The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2009, 19:09
Ale też są ustawieni jak piłkarze, a nie jak zgraja barbarzyńców. Dlaczego jak są tacy słabi, to nie grają cały czas kick and run lagę na aferę ? Bo jest kolektyw, ale widać też pracę trenera.
I tu nawet nie piszę o tym dawaniu z siebie wszystkiego. Bo to chyba normalne, że wychodzi się w profesjonalnej piłce i gra na miarę pełni możliwości.
..
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 27.09.2009, 19:23
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem takie opinie sa krzywdzace dla Bytomia. To nie jest tak, ze oni graja nagle fajnie od tej rundy. Od kiedy weszli do ligi zawsze milej sie ogladalo ich mecze i skroty od meczow Odry czy Ruchu/ŁKS. To były zawsze ciekawe spotkania, pełno goli, naglych zwrotów. Dla mnie to jest jedna z najciekawszych druzyn ostatnich lat. Taki bardzo marny kadrowo przecietniak, ktory od naprawde dobrych 2 lat robi cos z niczego. Porownajcie sobie ich gre dwa lata temu z Zagłębiem Sosnowiec (startowali z podobnego pułapu), rok temu z Piastem Gliwice (to samo), a w tym roku z Arką czy nawet Lechią (która wyraznie się wypalila - oczywiscie jesli idzie o styl).

Im wiecej takich Polonii tym mniej zmarnowanych wieczorów z ligą. Mam nadzieje, ze zostana taka niezatapialna Odra Wodzisław (bo miasto wieksze i kibicowsko tez zdecydowanie mocniej).
W zupełności się zgadzam. Polonia już w zeszłym sezonie naprawdę fajnie grała w piłkę. Pozabierali im najlepszych grajków- Komorowskiego, Zabłockiego i drużyna nadal gra, przemeblowano skład latem i drużyna dalej gra.

tofik napisał(a):Wyświetl post
Ale też są ustawieni jak piłkarze, a nie jak zgraja barbarzyńców. Dlaczego jak są tacy słabi, to nie grają cały czas kick and run lagę na aferę ? Bo jest kolektyw, ale widać też pracę trenera.
Tutaj dochodzimy też do kwestii profesjonalizmu. Nie wierzę, że inne drużyny nie mają nakreślanych założeń taktycznych, ale tylko Polonia potrafi do nich podejść tak, żeby je wykonywać. Oni pięknie zagęszczają małe strefy, robią przewagi i klepią piłkę na małej przestrzeni. grają wycofania na rozegranie, gra na jeden/dwa kontakty, zmiana strony, umiejętność przytrzymania piłki i regulowania tempa gry. To powinny mieć nakreślone absolutnie wszystkie drużyny w lidze, a nie wykonują tego nawet te czołowe( ile razy przez ostatnie trzy lata słyszeliśmy z ust Wiślaków: "nie graliśmy tak jak ustaliliśmy w szatni/ tak jak powiedział trener"). I ja tutaj nie gloryfikowałbym Szatałowa- facet pójdzie do lepszej drużyny i nic nie zrobi, bo kopaczom gdzie indziej nie będzie się chciało pracowac na treningach. Po prostu w Polonii jest jak jest z finansami, mają piłkarzy o takich a nie innych umiejętnościach, ale każdy trener, który tam pracuje podkreśla, że zawodnicy chcą pracować i takich tam piłkarzy się sprowadza, a każdy kto się obija- wylatuje. Petrescu próbował pracować w Wiśle, to go szatnia zeżarła. Tak to jest jak w klubie piłkarze mają więcej do powiedzenia niż trener i ogólnie w lidze przepłaca się zawodników.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 27.09.2009, 19:35
Mam takie pytanie ilu zawodników Bytomia miałoby miejsce w podstawowym składzie Wisły ?
A zobaczcie jak im piłka chodzi. To się nazywa praca nad drużyną i nad grą.
Żeby to nie była taka polska Unirea
Odpowiedź prosta. Żaden. Dlatego , żę za mało by chcieli zarabiać , a za dużo pracować. To nie przystoi Wiśłakowi
Odpowiedz cytując
krystiano
Member

Od: 10.2006

Stary 27.09.2009, 21:21
A teraz z innej BECZKI
http://www.lechpoznan.com/index.php?op=view&id=3882
Odpowiedz cytując
Tasio1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 27.09.2009, 21:27
Mam takie pytanie ilu zawodników Bytomia miałoby miejsce w podstawowym składzie Wisły ?
A zobaczcie jak im piłka chodzi. To się nazywa praca nad drużyną i nad grą.
Żeby to nie była taka polska Unirea
Skaba mógłby realnie powalczyć z Pawełkiem
Czy wygrywasz Czy nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim WISŁA i na dobre i na złe!!!!!
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Nam potrzeba równowagi pomiędzy różnymi typami gracze, muszą być tacy od zapieprzania, tacy od grania, kilku młodych kilku doświadczonych. kilku z Polski kilku z zagranicy.

