|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Planowo o 13.00
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Nie wiem jakiej wielkości rozmiar zadałeś programowi do wykonania, mnie udaje się zmienić film z wersji 2 CD na 700 MB na przykład. Nadal jednak mówię o pliku wyjściowym .avi gdyż w inne jakich być może potrzebuje telefon po prostu się nie bawię. PS Poszukaj tu: http://www.pazera-software.pl/ Jest tam sporo przydatnych rzeczy. ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
pytanko. Szukam odcinka Boso przez świat o wieżeniu montelupich, gdzie go moge ogladnac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Gdzie znajdę w internecie materiały związane z przepisami odnośnie ustawienia trójkąta, włączania świateł podczas postoju samochodu w różnych sytuacjach iitp.
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
znacie jakies fora na ktorych umieszcza sie linki do plikow TYLKO z serwerow bez limitow?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Mecz Radwańskiej na Eurosporcie będzie?
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Tak, jak skończy się finał mężczyzn.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=4GSop...eature=related
wie ktos moze co to za piosenka leci w tym filmiku? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
mam pytanie...
gdzie są sklepiki Wiślackie? czy jest dalej w tesco na ruczaju? ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie można kupic piwa z całego świata? (Oczywiście detalicznie, butelkowe nie w jakiejs knajpie)
Chodzi mi przede wszystkim o browary czeskie. ![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
w Almie jest sporo takich piw
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
edit : pomyłka
Ostatnio edytowane przez Wiselka1906PBZ : 11.10.2009 o godz. 19:38.
![]()
[I](...)Tu miłość do tego klubu nie ma granicy - Wisła Kraków, Białoprądniccy fanatycy(...)
[IMG]http://i34.tinypic.com/256uv0x.jpg[/IMG][/I] |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
nie ma już na ruczaju sklep już dawno zlikwidowany
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Martinho z tymi browarami jesli ci chodzi o czeskie to chyba na granicy z naszymi Sąsiadami a co do trunków z całego świata to chyba większych sklepach albo na bezcłówce niepociesze cie ale na lotniskach mają fajne bezcłówki aczkolwiek moge sie mylić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
W Tesco na ruczaju już nie ma sklepiku. Edit : I moje pytanie.Mam abonaament w Erze pod jakim nr sprawdzić swój stan konta.
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 11.10.2009 o godz. 17:25.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
ma takie pytanko w jakim banku warto zalozyc konto internetowe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
*104# a jak nie to... patrz na stronie ery ![]() ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Wpisujesz numer telefonu i logujesz się czterema ostatnimi cyframi kodu PUK. ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
+48602963000 ![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
siema. dostałem mandat od drogówki za spowodowanie kolizji- 450 zł. podobno można rozłoży taki mandat na raty. gdzie można to załatwic? w urzedzie miasta? jakie dokumenty trzeba dostarczyc?
z góry dzieki za odpowiedz pzdr |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Jeśli zapłacisz zanim przyjdzie wezwanie, to nie musisz płacić odsetek. Jeśli przyjdzie wezwanie, to musisz zapłacić odsetki ustawowe, w twoim wypadku to jakieś 50 zł rocznie... (tu możesz obliczyć: http://www.pit.pl/kalkulator_odsetek_2507.php) ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
a czego oczekujesz od tego konta? za darmo jakies usługi ci są niezbędne? Karta kredytowa? Jakieś wpłaty?
Ja polecam mbank, dużo euronetów do wypłaty, kartę łątwo dostać, ja z nimi żadnych problemów nie miałem, jak byś się decydował to napi bo będę miał prośbę malutką! ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Czy w InterRegio jest normalnie zniżka studencka ?
EDIT: Dzięki! A to jeszcze spytam - jechał ktoś do Wawy IR właśnie? Straszna masakra jest ? W sensie, że wspomnienie dawnych lat o wsiadaniu przez okna ect ... bo jakieś dziwne rzeczy pisali w necie swego czasu. A cena 25 zł za pociąg do Wawy jest rzekłbym dość atrakcyjna przy tym, że jedzie się tylko poł h dłużej niż EX...
Ostatnio edytowane przez Żmijka : 11.10.2009 o godz. 22:36.
|
|
|