|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ciekawe co pokaże dziś Lech. Sporo zmian w składzie, ale Robert "7 milionów" Lewandowski widać nietykalny
Najabrdziej ciekawi mnie co pokażą Buric i Zapotoka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
piłkarzy kupić młodych albo poszukać w niższych ligach może każdy a nie tylko Wisła czy Legia. Nasz katujący nas czasami pepe przecie przyszedł do nas z ruchu. To co oni nie mogą znaleźć jeszcze 4 dobrych zawodników
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
I już 1:0 dla Arki
Zieliński chyba może się pakować ;-)
Ostatnio edytowane przez Żuczek : 04.10.2009 o godz. 14:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Tekst Kuby Wilka mnie rozjebal. "Musi byc goraco w szatni bo przegrywamy". Powiedzial to tak jakby mieli wyjebane na wszystko. Ale to akurat z tego chyba sie cieszyc powinnismy
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
jak na tak parszywą pogodę , jaka jest teraz w Gdyni (pies nie dał się na żaden spacer wyciągnąć, popatrzył z wyrzutem , walnął kloca pod najbliższym berberysem i zaciągnął do domu) to mecz wcale niezły.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
1:1
10 znakow ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
śmierdzi mi 1:2 w 93 minucie....
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Już nic nie zaśmierdzi - wyniki idealne
![]() ![]() Polonia W. ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
No i tradycji stało się zadość, nie ma kompletu punktów dla Lecha w Gdyni.
Bardzo dobrze się dla nas ułożyła ta kolejka, chociaż Arka mogła spokojnie ten mecz wygrać. Nie ma jednak co narzekać, wszystko teraz w nogach i głowach naszych piłkarzy. Końcówka poprzedniego sezonu pokazała, że umieją radzić sobie z presją i nie gubią głupich punktów. Oby kontuzje omijały, a o mistrza jestem spokojny. Trzeci z rzędu tytuł pod wodzą Skorży, to byłoby to. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
1-1
bardzo ładny wynik Arka dalej dołuje , Amica znów traci ... idealnie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Co za dobra kolejka dla Nas
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ale jakby nie było Leszek dalej idzie ma majstra
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak na polską ligę mecz interesujący. Lech do momentu strzelenia gola, prezentował się średnio. Później wyglądało to troszkę lepiej chociaż Arka też miała sytuacje. Ogólnie to ten Buric to ciekawy bramkarz, uratował Lecha przed porażką.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Hah, całkowicie spełnił się mój plan na tę kolejkę, o którym pisałem wcześniej: Wisła do przodu, a Legia i Amica tracą punkty
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Polonia W.przegrała..Kolejny pomysł prezia JW bedzie pewnie polegal na zburzeniu stadionu,zaoraniu pola i budowie od nowa
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Amica bez zmian
![]() Legia cały czas w kratkę. Nic tylko po majstra sięgnąć już po przerwie jesiennej.. Jak tylko kontuzje będą nas omijać to powinno być dobrze. Szkoda tylko, że nie można tego oglądać przy 30 tysiącach kibiców.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Błagam, tylko nie majstra. Majstra to mają w Poznaniu (hehehe), u nas w Krakowie zdobywa się Mistrzostwo Polski (a właściwie to broni, bo mistrzem już jesteśmy)!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
tak chwalono tego Zapotoke że taki dobry a to jest gracz klasy Strąka najwyżej.Stilic może nie jest w formie ale to gracz o klase lepszy od Słowaka
Ostatnio edytowane przez AYALA : 04.10.2009 o godz. 16:40.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak czy siak, tytuł zostanie na Reymonta Jazon
![]() To samo miałem napisać o Zapotoce. Popatrzcie jaki PR robili z jego przyjściem. Czego on sobą nie prezentuje, jak dobrze nie gra, prawie jakby brata bliźnika Cristiano Ronaldo podprowadzili Realowi. Na szczęście boisko weryfikuje takie działanie bezlitośnie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aeeeeeoooo niech zwycieża Lech! Wielki Kolejorz KKS !! hahahaha
Takiej sytuacji w taeli po 9ciu meczach to chyba Ci najwieksi MEGAptymiści nie przypuszczali. ![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
Rok temu lechici już sobie zrobili temat na forum: w drodze po mistrza Polski i jak się skończyło to wiemy. Tak że więcej spokoju bo już nie takie przewagi szły "w niebyt". pozdrawiam |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie wiem jaka bedzie sytuacja punktowa po calej rundzie jesiennej ,ale warto przypomniec ,o tym ze ewentualne wzmocnienia Wisla powinna zaczac robic juz zimą z wiadomych wzgledów
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aktualnie mamy 11 pkt więcej od Lecha, 8 pkt więcej od Legii. Jest lepiej niż się można tego było spodziewać. Styl zwycięstw pozostawia trochę do życzenia, ale nie ma co tak strasznie narzekać. Ważne, żeby nie potracić teraz punktów w jakiś głupi sposób. Konsekwentnie je ciułać. Z Legią najlepiej wygrać, z Lechem PRZYNAJMNIEJ zremisować. Liczę, że zimą przyjdą jakieś wartościowe kopacze, które to rozruszają.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pewne powiedzenie mówi ''Jesteś tak dobry jak twój ostatni mecz" dlatego nieboję się o Wisełke
![]() ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Co do tematu fakt faktem, że lepszego początku sezonu nie mogliśmy sobie wyobrazić. Nad najgroźniejszymi rywalami mamy bezpieczną przewagę jak na ten moment rozgrywek, ale należy pamiętać że do końca jeszcze jest dużo czasu. Teraz jedziemy do Wronek i wydaje mi się że to najlepszy moment aby dobić Lecha i pozbawić ich złudzeń co do tego że mogą zdobyć MP!! ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
, niestety zycie jest brutalne.Jak pisalismy tu o tym na forum to najechaly nas pyry ze mamy kompleks Lecha. Niestety Poznaniacy mielismy racje piszac ze daleko wam jeszcze do Wisly. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie jaki Lech? Z tego co wiem nic takiego w Ekstraklasie nie gra.. Są drużyny z Krakowa, Warszawy, Wrocławia, Wronek czy Lubina. Z Poznania to najwyżej jest Warta Poznań, ale to dopiero w I lidze..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A tak mi sie zapomnialo, z gory przepraszam z wprowadzenie w blad
![]() ,
|