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.09.2009, 21:49
krystiano napisał(a):Wyświetl post
A teraz z innej BECZKI
U nas Brożek też partaczył sporo sytuacji. Podejrzewam, że wyrośnie z tego. No a co do sodówki, to trochę zabawne. Niby uważa się za wielką gwiazdę, czy kogo ?
..
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 27.09.2009, 21:54
jeśli rzeczywiście mu sodówka odwaliła to prędzej będzie z niego drugi Zahorski niż drugi Brożek...

Odpowiedz cytując
madenn
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 27.09.2009, 21:59
Legia drugi mecz z rzędu wygrała 2:0. I to z kim! Jeden z najgroźniejszych rywali "Wojskowych" i jeden z największych wrogów warszawskich kibiców został bezlitośnie zepchnięty na piąte miejsce w tabeli. Bohaterem wieczoru przy Łazienkowskiej byli Chinyama i Grzelak, do którego przylgnęło stwierdzenie, że jak gra, to "właśnie wraca po kontuzji". Ale za to w jakim stylu! Przed rokiem strzelił gola Wiśle, teraz Lechowi. Powinno się otoczyć specjalną opieką i wystawiać jedynie w meczach przeciw najgroźniejszym rywalom. Wtedy strzela celnie i skutecznie, w innych wypadkach... strzelają mu głównie kości.

podsumowanie kolejki na wp.pl
Powód: edit
Ostatnio edytowane przez madenn : 27.09.2009 o godz. 22:01.
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 27.09.2009, 23:11
madenn napisał(a):Wyświetl post
Legia drugi mecz z rzędu wygrała 2:0. I to z kim! Jeden z najgroźniejszych rywali "Wojskowych" i jeden z największych wrogów warszawskich kibiców został bezlitośnie zepchnięty na piąte miejsce w tabeli. Bohaterem wieczoru przy Łazienkowskiej byli Chinyama i Grzelak, do którego przylgnęło stwierdzenie, że jak gra, to "właśnie wraca po kontuzji". Ale za to w jakim stylu! Przed rokiem strzelił gola Wiśle, teraz Lechowi. Powinno się otoczyć specjalną opieką i wystawiać jedynie w meczach przeciw najgroźniejszym rywalom. Wtedy strzela celnie i skutecznie, w innych wypadkach... strzelają mu głównie kości.

podsumowanie kolejki na wp.pl
Oni sięgają dna. Tytuły mają gorsze niż Fakt. Ogółem już tam nawet nie zaglądam...
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 27.09.2009, 23:14
krystiano napisał(a):Wyświetl post
A teraz z innej BECZKI

To sprowadzic do parteru goscia albo wyslac na trybuny.

Zielinski nie ma jaj,bo paru gosci trzeba tam ostro poustawiac.
Mi to zresztą zwisa ale golym okiem widac ze jest tam nieciekawie.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 28.09.2009, 04:56
A mi nie zwisa. Mnie to wręcz cieszy bo jest to Wiśle na rękę. Zieliński poleci w przerwie zimowej jak nic.Pytanie tylko kogobedą musieli ściągnąc zeby zapanował nad tą stajnią Augiasza jaka się wytworzyła w Kuchenkorzu.

Ps. Element humorystyczny : Przed meczem w sondzie na stronie Polonii kibice jako potencjalnego strzelca gola w meczu z mistrzem Polski wymienili w kolejności: Sarvasa, Iwanowskiego i... Pawełka ;-)
Powód: PS>
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 28.09.2009 o godz. 05:37.
Odpowiedz cytując
Jazon
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 28.09.2009, 13:04
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
A mi nie zwisa. Mnie to wręcz cieszy bo jest to Wiśle na rękę.
Otóż to! :]

A co do następnej kolejki:

Cracovia - Zagłębie Lubin [2 października, 17:45]
Polonia Warszawa - Piast Gliwice [4 października, 14:45]
Jagiellonia Białystok - Legia Warszawa [3 października, 16:15]
Polonia Bytom - Lechia Gdańsk [3 października, 19:15]
GKS Bełchatów - Korona Kielce [3 października, 17:00]
Odra Wodzisław Śląski - Ruch Chorzów [3 października, 14:45]
Arka Gdynia - Lech Poznań [4 października, 14:45]

Mocno liczę na Jagę, że wywalczy przynajmniej remis - powinni być mocno zdeterminowani, by odbić się wreszcie od dna tabeli. Z nami zawalili pierwszą połowę, z Amiką drugą, może w pojedynku z Legią zagrają na 100 procent?

