|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Chodzi mu o jutrzejszy mecz Euroligi Benetton- Orleans
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
jakby ktoś podał na jutro swoje typy byłbym wdzięczny bo musze obstawić a nie znam sie ani na koszykówce ani na hokeju a piłki jutro za wiele nie ma... z góry dzięki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Bennetton Treviso - Orleanaise kurs: 1.45
2 runda eliminacji do Fazy Grupowej Euroligi. Solidny włoski zespół z Treviso podejmuje francuskie Entente Orleanaise. Zdecydowanym faworytem jest zespół gospodarzy. W 1 rundzie eliminacji wyeliminował on łotewski Ventspils, przegrywając na wyjezdzie 73-78 i wygrywając na własnym parkiecie 88-76. Francuzi mieli za rywala zespół Charleroi, z którym przegrali na wyjezdzie 55-53 a pózniej rozbili go 81-56. Jak widac oba zespoły preferują grę na własnym parkiecie, dlatego uważam że jeśli Bennetton chce awansowac dalej musi w tym meczu wygrac. W zeszłym sezonie w mocnej lidze włoskiej wygrali na własnym parkiecie 13 z 15 spotkań i dotarli do 1/2 play off gdzie polegli z bardzo mocną Sieną. Entente u siebie gra lepiej niż na wyjazdach co pokazały wyniki z Charleroi. Preferują oni bardziej defensywną koszykówkę, co widac po wynikach jakie osiągali w zeszłym sezonie. Bennetton przed tym sezonem przebudował nieco skład, odeszli m.in. Lorbek, Soragna, Martinioni, Rancik i Wood. W ich miejsce sprowadzono ciekawych graczy, Hukicia, dwóch graczy z NBA Martina i Hacketta oraz Davora Kusa i Motiejunasa. Ciągle o sile tego zespołu stanowią Gary Neal, Sandro Nicevic czy Wallace. Entente swój skład opiera na graczach z USA, wspomaganych przez rodzimych zawodników. Nie są to jednak wybitni gracze. Dlatego liczę że zmobilizowani gracze Bennettonu w tym meczu wygrają . |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
EV Vienna Capitals - KHL Medvescak Zagreb over 5.5 - 1,50
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kupon na dzisiaj:
Bennetton Treviso - Entente (zw) 1 1.35 Slavia Praga - Ml.Boleslav (zw) 1 1.28 Dynamo Moskwa - Dinamo Ryga (zw) 1 1.35 Rodovre - Rungsted (zw) 1 1.40 Slovan Bratysława - Zilina 1 1.32 Kurs: 4,31 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ci co odradzali grania na Levadię wygrali piwo
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Co myślicie o jutrzejszym meczu PP Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale się władowałem z tym Bennettonem, pierwsza kwarta jeszcze w miarę wyglądała ale druga to żenada i w tym momencie 24-37. Ciężko będzie, a szkoda bo zamykają mi kupon.
E: Do przerwy Bennetton przegrywa 26-47 :( Drugą kwartę przegrali 6-27) Powód: wynik
Ostatnio edytowane przez konrad1991tsw : 06.10.2009 o godz. 20:32.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to niestety jeden kupon zepsuł Klagenfurt(a w dogrywce chyba gola strzelili od razu) a drugi kupon psuje Bennetton ale w koszu różne cuda się dzieją
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
mi dziś egipt u-20 zajeba.l kupon postawiłem 2 mecze za 20zeta... co radzicie na jutro postawić żeby coś odzyskać?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja na jutro szykuję dubla Kiel (-5,5gola) + Melsungen. Jutro po południu opiszę oba mecze. W obu przypadkach grają ze słabszymi od siebie rywalami, nękanymi przez kontuzje. Ale tak jak mówiłem, jutro napiszę dokładną analizę.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
W ogóle jak czytam regularnie ten temat to dziwię się niektórym - obstawiają totalnie abstrakcyjne wydarzenia tylko po kursach i potem wylewają żale, że buk zrobił ich w ciula za przeproszeniem. Nie tędy droga - bukmacherka to nie totolotek, gdzie mamy 100% czynnik losowy. Tutaj grając z głową mamy spore szanse na zarobek. Ale podkreślam - Z GŁOWĄ. Taka "głowa" każe np trzymać się od meczu Pogoń-Polonia z daleka - absolutna zagadka, na każdy argument na daną drużyne mogę przedstawić dwa przeciw niej. Po co zatem ryzykować?
Ostatnio edytowane przez felipe : 06.10.2009 o godz. 22:43.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pittsburgh-Phoenix 1
Tabor-Chomutov 2 Toruń-Pruszków 1x Pogoń-Polonia X do przerwy,ale to typ tylko tutaj a nie do stawiania ![]() Rocco a ja mam KAC-a po moim kuponie,więc wiesz już co nie weszło ,co sądzisz o tych typach z hokeja co dałem?
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 07.10.2009 o godz. 09:22.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
D.Sedin w 4.meczu musi sie przełamać
Crosby i tyle ![]() w nocy The Great 8 dał kolejny popis(2G i 1A) Pingwiny jak sie rozkrecily w pol. ubieglego sezonu,tak cały czas idą mocno.liderzy nie zawodzą więc mozna zagrac-kurs jak na NHL niziutki,ale w standardach europejskich dobry rzucilem okiem na ten cały Tabor i Chomutov i wedle tabeli powinna być dwója ale ja wole zagrać chyba Baseball,w którym zaczął sie postseason czyli play-offy z udzialem 8 najlepszych ekip. Powód: GR8
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 07.10.2009 o godz. 09:37.
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No więc tak jak pisałem wczoraj, gram dzisiaj dubla Kiel (-5,5) + Melsungen. Poniżej krótka analiza obu meczów:
THW Kiel (-5,5) - TBV Lemgo kurs: 1.80 Lider Toyota Handball Bundesligi zespół THW Kiel podejmuje we własnej hali 4 aktualnie zespół ligi Lemgo. Zdecydowanym faworytem jest zespół gospodarzy, który wygrał jak dotąd wszystkie 5 meczów w tym sezonie. Kiel ograło narazie Melsungen (35-25, wyjazd), Rhein Neckar (36-29, dom), Dormagen (34-22, wyjazd), Gummersbach (36-29, dom) i Minden (32-25). Jak widac w każdym meczu wygrywali bardzo zdecydowanie, regularnie rzucając ponad 30 bramek. Dzisiaj zmierzą się z Lemgo, które w Kiel nie potrafi grac. Bo w ostatnich latach przegrywali tam mecz za meczem, (ostatnie wyniki to 33-23, 32-27, 37-30, 37-29). W tym sezonie Lemgo wygrało narazie 4 z 5 rozegranych meczów, jednak klasa rywali jest mówiąc krótko żenująca (Magdeburg, Fuchse, Lubeck, Dusseldorf i Wetzlar, z którym przegrali). Dużym minusem dla Lemgo (i jednym z faktów które skłoniły mnie do postawienia na handi) są kontuzje które przetrzebiły ten zespół. Bo przeciwko Kiel z różnych powodów nie mogą zagrac Binder, Betchloff, Geirsson, Svavarsson a występ Kehrmanna i Preisa jest mało prawdopodobny (nie grali w ostatnim meczu). W Kiel trener da raczej odpocząc tylko Narcisse'owi, reszta składu jest pełna. Liczę że się zmobilizują i pewnie ograją osłabionego rywala. Hannover Burgdorf - MT Melsungen kurs: 2.10 Od razu chcę zastrzec że to jest mecz podwyższonego ryzyka. Oba zespoły jak dotąd okupują dolne rejony tabeli, oba odniosły po 1 wygranej w 4 meczach. Tak więc dla obu jest to ważne spotkanie. Stawiam na goście z Melsungen ponieważ jest to moim zdaniem zespół o większym potencjale niż to pokazują wyniki. Dotychczas mieli dosyc trudny terminarz bo grali głównie z zespołami z czołówki (Kiel 25-35, Hamburg 26-38, Grosswalstadt 24-26 i Balingen z którym wygrali 28-25). Jak widac oprócz średniaka z Baligen były to zespoły mające wysokie cele i to mocno pokrzyżowało plany szybkiego zgrania przebudowanego zespołu. Ale już z rywalami nieco niższego poziomu radzili sobie przyzwoicie. Dużo w grze Melsungen będzie zależec od Kelentrica i Vasilakisa, wspieranych przez Vuckovica, Tzimourtasa, Karipidisa (on akurat dzisiaj nie jest pewny