The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2009, 23:28
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Czy ty Marszałek potrafisz napisać komentarz, choć raz nie wspominając o "tragicznym poziomie naszej ligi"?

D.
Potrafię ale nasze wyniki są adekwatne do ligi. Nic nie gramy a i tak wygrywamy,no tka jak nie ma to się do poziomu ligi. ?Chodź w dzisiejszym meczy chłopcy biegali, to coś czuje,że w następny będą biegać tyle ile trzeba. Nic ponad to.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 02.10.2009, 23:28
Analizujac dzisiejszy mecz mozna wywnioskowac, ze Wisla ta lige moze wygrac juz zima.
Po kolei:
Pawelek - naprawde solidny mecz, od czasu do czasu mial do wylapania jakies wrzutki lub nieliczne mogace zaskoczyc strzaly, szczegolnie chodzi mi o Mile pod koniec I polowy. bardzo bliski przy obronie karnego. mysle ze gdyby nie murawa, ktora byla sliska nie byloby bramki. Duzy plus dla naszego bramkarza.
Alvarez - dobry mecz, ale jakos bez rewelacji z przodu. no i na dodatek "niby sfaulowal" zawodnika Śląska w polu karnym. W obronie dobrze i w miare pewnie.
Glowacki i Marcelo - swietnie, czasem ostro i bezpardonowo, ale pewnie. Bardzo dobry wystep
Piotr Brozek - pewny w obronie, dobrze z przodu, duzo aktywniekszy od Alvareza. Duzo akcji lewa strona.
Cwielong - walczyl, jesli tylko byl na boisku. Brawo za bramke, mogl zdobyc jeszcze jedna, a byaby to pewnie bramka kolejki po podaniu Maleckiego. Widac ze sie stara i chce wskoczyc do pierwszej jedenastki.
Jirsak - cichy bohater meczu, duzo celnych i szybkich podan. Akcje Wisly po jego zagraniach nabieraly rozpedu, tak ze milo bylo to ogladac. Brawo!
Diaz - swietny mecz, jesli chodzi o tego zawodnika. Duzo odbiorow i asekuracji w obronie. Dobrze wypelnil luke po Sobolu, jesli chodzi o gre.
Kirm - brawo za asysty, nagana za skutecznosc. Gdyby dzis mial dzien moglby zdobyc ze 3 bramki i miec dwa razy tyle asyst. Potrzeba mu przelamania i widac to bylo po raz kolejny, ze bardzo chce strzelic bramke. Oby w nastepnym meczu
Malecki - super mecz, walka do konca o kazda pilke. Bramka i wspoludzial w wielu sytuacjach strzeleckich. Wszedzie go bylo pelno brawo Maly!!
Pawel Brozek - musi poprawic skutecznosc. Dzis jedna bramka, a powinien byl dorzucic jeszcze cos, bo juz czas wyjsc na czolo w klasyfikacji strzelcow

Ogolnie fajny mecz, mily dla oka i oby tak dalej.
A Wisla nie chciala dzis strzelac wiele bramek, bo po prostu nie wypadalo tak w goscinie
Ostatnio edytowane przez canarinhos : 02.10.2009 o godz. 23:31.
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 02.10.2009, 23:29
Crusi napisał(a):Wyświetl post
Do ME go, a jak! Wkoncu dzisiaj tylko 2 asysty zrobil, beznadziejny jest!
Odkąd przyszedł do Wisły zmarnował kilka(naście?) setek. Jak dla mnie to za dużo jeśli gra sie w Wiśle.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 02.10.2009, 23:30
A mi się wydaje że był karny Wszyscy patrzą na dół i rzeczywiście tam nie było kontaktu, ale Alvarez zahaczył jednak bokiem. Dobrze to było widać w jednej z powtórek, z ujęcia z tyłu całej akcji.

A tak w ogóle to przecież dobrze że Śląsk chociaż jedną strzelił
Brawo Wisła!!!

PS. Szkoda że Skorża nie dokonał tych zmian przynajmniej 10 min. wcześniej.
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez licoo : 02.10.2009 o godz. 23:32.
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 02.10.2009, 23:33
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Odkąd przyszedł do Wisły zmarnował kilka(naście?) setek. Jak dla mnie to za dużo jeśli gra sie w Wiśle.

