na selekcjonera.
http://sport.onet.pl/0,1248770,20591...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 13.10.2009 o godz. 06:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Nie o trenera chodzi ale o całe to gówno zwane PZPN. Oni szukają teraz frajera co swoim nazwiskiem będzie firmował tą zgraje oszustów i aferzystów. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Ale niestety kolesiostwo w PZPNie zalatwilo mu to stanowisko to ma czego chcia,l skonczy jak Chuck Norris to jest pewne ze jeszce nasze wnuki beda sie z niego smiac i z jego zlotych mysli. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja się odniosę jeszcze do tego "wielkiego protestu kibiców". Wg mnie wielkiego protestu to nie ma. Liczba sprzedanych biletów spowodowana jest tym, że nie ma po co jechać na ten mecz i oglądać to żenujące widowisku, które się tam wydarzy. Gdyby nie powstała ta cała strona koniecpzpn.pl to podejrzewam, że biletów nie byłoby sprzedanych dużo więcej. Kibice z reprą są jak ona wygrywa lub o coś walczy.. A jakich repra ma kibiców? Raczej większość to "niedzielni". Repra nie ma fanatyków jak kluby, którzy są z nią na dobre i na złe. Na swoim przykładzie mogę podać, że na reprezentacji byłem chyba 3 razy, ale mnie to po prostu nie kręci. Nie wywołuje to we mnie wielkich emocji. A na reprę kiedy jej idzie, trzeba przyznać, że w dużej mierze jeżdżą przypadkowi ludzi i znam mnóstwo takich przypadków. Dodatkowo sam się do tego protestu dopisałem, bo popieram inicjatywę jako taką, ale zamiaru żadnego nie miałem na to spotkanie jechać, nawet jeślibyśmy grali bajeczny futbol i walczyli o awans.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Co do Majewskiego ,to z piłkarzami w takiej formie nawet Smuda czy Skorża by nie wygrali.Jak dla mnie z perspektywy czasu błędem było wyrzucenie od razu Janasa po mistrzostwach świata w Niemczech.Jak to kiedyś pisało wygrał z chorobą przegrał z dziennikarzami.
Nie ma co Lato sam nie jest inteligentny ,ale otacza się jeszcze większymi idiotami i cwaniakami.Piechniczek jeździ sobie do i z Warszawy za darmo,w jedną stronę jako działacz pzpn w drugą jako poseł,teraz nowy niedo-rzecznik pzpn Atlas,ogólna chorągiewka i pijak.Nic się nie zmieni w pzpn dopóki takie stare dziady będą tam siedzieć,ale ich nie da się tak łatwo wyrzucić,to tak jak z radnymi w mniejszych powiatach czy gminach,jest grupa ludzi która jest nie do ruszenia przez długie lata.
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 13.10.2009 o godz. 10:32.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W ten protest ani trochę nie wierzę. Kasa i tak będzie się zgadzała od TV więc w czym rzecz. I,że niby Orange ma mniejszą sprzedaż,bo jest sponsorem reprezentacji? Pewnie. Wszytko bedzie po staremu, co do tego nie mam żadnych złudzeń. Nie ma ani woli obalenia tego stanu rzeczy ani takiej siły co by to ruszyła,jedyny który mógł coś zrobić Minister Sportu....i to by było na tyle.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 13.10.2009 o godz. 12:09.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najpierw musi to być osoba który nie ma nic za uszami. nawet cienia podejrzenia. Inaczej zaraz mu coś miski z PZPN-u znajdą. Po drugie to co piszesz, nie ma na to przyzwolenia społecznego, nawet w necie. Więc po co się oszukiwać,skoro dwa najważniejsze postulaty mają zerową szansę na powodzenie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.futbol.pl/artykul/65521.html
Troche smieszne tlumaczenia ale zaczyna sie chyba cos dziac. ![]() ,
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
I o to chodzi. Jedyne, czego się nasi nieomylni z pzpn - u boją to utrata kasy. Jak nie ma kasy to i ,,teren" sie nie pożywi a to może spowodować bunt.
Żadna firma nie chce być kojarzona z korupcją z machlojkami i tragicznym zarządzaniem. Jeśli protest się uda to sponsorzy zaczną naciskać na pzpn a jak to nie pomoże to mogą powiedzieć by by - w tym nasza nadzieja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jeśli partia widzi duże społeczne poparcie to pożądane działania powinna podjąć, zwłaszcza przed wyborami. Co im FIFA i UEFA jeśli będą ważyły się losy czy pozostaną przy władzy.
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Jeśli w grupie dostaniemy 3 razy w siedzenie, bilans będzie 0-12, to nastroje społeczne będą bojowe. Wtedy ludziom będzie wisieć, że reprezentacja nie może grać eliminacji czy meczów towarzyskich, a kluby nie zagrają w europejskich pucharach. W dodatku UEFA zawiesiłaby nas max na pół roku, potem byłoby pozamiatane. Obawiam się jednak, że na to obecny premier jest trochę za miękki, ale nie chcę rozwijać wątku politycznego. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Niestety te staruchy z PZPNu wiedza o tym i na tym jada juz od dluzszego czasu bo wiedza ze jaka kolwiek opozycja zeby dla siebie cos ugrac stanie po ich sytronie jako ostatni sprawiediwy. Do tego dochodza kluby, co takiego Mariana z Poznania interesuje PZPN jak im Rutkowski obiecal LM a w przypadku zdobycia majstra( dlugo, dlugo nie a potem wcale) ale by byl placz w calej Wielkopolsce ze to przez Tuska czy innego nie moga grac w eliminacjach, a znajac fantazje Poznaniakow to by sie juz w finale widzieli, wiec zaden polityk na takie ryzyko nie pojdze dla dobra pilki bo lincz gotowy a i glosow w ****u by poszlo. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cieszy notka od Śnieżki. W końcu o to głównie tym chodzi. Od tego powinno się zacząć. Jak sponsorzy oficjalnie dadzą do zrozumienia, że odcinają się od PZPN'u to Ci zaczną się wtedy prawdziwie obawiać swojej przyszłości
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
I żadne tłumaczenie tego nie zmieni. Bo przecież REPREZENTACJA jest finansowana bezpośrednio przez PZPN. A taki komunikat nie robi na nich żadnego wrażenia.Najważniejsze żeby kaska spływała na delegacje i doradztwo. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Interesujący wpis internauty na Weszło, pod artykułem o słowach Lewandowskiego :
Cytat:
A tutaj rzekoma wypowiedź Lewandowskiego - http://www.sport.pl/MS2010/1,97763,7...slowenska.html Cytat:
Ostatnio edytowane przez kot : 13.10.2009 o godz. 16:54.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Akurat obecni administratorzy Polski jedyne czym się kierują to słupkami sondażowymi. Jeśli zobaczyliby,że mogą coś zyskać na rozwaleniu PZPN- u zaraz by to zrobili. Czy by potrafili to już inna sprawa,bo jak widać oni mało co potrafią. Niemniej nawet tak mierni administratorzy jako obecni coś mogą zaszkodzić i podejrzewam,że ludzi związani z PZPN-em mają coś w zanadrzu aby w razie czego podważyć decyzje ewentualnego agresora. Uważam,ze obecny stan rzeczy jest nie do miany. Nawet jak się firmy wycofają ze sponsorowania, to zaraz kolesie znajdą jakiś państwowy moloch np co zawsze kasę wyłoży. Uspokójcie nerwy. Walczycie z wiatrakami. Poza tym. Oni wszyscy są siebie warci.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 13.10.2009 o godz. 15:38.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
U21 niezle grają z HOLENDRAMI, Mały tam straszy z przodu. 35 minuta 0;0
no niestety pochwalilem ich 2 w plecy w ciągu 2 minut Powód: info
Ostatnio edytowane przez węgorz2 : 13.10.2009 o godz. 17:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
0-2 dla Hol
wcześniej Mały zepsuł karnego Powód: gol
Ostatnio edytowane przez bondTSW : 13.10.2009 o godz. 17:33.
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dobra gra sie skonczyla...szkoda, bo juz 0:2, a na taki wynik Polacy nie zasluzyli
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Gdzie jest mecz
|
|