występu). Są to świetni gracze i jeśli tylko będą dzisiaj w przyzwoitej dyspozycji to są w stanie rozstrzygnąc to spotkanie na korzyśc gości. Trener Melsungen zapowiada dzisiaj walkę o zwycięstwo, bo w następnej kolejce o punkty będzie o wiele ciężej bo rywalem będzie Rhein Neckar. Dlatego dzisiejsze spotkanie trzeba wygrac żeby się podbudowac psychicznie. A rywal jest jak najbardziej do ogrania, Hannover to beniaminek który po wygraniu 1 meczu sezonu z Balingen 28-27 w kolejnych 3 nie ugrał nawet punktu. A za rywali miał Grosswalstadt, Goppingen i Magdeburg. W dzisiejszym meczu zagrają osłabieni brakiem Będzikowskiego i Habbe. Ich skład opiera się na graczach bez większego doświadczenia w Bundeslidze, a to może dzisiaj miec opłakane skutki. SPodziewam się wyrównanego meczu, jednak bardziej doświadczeni goście powinni wywiezc z Hannoveru 2 pkt. |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Armenia - Hiszpania X
Armenia jak zwykle o honor, ale u siebie z mocną Hiszpanią będą gryźli trawe jak z Belgią (2:1) Hiszpanie mają pewny awans z pierwszego więc nie wydaje mi się żeby grali na maximum swych możliwości. Skład też zapewne nie będzie wystawiony ten najsilniejszy więc wynik moim zdaniem będzie oscylował w granicach 0:0 bądź 1:1 . Wiadomo że Hiszpania to Hiszpania, nie przegrała meczu już bardzo dawnoo i mogą zrobić jedną akcje i strzelić bramkę i po meczu. Ale dziwne przeczucie że będzie remis. życzę 'siadania' meczy ![]() ![]()
"Po burzy słońce wychodzi zza chmur . . ."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Konrad ufam ci co do 2go meczu
![]() Nie mam o tym zielonego pojęcia ale twoja analiza mnie przekonała i 25zł poszło na ten cały Melsungen ![]() Trzeba gdzieś te 2100 postawić po kursie min 2,0 to po takiej analizie nie mogłem się powstrzymać ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie znajdę wyniki na żywo z 2 ligi czeskiego hokeja?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jak mozesz onlajnow nie znac
http://onlajny.cz/hokej.php klikasz na podrobnosti przy meczu ktory Cie interesuje i jest relacja ![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ja gram na dziś Pogoń i Wigry Suwałki na wyjeździe ze Stalą Rzeszów.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja dziś dałem zabawowo 3 remisy w polskich meczach i jak na razie jest pozytywnie
Rocco ,dziękować za linka,oby się przydał ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakieś typy na jutro
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ja juz sie powoli po malej przerwie koncentruje na sobotnie el.MS
jutro ide poslac i nie wiem co tam jeszcze wcis do tego Portugalia - Wegry 1.15 typ: 1 Belgia - Turcja 1.24 typ: X2 Izrael - Moldawia 1.20 typ: 1 Argentyna - Peru 1.12 typ: 1 @1.92 ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
jedna podpowiedź nie stawiaj Argentyny - niski kurs i niepewny mecz już lepiej dać Brazylie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Na weekend:
Zambia-Egipt 2 Honduras-USA 2 Serbia-Rumunia 1 Górnik-ŁKS 1 Malawi-WKS 2 Kamerun-Togo 1 kurs:19.90 stawka:10zł do wyjęcia:179 zł |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety, Kiel zawiodło na całej linii, dodatkowo okazało się że osłabienia Lemgo to była ściema, większośc z tych graczy zagrała :/ No ale chociaż Melsungen wygrało
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|