|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A wyswietla mu na jaką linię jest ważne?
Czy tylko to co na pomaranczowym kasowniku? ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Kupiłem przedmiot na allegro, pieniądze wpłaciłem 2 tyg temu(14 IX). Do teraz przedmiot nie dotarł, koleś cały czas pisze, że już go wyśle. Chce do typa zadzwonić i trochę go postraszyć, zastanawiam się jakich argumentów mogę w tej rozmowie użyć? Żeby było śmieszniej koleś ma ponad 5000 pozytywnych komentarzy, ale z ostatnich 2 tyg same negatywy...
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
gdzie w okolicch galeri krakowskiej najlepiej zrobic zdjecie do dokumentow? zeby bylo szybko tanio i przyjemnie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Znacie może adres strony www, gdzie jest podane jaka piosenka leciala o danej godzinie i w jakim radiu
Wiem, że taka stronka istnieje, tylko teraz nie moge jej znaleźć. ;/ ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Kod:
Resovia Rzeszów 3-1 Stal Rzeszów (1000). Derby Rzeszowa, już drugie w tym sezonie, wzbudzały zainteresowanie już kilka dni przed meczem. Klub gospodarzy chciał, by na stadionie była obecna policja, a goście domagali się większej liczby biletów. Na samym spotkaniu gospodarze wystawili liczny młyn, w którym wspierał ich ŁKS (60) i Stalówka (15) oraz gościnnie Wisła Kraków (10). "Sovia" przygotowała sektorówkę, którą chciała zaprezentować na jednym z bloków, ale uniemożliwiła to policja. Ostatecznie płótno z hasłem "Jedno w życiu mam marzenie, by wytępić to garbate plemię" wywieszono na bloku po meczu. Na stadionie wywieszono zaś transparent "4-0 to potwierdza, Rzeszów to biało-czerwona twierdza: 22.04.09 Tesco ,12.06.09 Podwisłocze, 25.07.09 W.Pola, 20.08.09 Hetmańska". W drugiej połowie gospodarze wywiesili transparent będący odpowiedzią na oprawę Stali - "Czwóreczka bez wstydu" oraz zdobyte "fanty" rywali zza miedzy. Następnie Resovia zaprezentowała flagowisko i spore ilości pirotechniki.P |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ile utrzymuje się opuchlizna po stłuczeniu? Zakładając stosowanie Altacetów, Ketonali itp.?
"Stłukłem" sobie dłoń/śródręcze/nadgarstek wczoraj kolo 12. I pomimo w/w środków przeciwdziałania opuchlizna nie schodzi, ręka boli itp. Zastanawiam się czy nie jest to coś poważniejszego, typu pęknięcie/złamanie. Jakie wtedy byłyby objawy? Na wizytę u lekarza póki co nie mam czasu ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki wielkie za pomoc.
Dokładnie tę powierzchnię o której piszesz. Altacet w żelu jest ok? Ile może się utrzymać ta opuchlizna? Albo inaczej, po jakim czasie jej utrzymywania zacząć się martwić ? ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nagrywałem plik (gre na xboxa360, w formacie .dvd) na płyte DVD+R Double Layer i...
![]() O co tu chodzi?
Ostatnio edytowane przez Kamson : 28.09.2009 o godz. 19:56.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
czasami na youtube mozna spotkac material filmowy o bardzo dobrej jakosci, wrecz zdjeciowej
ktos wie jak kompresowac aby uzyskiwac taką jakosc? mi udaje sie jedynie tyle uzyskac, co zaczyna przyprawiac mnie o frustracje http://www.youtube.com/watch?v=RiXzTkb_V0U [przed uploadem material mial lepszą jakosc] bitrate 4mb, rozdzielczosc 768x480, format mp4, audio 44hz 96kbp, kompresja programem Vegas Movie Studio 9, wgrane najnowsze K-Lite ale i tak nie moge kompresowac kodekiem H.264 wiec kompresuje na mp4 [co wedlug YT jest najlepszym formatem] 8min filmu wazylo przed wrzuceniem 230mb, o co tu chodzi? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Używaj CLONECD, nie bedzie problemów.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie ktoś na kiedy jest przewidziana premiera DVD "Bękartów Wojny"?
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
a co, kinóweczka fuj? pewnie za jakiś miesiąc się pojawi ten film w lepszej jakości
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A wyobraź sobie, że chcę nabyć...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Butti premiera w Stanach jest planowana z tego co wiem na Swieta wiec w Polsce ten sam sie czas moze ukaze a moze ciut pozniej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
W który dzień i o której godzinie jest się najlepiej zapisać na egzamin na prawko?Są jakieś dni szczególnie "luźne"?
![]()
I
|
|
|
|
PNU '06
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Wyświetla mu się czy jest ważny w tym autobusie/tramwaju
![]()
PNU '06
Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy! |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Gdzie w Nowej Hucie sciągne sim-locka z telefonu? Potrzebuje pilnie dzisiaj stąd giełda nie wchodzi w grę ani inna częśc Krakowa.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jak mozna spr w Erze (abonament) ile sie minut juz wykorzystalo?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dzwonisz pod 602963 tylko za to sie płaci chyba 29 groszy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
someone_TSW, na dzień dobry opróżnij kosz, a jak nie pomoże to po prostu sprawdz po kolei katalogi, który zajmuje najwięcej.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jakie linie (tramwaj, autobus) jeżdżą między Łagiewnikami a Czyżynami?
piracie jakiś ty k**** dowcipny
Ostatnio edytowane przez ja_ka_ : 29.09.2009 o godz. 14:20.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
www.mpk.krakow.pl
Nie dowcipny co życiowy. Nieumiejętność samodzielnego działania nie jest dobrą oznaką W wieku 28 lat...
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 29.09.2009 o godz. 14:28.
![]() |
|
|