To Brożek czy Ćwielong już dawno w Wiśle grać nei powinni
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 02.10.2009, 23:37
Widać, że forma idzie w górę, obawiałem się tego meczu gównie za sprawą absencji Sobola jednak drużyna zareagowała pozytywnie. Szczególnie JUNIOR DIAZ, który dla mnie był najlepszy na boisku. Zostawił dzisiaj mnóstwo zdrowia oby tak dalej. Paweł Brożek przed przerwą powinien zejść chyba co najmniej z hattrickiem ale trudno On już taki jest.
Patryk Małecki po raz kolejny udowadnia, że te pochwały to nie przypadkowe. Widać że wziął sobie te uwagi nas kibiców, czy miedzy innymi Grzegorza Mielcarskiego który zwracał mu uwagę na te jego machania rękami i ciągłe pretensję. Dużo lepiej ogląda się takiego Patryka. Widać było, że w ofensywie nareszcie odnajdują wspólny język.
Co do karnego to nie wiem czy był, wiem że Pablo był źle ustawiony to pewne. Co ciekawsze błąd przyszedł w momencie wtedy kiedy pomyślałem sobie " Alvarez to jednak nauczył się czegoś w tej Seria A" bo naprawdę asekurowanie stoperów wychodzi mu perfekcyjnie. To nie tylko w tym meczu ale we wcześniejszych też to pokazał, tego nie ma ani Singlar ani nie miał Baszczu. Brakuje Pablo niestety tej konkretności w ofensywnie te jego wrzutki są banalnie proste do wyłapania przez bramkarza.
Andraż trochę się przebudził, w ofensywnie brakuje mu zimnej krwi, chyba za bardzo chce.
Piotrek Ćwielong nareszcie gol nie do pustej
Ostatnio edytowane przez westersyl : 02.10.2009 o godz. 23:40.
Odpowiedz cytując
Zbyychu
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 02.10.2009, 23:37
ech, ech.
kontrast pomiędzy tym, jak nasi piłkarze łatwo wypracowywali sobie sytuacje a tym, jak łatwo je marnowali, bił po oczach
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 02.10.2009, 23:39
element napisał(a):Wyświetl post
Teraz przejrzałem powtórki z różnych stron kamer i Alvarez nawet nie musnął Dudki spodenkami a przewrotkę zrobił jakby słoń po nim przejechał.

Zresztą w "Szybkiej Piłce" eksperto potwierdzi.
Nie no to golym okiem bylo widac ze nie bylo faulu, moze sedzia byl ze ustawiony bo jednak ruch nogi Alvareza by ale potem cofna ale to sa sekundy.
Mario byl o centymetry od wybronienia tego karnego. Moze to i dobrz ze nie wybronil bo przeciwnicy Pawelka by sie chyba z rospaczy poplakaki albo dokonali zbiorowgo samobojstwa a tak beda sie mogli po nim jeszcze powozic.
,
Odpowiedz cytując
fox mulder
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 02.10.2009, 23:50
A tak swoją drogą, to sędzia ma jaja żeby takie karne we Wrocławiu gwizdać
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.10.2009, 23:56
Uważam, że Ćwielong będzie niedługo będzie ostoją Wisły, ba! może nawet i reprezentacji. Nie uznajcie mnie za kogoś, kto po fakcie udaje, że on wszystko wiedział i przewidywał, ale widziałem to w nim już wiosną, nawet jak marnował seryjnie setki, że ma potencjał. Dlaczego tak uważałem (i dalej uważam)? Bo Pepe ma coś, czego nauczyć się nie da - technikę, szybkość, ciąg na bramkę. Ma słabości, ale są to rzeczy, które można wyeliminować, jak jego legendarna już nieskuteczność, czy słabe dośrodkowanie (jeżeli myślimy o nim jako o skrzydłowym). Uważam że gość ma naprawdę duży talent, może nawet większy niż Brożek czy Małecki. Tylko trzeba kogoś, kto będzie potrafił sprawić, by talent ten eksplodował. Niestety, większość kibiców, czy też tak zwanych "ekspertów" nie rozumie, że potencjał danego zawodnika nie musi mieć nic wspólnego z tym, jak obecnie prezentuje się na boisku. Zawodnik, któy nic nie pokazywał, może się pięknie rozwinąć, a ten, który czarował za młodu, może nigdy nie wypłynąć na szerokie wody.
Oczywiście, możliwe że moje przypuszczenia nigdy się nie spełnią i Piotrek zatrzyma się na obecnym poziomie jak wielu świetnie zapowiadających się zawodników. Czas pokaże, ja mu bardzo mocno kibicuję, choćby dlatego, że jak mało komu dostawało się od kibiców, nie zawsze słusznie. Podobnie jak wierzyłem w Zienia czy Brozia, gdy krytykowano ich zewsząd, jak i wierzę w Pawełka (uważam, że naprawdę może grać na wysokim poziomie). Może i mam coś w sobie takiego, że czuję sympatię do tych, których miesza się powszechnie z błotem. Taki dziwny typ jestem
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 03.10.2009, 01:11
ja mam pytanko ktoś pisał wcześniej o ciekawej rozmowie pomiędzy Małym, a Jirsakiem na boisku. O co dokładnie chodzi
What's new?

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 03.10.2009, 01:36
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post
ja mam pytanko ktoś pisał wcześniej o ciekawej rozmowie pomiędzy Małym, a Jirsakiem na boisku. O co dokładnie chodzi
Nie wiem czy o to chodziło ale przy rogu dla nas stali obok siebie - Mały ciśnieniował że już mają grać , Jirsak go uspokajał - w końcu zagrali tego krótkiego roga, Mały dośrodkował i prawie brama by była.Ogólnie pełna kultura z tego co widziałem, w porównaniu do tych jobów co zebrał Jirsak kilka meczów temu.

W ogóle Mały dziś mnie zaskoczył , w drugiej połowie trochę odpuścił ale pierwsza bardzo równa i mądra gra z jego strony ,kilka na prawdę świetnych podań.

Swoją drogą to ja wiem że jak się ma dosłownie chwile to ciężko o stopklatke i analizowanie kto jest lepiej ustawiony, ale wd mnie Skorża teraz powinien na to położyć największy nacisk na treningach.Było tyle akcji gdzie chłopaki napierdalali a wystarczyło dosłownie zobaczyć partnera, który stał sam i bramek z 5 jeszcze było by jak nic.Taką zimną ocene sytuacji to ma chyba tylko Brożek, reszta napierdziela niby z dobrych pozycji ale czasami to normalnie ręce opadają jak się widzi takie wykańczanie akcji.

A kiedy Kirm walnie bramę to ja nie mam pojęcia - to że potrafi to jasne bo na Słowenii strzelał sporo goli a z tego co mi się wydaje, bramki ten sam rozmiar - bramkarze pewnie też podobni jak u nas a za chilere trafić nie może - gdzie mam nadzieje że przyszła runda będzie jego.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
sebcio80
Junior Member

Od: 09.2006

Stary 03.10.2009, 01:51
zdjęcia z meczu:
http://www.sebafoto.com/651/slask-wroclaw-wisla-krakow/

panorama stadionu podczas spotkania:
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 03.10.2009, 06:58
igortsw napisał(a):Wyświetl post
Wszyscy "hura" a nikt nie zauważył że nasi grajkowi grali mili pełny komfort psychiczny grali przeciwko dziesiątce i dość szybko prowadzili 1:0, zupełnie inaczej sytuacja wyglądałaby gdyby sędzia nie wyrzucił gracza WKS-u za boisko...

Co nie zmienia faktu, że niezmiernie cieszy mnie fakt, że w naszych grajakach jest potencjał, potrafią rozegrać wiele ciekawych akcji zakończonych strzałem, tylko niestety nie w każdym meczu mamy taki komfort psychiczny.

To zauważyć też trzeba, że gdyby nie faul i czerwień to i tak byłoby 1:0 bo takiej sytuacji to Brozio by przecież nie zepsuł i nadal komfort, wcześnie strzelona bramka itp.
Przecież czerwona kartka była wypracowana przez Brozia; nie był to prezent od Śląska.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 03.10.2009, 07:52
Kirm 2 asysty , czekamy na gola ,najlepiej przeciwko Amice
Jirsak fajnie rozgrywał
Brozio brameczka ,choc pewnei Pawel sam wie ze moglobyc jeszcze lepiej
Jak dla mnie faulu Alvareza nie bylo
Pewna wygrana i kolejne 3 pkt. !
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 03.10.2009, 08:09
Co do meczu to do 25 minuty:
- bardzo szybkie tempo jak na Polską Ligę oczywiście, Wisła grała o wiele lepiej niż w poprzednich meczach
- bardzo ładna kombinacyjna gra, ostatni raz taką grę widziałem z Lubinem, dużo klepania na połowie rywala, duży plus
Odnośnie całego meczyku:
- szkoda, że nie strzeliliśmy więcej goli, gdybyśmy wygrali 6:0 pewnie nikt by nie powiedział, że Wisła znowu mogła coś zrobić lepiej.
- gra bardzo spokojna, nie było momenu, że ktoś mógłby pomyśle, że tego meczu nie wygra Wisła

A co do poszczególnych zawodników to :
- trzeba się modlić by coś się z nim stało na reprze, np Słowenia wygra dwa mecze i wróci w świetnym nastroju
- Brozio też wymaga spokoju pod bramką
- Ćwielong jest o klasę lepszy od Łoba, obecnie. Żeby trener nie odsunął go po udanym meczu.
- A co do Łoba, moja cierpliwość się już skończyła, dostał bardzo dużo czasu na dojście do formy. Już do niej nie dojdzie, wystawić na listę transferową, postarać się sprzedać go za nawet marne pieniądze, chodzi głównie o kontrakt
- Jirsak, pierwszy raz to powiem, świetny mecz, ale do 60 minuty... Później zapomniałem, że jest na boisku. Kompletnie neiwidoczny w ostatnich dwóch kwadransach

Karnego nie było, Mały bardzo fajnie wszystko było na wysokim poziomie (Diaz zagrał bardzo dobrze, jako ten bardziej defensywny pomocnik). Teraz tylko bez kontuzji po reprze i ruszać na Lecha!
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 03.10.2009, 08:12
Cytat:
Gdyby grał tak jak dzisiaj w każdym meczu (asystował) byłby zawsze chwalony. Wcześniej był samolubem
Kirm eeeee
Po prostu strzelal jak mial okazje, a nie podawal jak to polscy pilkarze maja w zwyczaju.
Odpowiedz cytując
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 03.10.2009, 08:16
Nareszcie nasza gra jakoś wyglądała. Myślę że z Amicą co najmniej remis będzie.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 03.10.2009, 08:16
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Kirm eeeee
Po prostu strzelal jak mial okazje, a nie podawal jak to polscy pilkarze maja w zwyczaju.
Zwłaszcza Brożek - 5 asyst, widząc że mu strzał nie siedzi to wolał podawać niż strzelać na siłę w pierwszych kolejkach. Kirm za to kolegów nie widział do wczoraj

Mam nadzieje Kirm będzie grał już bardziej jako asystent a gole same przyjdą. Nie ma co strzelać na siłę
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 03.10.2009 o godz. 08:19.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 03.10.2009, 08:18
Ale zeby nazwać Kirma samolubem?!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 03.10.2009, 08:21
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Ale zeby nazwać Kirma samolubem?!
No właśnie dlatego był "samolubem" że nie chciał podawać - powinienem napisać egoistą boiskowym
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 03.10.2009, 08:29
Mnie tylko zirytowało to, że trener nie dał pograć młodym w drugiej połowie. Wszedł niby Burliga ale nie zdążył boiska przebiec bo już gwizdek. Graliśmy w przewadze, prowadziliśmy - czemu mieliby na 15 minut nie wejść Burliga czy Janik?
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 03.10.2009, 10:56
Ogólnie to zauważyłem, że Pepe i Kirm nie są typowymi skrzydłowymi, tzn. nie trzymają się linii bocznej boiska, ale bardzo często schodzą do środka. Myślę, że lepiej pasują do tego jak aktualnie gra Wisła, niż Łobo.
Odpowiedz cytując
Jazon
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 03.10.2009, 11:07
Ładnie zaprezentowali się Wiślacy, poza kilkoma mankamentami (niewykorzystane sytuacje!) generalnie na plus.
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 03.10.2009, 12:45
Mnie martwi strzelecka dyspozycja Kirma:(
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.10.2009, 13:14
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Czy ty Marszałek potrafisz napisać komentarz, choć raz nie wspominając o "tragicznym poziomie naszej ligi"? .
A dlaczegóż ktoś ma być głuchy na poziom polskiej ligi i nagle przestać zauważać, co grają polskie zespoły? Bo Tobie się to nie podoba? Takie jaja, jakie dawali obrońcy Śląska (szczególnie Łukasiewicz), nawet defensorom Lewadii się nie trafiały.

A przechodząc do gry Wisły - wystarczyło trochę mniej niechlujstwa, więcej biegania i już obraz gry wyglądał inaczej, lepiej niż w poprzednich kolejkach. Gdyby adekwatne podejście było w spotkaniu z Polonią Bytom, mielibyśmy komplet punktów na ten moment. Do Lewadii nie będę już wracał.

Cieszą postępy Małecekiego, niezłe "wejście" Jirsaka, cutrzymująca się solidność stoperów, fakt, że Brożek wreszcie zaczął agresywnie atakować obrońców rywali już w momencie, kiedy wyprowadzali piłkę (sporadycznie, ale i tak od razu głupieli), poprawa dyspozycji Pawełka.

Martwi nieskuteczność Krima, który tym meczem pobił w niej "o głowę" popisy Ćwielonga z poprzedniego sezonu i Brożka sprzed trzech. wciąż za duża ilość niewymuszonych strat i błędów, coraz mocniej uwidaczniające się braki szybkościowe i w zwrotności Alvareza, długie momenty przestoju Pawła Brożka, który nie powinien tylko chwilami być pierwszym obrońcą drużyny, niezmieniające się problemy Łobodzińskiego.

Mankamentów jest znacznie więcej, ale nie będę się w nie dalej zagłębiał.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 03.10.2009, 13:15
Panowie, wy sie strzelecka dyspozycja Kirma nie martwcie - wazniejsze jest by robil to do czego jest stworzony, do asystowania przy bramkach. Od strzelania bramek mamy Malego i Brozka.
Odpowiedz cytując
Dagobert
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 03.10.2009, 17:18
haha oj legia bardzo cieniutko, oby tak dalej
Powód: Cienko to będzie z Tobą !
Ostatnio edytowane przez Romy S. : 04.10.2009 o godz. 06:19.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 03.10.2009, 20:26
Jak zwykle jest kilku etatowych malkontentów, którzy trafnie wskazują na słabość ligi, przeciwnika i oczywiście samej Wisły.
Ale żal mi ich bo oni chyba nigdy nie będą się cieszyć ....
Ja po poprzednim meczu ligowym nie spodziewałem się tak miłej dla oka gry .... a jednak było dobrze.

Cieszmy się panowie z najlepszej drużyny w Polsce ..... to nie grzech.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 03.10.2009, 22:31
Markus napisał(a):Wyświetl post
Martwi nieskuteczność Krima, który tym meczem pobił w niej "o głowę" popisy Ćwielonga z poprzedniego sezonu i Brożka sprzed trzech. wciąż za duża ilość niewymuszonych strat i błędów, coraz mocniej uwidaczniające się braki szybkościowe i w zwrotności Alvareza, długie momenty przestoju Pawła Brożka, który nie powinien tylko chwilami być pierwszym obrońcą drużyny, niezmieniające się problemy Łobodzińskiego.

Mankamentów jest znacznie więcej, ale nie będę się w nie dalej zagłębiał.

A ja bym odwrócił twoje zdanie

Nareszcie Kirm jest "zauwazalny" na boisku przez kolegow...wczoraj tak na dobra sprawe mogl strzelic 3-4 bramki,mial praktycznie 2 setki .
Do tego duza szybkosc,i przebój ,cos jak Kosa ,to jeszcze nie to ale ta akcja na 3;0 gdzie ostro szedl w pole karne po czym centra do Malego to jakbym Kosowsiego sobie przypomnial.

Dawno tak dobrze sie tej druzyny nie ogladalo,wymiana pilkeczek na krotkich fragmentach boiska ,miodzio
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów