The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.10.2009, 17:58
Jak w środę przez przypadek wygramy,to aż strach pomyśleć... jaka będzie EUFORIA .
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.10.2009, 19:53
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Widze, ze juz zaczelo sie jechanie po Lewandowskim...mimo, ze pilkarz zaprzeczyl, ze udzielil taka wypowiedz. Teraz dzienniki sportowe sa wiarygodne? Zdecydujcie sie w koncu, bo raz nie sa, innym razem sa...zalezy, czy niektorym to pasuje. Ja wierze pilkarzowi, bo nasze dziennikarstwo sportowe lezy...wymysla sie wywiady, tworzy sie plotki transferowe lub wprost klamie...dowodow na to bylo tysiace.
Zmartwię Cię, ale dziś słyszałem tę konkretną wypowiedź w radiu, więc o manipulacji mowy być raczej nie może.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 12.10.2009, 20:46
no one napisał(a):Wyświetl post
Ma gość swoje zdanie i tyle. Ma znajomości w Europie futbolowej. Jest tzw "człowiekiem biznesu". Jesteś do niego od początku uprzedzony czy dopiero ta wypowiedź "otworzyła Ci oczy"? Moim skromnym zdaniem porównywanie go do tych ...ich z pzpn-u to gruba przesada.
proszę Cię. Ma gość znajomości- może Listkiewicz ich nie miał? Nigdy nie przepadałem za rudym. Myślisz, że jest on czysty jak łza? Nie wiedział o korupcji w swoim ukochanym Widzewie? To co był z niego za współudziałowiec, skoro inni robili mu koło dupy a on nic o tym nie wiedział. To w PZPNie też będą mu robić i co powie? Ja nie wiedziałem?
A ta wypowiedz o Engelu i Majewskim utwierdziła mnie tylko w opinii, jaką mam o Bońku.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 12.10.2009, 21:09
Chorzów środa (14.10.2009)
--------------------------------------------------------------------------------

17:00 temp. 0 C (-12.9) wiatr 8 m/s Pochmurno, intensywne opady śniegu
20:00 temp. 0 C (-12.9) wiatr 8 m/s Pochmurno, słabe opady śniegu
Nawet Pan Bóg przyłaczył się do protestu
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 12.10.2009 o godz. 21:15.
Odpowiedz cytując
anka1906
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.10.2009, 21:32
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Chorzów środa (14.10.2009)
--------------------------------------------------------------------------------

17:00 temp. 0 C (-12.9) wiatr 8 m/s Pochmurno, intensywne opady śniegu
20:00 temp. 0 C (-12.9) wiatr 8 m/s Pochmurno, słabe opady śniegu
Nawet Pan Bóg przyłaczył się do protestu

http://ekstraklasa.net/news,23004,ma...e_w_bojkot.htm

Majewski nawet Boga się nie boi, zresztą z Kimś bez nazwiska on nie dyskutuje
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881

Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg

Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 12.10.2009, 22:35
Majewski twierdzi, że z Lewandowskim to żart jest i na żartach trzeba się znać.

Cóż, mnie ten żart nie śmieszy, co więcej na żart to nie wyglądało. I nie mam zamiaru rżnąć głupa i udawać, że jest inaczej. Jeśli tego chce Majewski, jego sprawa - i tak piłkarze wkrótce będą mieli go dosyć, więc ta wazeliniarska postawa nic nie da.

Śmieszy mnie jedno. Majewski kreował się od dawna na jedynego sprawiedliwego polskiej piłki, trenera który nie tylko nie pozwalał na sprzedawanie meczy, ale na jakikolwiek brak profesjonalizmu wśród swoich piłkarzy.

A teraz kapitan reprezentacji publicznie ściąga spodenki i robi przed kibicami dużą kupę, a Majewski twierdzi, że to perfumy.

