|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
A czy to wazne jakie beda krzeselka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Od jakiegoś czas nurtuje mnie czemu wykopy nie są prowadzone w tym miejscu ( jak zaznaczyłem na focie ) dlaczego nie do samej ścianki szczelinowej od strony murawy, przecież to spora odległość. Orientuje się ktoś ?
![]()
CZY CIEMNO CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO
...... BO TO MIASTO JEST NASZE !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Popatrz gdzie są filary narożników. Po prostu trybuna będzie do miejsca, gdzie jest wykop - tam gdzie zaznaczyłeś będzie przerwa.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...1058725316.jpg Czemu tego jeszcze nie odkopali nie wiem, mogę się domyślać że czekają aż ten beton zaschnie gdyż był zalewany z tego co pamiętam w ostatniej kolejności. Mogę sie mylić, ale zapewen będzei to odsłoniete w późniejszym terminie ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
No właśnie trybuna będzie do tej zielonej kreski, a przynajmniej powinna być , dlatego właśnie zastawiam się dlaczego tam nie kopią . ![]()
CZY CIEMNO CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO
...... BO TO MIASTO JEST NASZE !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Może po prosty w tym miejscu ścianka nie jest jeszcze odpowiednio wyschnięta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Czyli jednak między drugim piętrem narożnika a D i E będzie dziura. Szkoda, nie widzę przeszkód by aż do najwyższych rzędów na D i E dociągnąć narożnik.
Ale tam coś jednak będzie, nawet schody są zrobione ![]() ![]() tylko co? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
dziala wam kamerka na A i B
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Narożniki powoli nabierają kształtu z czego można się tylko cieszyć
Już nie moge się doczekać kiedy wrócimy na stare śmieci. Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej.![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie bardzo, caly czas mam ten sam obraz o swicie a i z C tez caly czas to samo.
![]() ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moze cos naprawia kamerke bo brak obrazu wiec postep
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Co wam nie działa? Aktualny zrzut z kamerek 2 i 3:
![]() ![]() Kamerka z A/B też nie mi nie działa ale nigdy mi nie działała, tylko nie wiem dlaczego ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Kamerka na A/B od od kilku dni nie działa i o to chłopaki pytają. Kamerki 2 i 3 miały tylko chwilowy "przestój"
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a przydalo by sie zeby ja naprawili bo ciekawe rzeczy sie tam dzieja i jest na zywo a to duzy plus
|
|
|
|
Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Z tego co widać prace na trybunie wschodniej idą dosyć sprawnie. Czy w ogóle jest w planach, że powrócicie na stare śmieci w rundzie wiosennej ? W końcu jaki problem jest grać przy budowanej 1 trybunie zachodniej. Zakładam, że za pół roku wschodnia będzie ukończona i pozostaną prace wykończeniowe, zaplecze itp.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Nie, granie w rundzie wiosennej przy Reymonta nie będzie możliwe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Czy wylewanie tego betonowego daszku nad C zostało już ukończone? CZy długo będzie jeszcze to rusztowanie tam stało?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Prace na stadionie postępują w widoczny sposób, chciałbym wierzyć, że zdążą na czas.
Mam jeszcze pytanie do zorientowanych - skoro wedle harmonogramu murawa ma zostać położona najpóźniej do kwietnia, a co za tym idzie, nie będzie mógł "na środku" obiektu stać żaden sprzęt, bo zostałaby zniszczona i skoro będą już wowczas gotowe aż 3 trybuny, jakaż to nieprzekraczalna przeszkoda uniemożliwi granie Wiśle meczów na Reymnota już w maju? Bo czegoś tu nie rozumiem. 3 trybuny gotowe, murawa położona, ogrodzenie oddzialające wykańczaną 4 trybudnę można postawić i nadal nie da się grać? Co będzie to uniemożliwiać? ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Może brak zaplecza (szatni, oświetlenia, ławek rezerwowych itp itd). Uprzedzajac Twoje porównanie do Lubina to tam jednak sytuacja z zapleczem wyglada inaczej.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. Warszawa znalazła na to jakieś rozwiązane, gdy będzie tam wyburzana jedyna obecnie czynna trybuna, wraz z całym tym zapleczem. Przypominam - w kwietniu ma być już murawa, gotowe 3 trybuny, żadnego cieżkiego sprzętu w okolicy płyty boiska - to nie są warunki, w których przy odrobinie organizacyjnego wysiłku nie można rozgrywać meczów!
Ostatnio edytowane przez Markus : 05.10.2009 o godz. 20:41.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dodam jeszcze oświetlenie które pewnie kosztuje dużo a poza tym jak to teraz zainstalować?
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zakładając, że to jeden z tych powodów - w maju oświetlenie nie będzie przecież aż tak potrzebne. Inaczej - przy odrobinie dobrej woli i tą sprawę dogadując się z PZPN-em można załatwić. To nie wydaje się powodem, który musi wszystko zablokować aż do połowy czerwca.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Myślę że nie jedyny ale pozbierając wszytko do kupy wychodzi tego dużo.
Wydaje mi się że jakby była szansa na grę na Wiśle to byśmy grali a tak to może też czas miał jakiś wpływ bo wiadomo jak jest pusty stadion to mają większe pole manewru I o to mi właśnie chodziło. Moja myśl była bardziej skierowana w kierunku kierownictwa klubu które jakby była tylko taka możliwość stanęłoby na głowie żeby grać przy Reymonta
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 05.10.2009 o godz. 21:03.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
W normalnym kraju i normalnej lidze, można by uzyskać zgodę na rozegranie kilku ostatnich meczy bez sztucznego oświetlenia. O ile dobrze pamiętam dwie ostatnie kolejki poprzedniego sezonu odbyły się za dnia, więc w praktyce pod tym względem nic nie stoi na przeszkodzie. A jeśli już, to nikt nie będzie wchodził w koszty by instalować tymczasowe oświetlenie na 2-3 mecze.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znając sprawność organizacyjną i profesjonalizm polskich urzędników, planistów, a nawet budowniczych, oraz ich skłonność do maksymalnego ułatwiania sobie życia kosztem różnych innych spraw i wydajności pracy, wcale nie jestem tego taki pewien.
U nas nie myśli się jak najlepiej coś zrobić, tylko jak najlżej. ![]()
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dla mnie byłoby super gdyby, chociaż ostatni mecz sezonu można by było zagrać na Reymonta a potem na rynek marsz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Zadne mecze towazyskie nie daly by tyle frajdy jak koronacja na wyremontowanym- przebudowanym stadionie. ![]() ,
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
Co do tego marszu na rynek po ostatnim meczu sezonu to też radziłbym puki co studzić marzenia o tym, bo przypominam że mamy dopiero początek sezonu i droga do ewentualnego tytułu mistrzowskiego jeszcze bardzo daleka, a przed nami mnóstwo trudnych spotkań - w dodatku wszystkie na wyjeździe. Ale jeśli udałoby się nam w tym sezonie zdobyć tytuł, to na rynek szlibyśmy z Dworca Głównego po wyjściu z pociągu relacji Sosnowiec-Kraków... Patrząc na działania miejskich władz nie mamy się co łudzić nawet tym, że na wiosnę zagościmy na Suchych Stawach, a co do powrotu na R 22 to miejmy nadzieję, że nastąpi on przynajmniej w przewidywanym terminie, czyli od początku sezonu 2010/2011... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|