|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Witam,
mam pytanie,otóż chciałem się dowiedzieć jak wyglądają testy w zespołach juniorskich,jakie czynniki są brane pod uwagę przy przyjęciu itp. Dodam, że jestem z rocznika 94' i bardzo mi na tym zależy. Z góry dzięki za odpowiedź ![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Własnie ja czekam na tą samą odpowiedz
Jestesmy ten sam rocznik Wiec z tego co ja jestem zorientowany;najprawdopodobniej technika, szybkosc i wytrzymałość ![]() tak mi sie wydaje ja wlasnie czekam na karte zdrowia z mojego klubu i ide na testy do WIsły moze by sie udalo marzenie ... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Wiekszosc klubow w Krakowie ma lepsze warunki do trenowania juniorow niz Wisla... niestety.
Testy? Brak. Wystarcza checi. Jedynie co musisz zrobic to obleciec lekarzy i zrobic badania(nie wiem dokladnie jakie) do karty zdrowia. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Na Reymonta 22 Tam wszystko powiedzą co i jak ale co do badan to od moczu, przez ekg serca w czasie spoczynku i wysiłkowe, okulista, i ten co uszy bada xD A mam takie pytanie do tych co grają albo przeszli do Wisły OBOWIĄZKOWE jest posiadanie karty zdrowia z poprzedniego klubu ? ;] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzięki za odpowiedź
ja też jakbym sie dostał to zwariował bym ze szczęścia i myślałem,że wystarczą zwykłe badania,które organizuje klub co pół roku,żeby chociaż można było wziąć udział w testach ;/ wislak_92 a mówiąc,że testów brak i wystarczą tylko same chęci to co masz na myśli ? że przyjmują każdego chętnego ? ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Tak, z tymi badaniami z klubu stawiasz sie na testach A jesli zdecydują ze przyjmują Cie do klubu to każą Ci zrobic te badania i bedzie cacy Ps. rocznik 94 jestes to w jakiej druzynie grasz? ![]()
Ostatnio edytowane przez Valdo : 24.09.2009 o godz. 20:11.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aa no chyba, że tak
![]() ja gram w juniorach starszych,a Ty ? ;p ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|

|
||||||