Nawet dobrze, że się tak stało bo jeszcze bym musiał Stefana pochwalić za stałość poglądów i niewzruszone zasady.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.10.2009, 06:38
Nowak kandydatem na selekcjonera.
http://sport.onet.pl/0,1248770,20591...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 13.10.2009 o godz. 06:48.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 13.10.2009, 07:09
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Majewski jest głupi pod jednym względem. Naraził swoja osobę na ogólne pośmiewisko, dał sobą wytrzeć gębę ludziom, a teraz dla ratowania własnej dupy taki Antek P. puści go z Grzesiem L. w piździec, Chyba ze naprawdę Majewski wierzył, że uda mu się coś zmienić...To nie głupi , ale chory by wynikało i należy biedakowi pomóc.

Nie o trenera chodzi ale o całe to gówno zwane PZPN. Oni szukają teraz frajera co swoim nazwiskiem będzie firmował tą zgraje oszustów i aferzystów.
Odpowiedz cytując
Mr. X
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 13.10.2009, 09:15
Mariusz L.
http://demotywatory.pl/265438/-Do-RPA
Zdjęcie pasuje jak ulał do jego wypowiedzi.

Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 13.10.2009, 09:16
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Czy ma doświadczenie jakie jest potrzebne do przygotowanie zespołu,który nie będzie grać przez kilka lat ważnych meczów?To jest najtrudniejszy z elementów pracy z reprezentacją.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 13.10.2009, 09:23
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Majewski jest głupi pod jednym względem. Naraził swoja osobę na ogólne pośmiewisko, dał sobą wytrzeć gębę ludziom, a teraz dla ratowania własnej dupy taki Antek P. puści go z Grzesiem L. w piździec, Chyba ze naprawdę Majewski wierzył, że uda mu się coś zmienić...To nie głupi , ale chory by wynikało i należy biedakowi pomóc.

Nie o trenera chodzi ale o całe to gówno zwane PZPN. Oni szukają teraz frajera co swoim nazwiskiem będzie firmował tą zgraje oszustów i aferzystów.
Ale o tym ze Majewski jest cienkim trenerem jak sik pajaka wiedzial nawet malo rozgarniery kibic w Polsce.Nie trzeba byc wogole geniuszem pilkarskim zeby przeanalizowac jego prace w ostatnim klubie i zobaczyc ze ten czlowiek nie ma pojecia o tym co robia i na pewno o tym co mowi.

Ale niestety kolesiostwo w PZPNie zalatwilo mu to stanowisko to ma czego chcia,l skonczy jak Chuck Norris to jest pewne ze jeszce nasze wnuki beda sie z niego smiac i z jego zlotych mysli.
,
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Stary 13.10.2009, 09:38
Ja się odniosę jeszcze do tego "wielkiego protestu kibiców". Wg mnie wielkiego protestu to nie ma. Liczba sprzedanych biletów spowodowana jest tym, że nie ma po co jechać na ten mecz i oglądać to żenujące widowisku, które się tam wydarzy. Gdyby nie powstała ta cała strona koniecpzpn.pl to podejrzewam, że biletów nie byłoby sprzedanych dużo więcej. Kibice z reprą są jak ona wygrywa lub o coś walczy.. A jakich repra ma kibiców? Raczej większość to "niedzielni". Repra nie ma fanatyków jak kluby, którzy są z nią na dobre i na złe. Na swoim przykładzie mogę podać, że na reprezentacji byłem chyba 3 razy, ale mnie to po prostu nie kręci. Nie wywołuje to we mnie wielkich emocji. A na reprę kiedy jej idzie, trzeba przyznać, że w dużej mierze jeżdżą przypadkowi ludzi i znam mnóstwo takich przypadków. Dodatkowo sam się do tego protestu dopisałem, bo popieram inicjatywę jako taką, ale zamiaru żadnego nie miałem na to spotkanie jechać, nawet jeślibyśmy grali bajeczny futbol i walczyli o awans.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 13.10.2009, 10:24
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Ja się odniosę jeszcze do tego "wielkiego protestu kibiców". Wg mnie wielkiego protestu to nie ma. Liczba sprzedanych biletów spowodowana jest tym, że nie ma po co jechać na ten mecz i oglądać to żenujące widowisku, które się tam wydarzy. Gdyby nie powstała ta cała strona koniecpzpn.pl to podejrzewam, że biletów nie byłoby sprzedanych dużo więcej. Kibice z reprą są jak ona wygrywa lub o coś walczy.. A jakich repra ma kibiców? Raczej większość to "niedzielni". Repra nie ma fanatyków jak kluby, którzy są z nią na dobre i na złe. Na swoim przykładzie mogę podać, że na reprezentacji byłem chyba 3 razy, ale mnie to po prostu nie kręci. Nie wywołuje to we mnie wielkich emocji. A na reprę kiedy jej idzie, trzeba przyznać, że w dużej mierze jeżdżą przypadkowi ludzi i znam mnóstwo takich przypadków. Dodatkowo sam się do tego protestu dopisałem, bo popieram inicjatywę jako taką, ale zamiaru żadnego nie miałem na to spotkanie jechać, nawet jeślibyśmy grali bajeczny futbol i walczyli o awans.
Mylisz się ciacho. Dzieki nagłośnieniu tego protestu ludzie zrozumieli , że nie chodzi o jakośc gry ale o to co pod przyklrywka druzyny , reprezentacji i dobra narodowego (hehe) się tak naprawdę kryje. Banda naciagaczy która ma gdzies futbol kibiców i rozwój dyscyplinyt. A zalezy jej na delegcjach, imprezach okolokadrowych, kontraktach dla firm znajomych i swojej rodziny. Powtarzam: mogą nas zawiesic w prawach FIFA i UEFA i bog wie czego jeszcze. Nie bedzie kadry, nie bedzie zwiazku, nie bedzie dzialaczy.Proste? Ale kazdy sie boi, ze kibice beda przeciw. Jak widać obecna kadra wsparcia nie ma i jest najelpszy czas zeby rozwiazac ten burdel.Nioe gramy w eliminacjach przez nastepne 3 lata!!! Czasu jest sporo.
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 13.10.2009, 10:29
Co do Majewskiego ,to z piłkarzami w takiej formie nawet Smuda czy Skorża by nie wygrali.Jak dla mnie z perspektywy czasu błędem było wyrzucenie od razu Janasa po mistrzostwach świata w Niemczech.Jak to kiedyś pisało wygrał z chorobą przegrał z dziennikarzami.

Nie ma co Lato sam nie jest inteligentny ,ale otacza się jeszcze większymi idiotami i cwaniakami.Piechniczek jeździ sobie do i z Warszawy za darmo,w jedną stronę jako działacz pzpn w drugą jako poseł,teraz nowy niedo-rzecznik pzpn Atlas,ogólna chorągiewka i pijak.Nic się nie zmieni w pzpn dopóki takie stare dziady będą tam siedzieć,ale ich nie da się tak łatwo wyrzucić,to tak jak z radnymi w mniejszych powiatach czy gminach,jest grupa ludzi która jest nie do ruszenia przez długie lata.
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 13.10.2009 o godz. 10:32.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 13.10.2009, 12:04
W ten protest ani trochę nie wierzę. Kasa i tak będzie się zgadzała od TV więc w czym rzecz. I,że niby Orange ma mniejszą sprzedaż,bo jest sponsorem reprezentacji? Pewnie. Wszytko bedzie po staremu, co do tego nie mam żadnych złudzeń. Nie ma ani woli obalenia tego stanu rzeczy ani takiej siły co by to ruszyła,jedyny który mógł coś zrobić Minister Sportu....i to by było na tyle.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 13.10.2009 o godz. 12:09.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 13.10.2009, 12:13
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
W ten protest ani trochę nie wierzę. Kasa i tak będzie się zgadzała od TV więc w czym rzecz. I,że niby Orange ma mniejszą sprzedaż,bo jest sponsorem reprezentacji? Pewnie. Wszytko bedzie po staremu, co do tego nie mam żadnych złudzeń. Nie ma ani woli obalenia tego stanu rzeczy ani takiej siły co by to ruszyła,jedyny który mógł coś zrobić Minister Sportu....i to by było na tyle.
Minister mógł/może coś zrobić ale z konsekwencją całkowitego zawieszenia reprezentacji i klubów przez UEFA/FIFA które w każdym przypadku staną murem za PZPN. Ja osobiście byłbym za ale na to już społecznego poklasku, nawet w internecie, nie będzie.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 13.10.2009, 12:27
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Minister mógł/może coś zrobić ale z konsekwencją całkowitego zawieszenia reprezentacji i klubów przez UEFA/FIFA które w każdym przypadku staną murem za PZPN. Ja osobiście byłbym za ale na to już społecznego poklasku, nawet w internecie, nie będzie.
Najpierw musi to być osoba który nie ma nic za uszami. nawet cienia podejrzenia. Inaczej zaraz mu coś miski z PZPN-u znajdą. Po drugie to co piszesz, nie ma na to przyzwolenia społecznego, nawet w necie. Więc po co się oszukiwać,skoro dwa najważniejsze postulaty mają zerową szansę na powodzenie.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 13.10.2009, 12:32
http://www.futbol.pl/artykul/65521.html

Troche smieszne tlumaczenia ale zaczyna sie chyba cos dziac.
,
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 13.10.2009, 12:52
I o to chodzi. Jedyne, czego się nasi nieomylni z pzpn - u boją to utrata kasy. Jak nie ma kasy to i ,,teren" sie nie pożywi a to może spowodować bunt.

Żadna firma nie chce być kojarzona z korupcją z machlojkami i tragicznym zarządzaniem. Jeśli protest się uda to sponsorzy zaczną naciskać na pzpn a jak to nie pomoże to mogą powiedzieć by by - w tym nasza nadzieja.
Odpowiedz cytując
GemHZR
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 13.10.2009, 13:19
Jeśli partia widzi duże społeczne poparcie to pożądane działania powinna podjąć, zwłaszcza przed wyborami. Co im FIFA i UEFA jeśli będą ważyły się losy czy pozostaną przy władzy.
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 13.10.2009, 13:34
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Jest to możliwe tylko po totalnej kompromitacji na Euro 2012. A to jest całkiem realne, pod warunkiem że Doktor dostanie kadrę na stałe.

Jeśli w grupie dostaniemy 3 razy w siedzenie, bilans będzie 0-12, to nastroje społeczne będą bojowe.

Wtedy ludziom będzie wisieć, że reprezentacja nie może grać eliminacji czy meczów towarzyskich, a kluby nie zagrają w europejskich pucharach.

W dodatku UEFA zawiesiłaby nas max na pół roku, potem byłoby pozamiatane.

Obawiam się jednak, że na to obecny premier jest trochę za miękki, ale nie chcę rozwijać wątku politycznego.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 13.10.2009, 13:50
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Jest to możliwe tylko po totalnej kompromitacji na Euro 2012. A to jest całkiem realne, pod warunkiem że Doktor dostanie kadrę na stałe.

Jeśli w grupie dostaniemy 3 razy w siedzenie, bilans będzie 0-12, to nastroje społeczne będą bojowe.

Wtedy ludziom będzie wisieć, że reprezentacja nie może grać eliminacji czy meczów towarzyskich, a kluby nie zagrają w europejskich pucharach.

W dodatku UEFA zawiesiłaby nas max na pół roku, potem byłoby pozamiatane.

Obawiam się jednak, że na to obecny premier jest trochę za miękki, ale nie chcę rozwijać wątku politycznego.
PiSiory zrobily by Trybunal Stanu jak by Tusk zdecydowal sie na taki krok i odwrotnie w razie stracenie Euro2012. Zeby taka akcje przeprowadzic musi byc wsod politykow porozumienie totalne. Jak chce Rzad to Prezydent uwali.
Niestety te staruchy z PZPNu wiedza o tym i na tym jada juz od dluzszego czasu bo wiedza ze jaka kolwiek opozycja zeby dla siebie cos ugrac stanie po ich sytronie jako ostatni sprawiediwy.

Do tego dochodza kluby, co takiego Mariana z Poznania interesuje PZPN jak im Rutkowski obiecal LM a w przypadku zdobycia majstra( dlugo, dlugo nie a potem wcale) ale by byl placz w calej Wielkopolsce ze to przez Tuska czy innego nie moga grac w eliminacjach, a znajac fantazje Poznaniakow to by sie juz w finale widzieli, wiec zaden polityk na takie ryzyko nie pojdze dla dobra pilki bo lincz gotowy a i glosow w ****u by poszlo.
,
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.10.2009, 14:01
Cieszy notka od Śnieżki. W końcu o to głównie tym chodzi. Od tego powinno się zacząć. Jak sponsorzy oficjalnie dadzą do zrozumienia, że odcinają się od PZPN'u to Ci zaczną się wtedy prawdziwie obawiać swojej przyszłości
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 13.10.2009, 14:10
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
http://www.futbol.pl/artykul/65521.html

Troche smieszne tlumaczenia ale zaczyna sie chyba cos dziac.
Wszystko fajnie ale i tak Snieżka i inny sponsorzy REPREZENTACJI płacą kasę na PZPN.
I żadne tłumaczenie tego nie zmieni. Bo przecież REPREZENTACJA jest finansowana bezpośrednio przez PZPN.
A taki komunikat nie robi na nich żadnego wrażenia.Najważniejsze żeby kaska spływała na delegacje i doradztwo.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 13.10.2009, 15:29
Interesujący wpis internauty na Weszło, pod artykułem o słowach Lewandowskiego :

Cytat:
Prokurator (13.10.2009 15:59:51)
Szanowna Redakcjo "Weszło". Nie wiem czy specjalnie, czy też przez nieuwagę, ale w zapamiętaniu kibicowskim, atakując słusznie zresztą Lewandowskiego, pominęliście w tej sprawie wątek aferalny a nie tylko korupcyjny. Nauczcie się czytać ze zrozumieniem a wtedy zauważycie co naprawdę powiedział Lewandowski. Cytuję jego wypowiedź dosłownie - " Czekamy więc na motywację ze strony Słoweńców - mówi Mariusz Lewandowski. - Jeśli chcą, byśmy zagrali z jeszcze większym charakterem, niż zamierzamy, NIECH DZWONIĄ DO NASZEJ FEDERACJI I ZŁOŻĄ JAKĄŚ OFERTĘ. Może to będzie dodatkowy bodziec dla młodych piłkarzy ? ". Jako prokurator zwracam Wam uwagę na zdanie, które napisałem dużymi literami. Mechanizm korupcji zawsze ma swoją hierarchię. Afera jest wtedy, gdy ujawniane zostają mechanizmy tej korupcji. A w tym przypadku Lewandowski je ujawnia, bezczelnie informując , że aby Słoweńcy mogli liczyć na Poaków i awans, muszą porozumieć się z POLSKĄ FEDERACJĄ PIŁKARSKĄ a ta w rozliczeniu za ten awans, może przeznaczyć część słoweńskich czy słowackich pieniążków na wystarczającą motywację piłkarzy polskich. Lato już postraszył Lewego, że porozmawia sobie z nim o jego żartach, a ja dziwię się, że dziennikarze, jak zwykle są ślepi na prawdziwe mechanizmy korupcji w naszej piłce i ślepo atakują piłkarza ( czytaj żołnierza ) PZPN a nie szefa PZPN . Po to chyba jest tymczasowy Majewski, żeby zamiast oficjalnych 20 milionów z UEFA za awans naszej reprezentacji na mundial, skasować kilka milionów nieoficjalnie od Słoweńców lub Słowaków. Pewnie dogdali się z obydwoma jednocześnie. Czy przegrają, czy wygrają, kasa i tak będzie. W końcu przegrać ktoś musi i nie jest to na dodatek tak trudne, jak wygranie.
http://www.weszlo.com/news/3844

A tutaj rzekoma wypowiedź Lewandowskiego - http://www.sport.pl/MS2010/1,97763,7...slowenska.html

Cytat:
Czekamy więc na motywację ze strony Słoweńców - mówi Mariusz Lewandowski. - Jeśli chcą, byśmy zagrali z jeszcze większym charakterem, niż zamierzamy, niech dzwonią do naszej federacji i złożą jakąś ofertę. Może to będzie dodatkowy bodziec dla młodych piłkarzy?
Rzeczywiście musiał być jakiś sens ze strony PZPN, że zdecydował się pozbyć Leo na te dwa ostatnie mecze i nawet wypłacić mu zaległe pieniążki, kosztem dodatkowej pensji dla wyłącznie tymczasowego na te 2 mecze Majewskiego. W PZPN przeliczono na szybko szanse na awans po ostatniej przegranej Leo i przekalkulowano szansę na Lewą kasę, wynikłą z układu tabeli naszej grupy i nieuniknionego naszego odpadnięcia z mundialu ( pogrubione słowa z cytatu internauty z Weszło ). Nie trudno było zakładać choćby remis w meczu Słowenia-Słowacja ( choć wygrana Słowenii nie była przecież absolutnie poza ich zasięgiem ). Leo był za cwany i chytry na taki plan PZPN a Majewski jest takim idealnym pożytecznym "optymistą" w ręku działaczy w stylu Jurek Engel. Ja obstawiam, że to nasi sąsiedzi z za miedzy, wygrają przetarg w PZPN na bezpośredni awans do RPA a Słowenia zagra w barażach. Wiele czynników za tym przemawia. No chyba, że Słoweńcy zaoferują jakąś kosmiczną wręcz propozycję.
Ostatnio edytowane przez kot : 13.10.2009 o godz. 16:54.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 13.10.2009, 15:34
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
(..)

Akurat obecni administratorzy Polski jedyne czym się kierują to słupkami sondażowymi. Jeśli zobaczyliby,że mogą coś zyskać na rozwaleniu PZPN- u zaraz by to zrobili. Czy by potrafili to już inna sprawa,bo jak widać oni mało co potrafią. Niemniej nawet tak mierni administratorzy jako obecni coś mogą zaszkodzić i podejrzewam,że ludzi związani z PZPN-em mają coś w zanadrzu aby w razie czego podważyć decyzje ewentualnego agresora. Uważam,ze obecny stan rzeczy jest nie do miany. Nawet jak się firmy wycofają ze sponsorowania, to zaraz kolesie znajdą jakiś państwowy moloch np co zawsze kasę wyłoży. Uspokójcie nerwy. Walczycie z wiatrakami.
Poza tym. Oni wszyscy są siebie warci.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 13.10.2009 o godz. 15:38.
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 13.10.2009, 17:22
U21 niezle grają z HOLENDRAMI, Mały tam straszy z przodu. 35 minuta 0;0

no niestety pochwalilem ich 2 w plecy w ciągu 2 minut
Powód: info
Ostatnio edytowane przez węgorz2 : 13.10.2009 o godz. 17:32.
Odpowiedz cytując
bondTSW
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.10.2009, 17:30
węgorz2 napisał(a):Wyświetl post
U21 niezle grają z HOLENDRAMI, Mały tam straszy z przodu. 35 minuta 0;0
0-2 dla Hol
wcześniej Mały zepsuł karnego
Powód: gol
Ostatnio edytowane przez bondTSW : 13.10.2009 o godz. 17:33.
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
Odpowiedz cytując
sessegnon
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 13.10.2009, 17:33
Dobra gra sie skonczyla...szkoda, bo juz 0:2, a na taki wynik Polacy nie zasluzyli
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 13.10.2009, 17:34
Gdzie jest mecz na jakim kanale ? oprócz TVP sport!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów