The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.10.2009, 22:33
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Czy w InterRegio jest normalnie zniżka studencka ?
Tak
10znaków
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 11.10.2009, 22:39
Żmijka - ja jechałem raz, 15 sierpnia o 7.00 rano to był luz. Natomiast powrotny w niedzielę o 18.00 to masakra
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 11.10.2009, 22:44
Będąc przy PKP. Szykuje mi się wyjazd w okolice Piotrkowa Trybunalskiego, i teraz pytanie, czy pociągi nadal mają opóźnienia tak jak do niedawna?

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 11.10.2009, 22:59
Sa tu jacys uzytownicy Samsunga Avili.

Kupilem tydzien temu nowy apart,po czym co drugi dzien musze ladowac baterie ,bo sama rozladowywuje sie w ciagu 48 godzin,ladowalem w ciagu 7 dni -4 razy !!! a ...to nowa bateria wiec co tu nie halo...

Ktos mial podobny problem/
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
brzydki.brzydal
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 12.10.2009, 06:45
Bluetooth'a przypadkiem nie masz włączonego cały czas?
Odpowiedz cytując
Wisła V
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 12.10.2009, 07:41
Wojtas napisał(a):Wyświetl post

Kupilem tydzien temu nowy apart,po czym co drugi dzien musze ladowac baterie ,bo sama rozladowywuje sie w ciagu 48 godzin,ladowalem w ciagu 7 dni -4 razy !!! a ...to nowa bateria wiec co tu nie halo...

jeśli to nowa bateria to wypadało by ją sformatować..ale w samsungach bateria z reguły nie 3ma dłużej niż 3 dni przy zabawie telefonem to jest największa wada samsungów
Odpowiedz cytując
PrawdziwośćDlaGry
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 12.10.2009, 07:59

wg parametrów bateria Li-Ion 1000 mAh trzymać powinna ok 400h co dla mnie np jest niemożliwe przy dotykowym ekranie. bo moja nokia e51 ma wg producenta mniejszy czas czuwania.
ale co do samego pytania. ja nie używam tego telefonu ale od kolegi ktory niedawno go kupił to na początku sporo sie bawił itd i bateria trzymała mu własnie ze 2 dni, potem jak już mu przeszło troche to 3 dni.
a może wszędzie kłamią? z ciekawości popatrzyłem na stronę orange i... maksymalny czas czuwania wg portalu orange wynosi 40h

Wisła V napisał(a):Wyświetl post
jeśli to nowa bateria to wypadało by ją sformatować..ale w samsungach bateria z reguły nie 3ma dłużej niż 3 dni przy zabawie telefonem to jest największa wada samsungów
teraz już nie jest koniecznością formatować baterii ale można tak dla zasady. co do reszty zdania się zgadzam.
PdG.

TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
West
Vide Cul Fide

Od: 09.2004

Stary 12.10.2009, 13:46
czy jak ktos byl przesluchiwany na komisariacie i zostala sporzadzona notatka sluzbowa czy to ma jakis wplyw na ewentualne sankcje czy tez w ewentualnym sledztwie ?
czy najwazniejsze sa zeznania u prokuratora ?

Odpowiedz cytując
palczi
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.10.2009, 14:08

u mnie trzyma 7 dni wiec -bateryjce zrobic formata trzeba i to 3 razy ale w twoim wypadku to juz nie aktualne... tak jak ktos wyzej napisal samsung nie slynie z mocnych bateryjek aczkolwiek tak jak pisalem-u mnie 7 dni spokojnie 3ma po 3x formatowaniu bateryjki na poczatku-jesli nowy to lec na gwarancje tylko koniecznie powiedz ze ``robiles formata`` -pozdrawiam
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 12.10.2009, 14:27
West napisał(a):Wyświetl post
czy jak ktos byl przesluchiwany na komisariacie i zostala sporzadzona notatka sluzbowa czy to ma jakis wplyw na ewentualne sankcje czy tez w ewentualnym sledztwie ?
czy najwazniejsze sa zeznania u prokuratora ?
Notatka służbowa? Powinnien być chyba protokuł przesłuchania a nie notatka służbowa. A jest podpis składającego zeznaia pod tym?

http://forumprawne.org/prawo-wykrocz...-sluzbowa.html
Tutaj jest roznica wyjasniona,
Ostatnio edytowane przez MatMario : 12.10.2009 o godz. 14:42.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
wislakdaniel
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 12.10.2009, 15:31
A ja mam takie oto pytanko:

Czy wiadomo już kiedy dokładnie zagramy z Legią?
6,7, czy 8 listopada?
Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 12.10.2009, 16:04
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:16.

Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 12.10.2009, 16:44
Zola napisał(a):Wyświetl post
Powie Ktos, czy jest taka sama "szansa" wyleciec ze studiow dziennych jak z zaocznych? Czy z zaocznych mimo wszystko mniejsza (jako ze sie placi)?
Patrząc na WPiA to większa jest szanasa wylecieć z zaocznych. Wyniki egzaminów, podjeście profesorów itd. Zalezy jaka uczelnia, zależy jaki wydział.

Ale wylecieć tak czy tak trzeba bardzo się starać żeby dojść do takiej sytuacji.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 12.10.2009 o godz. 16:47.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
matt1906
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 12.10.2009, 16:53
Zna ktoś stronę gdzie można za darmo ściągnąć gotowe sprawdziany z książek? (chodzi mi o Direkt 2a)
na wyjazdach byłeś ilu?
Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 12.10.2009, 17:03
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:17.

Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 12.10.2009, 17:05
Jak wyglądają koncerty w rotundzie? Można się bawić tak jak na koncert przystało czy nie za bardzo?
Odpowiedz cytując
fifi1906
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 12.10.2009, 17:39
jak sie nazywa piosenka, w której goscinnie wystepował Ribery tzn nie spiewał tylko na tedledysku byl chyba!!
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
Odpowiedz cytując
Blade'S
Member

Od: 01.2008

Stary 12.10.2009, 18:07
Czy może ktoś z was spotkał się z wierszem Rafała Wojaczka pt. 'Finis Poloniae'? http://www.wojaczek.art.pl/bajka/finis_poloniae.html

Kompletnie nie podchodzi mi ten utwór, może ktoś z was miał z nim do czynienienia/wie o co mniej więcej w nim chodzi?
Odpowiedz cytując
Lupo
Oficjalny piknik

Od: 06.2004

Stary 12.10.2009, 18:21
gris napisał(a):Wyświetl post
Jak wyglądają koncerty w rotundzie? Można się bawić tak jak na koncert przystało czy nie za bardzo?
Oczywiście, że tak! Jest większa kultura niż w Studio, a jeśli chodzi o dowód dobrej zabawy można przytoczyć ewakuację publiczności w trakcie koncertu Myslovitz 3lata temu Rotunda groziła wtedy zawaleniem.
Odpowiedz cytując
AMF
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 12.10.2009, 18:22
Zola napisał(a):Wyświetl post
Chodzi mi o UP kierunek Turystyka i Rekreacja... Bo patrzac na przedmioty jakie mam: typu majca i ekonomia to "czarno" widze swoja przyszlosc... (Studia zaoczne)
ja robie na UP ochrone środowiska. Jeśli to robisz w ramach tego jakiegoś projektu Unii europejskiej to nie masz szans żeby wyleciec. a właściwie to na UP ciężko wyleciec nawet z dziennych studiów
Odpowiedz cytując
janko04
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 12.10.2009, 19:11
Mam pytanie można kupić gdzieś w sklepie, najlepiej w Wieliczce "sektorówkę" i za ile?
Odpowiedz cytując
rafalczyzyny
Junior Member

Od: 09.2009

Stary 12.10.2009, 19:22
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Najlepiej nic nie załatwiać, tylko zapłacić całość za pół roku, czy kiedy tam będziesz mieć kasę... Ja czekam na przypomnienie, za mandat z marca 2008 i doczekać się nie mogę...

Jeśli zapłacisz zanim przyjdzie wezwanie, to nie musisz płacić odsetek. Jeśli przyjdzie wezwanie, to musisz zapłacić odsetki ustawowe, w twoim wypadku to jakieś 50 zł rocznie... (tu możesz obliczyć: http://www.pit.pl/kalkulator_odsetek_2507.php)
od mandatów za wykroczenia nie są naliczane odsetki ustawowe
Odpowiedz cytując
Robert_wislak
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.10.2009, 19:31
Jest ktoś obyty w kupowaniu biletów na stronie eventim.pl? Otóż chciałem kupić w media markcie ale powiedzieli ze juz nie mają na stronie jest ale to troche skomplikowane. I tu mam pytanie czy po dokonaniu przelewu muszę się zgłosić do jednego z ich punktu żeby odebrać osobiście?

Wisła
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 12.10.2009, 21:48
Jaki jest koszt jednego nowego bombardiera (tramwaju) takie jak jezdza po krakowie
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 12.10.2009, 21:53
Eternit napisał(a):Wyświetl post
Możliwe żeby człowiekowi zobojętniało z dnia na dzień coś na czym najbardziej mu zależało? W połączeniu z dużym stresem, brakiem apetytu itp. Traktować to jako krótkotrwałe jesienne osłabienie czy raczej udać się do jakiegoś specjalisty? :/

W polaczeniu z tym wszytkim o czym piszesz to moze byc cos "glebszego"

A to juz bylby problem....specjalista napewno tu nie zaszkodzi.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
kamilll1906
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 12.10.2009, 21:57
medyk napisał(a):Wyświetl post
Jaki jest koszt jednego nowego bombardiera (tramwaju) takie jak jezdza po krakowie
tu masz troche info: http://infotram.pl/text.php?id=4727

http://www.skyscrapercity.com/archiv.../t-331379.html

Odpowiedz cytując
Opętany
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 12.10.2009, 22:16
wie ktoś może gdzie kupie piłki gimnastyczne? są w decathlonie? słyszałem też o sklepie jakimś na awf - on istnieje?
Odpowiedz cytując
chudy_TSW
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 12.10.2009, 22:42
POMOCY! Mam telefon na kartę w sieci PLUS i wystąpił taki problem iż jakiś tydzień temu zasiliłem konto kwotą 10 złotych i po instrukcjach jaki dostałem w zwrotnym sms wył. i włącz tel. itd. i po włączeniu telefony dalej mam na kącie 0.01 gr. ! I nie wiem co mam z tym robić ponieważ już mi się pojawia ten problem 4 raz i teraz powinienem mieć jakieś 40 zł na kącie! Byłem już w Punkcie Obsługi Klienta plus 2x i dzwoniłem raz do Biura Obsługi Klienta plus i nic ! Proszę o pomoc!
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
Odpowiedz cytując
haeno
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 13.10.2009, 08:21
chudy_TSW napisał(a):Wyświetl post
POMOCY! Mam telefon na kartę w sieci PLUS i wystąpił taki problem iż jakiś tydzień temu zasiliłem konto kwotą 10 złotych i po instrukcjach jaki dostałem w zwrotnym sms wył. i włącz tel. itd. i po włączeniu telefony dalej mam na kącie 0.01 gr. ! I nie wiem co mam z tym robić ponieważ już mi się pojawia ten problem 4 raz i teraz powinienem mieć jakieś 40 zł na kącie! Byłem już w Punkcie Obsługi Klienta plus 2x i dzwoniłem raz do Biura Obsługi Klienta plus i nic ! Proszę o pomoc!
a korzystasz z internetu od czasu do czasu? (w jakikolwiek sposób z łącza gprs/umts)

jeśli tak to bardzo możliwe, że zjechałeś na debet (którego niestety komórka nie jest w stanie pokazać) i jeszcze go nie pokryłeś.

Chociaż z drugiej strony powinni Ci to wyjaśnić w punkcie klienta.

PS.

konto -> koncie

w kącie to mama syna może postawić
suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności wzrasta
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 13.10.2009, 10:09
Lupo napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście, że tak! Jest większa kultura niż w Studio, a jeśli chodzi o dowód dobrej zabawy można przytoczyć ewakuację publiczności w trakcie koncertu Myslovitz 3lata temu Rotunda groziła wtedy zawaleniem.
Orzesz, bo się właśnie na Myslovitz wybieram
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów