![]() |
Zg³oszenie do juniorów Wis³y
Witam,
mam pytanie,otó¿ chcia³em siê dowiedzieæ jak wygl±daj± testy w zespo³ach juniorskich,jakie czynniki s± brane pod uwagê przy przyjêciu itp. Dodam, ¿e jestem z rocznika 94' i bardzo mi na tym zale¿y. Z góry dziêki za odpowied¼ :) |
Własnie ja czekam na tą samą odpowiedz :) Jestesmy ten sam rocznik ;) Wiec z tego co ja jestem zorientowany;
najprawdopodobniej technika, szybkosc i wytrzymałość ;) tak mi sie wydaje ;) ja wlasnie czekam na karte zdrowia z mojego klubu i ide na testy do WIsły ;) moze by sie udalo :) marzenie ... :) |
Wiekszosc klubow w Krakowie ma lepsze warunki do trenowania juniorow niz Wisla... niestety.
Testy? Brak. Wystarcza checi. Jedynie co musisz zrobic to obleciec lekarzy i zrobic badania(nie wiem dokladnie jakie) do karty zdrowia. |
Cytat:
|
dzięki za odpowiedź ;)
ja też jakbym sie dostał to zwariował bym ze szczęścia :P i myślałem,że wystarczą zwykłe badania,które organizuje klub co pół roku,żeby chociaż można było wziąć udział w testach ;/ wislak_92 a mówiąc,że testów brak i wystarczą tylko same chęci to co masz na myśli ? że przyjmują każdego chętnego ? |
Cytat:
Tak, z tymi badaniami z klubu stawiasz sie na testach ;) A jesli zdecydują ze przyjmują Cie do klubu to każą Ci zrobic te badania i bedzie cacy :) Ps. rocznik 94 jestes to w jakiej druzynie grasz? ;) |
Aa no chyba, że tak :)
ja gram w juniorach starszych,a Ty ? ;p |
Cytat:
Sorrki za spam ;) jak cos to pisz na PW |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 10:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl