|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.06.2010 o godz. 20:18.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Chodzi mi o to czy,że wszystkimi pierdołami odpalę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
na full detalach GTA IV raczej nie odpalisz (chodzi mi tutaj ,że gra będzie klatkowała ) a tak to reszta jest ok
![]() ![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Takie pytanko... bo nigdzie odp nie moge znaleźć czy jesli licytuje jakis przedmiot... i w opisie nie bylo nigdzie zadnej informacji ze wystawiajacy zastrzega sobei prawo do zakonczenia aukcji przed czasem... a usunie taka aukcje to jest to zgodne z regulaminem czy nie ?
Ostatnio edytowane przez klusek106 : 19.09.2009 o godz. 14:01.
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wystawiający zawsze może powiedzieć, ze zauważył jakąś wadę, której wczesniej nie dostrzegł i dlatego wycofał aukcję i .... nic nie poradzisz
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Zna ktoś jakieś Wiślackie piosenki bo szukałem i znalazłem tylko Wisła Bieżanów, Strusia,Grzegórzki i Anty Jude
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Gdzie znajde plik ściagniety z neta przez RealPlayer'a ? W miejscu gdzie zainstalowałem nie ma?Pomożecie ?
![]() ![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
w moich dokumentach w mojej muzyce ![]() dysk C u mnie ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzieki wielkie kacap
![]() Znalazłem <jupi> ![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
gdzie w krakowie są kręgle procz w Fantasy Parku w Plazie
i w liceum mam organizowana wymiane i przyjezdza do mnie niemiec, na niedziele sam mu musze zaplanowac wycieczkę, tylko nie wiem gdzie, musi byc w małopolsce, niekoniecznie samo zwiedzanie Oświęcim, Wieliczka, Zakopane odpadają
Ostatnio edytowane przez kamilll1906 : 19.09.2009 o godz. 19:07.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
R22 i na mini zwiedzanie Izraelskiej Ziemi, Kałuży no i Kazimierz cały ![]() btw. niech zgadnę czemu NIEMIEC nie chce jechać do OŚWIĘCIMIA..... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie ze nie chce tylko juz jadą, mają zorganizowaną wycieczkę,
to jakos poza Krk musi byc ale w okolicach czy tam w wojewodztwie ;p |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Weź go do Wadowic i przy okazji mu pokaże w niedalekim Inwałdzie park miniatur i dino park
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Bardzo blisko Krakowa jest Ojcowski Park Narodowy , Pieskowa Skała ,Dolina Bolechowicka , jak ktoś lubi nietoperze - Jaskinia Wierzchowska. Było kiedyś takie biuro turystyczne "Gacek" ,które zajmowało się organizowaniem wycieczek w okolicach Krakowa .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na kamiennej w knajpie obok sali gimnastycznej PK (przynajmnijej jakis czas temu jeszcze były).
@Zola - komisy poobierają około 20% wartości - jeżeli telefon sprzedają za 400zł, to dostaniesz za niego około 320zł (mniej, więcej, ale raczej będa chcieli dać mniej). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a jaka nazwa tej knajpy lub stronka internetowa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Kamienna Jazz Club , ul. Kamienna 17.
Osobiście jakoś mi ona do gustu nieprzypadła. ![]()
STOŁECZNE KRÓLEWSKIE MIASTO KRAKÓW
TYLKO WISŁA Anty Jude |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Polecicie dobrego i dosyc taniego dentyste w Krakowie ? Okolice centrum/podgorze/prokocim
pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam.Mam problem z kompem.Wyłaczył mi sie komp w momencie gdy otworzyłem program z cd-keyami,automatycznie sie uruchomił ale nie dokonca.Poczatkowe okna sie pokazywały ale po dobrym poczatku poprostu stanał w miejscu.Nie pojawia mi sie ekran powitalny Windows Professional XP,poprostu czarny obraz.Sprobowałem ponownie zainstalowac winde z rozruchu przez CD ale pokazuje mi sie tylko ze trwa sprawdzanie konfiguracki komputera i po chwili znika i mam czarny obraz... :|
Domyśla sie ktoś co sie mogło wydarzyc?Moze coś sie spaliło?Jestem laikiem w tych sprawach ![]() Powód: byk
Ostatnio edytowane przez Kordel : 20.09.2009 o godz. 11:21.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Chce sie nauczyc wklejac bannery itp na strony . Wklejam te wszystkie wzory i nic. Nie ma zadnego obrazka . Chodzi mi na poczatku zeby chociaz pokazywal sie obrazek pilki i wchodzilo na interie. Chyba cos robie zle . Mozecie pomoc?
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
trochę więcej podaj
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
chodzi Ci o to że wrzucasz jakiś baner, plik .jpg / .gif na serwera i nie widzisz zdjęcia ? to spróbuj na www.imageshack.us albo www.tinypic.com o ile o to Ci chodzi ?![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Cytat:
adres_obrazka - podaj dokładny adres, gdzie znajduje się obrazek, który chcesz wyswietlić Chyba o to chodziło. |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdzie znajdę stare rozporządzenia i ustawy. Chodzi mi głównie o rozporządzenie Prezydenta Ignacego Mościckiego z 1928r. w sprawie zameldowania. Spotkał się ktoś z czymś takim
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wysłałem paczkę z możliwością sprawdzenia zawartości przed odbiorem, wypełniłem listę zawartości, jednakże zapomniałem z pośpiechu dopisać słuchawek (wpisałem telefon, pudełko, kabel usb, karta gwarancyjna). Czy będzie z tym jakiś problem? Czy zależy to tylko od adresata czy przyjmnie po otwarciu?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czy można jeszcze gdzieś na terenie krakowa sprzedać do skupu czy gdziekolwiek używane podręczniki do liceum? zapomnialem na poczatku wrzesnia a teraz kasa by się przydała. Jeśli tak to polećcie jakiś dobrze płacący
![]() ![]()
http://de.youtube.com/watch?v=y29L97YdHoI
Białaaaaaaaaa Gwiazdoooooooo Najbardziej na świecie kochamy ten nasz TS... I dalej do boju do boju krocz Wisełko....... Zwyciężaj potęgą swoją wszystkich wkoło ..... A my wierni fani podążać będziemy wciąż .... Za Tobą, za Tobą Ty nasza drużyno ! |
|
|
|
Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
nie wiem czy dobrze płacący, ale na rondzie matecznego w takim kiosku skupują (koło przystanku autobusowego w strone wieliczki, kurdwanowa itp).
|
|
|