Poza tym coś mi się wydaje, że Amika skrewi w Gdyni. Mam takie przeczucie
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 28.09.2009, 13:09
A mnie się wydaje że nikt z trójki Wisła, Legia i Amika nie zdobędzie w tej kolejce 3 punktów...
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
konrad89
Member

Od: 07.2009

Stary 28.09.2009, 14:09
Jak dla mnie to Zieliński nich będzie trenerem Amiki tak długo jak się da. Widać, że to marny trener. Z Polonią przynajmniej bramek nie tracił zbyt dużo a teraz nawet to się mu nie udaje. Podobnie ma się rzecz z Urbanem. Niech trenuję Legię byle nie wystawiał 2 napastników. A co do sodówki Lewandowskiego to może być różnie, ale pewnie chłop poczuł się zbyt pewnie. No i widać, ze pali mu się na wyjazd za granicę. Ciekawe czy teraz Lech odrzuciłby ofertę Szachtara (przy założeniu że to nie była bujda).
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Stary 28.09.2009, 14:30
Lewandowskiemu żadna sodówka nie odbiła więc nie wiem ze czego sie cieszyć, on po prostu jest mocno przeciętnym kopaczem, tyle ze strasznie lansowany przez media...
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 28.09.2009, 16:37
Co do Bytomia - mój ojciec stwierdził, że grają jak Barcelona ;] oczywiście zachowując skalę porównania. Nie ciąży im piłka, pokazują się do gry, utrzymują się przy piłce.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Stary 28.09.2009, 16:46
Syn Kangura z 1984 napisał(a):Wyświetl post
Lewandowskiemu żadna sodówka nie odbiła więc nie wiem ze czego sie cieszyć, on po prostu jest mocno przeciętnym kopaczem, tyle ze strasznie lansowany przez media...
Nie bądźmy już tacy stronniczy. Ja bym Robka z pocałowaniem ręki teraz nawet w Wiśle przyjął, widziałeś jak wychu*ał Choto? w tej akcji co nie podawał do Stilicia za którą gromy spadły na niego?

Generalnie to z Lecha dwóch piłkarzy uważam za takich co by znacznie powiękrzyli potencjał kadrowy Wisły to jest Stilić i właśnie Lewandowski.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 28.09.2009, 19:50
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Generalnie to z Lecha dwóch piłkarzy uważam za takich co by znacznie powiękrzyli potencjał kadrowy Wisły to jest Stilić i właśnie Lewandowski.
Stilic to przeciętny kopacz, nam by się do niczego nie przydał. Gubi się facet przy lepszym kryciu, a poza tym juz w naszej lidze nie daje rady. Garguła jest od niego o niebo lepszy,poza tym Jirsak uważam, w końcu zacznie pokazywać na co go stać. Co do Lewandowskiego. Jakieś tam umiejętności ma. Na Ekstroklasowym poziomie dobrze zagrał jeden sezon. Ciągłość jakiejś u niego nie widać, poza tym strzelanie bramek nie jest równoznaczne z umiejętności gry w piłkę. Coś tam kopie i tyle. Matusiak też coś tam kopał. Niech Lewandowski wróci tam gdzie był w zeszłym sezonie, utrzyma to przez rok,lub nie zejdzie poniżej to wtedy pogadamy. Póki co jeden z wielu. Kiełbasa tez miał jeden zajebisty sezon. Z Amiki nikt by nam się nie przydał,bo to przeciętni kopacze. Poza tym kogoś oni poza tym Arboledą mają godnego uwagi? A może mi ktoś napisać,ilu nowych zawodników gra w pierwszej 11 po odejściu takich tuzów jak Gajtkowski?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
GemHZR
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 28.09.2009, 19:51
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Co do Bytomia - mój ojciec stwierdził, że grają jak Barcelona ;] oczywiście zachowując skalę porównania. Nie ciąży im piłka, pokazują się do gry, utrzymują się przy piłce.
Bez przesady, jak dla mnie jest to głównie zasługa dobrego przygotowania szybkościowego. Naprawdę nie trzeba dużo, żeby zabłysnąć w naszej lidze. Z tego co widzę dobrze opracowane kontry skrzydłami i stałe fragmenty, poza tym zap... za przeciwnikiem, a po odbiorze patrz punkt wyżej. Jak patrzę na Śląsk to dla mnie oni się snują po boisku w porównaniu z zeszłym sezonem, może właśnie już się widzieli jak Barcelona, że pograją z klepki i będą wyniki, oby Polonia tak się nie nacięła. U nas każdy kto włoży serce w grę do tego jest dobrze przygotowany, będzie wygrywał.
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 28.09.2009, 22:57
Było boskiego Lewandinho puścić za 3-4 mln € do Dortmundu, dać solidną podwyżkę Peszce i Rengifo.

Wydaje mi się, że trzymanie na siłę Stilića też chyba było błędem. Oni faktycznie reinwestują sporą część środków z transferów. Za Stilica dostaliby też z 3 mln €.

Mając 3 mln € na transfery (połowę z zarobionych na Stilicu i Lewandowskim pieniędzy) mogliby spokojnie kupić solidnego ofensywnego pomocnika i napastnika.

We Wronkach nie rozumieją, że u nas zatrzymać dobrych kopaczy bardzo trudno. Albo im się da solidną podwyżkę, albo będą obrażeni i zaczną grać piach. Rengifo już gra na pół gwizdka, Lewandowski gwiazdorzy, Stilić przygasł.

U nas też Brożek nieswój, przybity tym że się nie udały negocjacje z Fulham. Będzie pewnie to odchorowywał do przerwy zimowej.

Nie, jedyny sposób to sprzedawać drogo i nie bać się reinwestować środków w porządnych piłkarzy. Nie z Polski, rzecz jasna. My wydaliśmy i tak grosze - a 500 tys. € spożytkowane na Kirma to najlepiej wydane przez Wisłę pieniądze w ostatnim czasie.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
bofff
Member

Od: 10.2007

Stary 29.09.2009, 07:49
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Stilic to przeciętny kopacz, nam by się do niczego nie przydał. Gubi się facet przy lepszym kryciu, a poza tym juz w naszej lidze nie daje rady. Garguła jest od niego o niebo lepszy,poza tym Jirsak uważam, w końcu zacznie pokazywać na co go stać. Co do Lewandowskiego. Jakieś tam umiejętności ma. Na Ekstroklasowym poziomie dobrze zagrał jeden sezon.
?
na jakiej podstawie uważasz, że Stilic tak na prawdę umie mniej niż pokazuje, a Jirsak odwrotnie? Nieźle.
Jeden grał całkiem nieźle w lidze, UEFA, a drugi już trzeci rok (?) nie może się przebić do podstawowego składu, a przebłyski które pokazał to nawet Kwiek miał. Umiejętnościami to Stlilc bije na głowę Jirsaka. Pewnie odwrotna sytuacja jest jeśli chodzi o względy pozasportowe.

A umiejętności Lewandowskiego nie zauważyć? Nikt z obecnych napastników Ekstraklasy w tym wieku tak nie grał.
Znowu pomijam kwestie pozasportowe
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 29.09.2009, 07:59
flamengista napisał(a):Wyświetl post

Nie, jedyny sposób to sprzedawać drogo i nie bać się reinwestować środków w porządnych piłkarzy. Nie z Polski, rzecz jasna. My wydaliśmy i tak grosze - a 500 tys. € spożytkowane na Kirma to najlepiej wydane przez Wisłę pieniądze w ostatnim czasie.
A wg mnie, Kirm to najgorszy piłkarz Wisły w tym sezonie. Nieźle grał z Levadią, choć zmarnował sporo sytuacji strzeleckich. A teraz w lidze to kompletnie nic. Jedna asysta się zdarzyła i tyle. Chciałbym, żeby grał u nas tak jak w reprezentacji, ale na ten moment, chyba powinien usiąść na ławce, a szanse dostać Ćwielong.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 29.09.2009, 08:07
Jeśli Kirm nie będzie grał to nie prędko się zaaklimatyzuje vide Jirsak. Druga sprawa najsłabszym ogniwem w Wiśle jest Łobo i to za niego powinien grać Ćwielong.

Co do gry Wisły to zastanawia mnie czemu już nie gramy dwoma takimi schematami wypracowanymi. Mianowicie czemu nie funkcjonuje duet Małecki - Brożek tak jak na początku sezonu. 2-3 klepki w pierwszych meczach rozmontowywały skutecznie obronę. Teraz tego nie ma. Drugi natomiast to stałe fragmenty. Czemu już nie gramy z rogów na Marcelo strącającego piłki w środek? Było z tego masę zagrożenie pod bramką rywali.
Ostatnio edytowane przez Gordian : 29.09.2009 o godz. 08:10.

Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 29.09.2009, 08:18
Tak czytam sobie że te wszystkie Goliki, Handzicie i inne Ceuto mają odejść z Lecha i nasuwa mi się jedno pytanie. Gdzie są te wszystkie osoby które piały z zachwytu nad skautingiem Lecha i stawiało ich za wzór polityki kadrowej?

PS. Ciekawe że nawet dziennikarze, którzy potrafili oskarżyć Smudę że przez to że nie wpuszczał tych wielkich gwiazd bałkańskiej piłki żeby zemścić się na władzach drużyny przegrał mistrzostwo polski coś ostatnio przestali o tym wspominać
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 29.09.2009, 08:27
Syn Kangura z 1984 napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem tj. gracz o potencjale większym niż Brożek, tylko że musi mieć drugiego napastnika obok bo sam niewiele zrobi (tak jak i Brożek zresztą). Z pkt. widzenia walki o tytuł cieszy mnie, że Amica ma kłopoty z kontraktem i motywacją do gry Rengifo bo jakby grali 442 to ich siła ofensywna znacznie by wzrosła.
Mówiąc że cały Lech jest cienki przesadzacie. Proponuję choćby takie porównania: Peszko-Łobo, Wilk-Kirm plus Lewy, Arboleda ale na lewą obronę i Stilic w formie z ub. sezonu. Ja bym wszystkich w/w widział w Wiśle i nie odstawaliby na pewno.
Ostatnio edytowane przez arti : 29.09.2009 o godz. 09:22.
Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 29.09.2009, 08:30
arboleda na lewa obrone ;]..i wszystko jasne.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 29.09.2009, 08:35
Gordian napisał(a):Wyświetl post
Czemu już nie gramy z rogów na Marcelo strącającego piłki w środek? Było z tego masę zagrożenie pod bramką rywali.
Bo widzisz nawet malo rozgarniety trener z A klasy wie ze Wisla rogi grala na Marcelo ,to przy rogach pilnuje go dwoch najwyzszych zawodnikow druzyny przeciwnej. Wiec po co bic na niego rogi jak nic nie zdziala, a chyba lepiej jak Jirsak zagral do Sobola a Sobol do Brozka (to raczej bylo trenowane) bo taki sposob rozgrywania rogu sieje panike w polu karnym. A i Brozek wiedzial gdzie w danym momecie byc.

Co do Pary Malecki-brozek to chyba milosci miedzy mini nie ma i dlatego jest jak jest.
,
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 29.09.2009, 09:21
WhiteStarDvisionTheBest napisał(a):Wyświetl post
arboleda na lewa obrone ;]..i wszystko jasne.
tak bo mamy dwóch extra stoperów to raz, a dwa gość z takim zdrowiem i siłą będzie zapierd.. przez 90 minut na boku na całej długosci boiska.
Odpowiedz cytując
konrad89
Member

Stary 29.09.2009, 09:29
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Na jakiej podstawie piszesz te słowa Bo według mnie to te pieniądze są na razie wyrzucone w błoto podobnie jak te 700 tys euro za Jirsaka, który w Wiśle gra już 3 sezon a nie przebił się do podstawowej 11. Pewnie, kupujmy hurtowo piłkarzy ze Słoweni, Czech, Słowacji, ale niech potem się nikt nie dziwi, że reprezentacja gra tak jak gra. Zagraniczny zawodnik powinien być 2 razy lepszy niż Polak. Przykład Diaza i Marcelo pokazuje, że można takich piłkarzy znaleźć. Coś czuję, ze i z Alvareza będzie pożytek. Ale umówmy się ani Kirm, Jirsak czy Singlar sie są znacznie lepsi od piłkarzy w polskiej lidze (czy też Singlar od Baszcza i Kirm od Zieńczuka).
PS: Nie wiem czy to już było ale tak dla rozluźnienia.
http://gbrlek.files.wordpress.com/20...pg?w=500&h=375
Powód: PS
Ostatnio edytowane przez konrad89 : 29.09.2009 o godz. 09:34.
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 29.09.2009, 10:13
Szatałow trenerem Lecha ?
http://sport.wp.pl/kat,32288,title,K...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów