|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Bryan.B / Bryan.M - Davydenko N./Kunitsyn I.
Beijing akumulacyjne ATP Doubles 1 1.14 Ljubicic Ivan - Kubot Lukasz akumulacyjne ATP Tour 1 1.45 Santoro Fabrice - Hewitt Lleyton akumulacyjne ATP Tour 2 1.13 Zhang Shuai - Bartoli Marion akumulacyjne WTA Tour 2 1.20 Radwanska Agnieszka - Martinez-Sanchez Maria Jose akumulacyjne WTA Tour 1 1.30 @ 2.91 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
moze cypr-bulgaria 2 ? i austria-litwa 1 ? ![]() ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Rocco z Rangersami Oveczkin chyba nie strzeli
ja próbuje Zetterberga i Małkina bo chyba drugi mecz Pingwinów bez gola się nie zdarzy,jutro Slavia w plecydajcie jakieś typy na dziś najlepiej z hokeja ![]()
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 08.10.2009 o godz. 10:15.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ja ponawiam Crosbyego i standardowo Ovce.obaw o niego nie mam
dzis z hokeja jak zwykle Magnitogorsk. w finalndii kuszą mnie dwa mecze: HPK - Karpat lub x2 po kursach 2,70 i 1,64 Lukko - Blues lub x2 po kursach 3,45 i 1,91 z tym ze to sa mecze "podwyzszonego ryzyka" ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Który buk ma w ofercie tych strzelców bramek w nhl?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panie Dudi w Fortunie są ale chyba tylko z NHL i ligi czeskiej.
Netowych niestety nie wiem,niech specjalista w tym temacie Rocco się wypowie co myślicie Boliwia-Brazylia 1x? Brazylia ma pewny awans,a na tym górzystym terenie nie jeden już poległ Rocco ale kurs na Mignitogorsk mizerny ![]()
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 08.10.2009 o godz. 12:03.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ło, nie spodziewałem się takiej odpowiedzi, bo w zasadzie nie gram już na naziemnych
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
swego czasu natknąłem sie na cos takiego....
https://www.vixbet.sk/ Słowacki buk internetowy takze jak by sie ktos tam zdecydował grać to niech sie podzieli koniecznie opinią ![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bryan.B / Bryan.M - Davydenko N./Kunitsyn I.
Beijing akumulacyjne ATP Doubles 1 1.14 Ljubicic Ivan - Kubot Lukasz akumulacyjne ATP Tour 1 1.45 Santoro Fabrice - Hewitt Lleyton akumulacyjne ATP Tour 2 1.13 Zhang Shuai - Bartoli Marion akumulacyjne WTA Tour 2 1.20 Radwanska Agnieszka - Martinez-Sanchez Maria Jose akumulacyjne WTA Tour 1 1.30 @ 2.91 miod malina |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kamikaze nad czyms takim sie zastanawiam
Stjernen - Frisk/Asker over 5,5 1,45 Manglerud Star - Vålerenga 2 1,45 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to oplacało sie zagrac Karpat x2 za 1,64 i Blues x2 za 1,91
za 40minut w MLB mysle ze mozna zagrac 1 na Philadelphie. ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
macie cos na nhl ?
![]()
NA REYMONTA WYCHOWANI BIAŁĄ GWIAZDĄ OPĘTANI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No właśnie też bym prosił
![]() ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
San Jose Sharks - Columbus Blue Jackets /Typ1
Ottawa Senators - New York Islanders /Typ1 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
San Jose 1 lub koncowe zwyciestwo
Washington to samo St.Louis-Atlanta over 5,5 Philadelphia-Pittsburgh over 5,5 to tak na szybko cos sobie wybierzcie![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stjernen - Frisk/Asker over 5,5 1,45
Manglerud Star - Vålerenga 2 1,45 wlazlo zagralem tez handi +7,5 na vive kielce po kursie 2,10 na nocke gram palmeiras 1.40 + davydenke 1.39 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rocco no i wyszło na moje Oveczkin nie strzelił a Rangersi górą
ja wczoraj postawiłem Małkina,D. Heatleyego, i Zetterberga i jedno pudło. Ten Heatley 3 gole trafił może warto go grać częściej? no to na dzisiaj chyba daje Trinec -Slavia 1 i koniec strzeleckiej passy Cervenki i myślałem nad takim czymś: Pilzno-Brno 1 Graz-Szekesfehervar 1 Jyvaskyla-SaiPa 1 Chomutov-Chrudim 1 No i brawo dla ISKRY KIELCE za wczorajszy remis z Lwami w LM
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 09.10.2009 o godz. 08:27.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no niestety po raz kolejny wyszło ze NYR nie za bardzo leżą stołecznym;/ a poza tym nie w kazdym meczu da sie strzelać
![]() LuKaS z zeszłego sezonu powinieneś pamiętać,ze Heatley dla Ottawy strzelał mnóstwo bramek.także teraz w jeszcze lepszym zespołem powinien razem z Marleau i Setoguchim ładnie punktować. dla mnie na szczescie nie zzawiodł drugi "Turbo Rosjanin" Ilya Kovalchuk(2G) wiec nie ma tragedii;] ja z hokeja interesuje sie takowymi meczami: Sanok -Cracovia Toruń - Tychy Janów - Oświęcim 1 lub 1x Jesenice - Zagrzeb over 5,5 JYP Servette Mannheim Eisbaren Spisska nova Ves over 5,5 z tego bede wybierac;] a Twoj CHOMUTOV gra JUTRO ![]()
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 09.10.2009 o godz. 08:30.
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Palmeiras i Davydenka niestety minus :/
Dementieva Elena - Radwanska Agnieszka 1 1,28 S. Stakhovsky - E. Korolev 2 1,55 to puscimy na teraz - znowu minus <wnerw>
Ostatnio edytowane przez ramon01 : 09.10.2009 o godz. 13:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
jakieś typy na eliminacje ? ja póki co myślę nad: Estonia - Bośnia 2 1,4zł , Serbia - Rumunia 1 1,52zł i nad overem w meczu Luxemburgu ze Szwajcarią , nie wiem jaki kurs bo nie znalazłem w ofercie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
http://demotywatory.pl/49584/PEWNIAK
Wytłumaczcie mi po co ludzie graja na Francje przy kursie 1.01 ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Witam wszystkich. Od niedawna bawię się w te klocki więc mój kupon od razu wyśmiejecie :] ale powiedźcie co o nim myślicie:
Górnik-ŁKS1 1.50 Motor-Gorzów Wlkp. X2 1.43 Podbeskidzie - Katowice 1 1.75 Kluczbork-Widzew 2 1.80 Flota-Wisła Płock 2 1.80 Serbia-Rumunia 1 1.52 Czarnogóra-Gruzja 1X 1.13 Białoruś- Kazachstan 1 1.32 Czechy-Polska 1 1.50 Kurs:40.21 |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
A ja mam takie pytanie, odnośnie meczu Estonia - Bośnia. Kurs nie najgorszy na Bośniaków, walczą o baraże, ale za bardzo nie znam żadnych dobrych zawodników z Bośni ;p i ciekawy jestem dlaczego tak wszyscy (nie tu, ale ogólnie) zachwalają sobie ten mecz, że pewny typ itp. A po Levadii to tak trochę jestem zdezorientowany co myśleć o tym meczu...
Powód: TSW
Ostatnio edytowane przez wislabielany : 09.10.2009 o godz. 19:42.
![]()
Wisła Pany
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Jak dla mnie to za dużo zdarzeń na kuponie. Podziel to. Aha i nie grałbym 2 w meczu Flota- Płock
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 09.10.2009 o godz. 19:43.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cajasol - Real M. 2
Celta - Albacete 1 Girona - Castellon 1 Murcia - Cordoba 1 co o tym myślicie? ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ja bym sie bal stawiac na anglie, ukraina jak przegra traci szanse na awans z barazow
![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Czesi słabi natomiast wydaje się ze Polska obecnie jest jeszcze słabsza. Czy taki Majewski ktory w życiu nic wielkiego nie osiagnał i do tego nie jest uwazany za jakiegos wybitnego trenera potrafiłby zmienic oblicze reprezentacji z kilka dni zgrupowania? Przy czym powołał takich a nie innych pilkarzy... Ja rozumiem ze jestes patriota ale grac na Polske w tym spotkaniu raczej nie powinienes.. Ten mecz przynajmniej dla mnie jest z rodzaju tych w ktorym moze sie wszystko wydarzyc tj dobra gra Czechów i gładkie 3:0, wyrownany mecz i remisidło lub błysk Polakow ktorzy lubia od czasu do czasu pobiegac. Jeśli grac mecz Czechy - Polska to ja bym się skłaniał do overu 2,5 To jest tyle ode mnie. Ja bym Ci proponowal za te mecze: Słowacje albo Serbie.. albo niedzielny mecz Gornik Łęczna - Stalowa Wola 1 ( ten mecz wejdzie raczej napewno a i kurs przyzwoity ), mozna zagrac na Czarnogóre po 1,70 czy Bośnie za 1,40 Ogólnie to trudne mecze wybrałes..
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 09.10.2009 o godz. 20:23.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Anglicy już grają o pietruszkę to jest mecz z kategorii każdy wynik możliwy.Brazylijczycy również pewni awansu,a położenie stadionu w La Paz daje Boliwijczykom mocny atut.
a dzisiaj Triniec wygrał,Cervenka nie strzelił więc jest dobrze ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Egipt ok, reszta jak dla mnie mało pewna. Odpuść zwłaszcza 3 i 4 spotkanie - mecze towarzyskie to zawsze loteria.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|