|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
myślicie, że Hetman może prezentowac niższy poziom niż Levadia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie moja robota
hahaha no to dali ciała...FarMat liczyłem na to,że Warta rozniesie Hetman Zamość z 3-0 A Wisła? 5 spokojnie pyknie jak przyjedzie mocnym składem
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 09.09.2009 o godz. 13:20.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jak by ktoś jeszcze nie wiedział to wczoraj na Orange sport mówił gościu że u nich będzie puchar polski
![]() Teraz mają pokazywać mecz Legii i Górnika(nie wiem z kim grają) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bilet na Wisełke zakupiony
a tutaj wielkość biletu:![]() Powiem tak jaki klub taki bilet nie no żartuje spodziewałem się lepszego tzn. dużego a jest mały i oto moja cała pamiątka po Wiśle... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
bilet jak bilet. Nie wiem czego oczekiwałeś...a co na Wiśle są lepsze? takie papiery wielkie...kiedyś były fajniejsze, takie śliskie, kolorowe z zawodnikami.
typuję 3:1 dla Wisły, bo takie mecze zawsze zacięte są. Ale raczej nie postraszą Wisły. Liczę na występ Tomka Jirsaka i Cwielonga od początku. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie liczyłem na taki duży a tu taki mały ;/ Herby malutkie co to kurde ma być ,mogli dać większe herby ;D dobrze że, napisali kto gra
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Co... bilet z nami za 10 zeta
cos mało nas wyceniaja ![]() A mecz bedzie napewno dobry,takie zespoly na takie mecze czekaja nieraz cała kariere ,a dla tych zawodnikow to bedzie duze przezycie. beda grali nie maja nic do stracenia a do zyskania mnóstwo. Wiec nasi pilkarze niech podejda do tego meczu profesjonalnie zeby nie bylo wstydu. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
od 10 ulgowy do 40 na trybunę z zadaszeniem
![]() |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Bilet mały i w dodatku herb zły Wisły. Wisła nie jest Sportowa SA ale samą Spółka Akcyjną a na bilecie jest Sportowa SA;/
Powód: s
Ostatnio edytowane przez Grisza1 : 16.09.2009 o godz. 18:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Co Wy macie z tymi herbami? Pogięło Was?
![]() |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nikogo nie pogięlo. Piszę o tym, o czym oficjalna strona naszego klubu informowala jakis czas temu, a teraz wystarczy sprawdzic wlasciwy wyglad herbu na www.wisla.krakow.pl
Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wiem ze wynik sie liczy ale fajnie jakby Pan Skorża od pierwszej minuty dał pograc Leszczakowi i Cwielongowi w ataku bo po ostatnich wyczynach Brożka i Małego warto dac szanse zmiennikom
Ostatnio edytowane przez AYALA : 22.09.2009 o godz. 13:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Toz to koniec swiata normalnie. Czy wy ludzie nie macie innych problemow w zyciu? tylko robic rozkminki ta temat wielkosci biletu. A co wy k...a jedziecie po bilety czy kibicowac Wisle? co nie ktorym to juz sie w dupach poprzewracalo totalnie.
![]() ,
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Jeśli mam być szczery to jeśli Skorża wystawi zawodników ME, to boję się żeby nie było wyniku jak w meczu ze Śląskiem w Pucharze Ekstraklasy. No i liczę, że w tym meczy swoją szansę dostanie Cebanu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A ja zaznacze ze mecz bedzie transmitowany przez Tvp Sport.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
macciek sprzedano 7 tys.
;Dedit z oficjalnej Kadra na mecz z Hetmanem Bramkarze: Cebanu, Pawełek Obrońcy: Alvarez, Piotr Brożek, Burliga, Czekaj, Głowacki, Jop Pomocnicy: Cantoro, Diaz, Janik, Jirsak, Łobodziński, Kirm Napastnicy: Paweł Brożek, Ćwielong, Małecki, Papież
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 22.09.2009 o godz. 14:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dałbym Kirmowi jeden mecz luzu. Czasami z ławki lepiej widac niż z boiska. Może dostanie olśnienia jak zmienić swoją grę, by być bardziej efektywnym na boisku ?
![]() W jego miejsce Pepe Ćwielong. Tylko z zakazem strzelania na bramkę. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
A ja wyczulam nasze gwiazdy na to zeby podeszły do tego meczu profesjonalnie.
Dosyc mam ogladania jak graja z myslą ze i tak cos zaraz strzelimy,jutro maja grac na 100% i wali mnie to czy gramy z Hetmanem w Zamosciu czy z Barca na Cam Nou. 100% ambicjii ,a jak cos komus nie pasuje to ławka albo tryuny. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mecz będzie na TVP Info znaczy się na 3 ;] o 16
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
sie okaże
edit: http://ww6.tvp.pl/6252,20090922931995.strona faktycznie PS: info ze strony hetmanzamosc.com Cytat:
Powód: ja nie wierny
Ostatnio edytowane przez Czesław : 22.09.2009 o godz. 19:30.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych...podania ręki" - Henryk Reyman |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A skądże znowu
niech kolega wpisze na telegazecie 313 na TVP 3 i odpisze co tam jest zaplanowane na godzine 16.00A tak nawiasem to różnie to z nimi bywa bo nieraz nie ma zapowiedzianych meczów a tu w niedziele pokazują nieraz np Okocimsjiego lub GKS katowice pewnego razu oO
Ostatnio edytowane przez P@vel K@sprzyk : 22.09.2009 o godz. 19:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Tak, będzie transmisja na TVP Kraków !!
http://ww6.tvp.pl/375,20090922932042.strona Trzeba będzie zwiać z ostaniej lekcji niestety ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
swoja droga zapomnialem, ze istnieje cos takiego jak telegazeta ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Telegazeta też przydatna rzecz jak widać zwłaszcza ta na TVP Krk. Byle by Korzeniowi cos nie odpier... i niepuścił co innego ;/
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Hetman Zamość - największym sukcesem w historii klubu był awans do ćwierćfinału Pucharu Polski w sezonie 1996/97. W drodze do tej fazy turnieju wyeliminował m.in. pierwszoligowe drużyny Sokoła Tychy i Wisły Kraków. Zespół prowadzony wówczas przez Bronisława Waligórę 9 listopada 1996 roku wygrał z Białą Gwiazdą 1:0. Jedynego gola pięć minut przed końcem spotkania zdobył Mariusz Prokop.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 22.09.2009 o godz. 20:26.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Super w końcu Wisełka na Lubelszczyźnie. Bilet już zakupiony a za 2h wyjazd na mecz do Zamościa. Pozdro w Lublina i do zobaczenia na meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
A będzie transmisja tego meczu także w innej stacji
Czytanie poprzednich postów i innych tematów napradę nie boli
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 23.09.2009 o godz. 12:09.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|