|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Witam. Gdzie kupie w Krakowie wysuwaną drabinę? Jakaś hurtownia drabin ? Specjalistyczny sklep. Pomóżcie !
![]() |
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Szukam fotki z oprawy "gdybym mógł cofnąć czas.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wiecie może skąd wziąść recepture płynu do spryskiwaczy? Żeby go zacząć prosukować? Idzie to od kogoś wykupić czy jak?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Spiritus przemyslowy plus troche szamponu i jedziesz, ale cos mi sie obilo o uszy ze na tym biznesie PKN Orlen trzyma lape na jakichs skaldnikach dyktujac zaporowe ceny. Nawet za to byli ukarani przez Urzad Anty Monopolowy, ale nie jestem pewien.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co sie orientowałem to ze składnikami nie jest jakiś wielki problem, problem jest w tym jak to połączyć i wymieszać i nie mam pojecia jak tą wiedze posiąść
przydałby sie na tym forum jeszcze jakis temat o biznesie |
|
|
|
miszcz ortografji
Offline |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie slyszalem ani o hurtowni ani o specjalistycznym sklepie z drabinami to jest tak powszedni towar ze nie powinno byc zadnego problemu http://www.logistyka.biz.pl/ takich sklepow jest wiele w google znajdziesz wszystkie. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
dzieki, a jaka cena jest tych biletow na kryta? taka sama jak na odkryta?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.allegro.pl/show_user_auct...p?uid=14287799 tu znajdziesz ich produkty na allegro.
Ostatnio edytowane przez <wislak88> : 06.10.2009 o godz. 10:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
poleci ktoś jakąś szkołę sztuk walki w Krakowie oczywiście w okolicach śródmieścia, krowodrzy ewentualnie? może być priv.
![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Witam! Pilna sprawa:
Jak w programie audacity lub cool edit pro ustawić aby podczas nagrywania ścieżki wokalu na owej ścieżce nie nagrywał mi się bit? Bit mam na innej ścieżce którą oczywiście puszczam aby ten bit słyszec ale nagrać chce sam wokal a nie po raz drugi bit. Z góry thx za pomoc ![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
miszcz ortografji
Offline |
|
|
dzięki za odpowiedź wszystkim ;]
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Czy karaoke w Społem jest jakoś płatne? Nigdy nie byłem i jestem ciekaw jak to jest bo czas najwyższy się wybrać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Są gdzieś do kupienia naszywki Wiślackie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
z tego co pamietam napewno jest w czwartek ![]()
LECHIA GDAŃSK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Dziś na mieście widziałem człowieka w czapce z daszkiem, która zamiast klasycznego w tym przypadku haftu >>NY miała na "sobie" haftowane K (takie jak to z >>Kroniki) i boczny haft krk. Ktoś wie o czym mówię i gdzie można taką czapkę znaleźć? Google nie zna odpowiedzi, albo źle się go pytam.
Dzięk elomike 3 miesiące pracy w Warszawie i zobaczyłem ją dopiero po powrocie..
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 06.10.2009 o godz. 19:28.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
www.0-12.pl zajebista czapka... ![]()
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Interesował się ktoś jakimiś noclegami w okresie sylwestrowym powiedzmy na 3 noce, w rejonie Zakopanego lub w innym regionie ale górskim w przedziale cenowym, żeby grupa studentów była w stanie coś wynająć. Może jakieś oferty studenckie ktoś ma pod ręką?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
WAŻNE !!
Mialem wypadek i mi w czwartek szwy zdejmują. Chce kupić witaminę, która przyspiesza gojenie sie ran i krzepnięcie krwi. Podobno chodzi o Witaminę K? Prawda to ? I ile taka witamina kosztuje w aptece? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
sklep / hurtownia gdzie znajde taniej niz normalnie ubrania np kurtke pumy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ile kosztuje taksowka z Dworca Glownego na Balice tylko nie dla frajera a miejscowego w dzien. Bo z Balic to wiem ze ceny sa z kosmosu.
![]() ,
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
/ tak wiem co to znaczy cracovia po lacinie / |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zadzwon do icara to ci powiedza przez telefon
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Kiedyś oglądałem mecz ligi portugalskiej i chyba w benfice był piłkarz który mial bardzo fajną fryzure mianowicie miał porobine wzorki na glowie i na brodzie odrazu !! Szukam własnie zdjeć !! wie ktoś o kogo mi chodzi
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
poda ktos strone z torentami bez rejestracji lub bez oplat